DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Για πες μας εσυ που τα ξερης καλυτερα γιατι εγω δεν γνωριζω καθοτη αγραμματη και τρελη ομονιακη
αντε να δουμε.
αντε να δουμε.
1.δεν είμαι κλώνοςΑ ρε κλωνε... Εσυ τωρα τι εισαι; Πελατακι που γλυφει μολυσμενες φιφες, απλος αναγνωστης η κανενας αλλος μπατιροτραβελος; Δεν σου μιλησα και δεν δεχομαι να με προσβαλεις. Μου πεταξες και μια φωτογραφια ενος ασχετου και μας επεισες οτι εισαι εσυ... Ολα τα πελατακια του σαιτ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΟΖΙΚΑ που θελουν αρχιδακια) βαζουν και φωτογραφια;;;;
λοιπον για να τελιωσει η μαλακια...θα γραφω οτι και οποτε θελωωωωωωωωωωωωωωΣτη θεωρια καλα τα λες κοριτσι μου, αλλα ολο μπηχτες πετας και οταν σε ρωταω μου το παιζεις ασχετη. Επειδη σε συμπαθω κι ας διαφωνουμε σε ολα θα σου προτεινα να προσεχεις λιγο ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ που σου κανει την καλη και κατα τ'αλλα βαζει τα αλτερ εγκο της να σε λενε μπετατζη. Ξυπνα μωρη πια!!! Εισαι καλοψυχο παιδι και δεν εχεις καμια σχεση με το αλλο το τομαρι...
Δαναη παρτον τηλεφωνο να του τα πεις, ο γραπτος λογος δεν σου παει καθολου. Εισαι πολυ αμορφωτη για να θες να γραφεις κιολας...
ΥΓ: Τον Διονυση τον θυμασαι; Τον Θεσσαλονικιο που τα ειχε με την Τζινα; Θυμασαι τι του εκανες του ανθρωπου;
Αντε πηγαινε να βιντεοσκοπησεις παλι κανενα βλακα που θα ερθει στο σπιτι σου να τον εκβιασεις. Και πες μας λιγο γιατι σε εδιωξαν απο το αλλο σου σπιτι αν εχεις την καλοσυνη...
Για πες μας εσυ που τα ξερης καλυτερα γιατι εγω δεν γνωριζω καθοτη αγραμματη και τρελη ομονιακη
αντε να δουμε.
1.δεν είμαι κλώνος
2.σου μιλάω εγώ γιατί βαρέθηκα τις φίφες σου
3.αν ειμαι εγώ ή όχι πες μας που κάνεις πιάτσα να'ρθω να τα πούμε
4.αρχιδάκια δεν γουστάρω εσυ όμως που προφανώς τα τρελένεσαι πες μου που βρίσκεσαι να'ρθω να σου δώσω τα δικά μου!!!
λοιπον για να τελιωσει η μαλακια...θα γραφω οτι και οποτε θελωωωωωωωωωωωωωω
1)το οτι δεν σου απανταω σπαει να πει οτι απλα δεν με ενδιαφερουν αυτα που λες.
2)η δαναη δεν ειναι φιλη μου και δεν την εχω ει ποτε απο κοντα παρα ανταλασουμε δυο κουβεντεσ απο δω
3)το οτι θπαρχουν μερικοι ανεγκεφαλοι που δεν τουσ αρεσω εφνανισιακα και με βρηζουν λιγο με απασχολει
4)οι κοντρες που εχεις εσυ με τους αλλους εδω μεσα δεν με αφορουν
5)αν εβγαινες ακομα και στην καβαλας για δουλεια απο τις φωτο σου θα σε αναγνωριζα εγω η θα σε αναγνωριζε η φριντα που βγαινει καβαλας απεναντη απο τη γεωπονικη σχολη και οταν σε ειδε στη φωτο σου εδω δεν σε ηξερε........
6)να εισαι οποια εισαι δεν με αφορα....... μονο να μην ασχολησε μαζι μου οπως δεν ασχολουμε εγω
κοιτα να πενας καλα και να κανεις αυτο που θες χωρις να προσβαλεις η να λες για ατομα που δεν σε ξερουν και δεν τα ξερεις
Εισαι στης αρχες ακομα;Εγω μωρακι μου δεν ψαρευω αρχιδακια απο το ιντερνετ [size=14pt]σαν τελειωμενη λουγκρα[/size], δεν ειμαστε ολες εδω μεσα το ιδιο...
οταν ακους εσυ για καμια ΜΠΑΡΑ πως πεταγεσαι...........Εισαι στης αρχες ακομα;
Εισαι στης αρχες ακομα;
Εγω το εχω παραδεχτει εσυ και ο βαλεντινος εισαστε ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα εδω μεσα.οταν ακους εσυ για καμια ΜΠΑΡΑ πως πεταγεσαι...........
Αν θες να με βρεις οι συντεταγμενες μου ειναι -15 -87 ελα εχω και σταρι.Βρε Βρασιδα... βρε Βρασιδα... που θα μου παει... καπου θα σε πετυχω και για ποτε θα σου βαλω την πλατινε περουκα και θα σε πλασαρω ως Σταρλετ Τρανς.... αχ, αχ, αχ...
Εγω το εχω παραδεχτει εσυ και ο βαλεντινος εισαστε ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα εδω μεσα.
Για σου ρε αλικη καταδρομεα.
Ψηλα ψηλα τα πρασινα μπερε.
Αν θες να με βρεις οι συντεταγμενες μου ειναι -15 -87 ελα εχω και σταρι.
αυτο ειναι αρχισε το ξεκατινιασμα. καλε ρε δεν ντρεπεστε λιγο. εδω βρεικατε να μαλλιοτραβηχτιτε?
γιατι δεν κανονιζετε να πατε σε κανενα καναλι να πειτε τον πονο σας και να ξεκαθαρισετε τους λογαριασμους σας? ετσι μπορει να παρετε και κενενα φραγκο και ισος βρειτε και κανενα πελατακι για να ενισχυσετε το εισοδημα σας.
σταματηστε να τρογεστε γιατι το μονο που καταφερνετε ειναι να γινεστε κακομοιρες.
Αυτα απο εμενα με αγηπη και συμπαθεια!!
Ωραιο γουστο εχεις ποιος εισαι ο Μαρκελος Νυκτας;Θα σε βγαλω μουναρο στο υποσχομαι. Τζην σορτσακι με κροσια, κοκκινη γοβα με χοντρο τακουνι, πουκαμισο δεμενο κατω απο τα βυζακια... Θα σου δανεισω και την περουκα την ξανθια... τυφλα να εχει η Μαρα Θρασυβουλυδου!!! Ειδικα αν εισαι και φιφα με ελαφρως πρησμενες ρογες θα γινεις η νουμερο ενα τρανς... στο διαμερισμα σου!!!
αν εχετε τα κοτσια πειτε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι με υπονοουμενα που δεν ισχειουνΔαναη μου!!!
μηπως να λεγαμε στο κοσμο αυτο που ξερουν ολες.......για το νοσημα που κουβαλας στην πλατη...;;;εεεεεεεεε;;;;;
αν εχετε τα κοτσια πειτε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι με υπονοουμενα που δεν ισχειουν
αν ειδες εβαλα πλυθηντικο και οταν μιλαει για αρωστειες δεν ειναι αστειοΠρωτον δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι ισχυει και τι οχι... Τουλαχιστον οχι ΓΙΑ ΟΛΑ τα θεματα. Η Αλικη ειναι ενα μαζεμενο πλασματακι λοου προφαιλ που κραταει παντα χαμηλους τονους. Θυμηθειτε ποσο αγνη και αμολυντη ηταν πριν μπει εδω μεσα και ανακατευτει με τον καθε πειναλα πατσαβουρη (δεν λεω για σας μωρακια μου).... Παντα προσεχει τι λεει και ποτε δεν θα εξεθετε το αλλο το παιδι το ξανθο, το καπως ηλικιωμενο...
Παντως βλεπω πως οταν πεταει ο γερος τα ασχετα τα σχολια για μενα και την κολλητη μου (αστερι μου!!!) δεν βλεπω κανεναν να ψαχνει την αληθεια σε βαθος....