Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (6 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αλικη εχει λυσσαξει ο γερο-τραβελος με τις φωτογραφιες σου και προσπαθει να σε βγαλει μουφα... Αλλιως πως θα προμοταρει την "διαχειριστρια του φορουμ";

Σουζι και Αλισια χιλια συγνωμη ρε κοριτσια... Σας εχουν ζαλισει επειδη ειστε κολλητες μου και οπως ξερετε καποια ατομα τα ταραζω παρα πολυ εδω μεσα... που πριν μπω εγω το φορουμ πηγαινε μια σελιδα το μηνα και τωρα με το δικο μου το κοινο ΣΚΙΖΟΥΜΕ!!!

Περα απο τις κακοστημενες ιντριγκες που ωρες ωρες που στηνουν καποιοι εδω μεσα και με κουραζουν ωρες ωρες οφειλω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολα τα παιδια που με στηριζουν. Σε ολους οσους μου λενε...

- Συνεχιστε ετσι κυρια Βαλεντινα! Σας αγαπαμε!!!

Παιδια για σας τα κανω ολα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!! 

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με θιγεις αλλα δεν ειναι υποχρεομενες οι αλλες κοπελες να σου πουνε για μενα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) φιλακια
    Βαλεντινα κουκλαρα!!! Καλησπερα!!!
  Ευα κοριτσι μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κοριτσια γερα...με τσαμπουκα...μιν αφηνετε καποιες κομπλεξικες που μπαινουν εδω για να νοιωσουν πως υπαρχουν χρησημοποιοντας  εμας...οπως οι κληματσιδες που  προσκολουνται στα  κανονικα δεντρα με ριζες για να ζησουνε γιατι δεν εχουν τη δυνατοτητα να ριζοσουν....

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κοριτσια γερα...με τσαμπουκα...μιν αφηνετε καποιες κομπλεξικες που μπαινουν εδω για να νοιωσουν πως υπαρχουν χρησημοποιοντας  εμας...οπως οι κληματσιδες που  προσκολουνται στα  κανονικα δεντρα με ριζες για να ζησουνε γιατι δεν εχουν τη δυνατοτητα να ριζοσουν....

η κοκο με το μουτζο....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Καλησπερα κουκλαρα!!!
Κουκλα μου δεν μασαμε με τιποτα......

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η κοκο με το μουτζο....

Καρφωνεσαι φιλεναδα... Σαν πελατακι μπηκες υποτιθεται και μετα ξεχαστηκες και το γυρισες... Οι αντρες δεν μιλανε ετσι μωρο μου... Τοσο αγραμματος τραβεστι εισαι που δεν μπορεις καν να προσποιηθεις και να μιλησεις σαν κατι αλλο; Α ρε playerxxx.... παλι με τις κλωτσιες θα σε πεταξουν και δεν θα ξερεις με τι αλλο ψευδωνυμο να μπεις.

Πρεπει να ειναι τραγικο να κινεισαι σε εναν χωρο οπου ζηλευεις τους παντες και τα παντα... Εχω αρχισει να βλεεπω με συμπαθεια την προσωπικη σου αποτυχια.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με θιγεις αλλα δεν ειναι υποχρεομενες οι αλλες κοπελες να σου πουνε για μενα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) φιλακια
καλησπερα σε ολους...ευα μου δεν ειναι οτι δεν εχουμε υποχρεωση να του πουμε για σενα η οπιοαδηποτε αλλη  κοπελα αλλα οταν ρωτανε για καποια κοπελα καλο θα ηταν να λενε και πως ειναι για να μας κατατωπιζουν ποιο πολυ επιδη  στα σπιτια υπαρχουν πολλες και δεν ειναι δυνατον να τις ξερουμε ολες

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και γω  θελω να μαθω ποια ειναι η ευα !!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και γω  θελω να μαθω ποια ειναι η ευα !!!
η ευα ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι που δουλευε παλια στο βασιλικον..μετα ειχε δικο της σπιτι ως τραβεστι και τωρα εxei κανει διορθωση φυλου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μαρι ιιι κοκο, η ευα ειναι χειρουργημενη σα κιεσενα!!! απλα η ευα ειναι κουκλα κιεσυ εισαι για τα μπαζα :grin:

Ευτυχως που δεν καρφωνεσαι καθολου μαρι...  Ποσα ψευδωνυμα ακομη; :coffee:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πλατων η arxidempora η οπως ειναι το καλιτεχνικο σου .....εγω θα επαναλαβω....βγαινω στην  express service ελα να δεις ποσο μπαζο ειμαι...αν εχεις τα κοτσια κιολας..γιατι απο οτι φενεται....μαλλον δεν    διαθετεις κατι τετοιο...και χαιρομαι που η ευα ειναι κουκλα...
Συλβια εσυ που με  ξερεις προσωπικα μπορεις σε παρακαλω να πεις στα κοριτσια που μπαινουν με  ψευτικα nicknames ποσο μπαζο ειμαι?
Και οσο και να με μισειτε....εσεις ασχολειστε μαζι μου τοσο πολυ...που  κατι λεει αυτο....αλλα οσα και να λετε....ξερετε πολυ καλα ποια ειμαι...και ποιες ειστε εσεις εγω δεν σας ξερω για να πω... την πουστικη ψυχη σας  βλεπω μονο εδω μεσα..και λυπαμαι για σας....

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πλατων η arxidempora η οπως ειναι το καλιτεχνικο σου .....εγω θα επαναλαβω....βγαινω στην  express service ελα να δεις ποσο μπαζο ειμαι...αν εχεις τα κοτσια κιολας..γιατι απο οτι φενεται....μαλλον δεν    διαθετεις κατι τετοιο...και χαιρομαι που η ευα ειναι κουκλα...
Συλβια εσυ που με  ξερεις προσωπικα μπορεις σε παρακαλω να πεις στα κοριτσια που μπαινουν με  ψευτικα nicknames ποσο μπαζο ειμαι?
Και οσο και να με μισειτε....εσεις ασχολειστε μαζι μου τοσο πολυ...που  κατι λεει αυτο....αλλα οσα και να λετε....ξερετε πολυ καλα ποια ειμαι...και ποιες ειστε εσεις εγω δεν σας ξερω για να πω... την πουστικη ψυχη σας  βλεπω μονο εδω μεσα..και λυπαμαι για σας....
για μενα εισε μια χαρα κοπελα και αρκετα ομορφη...τωρα για τους αλλους δεν ξερω....αλλωστε εχουμε πει βρε κουκλα μου δεν ειναι δυνατων να αρεσουμε σε ολους...αλλα λενε σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναναι καλα ο αρχιδεμπορας με τις πληροφοριες του....... :dancing:

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοκοκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
κκοοοοοοοοοκοοοοκοκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο??????????????????????
???????????????

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ο ηλιος καιει το κορμι μου... Ειμαι ξαπλωμενη σε ενα ερημικο ακρογιαλι αυτη τη στιγμη... ολογυμνη με το κυμα να σκαει στα ποδια μου οσο γραφω στον υπολογιστη μου γλυκες αφιερωσεις σε ολα εσας τα πιστα φανς... σας λατρευω!!!

Ζητω ο ερωτας! Γυμνωθειτε ολοι τωρα!!!

Μακια! Μακια! Μακια!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωρε κλείσαν οι στρα....
ααατες του μωριάααα...
ωρέ κλεισάν....
υα μονοπάτιαααα.....

πάει ξεφύγαμεεεεεε.....τι άλλο θα διαβάσουμεεεεεε.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο ηλιος καιει το κορμι μου... Ειμαι ξαπλωμενη σε ενα ερημικο ακρογιαλι αυτη τη στιγμη... ολογυμνη με το κυμα να σκαει στα ποδια μου οσο γραφω στον υπολογιστη μου γλυκες αφιερωσεις σε ολα εσας τα πιστα φανς... σας λατρευω!!!

Ζητω ο ερωτας! Γυμνωθειτε ολοι τωρα!!!

Μακια! Μακια! Μακια!!!

παρε και ενα ζουρλομανδυα και τυλιξου και αντε και γαμησου

Επισκέπτης

[move]
ΕΠΙΣΗΜΟ FUN CLUB ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑΣ_ΣΤΑΡ_ΤΡΑΝΣ ΤΩΡΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom