Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για πες μας εσυ που τα ξερης καλυτερα γιατι εγω δεν γνωριζω καθοτη αγραμματη και τρελη ομονιακη
αντε να δουμε.

kinkman

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Α ρε κλωνε... Εσυ τωρα τι εισαι; Πελατακι που γλυφει μολυσμενες φιφες, απλος αναγνωστης η κανενας αλλος μπατιροτραβελος; Δεν σου μιλησα και δεν δεχομαι να με προσβαλεις. Μου πεταξες και μια φωτογραφια ενος ασχετου και μας επεισες οτι εισαι εσυ... Ολα τα πελατακια του σαιτ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΟΖΙΚΑ που θελουν αρχιδακια) βαζουν και φωτογραφια;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1.δεν είμαι κλώνος
2.σου μιλάω εγώ γιατί βαρέθηκα τις φίφες σου
3.αν ειμαι εγώ ή όχι πες μας που κάνεις πιάτσα να'ρθω να τα πούμε
4.αρχιδάκια δεν γουστάρω εσυ όμως που προφανώς τα τρελένεσαι πες μου που βρίσκεσαι να'ρθω να σου δώσω τα δικά μου!!!

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
αυτο ειναι αρχισε το ξεκατινιασμα. καλε ρε δεν ντρεπεστε λιγο. εδω βρεικατε να μαλλιοτραβηχτιτε?
γιατι δεν κανονιζετε να πατε σε κανενα καναλι να πειτε τον πονο σας και να ξεκαθαρισετε τους λογαριασμους σας? ετσι μπορει να παρετε και κενενα φραγκο και ισος βρειτε και κανενα πελατακι για να ενισχυσετε το εισοδημα σας.
σταματηστε να τρογεστε γιατι το μονο που καταφερνετε ειναι να γινεστε κακομοιρες.
Αυτα απο εμενα με αγηπη και συμπαθεια!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στη θεωρια καλα τα λες κοριτσι μου, αλλα ολο μπηχτες πετας και οταν σε ρωταω μου το παιζεις ασχετη. Επειδη σε συμπαθω κι ας διαφωνουμε σε ολα θα σου προτεινα να προσεχεις λιγο ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ που σου κανει την καλη και κατα τ'αλλα βαζει τα αλτερ εγκο της να σε λενε μπετατζη. Ξυπνα μωρη πια!!! Εισαι καλοψυχο παιδι και δεν εχεις καμια σχεση με το αλλο το τομαρι...

Δαναη παρτον τηλεφωνο να του τα πεις, ο γραπτος λογος δεν σου παει καθολου. Εισαι πολυ αμορφωτη για να θες να γραφεις κιολας...

ΥΓ: Τον Διονυση τον θυμασαι; Τον Θεσσαλονικιο που τα ειχε με την Τζινα; Θυμασαι τι του εκανες του ανθρωπου;

Αντε πηγαινε να βιντεοσκοπησεις παλι κανενα βλακα που θα ερθει στο σπιτι σου να τον εκβιασεις. Και πες μας λιγο γιατι σε εδιωξαν απο το αλλο σου σπιτι αν εχεις την καλοσυνη...
λοιπον για να τελιωσει η μαλακια...θα γραφω οτι και οποτε θελωωωωωωωωωωωωωω
1)το οτι δεν σου απανταω παει να πει οτι απλα δεν με ενδιαφερουν αυτα που λες.
2)η δαναη δεν ειναι φιλη μου και δεν την εχω ει ποτε απο κοντα παρα ανταλασουμε  δυο κουβεντεσ απο δω
3)το οτι θπαρχουν μερικοι ανεγκεφαλοι που δεν τουσ αρεσω εφνανισιακα και με βρηζουν λιγο με απασχολει
4)οι κοντρες που εχεις εσυ με τους αλλους εδω μεσα δεν με αφορουν
5)αν εβγαινες ακομα και στην καβαλας για δουλεια απο τις φωτο σου θα σε αναγνωριζα εγω η θα σε αναγνωριζε η φριντα που βγαινει καβαλας απεναντη απο τη γεωπονικη σχολη και οταν σε ειδε στη φωτο σου εδω δεν σε ηξερε........
6)να εισαι οποια εισαι δεν με αφορα....... μονο να μην ασχολησε μαζι μου οπως δεν ασχολουμε εγω

κοιτα να περνας καλα και να κανεις αυτο που θες χωρις να προσβαλεις η να λες για ατομα που δεν σε ξερουν και δεν τα ξερεις

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Για πες μας εσυ που τα ξερης καλυτερα γιατι εγω δεν γνωριζω καθοτη αγραμματη και τρελη ομονιακη
αντε να δουμε.

Kοριτσακι μου ομορφο με τα ανυπαρκτα τα βυζακια ( :boobies: :boobies: :boobies:), τα ωραια τα δοντακια ( :uglystupid: :uglystupid:), τα πολυ σωστα ελληνικα και τον πολυ καλο χαρακτηρα, που δε λες ποτε ψεμματα και δεν διαδιδεις ποτε ανυποστατες φημες...

επειδη ξερουμε και οι δυο για ποιο πραγμα μιλαω εγω το παιχνιδακι το δικο σου δεν το παιζω. αφου δεν εχεις τυψεις που κατεστρεψες τη ζωη αυτου του παιδιου σιγα μην κωλωσεις εδω... να ξερεις παντως οτι την ιστορια την ξερω ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΤΖΙΝΑ.

Σταματα να ασχολεισαι μαζι μου, σεβασου τα χρονια που κουβαλας στην καμπουρα σου και συνελθε. Εγω ετσι κι αλλιως ως εκκεντρικη Βαλεντινα εγινα γνωστη, εσυ αναγκαστηκες να αλλαξεις προσωπικοτητα για να με αντιμετωπισεις. Και αυτη τη Συλβια δεν τη λυπασαι; ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕ.....

1.δεν είμαι κλώνος
2.σου μιλάω εγώ γιατί βαρέθηκα τις φίφες σου
3.αν ειμαι εγώ ή όχι πες μας που κάνεις πιάτσα να'ρθω να τα πούμε
4.αρχιδάκια δεν γουστάρω εσυ όμως που προφανώς τα τρελένεσαι πες μου που βρίσκεσαι να'ρθω να σου δώσω τα δικά μου!!!

Εγω μωρακι μου δεν ψαρευω αρχιδακια απο το ιντερνετ σαν τελειωμενη λουγκρα, δεν ειμαστε ολες εδω μεσα το ιδιο...

Τον χωρο που δουλευω τον σεβομαι και δεν τον ανακατευω με χαζοτσακωμους του σαιτ...

Και αντριλικι πουλα σε κανεναν ξανθο παππου... σε μενα θα μιλας σα φιλαρακι...

Να εισαι καλα.

λοιπον για να τελιωσει η μαλακια...θα γραφω οτι και οποτε θελωωωωωωωωωωωωωω
1)το οτι δεν σου απανταω σπαει να πει οτι απλα δεν με ενδιαφερουν αυτα που λες.
2)η δαναη δεν ειναι φιλη μου και δεν την εχω ει ποτε απο κοντα παρα ανταλασουμε  δυο κουβεντεσ απο δω
3)το οτι θπαρχουν μερικοι ανεγκεφαλοι που δεν τουσ αρεσω εφνανισιακα και με βρηζουν λιγο με απασχολει
4)οι κοντρες που εχεις εσυ με τους αλλους εδω μεσα δεν με αφορουν
5)αν εβγαινες ακομα και στην καβαλας για δουλεια απο τις φωτο σου θα σε αναγνωριζα εγω η θα σε αναγνωριζε η φριντα που βγαινει καβαλας απεναντη απο τη γεωπονικη σχολη και οταν σε ειδε στη φωτο σου εδω δεν σε ηξερε........
6)να εισαι οποια εισαι δεν με αφορα....... μονο να μην ασχολησε μαζι μου οπως δεν ασχολουμε εγω

κοιτα να πενας καλα και να κανεις αυτο που θες χωρις να προσβαλεις η να λες για ατομα που δεν σε ξερουν και δεν τα ξερεις

Δεν ειπα ποτε οτι δουλευω Καβαλας κοριτσι μου... Προτεινα να παμε εκει μαζι... Εχω πει που/πως δουλευω, οπως εχω πει οτι δεν μπαινω για επαγγελματικους λογους εδω μεσα. Απλα εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες πετας καρφακια για μενα χωρις λογο... Ισως να ειναι ιδεα μου.

Να προσεχεις μικρη μου, εισαι ενα αξιαγαπητο τρυφερο πλασματακι... Και μιλαω πολυ σοβαρα... Ξερωτι ψυχουλα που εισαι!!! Σ'αγαπαω πολυ!!!!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εξεταστέα Υλη
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube][youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube][youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εισαι στης αρχες ακομα; :grin:

Βρε Βρασιδα... βρε Βρασιδα... που θα μου παει... καπου θα σε πετυχω και για ποτε θα σου βαλω την πλατινε περουκα και θα σε πλασαρω ως Σταρλετ Τρανς.... αχ, αχ, αχ... :smitten:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
   οταν ακους εσυ για καμια ΜΠΑΡΑ πως πεταγεσαι...........
Εγω το εχω παραδεχτει εσυ και ο βαλεντινος εισαστε ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα εδω μεσα.
Για σου ρε αλικη καταδρομεα.
Ψηλα ψηλα τα πρασινα μπερε. :grin:

Βρε Βρασιδα... βρε Βρασιδα... που θα μου παει... καπου θα σε πετυχω και για ποτε θα σου βαλω την πλατινε περουκα και θα σε πλασαρω ως Σταρλετ Τρανς.... αχ, αχ, αχ... :smitten:
Αν θες να με βρεις οι συντεταγμενες μου ειναι -15 -87 ελα εχω και σταρι. :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καρα-Σος
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

www.youtube.com/watch?v=--PIm64Fgso&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=--PIm64Fgso&feature=related[/url[/video]]

[url=http://[video]www.youtube.com/watch?v=ggihWAEvLh4&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=ggihWAEvLh4&feature=related[/url[/video]]

[url=http://[video]www.youtube.com/watch?v=fmwEOTpHKWA&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=fmwEOTpHKWA&feature=related[/url[/video]]

[move] :boff: :tooth: :cum: :priest:[/move]

[url=http://[video]www.youtube.com/watch?v=_8QiqdyMWpo&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=_8QiqdyMWpo&feature=related[/url[/video]]

[url=http://[video]www.youtube.com/watch?v=o8sEuVr3XtI&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=o8sEuVr3XtI&feature=related[/url[/video]]

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγω το εχω παραδεχτει εσυ και ο βαλεντινος εισαστε ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα εδω μεσα.
Για σου ρε αλικη καταδρομεα.
Ψηλα ψηλα τα πρασινα μπερε. :grin:
Αν θες να με βρεις οι συντεταγμενες μου ειναι -15 -87 ελα εχω και σταρι. :2funny:

Θα σε βγαλω μουναρο στο υποσχομαι. Τζην σορτσακι με κροσια, κοκκινη γοβα με χοντρο τακουνι, πουκαμισο δεμενο κατω απο τα βυζακια... Θα σου δανεισω και την περουκα την ξανθια... τυφλα να εχει η Μαρα Θρασυβουλιδου!!! Ειδικα αν εισαι και φιφα με ελαφρως πρησμενες ρογες θα γινεις η νουμερο ενα τρανς... στο διαμερισμα σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
αυτο ειναι αρχισε το ξεκατινιασμα. καλε ρε δεν ντρεπεστε λιγο. εδω βρεικατε να μαλλιοτραβηχτιτε?
γιατι δεν κανονιζετε να πατε σε κανενα καναλι να πειτε τον πονο σας και να ξεκαθαρισετε τους λογαριασμους σας? ετσι μπορει να παρετε και κενενα φραγκο και ισος βρειτε και κανενα πελατακι για να ενισχυσετε το εισοδημα σας.
σταματηστε να τρογεστε γιατι το μονο που καταφερνετε ειναι να γινεστε κακομοιρες.
Αυτα απο εμενα με αγηπη και συμπαθεια!!

ασε τα παιδια ρε συναδελφε να μαλιοτραβηχτουν....που αλλου θα βρουμε τετοια trans-κατασταση? μιλαμε οτι ,ουτε στις ειδησεις του star δεν περνας τοσο καλα.. :2funny: :uglystupid:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θα σε βγαλω μουναρο στο υποσχομαι. Τζην σορτσακι με κροσια, κοκκινη γοβα με χοντρο τακουνι, πουκαμισο δεμενο κατω απο τα βυζακια... Θα σου δανεισω και την περουκα την ξανθια... τυφλα να εχει η Μαρα Θρασυβουλυδου!!! Ειδικα αν εισαι και φιφα με ελαφρως πρησμενες ρογες θα γινεις η νουμερο ενα τρανς... στο διαμερισμα σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραιο γουστο εχεις ποιος εισαι ο Μαρκελος Νυκτας;
Αυτο το σορτσακι με τα κροσια τι το θελουμε για να διωχνουμε της μυγες; :grin:

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
   Δαναη μου!!!

μηπως να λεγαμε στο κοσμο αυτο που ξερουν ολες.......για το νοσημα που κουβαλας στην πλατη...;;;εεεεεεεεε;;;;;
αν εχετε τα κοτσια πειτε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι με υπονοουμενα που δεν ισχειουν

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εξεταστεα υλη #2

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αν εχετε τα κοτσια πειτε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι με υπονοουμενα που δεν ισχειουν

Πρωτον δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι ισχυει και τι οχι... Τουλαχιστον οχι ΓΙΑ ΟΛΑ τα θεματα. Η Αλικη ειναι ενα μαζεμενο πλασματακι λοου προφαιλ που κραταει παντα χαμηλους τονους. Θυμηθειτε ποσο αγνη και αμολυντη ηταν πριν μπει εδω μεσα και ανακατευτει με τον καθε πειναλα πατσαβουρη (δεν λεω για σας μωρακια μου).... Παντα προσεχει τι λεει και ποτε δεν θα εξεθετε το αλλο το παιδι το ξανθο, το καπως ηλικιωμενο...

Παντως βλεπω πως οταν πεταει ο γερος τα ασχετα τα σχολια για μενα και την κολλητη μου (αστερι μου!!!) δεν βλεπω κανεναν να ψαχνει την  αληθεια σε βαθος....

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καρα - Σος

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτον δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι ισχυει και τι οχι... Τουλαχιστον οχι ΓΙΑ ΟΛΑ τα θεματα. Η Αλικη ειναι ενα μαζεμενο πλασματακι λοου προφαιλ που κραταει παντα χαμηλους τονους. Θυμηθειτε ποσο αγνη και αμολυντη ηταν πριν μπει εδω μεσα και ανακατευτει με τον καθε πειναλα πατσαβουρη (δεν λεω για σας μωρακια μου).... Παντα προσεχει τι λεει και ποτε δεν θα εξεθετε το αλλο το παιδι το ξανθο, το καπως ηλικιωμενο...

Παντως βλεπω πως οταν πεταει ο γερος τα ασχετα τα σχολια για μενα και την κολλητη μου (αστερι μου!!!) δεν βλεπω κανεναν να ψαχνει την  αληθεια σε βαθος....
αν ειδες εβαλα πλυθηντικο και οταν μιλαει για αρωστειες δεν ειναι αστειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom