Απο την στιγμη που μπηκατε μεσα το κανατε σκατα το thread.Εχετε γεμισει 200 σελιδες με μαλακιες κ μας ξενερωσατε ολους.Υποτιθεται οτι εδω θα εβρισκε κανεις πληροφοριες αλλα καταντησαμε να βλεπουμε να ξεμαλιαζεσται σαν τελευταιες.Το καταντησατε αισχος!Με κουρασατε με τις μαλακιες σας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
ολοι για αυτο ρωτατε αλλα οταν ανεβενουμε λακιζετεΡε κοριτσια πότε θα έρθετε Θεσσαλονίκη ?
Επισκέπτης
Δεν νομιζω πια πως θα συνεχισω να ασχολουμαι με ατομα που δεν εχουν καμμια αξιοπρεπεια... αλαζοντας ονομα και λεγοντας προσωπικα μου δεδομενα ανακατεμενα με αηδιες....νομιζουν πως καταφερνουν κατι?Τι να πει κανεις....το οτι με γνωριζεις τοσο καλα τιμη μου...το οτι κρυβεσαι και λες κακιες ντροπη σου...καλησπερα σε ολους...Και μην ενοχλειστε με τα αναμενα αιματα....ειναι ανοιξη....
τι εχεις να δηλωσεις για τις φημες που φερνουν εμπλεκομενο το ατομο σου στην υποθεση της αρσης βαρων?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τουλαχιστον ομως απο αυτα γραφουν καταλαβαινεις ποιες ειναι οι σωστες,ποιες οι πυροβολημενες και ποιες οι μουφες,οποτε η συνεχεια με pmΑπο την στιγμη που μπηκατε μεσα το κανατε σκατα το thread.Εχετε γεμισει 200 σελιδες με μαλακιες κ μας ξενερωσατε ολους.Υποτιθεται οτι εδω θα εβρισκε κανεις πληροφοριες αλλα καταντησαμε να βλεπουμε να ξεμαλιαζεσται σαν τελευταιες.Το καταντησατε αισχος!Με κουρασατε με τις μαλακιες σας!
δεν τα παραλεω καθολου αγαπητε μου.....μπορω να πω οτι στη θεσσαλονικη πολλοι ειναι αυτοι που ψαχνουν τραβεστι αλλα λιγοι εχουν τα κοτσια να κανουν τις σεξουαλικες τους προτημησεις πραγματικοτητα...αλλα σε ενα βαθμο τουσ καταλαβενω επιδη εκει ειναι πολυ κλειστος ο κυκλος και ολοι γνωριζονται μεταξι τους επομενος δυσκολα μπορει καποιος να κανει ελευθερα αυτο που θελειεεεε τωραα τα παραλες....
τουλαχιστον ομως απο αυτα γραφουν καταλαβαινεις ποιες ειναι οι σωστες,ποιες οι πυροβολημενες και ποιες οι μουφες,οποτε η συνεχεια με pm
ακριβως!!!οι μονες αξιοπιστες εδω ειναι η δαναη και η συλβια! ;)
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Προεδρε Παπαδοπουλε τι θα λεγατε να παμε να πιουμε παρεουλα μια πορτοκαλαδα σε ενα κεντρικο ζαχαροπλαστειο να μοιραστουμε ιστοριες για τραβεστι; Φυσικα θα φερουμε και οι δυο πλουσιο φωτογραφικο υλικο και ολη τη σχετικη βιβλιογραφια απο Μπεττυ, Τζενη, Καρλοτα, τα Μπλε Καστορινα Παπουτσια, το βιβλιο για τη Ραχηλ και διαφορα αλλα...
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Απο την στιγμη που μπηκατε μεσα το κανατε σκατα το thread.Εχετε γεμισει 200 σελιδες με μαλακιες κ μας ξενερωσατε ολους.Υποτιθεται οτι εδω θα εβρισκε κανεις πληροφοριες αλλα καταντησαμε να βλεπουμε να ξεμαλιαζεσται σαν τελευταιες.Το καταντησατε αισχος!Με κουρασατε με τις μαλακιες σας!
Kαλησπερα σε ολα τα παιδια!!!
Και σε ολα τα γλυκα κοριτσια μας!!!
Να απαντησω στο γλυκο πλασματακι μας:
Υπαρχει και το ΛΑΚΙΣΤΑΝ!!! μπορεις να το κανεις και εσυ! ειναι πολυ ευκολο και μπορεις να αναζητησεις κατι αλλο και καπου αλλου!!!
Και παλαιοτερα ποιες πληροφοριες δινατε ; εγω διαβαζα και πολλους κλωνους.... αλλα και αρκετους που επερναν καποια και αφου μετανοιωνανε που χαλασανε τα λεφτα τους.....(περνουσαν η οχι καλα),ειχαν τα κομπεξικα προβληματακια.... εμπαιναν και τις θαβανε...
Και πολυ λιγοι ηταν αυτοι που ηταν αντικειμενικοι με πληροφορειες.
Κουκλα μου εχω την εντυπωση οτι το site ειναι γενικα για να λεει ο καθενας την εμπειρια του με καποια κοπελα η καποια τραβεστι.Δεν νομιζω οτι δημιουργηθηκε για να ξεμαλιαζεσται.Οσο για το λακισταν που λες φυσικα κ θα το κανω απλα ηθελα να τα πω πριν την κοπανησω.Φιλικα!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα σε ολα τα παιδια. Ειναι αληθεια κατα καποιο τροπο αυτο Συλβια. Οι περισσοτεροι απο Θεσσαλονικη και απο Χανια οταν παω αποφευγουν να βρεθουν μαζη μας αν και το θελουν πολυ. Τους βλεπω οταν ερχοντε Αθηνα κανουν σαν τρελα. Βρε αγαπες μου εμεις ερχομαστε για παρτη σας εκει.
Εχω πολλα μηνυματα απο Θεσσνικη. Αλλα θα βρεθουμε αν παω η απλα θα κανω βολτα. Και ειναι και πανεμορφη η Θεσσνικη.. Αντε βρε παιδια οργανωστε τιποτα εκει και εδω ειμαστε εμεις.
Εχω πολλα μηνυματα απο Θεσσνικη. Αλλα θα βρεθουμε αν παω η απλα θα κανω βολτα. Και ειναι και πανεμορφη η Θεσσνικη.. Αντε βρε παιδια οργανωστε τιποτα εκει και εδω ειμαστε εμεις.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οκ.....Κουκλα μου εχω την εντυπωση οτι το site ειναι γενικα για να λεει ο καθενας την εμπειρια του με καποια κοπελα η καποια τραβεστι.Δεν νομιζω οτι δημιουργηθηκε για να ξεμαλιαζεσται.Οσο για το λακισταν που λες φυσικα κ θα το κανω απλα ηθελα να τα πω πριν την κοπανησω.Φιλικα!
Καλο δρομο!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κουκλα μου εχω την εντυπωση οτι το site ειναι γενικα για να λεει ο καθενας την εμπειρια του με καποια κοπελα η καποια τραβεστι.Δεν νομιζω οτι δημιουργηθηκε για να ξεμαλιαζεσται.Οσο για το λακισταν που λες φυσικα κ θα το κανω απλα ηθελα να τα πω πριν την κοπανησω.Φιλικα!
Ποιος σε εμποδισε να μοιραστεις τις εμπειριες σου μαζι μας σπουργιτακι μου;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
λογικο,ειναι κλειστος ο κυκλος που ειπε η συλβια οποτε κολαει ο αλλοςΚαλησπερα σε ολα τα παιδια. Ειναι αληθεια κατα καποιο τροπο αυτο Συλβια. Οι περισσοτεροι απο Θεσσαλονικη και απο Χανια οταν παω αποφευγουν να βρεθουν μαζη μας αν και το θελουν πολυ. Τους βλεπω οταν ερχοντε Αθηνα κανουν σαν τρελα. Βρε αγαπες μου εμεις ερχομαστε για παρτη σας εκει.
Το θεμα Αλικη μου ξερεις πιο ειναι? Οτι εσυ μας βρηκες εδω μεσα..δεν σε βρηκαμε εμεις..οποτε τα Λακισταν και τα καλο δρομο,να τα σκεφτεσαι καλυτερα πριν τα πεις...Αν καποιος θα επρεπε να φυγει,για μενα εισαστε εσεις. Εσεις που το κανατε κωλοχανιο εδω μεσα..και οχι ολοι εμεις που ειμασταν μια χαρα εδω και ανταλασσαμε τις οποιες πληροφοριες ειχαμε..οτι και αν ηταν αυτες..τοτε τουλαχιστον το καναμε γιατι το γουσταραμε..τωρα τι να κανουμε? να μαζευουμε τις τριχες απο τις περουκες σας, που πεφτουν καθως μαλλιοτραβιωσαστε? Αντε γιατι δεν μιλαμε,δεν μιλαμε..αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της.Και εσεις πρεπει να καταλαβετε οτι αυτα τα ορια τα εχετε ξεπερασει...Ευχαριστω. edit: Μην περιμενετε να απαντησω,οτι ειχα να πω το ειπα...Οκ.....
Καλο δρομο!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Το θεμα Αλικη μου ξερεις πιο ειναι? Οτι εσυ μας βρηκες εδω μεσα..δεν σε βρηκαμε εμεις..οποτε τα Λακισταν και τα καλο δρομο,να τα σκεφτεσαι καλυτερα πριν τα πεις...Αν καποιος θα επρεπε να φυγει,για μενα εισαστε εσεις. Εσεις που το κανατε κωλοχανιο εδω μεσα..και οχι ολοι εμεις που ειμασταν μια χαρα εδω και ανταλασσαμε τις οποιες πληροφοριες ειχαμε..οτι και αν ηταν αυτες..τοτε τουλαχιστον το καναμε γιατι το γουσταραμε..τωρα τι να κανουμε? να μαζευουμε τις τριχες απο τις περουκες σας, που πεφτουν καθως μαλλιοτραβιωσαστε? Αντε γιατι δεν μιλαμε,δεν μιλαμε..αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της.Και εσεις πρεπει να καταλαβετε οτι αυτα τα ορια τα εχετε ξεπερασει...Ευχαριστω.
[/quote
Κατσε μισο λεπτο βρε ψιψινι... Η δικη μας παρουσια σε τι ακριβως σας εμποδιζει;;; Σα να μας τα λες λιγο περιεργα..
Και ποιες πληροφοριες; Τιποτα δεν λεγατε και δεν ειχατε και ιδεα για το τι παιζει...
Ειπα να μην απαντησω,αλλα η Βαλεντινα εχει καποιες αποριες....Για τις πληροφοριες που λες,και το οτι δεν λεγαμε τπτ..ενα θα πω...Οτι και να λεγαμε το λεγαμε χωρις συμφερον και κοντρες..οτι και να ηταν αυτο,οσο μεγαλο Η μικρο και να ηταν..Να σου κανω και εγω μια ερωτηση? απο την ωρα που μαζευτικατε ολες εδω μεσα τι πληροφορια δωσατε εσεις που τα ξερετε ολα και εχετε ιδεα για το τι παιζει? ΤΙΠΟΤΑ δεν δωσατε..το μονο που δωσατε ηταν το κομπλεξ και το μισος που εχετε η μια απεναντι στην αλλη...Η μονη πληροφορια που μας δωσατε,ηταν οτι επιτελους μαθαμε ποσο μισος εχετε αναμεσα σας...και να ειστε σιγουρες οτι με αυτην την πληροφορια που μας δωσατε,κακο κανατε σε εσας τις ιδιες...οχι σε εμας..Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.. και τι λεω,γιατι δεν εχω σκοπο να ξαναποσταρω για αυτο το θεμα...αλλα και γενικως μου φαινεται οτι δεν θα ξαναποσταρω εδω,οσο εσεις συνεχιζετε αυτην την ιστορια..Και δεν θα ελεγα αυτα που ειπα,αν δεν με εβγαζε απο τα ρουχα μου αυτο που ειπε η Αλικη..Ευχαριστω.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μα ειμαι θεα!!!Ειπα να μην απαντησω,αλλα η Βαλεντινα εχει καποιες αποριες....Για τις πληροφοριες που λες,και το οτι δεν λεγαμε τπτ..ενα θα πω...Οτι και να λεγαμε το λεγαμε χωρις συμφερον και κοντρες..οτι και να ηταν αυτο,οσο μεγαλο Η μικρο και να ηταν..Να σου κανω και εγω μια ερωτηση? απο την ωρα που μαζευτικατε ολες εδω μεσα τι πληροφορια δωσατε εσεις που τα ξερετε ολα και εχετε ιδεα για το τι παιζει? ΤΙΠΟΤΑ δεν δωσατε..το μονο που δωσατε ηταν το κομπλεξ και το μισος που εχετε η μια απεναντι στην αλλη...Η μονη πληροφορια που μας δωσατε,ηταν οτι επιτελους μαθαμε ποσο μισος εχετε αναμεσα σας...και να ειστε σιγουρες οτι με αυτην την πληροφορια που μας δωσατε,κακο κανατε σε εσας τις ιδιες...οχι σε εμας..Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.. και τι λεω,γιατι δεν εχω σκοπο να ξαναποσταρω για αυτο το θεμα...αλλα και γενικως μου φαινεται οτι δεν θα ξαναποσταρω εδω,οσο εσεις συνεχιζετε αυτην την ιστορια..Και δεν θα ελεγα αυτα που ειπα,αν δεν με εβγαζε απο τα ρουχα μου αυτο που ειπε η Αλικη..Ευχαριστω.
Ειδες Αγορι μου πως σε εφτιαξα!!!
Μπηκες στην διαδικασια να βγαλεις καποια πραγματακια απο μεσα σου!!!
Καλο ειναι αυτο!!!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εμεις Καρδουλα μου δεν εχουμε κοντρες...Ειπα να μην απαντησω,αλλα η Βαλεντινα εχει καποιες αποριες....Για τις πληροφοριες που λες,και το οτι δεν λεγαμε τπτ..ενα θα πω...Οτι και να λεγαμε το λεγαμε χωρις συμφερον και κοντρες..οτι και να ηταν αυτο,οσο μεγαλο Η μικρο και να ηταν..Να σου κανω και εγω μια ερωτηση? απο την ωρα που μαζευτικατε ολες εδω μεσα τι πληροφορια δωσατε εσεις που τα ξερετε ολα και εχετε ιδεα για το τι παιζει? ΤΙΠΟΤΑ δεν δωσατε..το μονο που δωσατε ηταν το κομπλεξ και το μισος που εχετε η μια απεναντι στην αλλη...Η μονη πληροφορια που μας δωσατε,ηταν οτι επιτελους μαθαμε ποσο μισος εχετε αναμεσα σας...και να ειστε σιγουρες οτι με αυτην την πληροφορια που μας δωσατε,κακο κανατε σε εσας τις ιδιες...οχι σε εμας..Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.. και τι λεω,γιατι δεν εχω σκοπο να ξαναποσταρω για αυτο το θεμα...αλλα και γενικως μου φαινεται οτι δεν θα ξαναποσταρω εδω,οσο εσεις συνεχιζετε αυτην την ιστορια..Και δεν θα ελεγα αυτα που ειπα,αν δεν με εβγαζε απο τα ρουχα μου αυτο που ειπε η Αλικη..Ευχαριστω.
Πλακιτσα κανουμε!!!
Ετσι ειναι η πλακιτσες μας , λιγο χοντροκομενες.....
Καταβαθος αγαπα η μια την αλλη και στα δυσκολα ειμαστε ενωμενες ολες!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K