Επισκέπτης
μπααααααααααα..μην το λες..τον εχω σε φωτο απο το στρατο..Γλυκο μου κοριτσι! δεν υπηρετησαμε!!!!! σε αντιθεση με εσενα που τραβηξες τα ζορια και που επρεπε να αποδειξεις ποσο αντρας ησουν.............
μπααααααααααα..μην το λες..τον εχω σε φωτο απο το στρατο..Γλυκο μου κοριτσι! δεν υπηρετησαμε!!!!! σε αντιθεση με εσενα που τραβηξες τα ζορια και που επρεπε να αποδειξεις ποσο αντρας ησουν.............
Μπεττυ μου και εις ανωτερα!!pleasuregiverμπααααααααααα..μην το λες..τον εχω σε φωτο απο το στρατο..
Α ωραια!!!στο μπουρδελα κανω το χαβαλε μου Αλικακι
Και εσεις ειστε ο χαβαλες μου.
Φιλουρες
Προς το Μπουρδελα φορουμ.
Σχετικα με το ατομο Βαλεντινα Σταρ Τρανς
Κοιταζα προσεχτικα της φωτος του συγκεκριμενου ατομου στι σιτε του.
Κατι μου θυμηζε.
Και οντως.
Το συγκεκριμενο ατομο ερχοταν στο χωρο μου. Εχει σταματηση τωρα και καιρο να ερχετε.
Ο λογος. Θα σας πω. Καταρχην το ατομο αυτο δεν ειναι 19 ετων οπως δηλωνη.
Βαλτε 8-9 χρονια ακομη.
Εχη φαλακριτσα στο κεφαλι και αν θελη να με διαψευση ας βαλη μια φωτο του σαν αγορι να τον δουμε.
Λοιπον, Το ατομο αυτο ερχοταν συχνα. Παντα με βαμμενα τα νυχια των ποδιων του κοκκινα με τα τακουνακια του και ολα τα αξεσουαρ. Ρουχα και λοιπα.
Ντυνοταν εδω και μια χαρα. Ειχε σχεση με μια κοπελα η οποια ταξιδευε συχνα και ηταν παρα πολλες ωρες μονος του. Ηταν Αεροσυνοδος αυτη.
Πολλες φορες ηταν να βρεθουμε και μολις ετοιμαζοταν να ερθη επειδη η κοπελα του του εκανε απροσμενες επισκεψεις το αναβαλαμε. Αυτο εγινε αρκετες φορες μεχρι που μου τα πηρα στο κρανιο και του ειπα τερμα σπιτη μου δεν θα ξαναερθης. Αρκετες φορες μς εστησες. Το ατομο τοτε τα πηρε ασχημα στο κρανιο γιατι δεν ειχε η δεν του αρεσε καποια αλλη κοπελλα για να πηγαινη.
Θα παρακαλεσω το συγκεκριμενο ατομο να βαλη μια αντρικη φωτο στο σιτε του για να δει ο καθε ενας εδω αν λεω αληθεια. Τα φριδια του ειναι αντρικα φαρδια, απλα τα μακιγιαρη απο πανω και τα βαφη με μολιβι απο πανω για να μην φαινοντε. Και ετσι αλλαζη ολο το προσωπο. Και μενη στο Πειραια.
Ετσι για να καταλαβετε το ατομο τι σχεση εχει με μενα.
Καμια σχεση οι φωτος με τον αν τον δειτε αβαφτο.
Ευχομε να βρηκες αυτο που ψαχνης Βαλαντακο. Και σταματα τα αποθημενα.
Σταματα να παραμυθιαζης τον κοσμακη και βγαλε τη φαλακριτσα εξω να σε δουμε.
Το φορουμ ειναι πληροφοριακο και απλα και εγω πληροφορω τον κοσμο.
Αυτα και σταματα να παριστανης το Σταρ Τραβελι του Σιτε.
Αυτα αστα για αλλους
Γλυκο μου αγορι εσυ ποσο με τρελαινεις.Γλυκο μου κοριτσι! δεν υπηρετησαμε!!!!! σε αντιθεση με εσενα που τραβηξες τα ζορια και που επρεπε να αποδειξεις ποσο αντρας ησουν.............
Διακρίνεις στη φώτο πουθενά το γατάκι...????τι ωραία που το κρύβει...Γλυκο μου αγορι εσυ ποσο με τρελαινεις.
Μετενσαρκοση της θεας Αφροδιτης εισαι μωρο μου;
Δυστηχως για σας Μπεμπες !!! Ειμαι Κουκλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα σας μετα απο καιρο που παρακολουθω το φορουμ αποφασησα χθες να κανω εγραφη....και την αφορμη μου την εδωση η δαναη με αυτα που εγραψε για τον βαλαντη............οντως ειναι ενας καραφλος εχει ενα μαγαζακι στο καπου κοντα στο φιξ και μενει σε ενα δυοροφο παλιο προσπαθοντας να κανει συχρονος τη γυναικα......οσο για το αλικακι εκ του βερολινου που εβαλε στο αβαταρ της τη φωτο απο σιτε για να πισει οτι ειναι αυτη σας λεω οτι ειναι ενας φιλος του βαλαντη που απλα ντυνονται γυναικες μεσα στο παλιο δυοροφο και ποτε εξω......
ε να βαλω και μερικες δικες σου τοτε παγουριτσα μου..pleasur...εγώ σου είπα να φέρεις μπύρες κι εσύ μας δείχνεις το προσωπικό σου φωτο-αλμπουμ...
ουτε τα αρχιδια μου τα 2 δεν εισαι!