aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αλικη εσυ εισαι στη φωτο?
Ετσι λεω......
αλικη εσυ εισαι στη φωτο?
Αλικακη για να μπορης εσυ να μιλας για Τρανς καταρχην πρεπει να εισαι Τρανς, και να μην κρυβεσε πισο απο ενα αβαταρ με 10 φωτος απο το ιντερνετ. Κανενας απο δω μεσα δεν σε εχη δει ποτε. Ουτε καν οι Τρανς. Για να μπορης να μιλας πρεπει να ερθης εδω να σε δουμε ποσο τρανς εισαι και μετα λεγε οτι θες.
Κοριτσακι μου εγω ορμονες και ξανθο μαλακη ηθελα για να γινω αυτη που ειμαι. Δεν διατιμπανιζω το ποσο αστερι ειμαι γιατι δεν εχω ψωνιο με τα αστερια.
Και δεν χρειαστικε να περασω απο Τορνο και πλαστικες για να ειμαι αυτη που ειμαι.
Μια χαρα κορμαρα εχω. Δεν εχω αναγκη απο επιβεβαιωση. Καθρεφτη σπιτη μου εχω.
Αγορι μου εχεται το Αστερακι την Δαναη!!!Τι εγινε ρε πουστη μου?Ολες καριερα στο εξωτερικο κανουν?Στο κλασιμο μας εχουν στο εσωτερικο?
Βαλεντινουλα αν δεν ειχες εμενα με ποιον θα τσακωνοσουνα??
Την αληθεια θελω.
are danai me tis kavlofoto sou ti mas exeis kanei.tha ta poume apo konta kapoia stigmi
Οτι και να λες θα εισαι για ολους μας ενα ψευτικο αβαταρ που μονο θα εχη ψευτικες φωτος και να κρυβεσε πισω απο ενα πληκτρολογιο. Βαλε την δικια σου φατσα εδω να δουμε λιγο και εμεις??
Τοσο πολυ φοβασε?? Και τι που εισαι στη γερμανια?? Φοβασε μην σε αναγνωριση η Merkel??
Δεν μπορης να κανης εσυ σε μενα μαθηματα απο το ιντερνετ. Μαθηματα δεχομε να μου κανης τετ ατετ
μονο. Αν εχης τα κοτσια.
ακομα κοπανα;αντε τυχερη που μπορεις και την κανεις εστω και λιγο απο την αθηνακοριτσια και αγορια καλα να περασετε και ηρεμα οσο θα λυπω μη γυρισω και βρω 100 σελιδες και μου βγουν τα ματια να διαβαζω
Αντε παλι τα ιδια.....
καλως τον playrxx, arxidebora, Eθνικο Σταρ..... Καλως ηρθες!!!
Δεν ασχολουμε ξανα μαζι σου.....
Τα βυζακια μου ειναι παρα πολυ ομορφα. Δεν χορταινω να τα κοιταω στον καθρεφτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Τα βυζακια μου ειναι παρα πολυ ομορφα. Δεν χορταινω να τα κοιταω στον καθρεφτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ.