Τα βυζακια μου ειναι παρα πολυ ομορφα. Δεν χορταινω να τα κοιταω στον καθρεφτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
τι σκατοφατσα σου πως μπορεις ομως και την κοιτας?
Τα βυζακια μου ειναι παρα πολυ ομορφα. Δεν χορταινω να τα κοιταω στον καθρεφτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Ειμαστε δυο μπαλαμια που ντυνομαστε σε ενα σπιτι στο κουκακι...... θυμασαι; ετσι δεν μας ελεγες.....;εισαι τρανς εσυ?τι εισαι?
Ειμαστε δυο μπαλαμια που ντυνομαστε σε ενα σπιτι στο κουκακι...... θυμασαι; ετσι δεν μας ελεγες.....;
καλησπερα στα αγορια και τα κοριτσια ...παλι εδω περασα τελια και γυρισα........
καλησπερα στα αγορια και τα κοριτσια ...παλι εδω περασα τελια και γυρισα........
Συγνωμη αυτα που εχουν γραφτει πιο πανω , τα εχεις διαβασει.....;Αλικακη σου εχουν χαστουκιση το κολαρακη ποτε?? Πως ηταν?? Σου αρεσε?? Εμενα μου αρεση.
Συγνωμη αυτα που εχουν γραφτει πιο πανω , τα εχεις διαβασει.....;
Δεν μιλαω γι αυτους...... αυτα που ειπαμε μεταξυ μας.....Αλικακη καλο θα ειναι να μην δινετε σημασια σε ολα αυτα. Αστους να γραφουν. Εμεις αν τσακωνομαστε τσακωνομαστε για παρτη μας. Εγω δεν ανακατευω κανεναν σε αυτα. Κανε πως δεν τα διαβαζης και θα σταματησουν. Οσο αναβουμε φωτια τοσο γραφουν οκ?? Απλουστατα αγνοησε τα. Μπορουμε να μιλαμε μεταξυμας?? Αυτο να κανουμε.
Δεν μιλαω γι αυτους...... αυτα που ειπαμε μεταξυ μας.....
Δεν μπορω να σε καταλαβω......
Τσουτσουνοσκάμπηλο αν δεν τόκοψε ίσως. Για βυζοσκάμπυλο αδύνατον!Βαλεντινακη αν τσακωθητε τωρα με τον δικο σου να του δινης βυζοσκαμπηλο. Θα του αρεση.