Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα  στα αγορια και τα κοριτσια ...παλι εδω περασα τελια και γυρισα........

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλησπερα  στα αγορια και τα κοριτσια ...παλι εδω περασα τελια και γυρισα........

Καλως την κοριτσαρα μας. Οπως βλεπεις ειμασταν φρονιμα παιδια. Του κατηχητικου.
Το Βαλεντινοπιπινη μας εβαλε βυζακια. Γουτσου γουτσου. Βαλεντινακη θα μου δινης να πινω γαλα ποτε ποτε??

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλος σας βρηκα....βαλεντηνα καλορυζικα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αλικακη σου εχουν χαστουκιση το κολαρακη ποτε?? Πως ηταν?? Σου αρεσε?? Εμενα μου αρεση.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
  Συγνωμη αυτα που εχουν γραφτει πιο πανω , τα εχεις διαβασει.....;

Αλικακη καλο θα ειναι να μην δινετε σημασια σε ολα αυτα. Αστους να γραφουν. Εμεις αν τσακωνομαστε τσακωνομαστε για παρτη μας. Εγω δεν ανακατευω κανεναν σε αυτα. Κανε πως δεν τα διαβαζης και θα σταματησουν. Οσο αναβουμε φωτια τοσο γραφουν οκ?? Απλουστατα αγνοησε τα. Μπορουμε να μιλαμε μεταξυμας?? Αυτο να κανουμε.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κατι σε ρωτησα ομως αν σου εχουν χαστουκιση το κολαρακι.... και πως σου φανηκε??
Δεν ειναι ωραια αισθηση??

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βαλεντινακη τωρα που θα σου κανη ερωτα το μωρο σου, θα σου πιπιλαη και τις ρωγουλες σου??

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλικακη καλο θα ειναι να μην δινετε σημασια σε ολα αυτα. Αστους να γραφουν. Εμεις αν τσακωνομαστε τσακωνομαστε για παρτη μας. Εγω δεν ανακατευω κανεναν σε αυτα. Κανε πως δεν τα διαβαζης και θα σταματησουν. Οσο αναβουμε φωτια τοσο γραφουν οκ?? Απλουστατα αγνοησε τα. Μπορουμε να μιλαμε μεταξυμας?? Αυτο να κανουμε.
  Δεν μιλαω γι αυτους...... αυτα που ειπαμε μεταξυ μας.....
Δεν μπορω να σε καταλαβω......

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλως μας ηρθες εκρηκτικο Συλβιακι... Το ξερεις οτι εισαι η αδυναμια μου...  Οσο για τους κλωνους καλως μας γυρισαν κι αυτοι... Οποτε κρινεται απαραιτητη η παρουσια τους επιστρεφουν... Δαναη μου αρεσει πολυ η νεα σου προσωπικοτητα (η εικοστη πεμπτη γι'αυτο το μηνα... βρε χαζο να εισαι ο εαυτος σου οπως ολες μας... μην τσιμπας και προσπαθεις συνεχως να γινεις συνεχως Βαλεντινα Σταρ Τρανς νουμερο δυο...)

Ευχαριστω πολυ τα φανς για τις ευχες για τα βυζα μου... Ειστε ολοι υπεροχοι!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Δαναη για σενα δουλευουμε ολοι... Με το ναα ασχολεισαι μαζι μας σε θυμαται ο κοσμος και βγαινει κανενα μεροκαματο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
  Δεν μιλαω γι αυτους...... αυτα που ειπαμε μεταξυ μας.....
Δεν μπορω να σε καταλαβω......

Μεταξυ μας μπορουμε να λεμε οτι θελουμε. Το θεμα ειναι οτι μας χωριζη ενα πληκτρολογιο. Δεν σε ξερω δεν με ξερης. Και οταν πης και μια κουβεντα παραπανω ιντερνετ ειναι και περνουν τα δαχτυλα φωτια. Στην ουσια ομως το ξερης οτι κανενας μας δεν εχει να χωριση τιποτα με κανεναν. Γιαυτο δεν υπαρχη λογος να τσακωνομαστε. Και να στηνουμε καρτερη πιος θα πη περισσοτερα και πιο πλουσια. Γιατι ολες μας εχουμε εγωισμο. Η συλβια ας πουμε μου εκανε προταση να βγουμε να περασουμε ομορφα να πιουμε να γελασουμε. Δεν την ξερω την κοπελα θελω πολυ να την γνωρισω και θα το κανονισουμε να βγουμε. Δεν ειχα ποτε κατι μαζη της. Ουτε ανταλαξαμε κουβεντες. Και με αγαπαη χωρις να με γνωριζη. Γιατι να μην γινη με ολες μας ετσι?? Εχουμε κατι να χωρισουμε?? Και πραγματικες να μην ειστε δεν με απασχολη. Γιατι να μην μετατρεψουμε το φορουμ σε ενα υπεροχο χωρο που απλα θα περναμε ομορφα ολοι?? Η Βαλεντινα το νοιωθω οταν λεει κατι για μενα δεν το λεει απο την καρδια της. Ειναι ενα πλασμα που απλα θελη να ζει σε ενα υπεροχο κοσμο που τον εχει φτιαξη μονη της. Και θελη να τον μοιραστη μαζη μας. Δεν ειναι κακο αυτο. Και μαλιστα το κανη με παρα πολυ χιουμορ και μπραβο της. Ειναι οντως ενα πανεξυπνο πλασμα που απλα θελη να ειναι παρεα μας. Σκεψου αυτα που σου γραφω και μην εισαι αρνητικη μαζη μου και ας μην γνωριζομαστε. Αυτο δεν ειναι απαραιτητο. Το φορουμ καταρχην ειναι δικο μας και μετα ερχονται οι αλλοι. Μπαινουμε για να λεμε τα νεα μας. Εμπειριες μας. Ολες μας εχουμε πολλα να πουμε στα υπεροχα αγορια εδω μεσα. Και οχι απαραιτητα να ερθουν να μας δουν. Πολλα παιδια ειναι εκτος Αθηνων εξαλου. Αλλα να περασουν ομορφα μαζη και εμεις τις λιγες ωρες που μπαινουν εδω. Με λιγα λογια Αλικη δεν υπαρχη λογος να γινοντε ολα αυτα. Στο ιντερνετ ειμαστε. Δεν μπαινουμε να χωρισουμε τιποτα. Ο καθενας ειναι αυτο που ειναι και μια χαρα περναμε ολοι βρε Αλικακη.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βαλεντινακη αν τσακωθητε τωρα με τον δικο σου να του δινης βυζοσκαμπηλο. Θα του αρεση.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συλβια παλι με το τεκνο ησουνα?? Δεν σε χωραη η Αθηνα πια εεεε???? Βρωμοκοριτσο

Stories

Νέο!

Stories