Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα το συζητησω με τον Υπουργο  Παιδειας

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καψιμιτζή μ'έκανες μαρή...??? :grin:
αντε να σου δωσω και εγω μια ακομα ιδικοτητα....θα εχεις και το βουρδουλα για να βαζουν μυαλο οι ανεπιδεκτοι μαθησεως και οσοι δεν υπακουν στο καταστατηκο της σχολης

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Λυπαμε πολυ  BULL  αλλα το Ιδρυμα μας λειτουργη συμφονα με τους νομους του σιτε.
Οταν μπαινουν ολοι εδω εσενα φωναζουν για πατατακια ριγανη και μπυρες.
Το καταστατικο δεν αλλαζη.   Ο  κυβος ερριφθη.
Θα βάλω κάτι τιμές.... :grin:θα πέσει πολύ δάγκωμα... :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καποιους τους πειραζε οταν αναφερομουν στο ονομα τους.... Τωρα που ο αρρωστος ομονοιακος δεν κανει τιποτε αλλο απο το να αναφερεται σε μενα και να βαζει και φωτογραφιες μου δεν βλεπω τα ιδια επιπεδα ευθιξιας... Ο βρωμιαρης ο πεταμενος ομως δεν εχει αλλο τροπο εκτος απο τη λασπη...

Συλβια δεν θελω ουτε να σε βλεπω στα ματια μου. Λυπαμαι παρα πολυ για την καταντια σου...

ΜΑΘΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δαναη εισαι θεα και αγαπω ολα τα ποστ σου. ευχομαι οτι καλυτερο με την σχολη και αν σκεφτεσαι και ανωτατη εκπαιδευση μετα χαρας να συνδραμω στο εργο σου. φιλια πολλα

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
   Δαναη μου!!!

μηπως να λεγαμε στο κοσμο αυτο που ξερουν ολες.......για το νοσημα που κουβαλας στην πλατη...;;;εεεεεεεεε;;;;;
καλος τον νικολακι το φιλο του βαλαντη που εβαλε αβαταρ τη φωτο απο τραβεστοσιτε για να μας παραμυθιασει......ρε ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ  αντε πες τα σε κανενα πουστρακι στο ζαπιο αυτα εδω δεν περνανε μαλακαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
  Δαναη μου!!!

μηπως να λεγαμε στο κοσμο αυτο που ξερουν ολες.......για το νοσημα που κουβαλας στην πλατη...;;;εεεεεεεεε;;;;;

Αλικακη τι εγινε??  Απευθηνθηκα καπου στο ονομα σου?? 
Εκτος και σου θηξαμε κανενα γκομενο αν ειναι ετσι σορρυ

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καποιους τους πειραζε οταν αναφερομουν στο ονομα τους.... Τωρα που ο αρρωστος ομονοιακος δεν κανει τιποτε αλλο απο το να αναφερεται σε μενα και να βαζει και φωτογραφιες μου δεν βλεπω τα ιδια επιπεδα ευθιξιας... Ο βρωμιαρης ο πεταμενος ομως δεν εχει αλλο τροπο εκτος απο τη λασπη...

Συλβια δεν θελω ουτε να σε βλεπω στα ματια μου. Λυπαμαι παρα πολυ για την καταντια σου...

Παιδια το βραδυ θα σας παρακαλεσω απο την στεναχωρια σας μην φατε και αδειασετε παλι το Κ Ψ Μ

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αλικακη τι εγινε??  Απευθηνθηκα καπου στο ονομα σου?? 
Εκτος και σου θηξαμε κανενα γκομενο αν ειναι ετσι σορρυ

Λιγα με την Αλικη ρε αρρωστε! Τι νομιζεις οτι ειναι εδω; Το σπιτι σου;;; Εχεις φλομωσει τον κοσμο στο ψεμα... Οτι ναναι λες αλλα ξεχνας οτι εμεις μπαινουμε εδω για χαβαλε ενω εσυ επειδη εισαι ενας τελειωμενος που θελει να πλασαριστει σαν τραβεστι-πορνη! Για ελα το βραδυ μια βολτα απο την  Καβαλας να δουμε τη μαγκια σου... στησου διπλα μου και να δουμε ποια θα δουλεψει ρε ψοφημι!!!

Παρακμιακε που δεν τολμας να πλησιασεις τις πιατσες και βγαζεις βρωμες για ολο τον κοσμο!!! Ομονοιακε φτωχομπινε που σε πεταξανε με τις κλωτσιες απο το σπιτι σου... :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη εισαι θεα και αγαπω ολα τα ποστ σου. ευχομαι οτι καλυτερο με την σχολη και αν σκεφτεσαι και ανωτατη εκπαιδευση μετα χαρας να συνδραμω στο εργο σου. φιλια πολλα

Σε ευχαριστω πολυ  αν εχουμε καποια κενα στη Διδακτεα μας ιλη θα σε ειδοποιησουμε. Θα εξετασουμε και τα θεματα extreme.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

η καταντια ειναι δικια σου δεν ειδα να αναφερθηκα καπου στο ονομα σου......αλλα ουτε σε καμια αλλη εδω μεσα ......επηδη δεν συμετασχω στο βρησημο που ριχνετε παει να πει οτι ειναι καταντια?για μενα καταντια (κοπελια)ειναι αυτο που κανετε εσεις...εγω σε αυτο το τρυπακι να τσακονομαι δεν θα μπω

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λιγα με την Αλικη ρε αρρωστε! Τι νομιζεις οτι ειναι εδω; Το σπιτι σου;;; Εχεις φλομωσει τον κοσμο στο ψεμα... Οτι ναναι λες αλλα ξεχνας οτι εμεις μπαινουμε εδω για χαβαλε ενω εσυ επειδη εισαι ενας τελειωμενος που θελει να πλασαριστει σαν τραβεστι-πορνη! Για ελα το βραδυ μια βολτα απο την  Καβαλας να δουμε τη μαγκια σου... στησου διπλα μου και να δουμε ποια θα δουλεψει ρε ψοφημι!!!

Παρακμιακε που δεν τολμας να πλησιασεις τις πιατσες και βγαζεις βρωμες για ολο τον κοσμο!!! Ομονοιακε φτωχομπινε που σε πεταξανε με τις κλωτσιες απο το σπιτι σου... :2funny: :2funny:

BULL  τα πατατακια  και τις  Μπυρες σε παρακαλω.
Η  ΣΤΑΡ  της Καβαλας  περιμενη

kinkman

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Δαναη μου!!!

τουλάχιστον την ειδαμε την πλάτη της δεν είδαμε φωτογραφίες απο internet για το πως θα'θελες να'σαι.

...Συλβια δεν θελω ουτε να σε βλεπω στα ματια μου. Λυπαμαι παρα πολυ για την καταντια σου...

το δικό σου κατάντημα;

ξεκόλα επιτελους με την ορθογραφία της δανάης!
ποτε δεν ειπε οτι ειναι επιστημονας.εσύ όμως που έχεις κάποια μόρφωση που φαίνετε απο το γραπτο σου λόγο δεν ντρέπεσαι να κλέβεις των συμαθητριών σου τα ρούχα (έίσαι και 19 :2funny:) και τα make-up και να ντύνεσαι καρνάβαλος?

Παλι σε διωξανε απο εδω μεσα ρε σαπιε και μπαινεις με αλλο ονομα; Με ποιο δικαιωμα δημοσιευεις φωτογραφιες μου;;;

εσύ η ίδια τις πόσταρες στο site (αυτό και το δικό σου) χωρίς περιορισμούς!!!
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!!!!!

σού θίξαμε τον γκομενο?
εσυ που δεν είσαι ομονοιακός φτωχομπινες που σε πεταξανε με τις κλωτσιες απο το σπιτι σου που κάνεις πιάτσα?????

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η καταντια ειναι δικια σου δεν ειδα να αναφερθηκα καπου στο ονομα σου......αλλα ουτε σε καμια αλλη εδω μεσα ......επηδη δεν συμετασχω στο βρησημο που ριχνετε παει να πει οτι ειναι καταντια?για μενα καταντια (κοπελια)ειναι αυτο που κανετε εσεις...εγω σε αυτο το τρυπακι να τσακονομαι δεν θα μπω

Στη θεωρια καλα τα λες κοριτσι μου, αλλα ολο μπηχτες πετας και οταν σε ρωταω μου το παιζεις ασχετη. Επειδη σε συμπαθω κι ας διαφωνουμε σε ολα θα σου προτεινα να προσεχεις λιγο ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ που σου κανει την καλη και κατα τ'αλλα βαζει τα αλτερ εγκο της να σε λενε μπετατζη. Ξυπνα μωρη πια!!! Εισαι καλοψυχο παιδι και δεν εχεις καμια σχεση με το αλλο το τομαρι...

Σε ευχαριστω πολυ  αν εχουμε καποια κενα στη Διδακτεα μας ιλη θα σε ειδοποιησουμε. Θα εξετασουμε και τα θεματα extreme.

Δαναη παρτον τηλεφωνο να του τα πεις, ο γραπτος λογος δεν σου παει καθολου. Εισαι πολυ αμορφωτη για να θες να γραφεις κιολας...

ΥΓ: Τον Διονυση τον θυμασαι; Τον Θεσσαλονικιο που τα ειχε με την Τζινα; Θυμασαι τι του εκανες του ανθρωπου;

Αντε πηγαινε να βιντεοσκοπησεις παλι κανενα βλακα που θα ερθει στο σπιτι σου να τον εκβιασεις. Και πες μας λιγο γιατι σε εδιωξαν απο το αλλο σου σπιτι αν εχεις την καλοσυνη...
τουλάχιστον την ειδαμε την πλάτη της δεν είδαμε φωτογραφίες απο internet για το πως θα'θελες να'σαι.

το δικό σου κατάντημα;

ποτε δεν ειπε οτι ειναι επιστημονας.εσύ όμως που έχεις κάποια μόρφωση που φαίνετε απο το γραπτο σου λόγο δεν ντρέπεσαι να κλέβεις των συμαθητριών σου τα ρούχα (έίσαι και 19 :2funny:) και τα make-up και να ντύνεσαι καρνάβαλος?

εσύ η ίδια τις πόσταρες στο site (αυτό και το δικό) χωρίς περιορισμούς!!!
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!!!!!

σού θίξαμε τον γκομενο?
εσυ που δεν είσαι ομονοιακός φτωχομπινες που σε πεταξανε με τις κλωτσιες απο το σπιτι σου που κάνεις πιάτσα?????

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

το δικό σου κατάντημα;

εσύ η ίδια τις πόσταρες στο site (αυτό και το δικό) χωρίς περιορισμούς!!!
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!!!!!

σού θίξαμε τον γκομενο?

Α ρε κλωνε... Εσυ τωρα τι εισαι; Πελατακι που γλυφει μολυσμενες φιφες, απλος αναγνωστης η κανενας αλλος μπατιροτραβελος; Δεν σου μιλησα και δεν δεχομαι να με προσβαλεις. Μου πεταξες και μια φωτογραφια ενος ασχετου και μας επεισες οτι εισαι εσυ... Ολα τα πελατακια του σαιτ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΟΖΙΚΑ που θελουν αρχιδακια) βαζουν και φωτογραφια;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom