aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μπεττυ εμαθα οτι τελευταια σε κλεβει η καποια στο ντελο.......τι γινεται το εφτιαξες το προβληματακι;
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="Μωρο μου εδω παιζονται πολλα.....
που ουτε καν φανταζεστε.........πολλα συμφεροντα...
πιστευω οτι αρκετες φορες σας ανοιγουμε τα ματια.....
εγω δεν εχω να κερδισω τιποτα... απλα υπαρχω...
ενταξει με επεισες .... εισαι μπελαμο!!!!!!!!!!!!!!
Μπεττυ εμαθα οτι τελευταια σε κλεβει η καποια στο ντελο.......τι γινεται το εφτιαξες το προβληματακι;
πουστράκι σαν κι εσένα μια φορά δεν είμαι πάντως...ενταξει με επεισες .... εισαι μπελαμο!!!!!!!!!!!!!!
μα πως τα καταφερνεις παντα και τσιμπας.......... και ποιος ειπε για εσενα; μου αρεσει που δεν κανεις λαθη.... και εγραψες το ονομα σου.... για να μην καρφωθεις με ενα τ Μπετυεισαι τοσο καθυστερημενος ρε παπαρα που πιστευεις πως ειμαι η μπετυ
μην κατουρατε & μην πτυετε στο πατωμα..οι ντοματουλες τελειωσαν???πουστράκι σαν κι εσένα μια φορά δεν είμαι πάντως...
www.freesmileys.org] πάρε[/URL] ρε πράκτορα που θα μου την πείς κιόλας...μην κατουρατε & μην πτυετε στο πατωμα..οι ντοματουλες τελειωσαν???
Ποιο αλλο θρεντ διαβαζετε?[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
Α μην το λες με διασκεδασεις αφανταστα.αχ κακομοιρε μου τι τραβας και εσυ μα ολη την μερα εδω μεσα..............
το εχασα το πανηγυρη?????????????????????Α μην το λες με διασκεδασεις αφανταστα.
σε ολα ριχνω μια ματια αν εχω χρονο :- :- :- :- :- :- :- :- :-διδες Δαναη και Συλβια, διαβαζετε αλλα θρεντ στο σαιτ?
αν ναι, ποια?