Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
ετσι λες...δηλαδη μπορει κ οχι?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βαλεντινουλα αν δεν ειχες εμενα με ποιον θα τσακωνοσουνα??
Την αληθεια θελω.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αλικακη  για να μπορης εσυ να μιλας για Τρανς καταρχην πρεπει να εισαι Τρανς,  και να μην κρυβεσε πισο απο ενα αβαταρ με 10 φωτος απο το ιντερνετ. Κανενας απο δω μεσα δεν σε εχη δει ποτε. Ουτε καν οι Τρανς. Για να μπορης να μιλας πρεπει να ερθης εδω να σε δουμε ποσο τρανς εισαι και μετα λεγε οτι θες.
Κοριτσακι μου εγω ορμονες και ξανθο μαλακη ηθελα για να γινω αυτη που ειμαι. Δεν διατιμπανιζω  το ποσο αστερι ειμαι γιατι δεν εχω ψωνιο με τα αστερια.
Και δεν χρειαστικε να περασω απο Τορνο και πλαστικες για να ειμαι αυτη που ειμαι.
Μια χαρα κορμαρα εχω. Δεν εχω αναγκη απο επιβεβαιωση. Καθρεφτη σπιτη μου εχω.

axilleas75

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δαναη εισαι πολυ κουκλαρα και θελω να σε γνωρισω. Πως θα γινει αυτο?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλικακη  για να μπορης εσυ να μιλας για Τρανς καταρχην πρεπει να εισαι Τρανς,  και να μην κρυβεσε πισο απο ενα αβαταρ με 10 φωτος απο το ιντερνετ. Κανενας απο δω μεσα δεν σε εχη δει ποτε. Ουτε καν οι Τρανς. Για να μπορης να μιλας πρεπει να ερθης εδω να σε δουμε ποσο τρανς εισαι και μετα λεγε οτι θες.
Κοριτσακι μου εγω ορμονες και ξανθο μαλακη ηθελα για να γινω αυτη που ειμαι. Δεν διατιμπανιζω  το ποσο αστερι ειμαι γιατι δεν εχω ψωνιο με τα αστερια.
Και δεν χρειαστικε να περασω απο Τορνο και πλαστικες για να ειμαι αυτη που ειμαι.
Μια χαρα κορμαρα εχω. Δεν εχω αναγκη απο επιβεβαιωση. Καθρεφτη σπιτη μου εχω.

Oριστε;
και εισαι εσυ...........;
που ουτε βυζια δεν εχεις.........
Κορμαρα  που εχεις το εχουμε δει στις φωτο σου ρε κοριτσι μου !!! Εχεις πολυ θρασσος να νομιζεις και κατι τετοιο.....Ολο τρικαρισμενες , πλαινες φωτο....... Δεν εχεις βαλει και το προσωπακι σου σε καμια μπροστινη να σε θαυμασουμε!!!Και οχι να χαμογελας.... δεν θα αντεξω να δω (ενα στομα εντελως απεριποιητο.....) Οπως δεν εκανες πισω σε καποια φωτο τα μαλλακια σου !!!(να δουμε το ωραιο κουτελακι σου)!!! που περνεις τα μαλλια απο την κορυφη και τα κατεβαζεις για φραντσα!!
Και οι πλαστικες κουκλιτσα μου θελουνε και φραγκα.... πολλα!!! και κοτσια..
Ετσι  εσυ  φυσικη Ομορφια!!!

Εγω δουλευω στο εξωτερικο, γι αυτο δεν με ξερουν και πολλες ........
Εσυ που δουλευεις στην Ελλαδα.... πως δεν σε ξερει καμια.......;
Και μονο κατι κλωνοι........ ε ;
Σε παρακαλω..........
Χαλαρωσε το κορμακι σου λιγο...... και υποκλισου , σε αυτες που σου εδηξαν το δρομο!!!
Και καταφερες να εχεις φτιαξει αυτο που εισαι  .... Μια Καλικατουρα Τραβεστι.

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε πουστη μου?Ολες καριερα στο εξωτερικο κανουν?Στο κλασιμο μας εχουν στο εσωτερικο?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε πουστη μου?Ολες καριερα στο εξωτερικο κανουν?Στο κλασιμο μας εχουν στο εσωτερικο?
  Αγορι μου εχεται το Αστερακι την Δαναη!!!
Τι αλλο θες.....
Οτι καλυτερο παιζει Αθηνα και περιχωρα!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βαλεντινουλα αν δεν ειχες εμενα με ποιον θα τσακωνοσουνα??
Την αληθεια θελω.

Αν δεν επεμενες να ασχολεισαι μαζι μου τοσο τους τελευταιους μηνες (παρεα με τον κλωνοποιημενο θαυμαστη που κρατας στο  ψυγειο εδω και ογδοντα χρονια) θα ειχα περισσοτερο χρονο για τα φανς μου που με λατρευουν. Δεν εισαι εσυ σημειο αναφορας για μενα καλη μου, ΕΓΩ ειμαι για σενα και αυτο αποδεικνυεται απο τις δεκαδες αποπειρες που εκανες για να αλλαξεις τροπο προσεγγισης στον κοσμο του φορουμ απο την ημερα που ηρθα. Κι ας αφησουμε τις ηλιθιες φημες που ειχες βγαλει επωνυμως οτι υπηρξα πελατης σου (σε περναμε παρτουζα με τον Αβερωφ;) και φυσικα τους κλωνοποιημενους κουκλους πελατες σου που ξερουν πολλα για διαφορες τρανς και παντα κανουν επιθεσεις σε μας.

Παιδι μου ξερεις παρα πολυ καλα οτι δεν εισαι τρανς... Απο την ημερα που μπηκα εχω αλλαξει ριζικα την εμφανιση μου και δεν θα γερασω σαν λούκρα ομονοιακή που το παίζει αμπιγέρ της Χριστίνας Δελλή τη μέρα... Δεν σε ξερει καμια στον κυκλο μας εισαι ενα φαινομενο του ιντερνετ οπως τοσοι και τοσοι κροσντρεσερ... Και θα σε συμβουλευα να μη βαζεις το στομα σου αληθινες τρανς και το τι κανουν γιατι πολυ απλα δεν σε παιρνει. Ισως θα ηταν καλυτερα να μην εβλεπες τον εαυτο σου τοσο κουκλα γιατι ετσι θα εμπαινες στη διαδικασια να βελτιωθεις... ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΟΥ το υφακι ΚΟΜΜΕΝΟ κουκλακι μου (...)

Και τωρα οπως παντα θα κανεις πισω, θα εξαφανιστεις και θα εμφανιστει ενας νεος χρηστης που θα με βριζει ανελεητα. Αισχος μεγαλος ανθρωπος να συμπεριφερεσαι ετσι!!! Σε πηρανε ολοι χαμπαρι και ο μονος τροπος να συντηρεισαι στις σελιδες του φορουμ ειναι με κοντρες μαζι μας...

Συγνωμη που θα το πω κοριτσι (...) μου αλλα εισαι για πολλες σφαλιαρες...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οτι και να λες θα εισαι για ολους μας ενα ψευτικο αβαταρ που μονο θα εχη ψευτικες φωτος και να κρυβεσε πισω απο ενα πληκτρολογιο. Βαλε την δικια σου φατσα εδω να δουμε λιγο και εμεις??
Τοσο πολυ φοβασε?? Και τι που εισαι στη γερμανια?? Φοβασε μην σε αναγνωριση η Merkel??
Δεν μπορης να κανης εσυ σε μενα μαθηματα απο το ιντερνετ. Μαθηματα δεχομε να μου κανης τετ ατετ
μονο. Αν εχης τα κοτσια.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
are danai me tis kavlofoto sou ti mas exeis kanei.tha ta poume apo konta kapoia stigmi

Σαν τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη βγαινουν παντα μετα απο κατι τετοια σκηνικα καποιοι ασχετοι που γραφουν ενα δυο μηνυματα κι εξαφανιζονται αφου πρωτα μας ενημερωσουν οτι θεωρουν τη Δαναη μια πιο σεξυ βερσιον της Τζενα Τζεημσον...

Συγχαρητηρια!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οτι και να λες θα εισαι για ολους μας ενα ψευτικο αβαταρ που μονο θα εχη ψευτικες φωτος και να κρυβεσε πισω απο ενα πληκτρολογιο. Βαλε την δικια σου φατσα εδω να δουμε λιγο και εμεις??
Τοσο πολυ φοβασε?? Και τι που εισαι στη γερμανια?? Φοβασε μην σε αναγνωριση η Merkel??
Δεν μπορης να κανης εσυ σε μενα μαθηματα απο το ιντερνετ. Μαθηματα δεχομε να μου κανης τετ ατετ
μονο. Αν εχης τα κοτσια.

Τα σχολια που εκανες για μενα Δαναη τα εκανες τετ τατε η κρυμμενη πισω απο ενα πληκτρολογιο; γιατι ζητας πραγματα απο εμενα που δεν εισαι σε θεση να κανεις; αν ειχες εστω και μια φιλη τρανς στην Αθηνα θα ηξερες παρα πολυ καλα ποια ειναι η Αλικη η Γερμανιδα οπως με αποκαλουν. Και στην τελικη εδω μεσα δικαιουται να μιλησει μονο οποιος εχει κανει το σπιτι του πανσιον για ξαναμμενους τζαμπατζηδες;
Αυτα μωρο μου δεν ειναι συμπεριφορες τρανς αλλα πεινασμενου γκει που προσπαθει να το παιξει μουνακι.
Λες και ζουμε στο εβδομηντα, οι γκει προχωρησαν,αλλαξαν,ειναι πολυ μπροστα και ο Λαλακης με ξανθο καρε κανει το κοριτσακι μεσα σε μια γκαρσονιερα;;;
τςςς... ντροπη..

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
danah περιμενω μια απαντηση.. φιλια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βαλεντινα οτι και να λες εγω μαζη σου δεν τσακωνομε. Οταν συμπαθω καποιον τον συμπαθω. Ασχετα με το τι κανουμε. Ησουν εξηγημενη απο την αρχη και ολοι μας το ξερουμε. Οτιδηποτε εκανες το εκανες για χαβαλε και για να περασουμε ολοι μας ομορφα. Γιαυτο και εγω συμμετηχα στο παιχνιδι μαζη σου. Οπως και παρα πολυ κοσμος. Σε αγαπουμε ολοι για αυτο που εισαι και ας μην σε ξερουμε. Και συνεχιζω να σε αγαπω. Γιαυτο οτι και να λες για μενα και γενικως εισαι το πιο σπαθι ατομο. Αυτο εχω να πω για σενα. Τα φιλια μου ζουζουνι.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
κοριτσια και αγορια καλα να περασετε και ηρεμα οσο θα λυπω μη γυρισω και βρω 100 σελιδες και μου βγουν τα ματια να διαβαζω :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:
ακομα κοπανα;αντε τυχερη που μπορεις και την κανεις εστω και λιγο απο την αθηνα :rolleyes:

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
δαναη???? θα μου απαντησεις????

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τα βυζακια μου ειναι παρα πολυ ομορφα. Δεν χορταινω να τα κοιταω στον καθρεφτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα βυζακια μου ειναι παρα πολυ ομορφα. Δεν χορταινω να τα κοιταω στον καθρεφτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Βαλεντινα μου το πεντε νουμερο πως θα το αντεξεις φιλεναδα μου ......!!!
Αχ αυτος ο κατες .... οτι σου πει κανεις.....
Τωρα που θα βρισκεις ρουχα να βαλεις ολο αυτο το βυζο φιλεναδα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom