Οταν λες γερος εννοεις τον Ταρατσα;Παντως βλεπω πως οταν πεταει ο γερος τα ασχετα τα σχολια για μενα και την κολλητη μου (αστερι μου!!!) δεν βλεπω κανεναν να ψαχνει την αληθεια σε βαθος....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αν ειδες εβαλα πλυθηντικο και οταν μιλαει για αρωστειες δεν ειναι αστειο
Ενω αντιθετως οταν βγαζει βρωμες για μενα και τη φιλη μου ειναι ε; Προφανως για σενα ναι, για αλλους ισως οχι..... Δυο μετρα και δυο σταθμα; Ασε που κουβεντες για αρρωστιες εχουν ξαναειπωθει εδω μεσα για αλλη κοπελα και ΜΟΝΟ ΕΓΩ εκανα παραπονα. Δε σε θυμαμαι να μιλησες τοτε.
Οταν λες γερος εννοεις τον Ταρατσα;
Βρε Βρασιδα, βρε Βρασιδα... εσυ και το Ταρατσουλινι ειστε το νεο αιμα στο χωρο μας!!!
Τοπο στα νιατα!!!Βρε Βρασιδα, βρε Βρασιδα... εσυ και το Ταρατσουλινι ειστε το νεο αιμα στο χωρο μας!!!
Επισκέπτης
Εγω όπως βλέπετε σταμάτησα να ασχολούμαι πλέον με το thread, βαρέθηκα!Βρε Βρασιδα, βρε Βρασιδα... εσυ και το Ταρατσουλινι ειστε το νεο αιμα στο χωρο μας!!!
Εσυ χανεις.Εγω όπως βλέπετε σταμάτησα να ασχολούμαι πλέον με το thread, βαρέθηκα!
δεν το διαβαζω συνεχεια αλλα ειμαι και φαν της δαναης γιατι αυτη ξερω εσας μονο αρνητικα ακουωΕνω αντιθετως οταν βγαζει βρωμες για μενα και τη φιλη μου ειναι ε; Προφανως για σενα ναι, για αλλους ισως οχι..... Δυο μετρα και δυο σταθμα; Ασε που κουβεντες για αρρωστιες εχουν ξαναειπωθει εδω μεσα για αλλη κοπελα και ΜΟΝΟ ΕΓΩ εκανα παραπονα. Δε σε θυμαμαι να μιλησες τοτε.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε Μωρα μου μολις βγηκα απο την σαουνα... κολαση εγινα μουσκεμα....... μμμμμμ καιρο ειχα να νοιωσω ετσι...
τωρα περιμενω να ερθει ενας πελατης μου!!!
Σημερα ειμαι πολυ φτιαγμενη...!!! Ειναι που εχει ερθει η Ανοιξη!!!!
θα ηθελα πολυ να ημουν εκει μαζι σας!!!!
Πως κρατιεσαι ρε Ταρατσα.Ρε Μωρα μου μολις βγηκα απο την σαουνα... κολαση εγινα μουσκεμα....... μμμμμμ καιρο ειχα να νοιωσω ετσι...
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μου αρεσει πολυ να παιζουν με τα μπαλκονια μου...........
να βγαινει η καυλα ρε παιδι μου!!!!!!!!!
να νοιωθουμε την Ηδονη!!!!!
να μυρισουμε τα αρωματα του κορμιου μας.....
να γεμιζουμε με χρωματα............μμμμμμμμμμ.........
να βγαινει η καυλα ρε παιδι μου!!!!!!!!!
να νοιωθουμε την Ηδονη!!!!!
να μυρισουμε τα αρωματα του κορμιου μας.....
να γεμιζουμε με χρωματα............μμμμμμμμμμ.........
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αντε εχουμε ξεχασει τελευταια την ουσια του θρεντ............
Καυλα Βαλεντινα!!!! μιλησε μας για τον Ερωτα!!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγω όπως βλέπετε σταμάτησα να ασχολούμαι πλέον με το thread, βαρέθηκα!
Aυτα μας τα ειπαν και αλλοι τραβεστι τελευταιας διαλογης και ολοι εδω ειναι ακομη! Αν βαριεσαι μην εγκαταλειπεις τη μαχη! Παλεψε για το ονειρο σου και φτιαξε το θρεντ οπως το ονειρευοσουν απο παιδι ψυχουλα μου...
δεν το διαβαζω συνεχεια αλλα ειμαι και φαν της δαναης γιατι αυτη ξερω εσας μονο αρνητικα ακουω
Δεν μου λεει κατι αυτα. Απλα δειχνεις ανωριμος, οτι επηρρεαζεσαι ευκολα και δεν εισαι σε θεση να σχηματισεις δικια σου γνωμη. Αρα καλο θα ηταν να μην ανακατευεσαι οταν μιλανε οι αντρες.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μπεττυ....
Μιλησε μας και εσυ για τον Ερωτα.... την πρωτη σου φορα.....
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αντε εχουμε ξεχασει τελευταια την ουσια του θρεντ............
Ο ερωτας... Ποσο μου αρεσει να βαζω κερια, να χαμηλωνω τα φωτα, να βαζω απαλη σεξυ μουσικη (Καρρα, Στανιση, Μελα) και αφου προσφερω ενα ποτο στον εραστη μου του προτεινω να κατσει αναπαυτικα στον καναπε... Τοτε εμφανιζομαι ολογυμνη με το κορμι αλειμμενο με χρυσοσκονη και του χορευω αισθησιακους χορους που προκαλουν ερωτικο παροξυσμο... Δεν δισταζω να χρησιμοποιησω αναμενα κερια, ακομη και λαμπατερ... Στον ερωτα τα δινω ολα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Θελετε να σταματησουμε τις αντιπαραθεσεις και να γινουμε ολοι εδω φιλαρακια??
Καλα λεει η Αλικη ερχετε Ανοιξη και πρεπει να μιλαμε για Ερωτα.
Τι λες Αλικη τα ξεχναμε ολα??
Μπεττυ....
Aυτα μας τα ειπαν και αλλοι τραβεστι τελευταιας διαλογης και ολοι εδω ειναι ακομη! Αν βαριεσαι μην εγκαταλειπεις τη μαχη! Παλεψε για το ονειρο σου και φτιαξε το θρεντ οπως το ονειρευοσουν απο παιδι ψυχουλα μου...
Δεν μου λεει κατι αυτα. Απλα δειχνεις ανωριμος, οτι επηρρεαζεσαι ευκολα και δεν εισαι σε θεση να σχηματισεις δικια σου γνωμη. Αρα καλο θα ηταν να μην ανακατευεσαι οταν μιλανε οι αντρες.
.
[/quote]το ποιος ειναι αντρας το βλεπουμε εγω ειμαι αντρας-αντρας και εσυ αντρας-λουγγρα
[/quote]το ποιος ειναι αντρας το βλεπουμε εγω ειμαι αντρας-αντρας και εσυ αντρας-λουγγρα
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καταρχην οπως ειχες δει δεν ειχα τιποτα μαζι σου....Θελετε να σταματησουμε τις αντιπαραθεσεις και να γινουμε ολοι εδω φιλαρακια??
με προκαλεσες....και δευτερον θα ηθελα να ζητησεις συγνωμη απο την φιλη μου Βαλεντινα! και να μου πεις τον λογο που θελεις να γινουμε φιλες....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K