Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μεταξυ μας μπορουμε να λεμε οτι θελουμε. Το θεμα ειναι οτι μας χωριζη ενα πληκτρολογιο. Δεν σε ξερω δεν με ξερης. Και οταν πης και μια κουβεντα παραπανω ιντερνετ ειναι και περνουν τα δαχτυλα φωτια. Στην ουσια ομως το ξερης οτι κανενας μας δεν εχει να χωριση τιποτα με κανεναν. Γιαυτο δεν υπαρχη λογος να τσακωνομαστε. Και να στηνουμε καρτερη πιος θα πη περισσοτερα και πιο πλουσια. Γιατι ολες μας εχουμε εγωισμο. Η συλβια ας πουμε μου εκανε προταση να βγουμε να περασουμε ομορφα να πιουμε να γελασουμε. Δεν την ξερω την κοπελα θελω πολυ να την γνωρισω και θα το κανονισουμε να βγουμε. Δεν ειχα ποτε κατι μαζη της. Ουτε ανταλαξαμε κουβεντες. Και με αγαπαη χωρις να με γνωριζη. Γιατι να μην γινη με ολες μας ετσι?? Εχουμε κατι να χωρισουμε?? Και πραγματικες να μην ειστε δεν με απασχολη. Γιατι να μην μετατρεψουμε το φορουμ σε ενα υπεροχο χωρο που απλα θα περναμε ομορφα ολοι?? Η Βαλεντινα το νοιωθω οταν λεει κατι για μενα δεν το λεει απο την καρδια της. Ειναι ενα πλασμα που απλα θελη να ζει σε ενα υπεροχο κοσμο που τον εχει φτιαξη μονη της. Και θελη να τον μοιραστη μαζη μας. Δεν ειναι κακο αυτο. Και μαλιστα το κανη με παρα πολυ χιουμορ και μπραβο της. Ειναι οντως ενα πανεξυπνο πλασμα που απλα θελη να ειναι παρεα μας. Σκεψου αυτα που σου γραφω και μην εισαι αρνητικη μαζη μου και ας μην γνωριζομαστε. Αυτο δεν ειναι απαραιτητο. Το φορουμ καταρχην ειναι δικο μας και μετα ερχονται οι αλλοι. Μπαινουμε για να λεμε τα νεα μας. Εμπειριες μας. Ολες μας εχουμε πολλα να πουμε στα υπεροχα αγορια εδω μεσα. Και οχι απαραιτητα να ερθουν να μας δουν. Πολλα παιδια ειναι εκτος Αθηνων εξαλου. Αλλα να περασουν ομορφα μαζη και εμεις τις λιγες ωρες που μπαινουν εδω. Με λιγα λογια Αλικη δεν υπαρχη λογος να γινοντε ολα αυτα. Στο ιντερνετ ειμαστε. Δεν μπαινουμε να χωρισουμε τιποτα. Ο καθενας ειναι αυτο που ειναι και μια χαρα περναμε ολοι βρε Αλικακη.

Ακριβή μου Δανάη...

η νέα σου προσωπικοτητα ως πρεσβειρα καλης θελησης ειναι πολυ προβλεψιμη και βαρετη. Οσο για οσα ειπες για τον υπεροχο κοσμο που εχω φτιαξει και ζω μονη μου... πως ακριβως τον φανταζεσαι; Σαν ενα φτωχικο σπιτακι σε μια ασχημη γειτονια της Αθηνας οπου μπαινοβγαινει ο καθε τυχαρπαστος ΜΗΠΩΣ κι επιβεβαιωσει την υπαρξη ενος μεγαλου αντρα με τσουρομαδημενα ποστις που  θελει να πλασαριστει ως λολιτα; Που δεν τολμησε ποτε να διεκδικησει μια πιατσα και προσπαθει να το ζησει μεσα απο το διαδικτυο; Που πηρε πολυ σοβαρα το ανεκδοτο που ζει και οταν εμφανιστηκαν αλλες, νεας κοπης και οχι κολλημενες στα πουστικα τερτιπια αλλων δεκαετιων επαθε αμοκ; Με ενδιαφερει πολυ να μαθω πως το φανταζεσαι. Και κατι τελευταιο... το γεγονος οτι δεν ψαχνομαι για πελατακια η τζαμπατζηδες εδω μεσα δεν αποδεικνυει οτι ΔΕΝ υπαρχω οπως εχεις υπονοησει απειρες φορες... αλλα μαλλον το αντιθετο και γι'αυτο το λογο χειριζομαι αυτο το απροσωπο μεσο ακριβως οπως του πρεπει... με γενναιες δοσεις χιουμορ, αυτοσαρκασμου και ειλικρινειας... Καταλαβαινω οτι οποτε σε κοβει η λορδα κι επειδη εισαι ενα ατομο που η υπαρξη σου αποδεικνυεται μονο μεσα απο εδω επανερχεσαι και ανοιγεις θεματα με εμενα, την Αλικη και τη Σουζανα για να θυμηθουμε κι εσενα... Α ρε Δαναη... μην κοπανιεσαι τοσο βρε πουλακι μου... μεγαλο παιδι εισαι...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μπραβο κοριτσαρα μου.  Τα εβγαλες και ξεθυμανες. Πες μου και αλλα αντεχω. Απλα στο τελος θελω να πιω λιγο γαλατακι απο το βυζακη σου. Που ειναι και φρεσκο. Τρελενομε για φρεσκο γαλα Βαλεντινουλα μου. Τι γευση εχει  Νουνου??

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπραβο κοριτσαρα μου.  Τα εβγαλες και ξεθυμανες. Πες μου και αλλα αντεχω. Απλα στο τελος θελω να πιω λιγο γαλατακι απο το βυζακη σου. Που ειναι και φρεσκο. Τρελενομε για φρεσκο γαλα Βαλεντινουλα μου. Τι γευση εχει  Νουνου??

Tοσο αληθινη τρανς εισαι που με ειρωνευεσαι που εφτιαξα το στηθος μου... Δεν τιθεται θεμα να ξεθυμανω ουτε να αντεξεις, κουβεντα κανουμε... εσυ παντως οχι... γιατι οποτε εγω η Αλικη η η Σουζανα λεμε κατι που δεν εισαι σε θεση να δωσεις μια πειστικη-λογικη απαντηση εξαφανιζεσαι και εμφανιζεται καποιος "κουκλος πελατης που ξερει με το νι και με το σιγμα τη ζωη ολων των τρανς" και μας βριζει... Συγχωρεσε μας βρε παιδι μου που εμεις μπαινουμε χαλαρα για κουβεντουλα ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και σου χαλαμε το αυτοσχεδιο διαδικτυακο μπουρδελακι που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου... 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εδω ειμαι. Πες τα σε μενα τη φιλη σου. Εχεις και αλλα πολλα να μου πης. Αν δεν ημουν εγω ομως Βαλεντινουλα μου δεν θα ηταν Βαρετα ολα εδω μεσα?? Τι θα λεγατε ολες?? Για το καιρο για τα βυζακια σου ενω τωρα εχη και λιγο πιπερακη. Θα ηταν βαρετα βρε Βαλεντινουλα. Αφου εσυ δεν με θες να ειμαι γουτσου γουτσου. Με θες να ειμαι αγριογατα. Να τα χαιρεσε τα βυζακια σου. Και δεν στα ειρωνευτικα. Ισα Ισα. 

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Ρε κοριτσια πότε θα έρθετε Θεσσαλονίκη ?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σε αυτο το σημειο θελω να δηλωσω οτι
ουδεποτε ειχα ουτε εχω προσωπικη σχεση με καποιο απο τα κοριτσια
του θρεντ, περαν της διαδυκτιακης.
Αν καποια μπορει να με διαψευσει , ας το κανει.
Καλημερα σας.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πες μας ποιοι αδιστακτοι βρωμοχακερ ειναι .
πρεπει επιτελους να μιλησεις με ονοματα.
δηλαδη εξεφρασες τα συναισθηματα σοτ γι αυτους και αυτοι δεν...?
δεν.........?
ελα βρε Βαλεντινα , μην κλαις, θα βρεις καλυτερους.
σιγουρα το ξερουν αυτοι οι δυο?
να παρουσιαστουν ενοπιων μας, και να λογοδοτησουν!
δεν πρεπει να περασει ετσι αυτο, στενοχωρουν το καλυτερο κοριτσι μας!
και μην ασχολεισαι με αυτα που ακους, εσυ εισαι το αστερι μας!
που να καταλαβουν απο ευθυμογραφημα,
αυτοι ζουν στην εποχη του Φ.Γερμανου και της Ε.Ακριτα!
παιδια δεν κανω πλακα, απο τις σπανιες φορες που η Βαλεντινα μιλησε σοβαρα.
ελπιζω να συνεχιστει αυτο [ για λιγο ομως ]

Επισκέπτης
σε αυτο το σημειο ερχονται συνταρακτικες αποκαλυψεις.....
ο βαλαντης(βαλεντινα ηθελα ναπω),υστερα απο εξονυχιστικη εξεταση στη βραζιλια αποδειχτηκε
πως τα νεα του βυζομπαλα φτιαχτηκανε στη μεγα πλαστικη χειρουργο και συμβουλο ομορφιας
ντινα μιχουδη :rockon:
ο ινδος πλαστικος που ισχυριστικε ο ιδιος πως τα εφτιαξε σε αυτον προεβη σε διαβημα
και αγωγες εις βαρος του βαλαντη και ζηταει δημευση του κωλου του!!!
η κοκο (η αλλιως σουζανα)εισηλθε ως μαρτυρας υπερασπισης για το βαλαντη
και ορκιστηκε να πει την αληθεια ορκιζοντας στο παλιο της ιντερνετ καφε που πηγε για φουντο!!!
(αληθεια κοκο γιατι τα κοριτσια απο τη συγρου διαμαρτυρονται ακομα απο την εποχη που ησουν
απεναντι απο το διαμερισμα στην ε.βενιζελου στη τεντα και μετραγες τους πελατες??)
υστερα και απο τα αποτελεσματα των εξετασεων λοιπον προβλεπεται η σιλη(!)να πεφτει απο τα τεχνιτα
βυζια του βαλαντη και να φτανει μεχρι τον αφαλο νομιζοντας ο τελαιυταιος πως ειναι εγκυος!!!!!

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ μην ανυσηχεις υπαρχει δωματιο στο δαφνι κλεισμενο για σενα ηδη!!!
καλη αναρρωση......

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και αυτά τραβέλια είναι...

910px9.jpg

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παρακολουθω αυτο το τhread καιρο τωρα χωρις να πω μια αποψη γιατι ηθελα να ακουσω ολες τις πλευρες ωστε να εχω μια πιο εμπεριστατωμενη γνωμη.(για οποιον τον ενδιαφερει φυσικα!!)

ακουω και τα τεσσερα συμπαθεστατα κοριτσια μας να σφαζονται για χαζομαρες ορμωμενες απο ζηλια και ζηλοφθονια και μονο.
η Βαλεντινα μιλαει πιο πανω για "αυτοσαρκασμο" ενω κανει ακριβως το αντιθετο δηλαδη να μιλαει συνεχεια για τον εαυτο της και να τον εκθιαζει υποβιβαζοντας παραλληλα την Δαναη.

Καταρχην χαλαρωσε Βαλεντινα γιατι ειναι πασυφανες οτι η Δαναη ειναι παιδαρος μπροστα σου!!
η δε Αλικη μου φαινεται οτι ειναι ενα φαντασμα τελικα.

η Δαναη δεν βλεπω να επιτιθεται σε καμια αν δεν δεχθει πρωτα επιθεση.
και δεν ειναι κακο να τσιμπαει πελατες εδω μεσα οπως κανετε ολες και δεν μας χαλαει καθολου.

η Συλβια πιστευω οτι εχει δειξει τον πιο στρωτο χαρακτηρα και εχει εκφρασει την πιο ψαγμενη γνωμη.

η Σουζανα μπηκε εδω μεσα γρηγορα και με τσαμπουκα απο την πρωτη στιγμη αποτυγχανοντας να κρατησει μια ουδετεροτητα(οπως πχ η Συλβια)και ετσι με το καλημερα δημιοθργησε αντιπαθειες!

εν κατακλειδι αν με ρωταγε καποιος ποια απο τα κοριτσια μας ειναι μες το πνευμα του forum και ποια προσφερουν πραγματικα σ αυτο και ποια το χαντακωνουν θα ελεγα το εξης

Βαλεντινα εισαι νουμερο για τα σιδερα!Μα κουρασες απιστευτα!παρε δρομο! :badair:
Αλικη σταματα να εισαι φαντασμα.Κατα τ αλλα προσφερες ομορφια στο forum. :boobies:
Συλβια συνεχισε αυτο που κανεις. Το κανεις καλα. :thumbsup:
Σουζανα ριξε τους τονους και κρατα πιο low profil.Σιγουρα θα εισαι πιο μυστηριωδης και σεξυ ετσι!! :sunglasses:
Δαναη εισαι μια χαρα ποπελα και ομορφη μαλιστα.Απλα μην απαντας σε καθε μαλακια που σου γραφουν και θα βγεις κερδισμενη. ;)

ευχαριστω που με υποστηκατε!! :-*

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σε αυτο το σημειο ερχονται συνταρακτικες αποκαλυψεις.....
ο βαλαντης(βαλεντινα ηθελα ναπω),υστερα απο εξονυχιστικη εξεταση στη βραζιλια αποδειχτηκε
πως τα νεα του βυζομπαλα φτιαχτηκανε στη μεγα πλαστικη χειρουργο και συμβουλο ομορφιας
ντινα μιχουδη :rockon:
ο ινδος πλαστικος που ισχυριστικε ο ιδιος πως τα εφτιαξε σε αυτον προεβη σε διαβημα
και αγωγες εις βαρος του βαλαντη και ζηταει δημευση του κωλου του!!!
η κοκο (η αλλιως σουζανα)εισηλθε ως μαρτυρας υπερασπισης για το βαλαντη
και ορκιστηκε να πει την αληθεια ορκιζοντας στο παλιο της ιντερνετ καφε που πηγε για φουντο!!!
(αληθεια κοκο γιατι τα κοριτσια απο τη συγρου διαμαρτυρονται ακομα απο την εποχη που ησουν
απεναντι απο το διαμερισμα στην ε.βενιζελου στη τεντα και μετραγες τους πελατες??)
υστερα και απο τα αποτελεσματα των εξετασεων λοιπον προβλεπεται η σιλη(!)να πεφτει απο τα τεχνιτα
βυζια του βαλαντη και να φτανει μεχρι τον αφαλο νομιζοντας ο τελαιυταιος πως ειναι εγκυος!!!!!

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ μην ανυσηχεις υπαρχει δωματιο στο δαφνι κλεισμενο για σενα ηδη!!!
καλη αναρρωση......

Τι ξεφτιλα να σε πετανε συνεχως με τις κλωτσιες απο το φορουμ και να επανερχεσαι με νεα ονοματα... Και μου αρεσει που συνεχιζεις να πλασαρεσαι σαν τρανσομανης αντρας... ισως αυτη η περσονα σε κανει να λειτουργεις πιο ανετα... καλως μας ηρθες παντως κουκλιτσα! Οσο πιο πολλες τοσο το καλυτερο.. Και θα σου προτεινα να μην αναφερεσαι ονομαστικα σε ατομα που δεν εχουν καμια σχεση ουτε με το θρεντ, ουτε με τον χωρο της πορνειας... Εγω θα στα λεω σοφη μου κουκουβαγια;

Μου ελειψες! Το νεο σου ψευδωνυμο παραπεμπει σε "ενδοξες εποχες" που ξεγελαγατε τα τσολια με ημιμακρο μαλλακι, κακοβαλμενο κραγιον και βαρυγδουπα ονοματα τυπου Σιγκουαλα, Εντελβαις η Λιγκουαφον...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
παρακολουθω αυτο το τhread καιρο τωρα χωρις να πω μια αποψη γιατι ηθελα να ακουσω ολες τις πλευρες ωστε να εχω μια πιο εμπεριστατωμενη γνωμη.(για οποιον τον ενδιαφερει φυσικα!!)

ακουω και τα τεσσερα συμπαθεστατα κοριτσια μας να σφαζονται για χαζομαρες ορμωμενες απο ζηλια και ζηλοφθονια και μονο.
η Βαλεντινα μιλαει πιο πανω για "αυτοσαρκασμο" ενω κανει ακριβως το αντιθετο δηλαδη να μιλαει συνεχεια για τον εαυτο της και να τον εκθιαζει υποβιβαζοντας παραλληλα την Δαναη.

Καταρχην χαλαρωσε Βαλεντινα γιατι ειναι πασυφανες οτι η Δαναη ειναι παιδαρος μπροστα σου!!
η δε Αλικη μου φαινεται οτι ειναι ενα φαντασμα τελικα.

η Δαναη δεν βλεπω να επιτιθεται σε καμια αν δεν δεχθει πρωτα επιθεση.
και δεν ειναι κακο να τσιμπαει πελατες εδω μεσα οπως κανετε ολες και δεν μας χαλαει καθολου.

η Συλβια πιστευω οτι εχει δειξει τον πιο στρωτο χαρακτηρα και εχει εκφρασει την πιο ψαγμενη γνωμη.

η Σουζανα μπηκε εδω μεσα γρηγορα και με τσαμπουκα απο την πρωτη στιγμη αποτυγχανοντας να κρατησει μια ουδετεροτητα(οπως πχ η Συλβια)και ετσι με το καλημερα δημιοθργησε αντιπαθειες!

εν κατακλειδι αν με ρωταγε καποιος ποια απο τα κοριτσια μας ειναι μες το πνευμα του forum και ποια προσφερουν πραγματικα σ αυτο και ποια το χαντακωνουν θα ελεγα το εξης

Βαλεντινα εισαι νουμερο για τα σιδερα!Μα κουρασες απιστευτα!παρε δρομο! :badair:
Αλικη σταματα να εισαι φαντασμα.Κατα τ αλλα προσφερες ομορφια στο forum. :boobies:
Συλβια συνεχισε αυτο που κανεις. Το κανεις καλα. :thumbsup:
Σουζανα ριξε τους τονους και κρατα πιο low profil.Σιγουρα θα εισαι πιο μυστηριωδης και σεξυ ετσι!! :sunglasses:
Δαναη εισαι μια χαρα ποπελα και ομορφη μαλιστα.Απλα μην απαντας σε καθε μαλακια που σου γραφουν και θα βγεις κερδισμενη. ;)

ευχαριστω που με υποστηκατε!! :-*

Σε ευχαριστουμε για τις παρατηρησεις δροσοσταλιδα μου... Ειναι φανερο οτι βλεπεις το θρεντ σαν ενα μινι ριαλιτυ σωου που σου θυμιζει τις ενδοξες μερες του Τσακα και του Προδρομου, του Περικλη, του Καραφωτη και της Μαρως... κι ετσι το ζεις. Σαν ενας φαν... Εχω ακουσει πολλα μπινελικια κατα καιρους εδω μεσα, σ'ευχαριστω παντως για το πρωτο αληθινο hate mail μου! :2funny:

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω δεν αρνηθηκα σε καμια περιπτωση οτι ειμαι φαν των τραβεστι αλλα απλα και μονο για την ιδιοτητα τους.
δεν μου αρεσουν ομως στυλακια σαν το δικο σου που κατα την γνωμη μου αμαυριζουν το "ειδος"
ας μου επιτραπει η εκφραση.

οσο για τις απαντησεις σου μαλλον θα πρεπει να αλλαξεις σιγα σιγα ρεπερτοριο γιατι κουρασες και κινδυνευεις να χαρακτηριστεις γραφικη.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω δεν αρνηθηκα σε καμια περιπτωση οτι ειμαι φαν των τραβεστι αλλα απλα και μονο για την ιδιοτητα τους.
δεν μου αρεσουν ομως στυλακια σαν το δικο σου που κατα την γνωμη μου αμαυριζουν το "ειδος"
ας μου επιτραπει η εκφραση.

οσο για τις απαντησεις σου μαλλον θα πρεπει να αλλαξεις σιγα σιγα ρεπερτοριο γιατι κουρασες και κινδυνευεις να χαρακτηριστεις γραφικη.

Αν προσεξεις καλα τον τροπο που πλασαρομαι απο την πρωτη μερα θα καταλαβεις οτι το να χαρακτηριστω γραφικη δεν ειναι και ο μεγαλυτερος φοβος μου σε αυτη τη ζωη...
Οσο για το αν αμαυριζω το ειδος (...) μπορεις να με ψηφισεις για αποχωρηση μεσω sms η να με γιουχαρεις στο λαιβ την Κυριακη οταν θα βγω να τραγουδησω.

Και οπως ειχε πει και μια αγαπημενη μου φιλη...

If you want the girl next door, go next door!

Τόσο απλά...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Και κατι τελευταιο... Τα σχολια σου για την εμφανιση μου ειναι ολα δεκτα απο τη στιγμη που η ιδια εχω επιλεξω να εκθετω τον εαυτο μου με φωτογραφιες.. Σου υπενθυμιζω ομως οτι εγω δεν μπηκα εδω για να τσιμπησω πελατακια και αυτο αποδεικνυεται αφου δεν εχω απαντησει ουτε σε ενα σχετικο pm... Oποτε το να μου λες να μαζευτω επειδη η Δαναη ειναι παιδαρος μπροστα μου (...) ειναι εκτος τοπου και χρονου. Αυτο θα μπορουσες να μου το πεις αν εμπαινα εδω διεκδικωντας τα ωραια σου λεφτακια, οχι τωρα. Επισης δεν σε ειδα να σκεφτεσαι με τον ιδιο τροπο οσον αφορα τη Δαναη και την Αλικη. Δεν ειπωθηκε ποτε "Δαναη μαζεψου γιατι η Αλικη ειναι παιδαρος μπροστα σου"... Αλλα ξεχασα... Η Αλικη ειναι φαντασμα οπως ειπες... 

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στα περισσοτερα που γραφεις συμφωνω και εκτιμω το οτι γραφεις πολιτισμενα και δεν
πεφτεις σε παγιδες που πεφτει η αγαπητη Δαναη.

στο μονο που διαφωνω ειναι ο λογος που νομιζεις οτι κριτικαρισα την εμφανιση σου.
Απλα ενοχλει το να εκθειαζεις τον εαυτο σου τοσο εντονα και ασταματητα χωρις να εχεις
το "γνωθι σε αυτων".

και σε τελικη αναλυση αφου αναγτνωριζεις οτι οι υπολοιπες ειναι εδω για να τσιμπησουν πελατακια εσυ γιατι χωθηκες στο thread και συζητας μαζι τους?
ανοιξε αλλο thread που να ικανοποιει τα ενδιαφεροντα σου πραγμα που θα ειναι και ενα τεστ να δεις πραγματικα ποιοι θελουν να ερθουν να κουβεντιασουν μαζι σου.
τοτε θα μπορεις να τους αποκαλεις και fan χωρις να σε λενε καποι σαν εμενα καβαλημενο καλαμι και ψωνιο χωρις λογο οπως πιστευεις.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
στα περισσοτερα που γραφεις συμφωνω και εκτιμω το οτι γραφεις πολιτισμενα και δεν
πεφτεις σε παγιδες που πεφτει η αγαπητη Δαναη.

στο μονο που διαφωνω ειναι ο λογος που νομιζεις οτι κριτικαρισα την εμφανιση σου.
Απλα ενοχλει το να εκθειαζεις τον εαυτο σου τοσο εντονα και ασταματητα χωρις να εχεις
το "γνωθι σε αυτων".

και σε τελικη αναλυση αφου αναγτνωριζεις οτι οι υπολοιπες ειναι εδω για να τσιμπησουν πελατακια εσυ γιατι χωθηκες στο thread και συζητας μαζι τους?
ανοιξε αλλο thread που να ικανοποιει τα ενδιαφεροντα σου πραγμα που θα ειναι και ενα τεστ να δεις πραγματικα ποιοι θελουν να ερθουν να κουβεντιασουν μαζι σου.
τοτε θα μπορεις να τους αποκαλεις και fan χωρις να σε λενε καποι σαν εμενα καβαλημενο καλαμι και ψωνιο χωρις λογο οπως πιστευεις.

Το θρεντ ονομαζεται τραβελια με προσοντα και το θεμα με αφορα αμεσα...
Σε αυτο το θρεντ χωθηκα οπως λες και οχι στην προσωπικη διαφημιστικη σελιδα καποιου που χρησιμοποιειται για επαγγελματικους λογους, κανω λαθος; Την ιδια προταση θα επρεπε να την κανεις στα κοριτσια που δουλευουν απο εδω μεσα, θα ηταν πιο λογικο... Αν και παλι δεν ξερω αν γινεται αυτο απο τους κανονισμους του φορουμ, εμμεση διαφημιση δεν επιτρεπεται, ποσο μαλλον σε ατομα που δεν ειναι καν δηλωμενα...
Δεν με ενοχλει να με θεωρεις ψωνιο η καβαλημενη γιατι ισως σου εδωσα εγω το δικαιωμα και δευτερον εισαι πολυ ευγενικος στον τροπο που εκφραζεσαι.

Αυτα.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν το θετεις ετσι τοτε ενταξει αλλα προς θεου κοψτε εδω μεσα λιγακι τις αντιπαραθεσεις ρε κοριτσια!

να σαι καλα! :thumbsup:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νομιζω πια πως  θα  συνεχισω να ασχολουμαι με ατομα που δεν εχουν καμμια αξιοπρεπεια... αλαζοντας ονομα και  λεγοντας προσωπικα μου δεδομενα ανακατεμενα με αηδιες....νομιζουν  πως καταφερνουν  κατι?Τι να πει κανεις....το οτι με γνωριζεις τοσο καλα τιμη μου...το οτι κρυβεσαι και λες κακιες ντροπη σου...καλησπερα σε ολους...Και μην ενοχλειστε με τα  αναμενα αιματα....ειναι ανοιξη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom