Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Απο τις φωτογραφιες της διδας Βαλιας εχω κρατησει μονο αυτη!
Δραττομαι της ευκαιριας να απολογηθω για το ατυχες γεγονος!
http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/apn9no50qacqge13bn3d.jpg[/img[/URL]]
"Θα ναι σα να μπαινει η ανοιξη, θα ναι ουρανου κατανυξη ,
θα ναι σα να μπαινει η ανοιξη στα ξαφνικαααα
παραραπιπιπαπαπαραραπιπαπαραπιπααααααααααααα"

Επισκέπτης
κ μιλαγε οτι εμεις ειμαστε ασχημοι κ εκεινη εβαζε ψευτικα αβαταρ υποστηριζοντας οτι ειναι αυτος... α ρε κομπλεξ που υπαρχει :jerking:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε αλικη και βαλεντινα το θρεντ αυτο ειναι για να ανταλασουμε πληροφοριες θα μας πειτε που στα κοματια υπηρετησατε.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ετσι δειχνουν τα πραγματα αδερφε.να σε ρωτησω εχεις παει με την δαναη;;;

δεν ειχα την τιμη ακομα!παντωσ αντικειμενικα δυο κλασεισ ανωτερη απο βαλεντινο!ο ενασ ειναι πουστησ και η αλλη trans!

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δαναη απο οτι καταλαβες δεν χρειαζετε να ασχολεισαι με αυτους τους 2 μουφες εμεις βλεπουμε και καταλαβενουμε αγνοηστε τους ολοι παμε να πουμε τα δικα μας

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μωρακια αν ετσι σας βολευει οτι ειμαστε ενα .... ετσι ειναι !!! μην σας χαλαμε το χατηρι......

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δαναη απο οτι καταλαβες δεν χρειαζετε να ασχολεισαι με αυτους τους 2 μουφες εμεις βλεπουμε και καταλαβενουμε αγνοηστε τους ολοι παμε να πουμε τα δικα μας
    Αντε παρτε το Κουκλακι στολιστε το!!! και κανεται τα παιχνιδακια σας!!! 
            χαλαρα!!! δεν εχεται και προβλημα ... κανενα.... ετσι ειναι το σωστο!!!

Επισκέπτης
παντως ετσι για να γουσταρω εισαι ΕΝΑς ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΣ Κ μισος ο οποιος ειναι κ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ κ ελεγε εμας ασχημους α ρε κακομοιρη για λυπηση εισαι :jerking:

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειχα την τιμη ακομα!παντωσ αντικειμενικα δυο κλασεισ ανωτερη απο βαλεντινο!ο ενασ ειναι πουστησ και η αλλη trans!
ρε φιλε τι λες 2 κλασεις καμια κλαση δεν σιγρινονται καν με τους 2 πσευτες αλλα προσεχε γιατι αν πας με την δαναη θα γινεις σαν εμενα ξοφλημενος και με ψυχολογικα οπως λεει ο αλικος-χανια :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη μού αρεση να ειμαι σωστόs η Αληκι ειναο ομορφη,εχω παη,Αλλα και η Δαναη ειναι ομορφη και πολλυ καλλο ατομο,ζεστοs καί υπέροχοs χαρακτηραs  :)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
    Για τις κομλεξικες αδερφουλες ειμαι οτι σας κανει κεφι!! δεν θα σας το χαλασω....... κοιταξτε τα χαλια σας και εγω ειμαι μια θεα!!!δεν εχω αναγκη..........

Επισκέπτης
ρε τι λετε τωρα???νιουνιες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..μητρογλου νεο παστελι..

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Κορυφη εισαι Αλικακι μου, τρελη καυλα..

Επισκέπτης
καλα ρουφα το αυγο σου τωρα κακομοιρη κ ασε το εαν εισαι κουκλος :jerking:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κ μιλαγε οτι εμεις ειμαστε ασχημοι κ εκεινη εβαζε ψευτικα αβαταρ υποστηριζοντας οτι ειναι αυτος... α ρε κομπλεξ που υπαρχει :jerking:

Σε ποια αναφερεσαι;

Πες μου τι να κανω για να λυθει!!!???

Υπαρχει καποιος λογος να το συνεχιζουμε; Χτες το πραγμα ξεφυγε τελειως χωρις κανενα λογο. Πριν γινει ο κακος χαμος θα μπορουσες να ζητησεις διευκρινισεις, οχι μετα απο μια μερα και αφοτου μου μιλησες ετσι ενω εγω ποτε δεν σε ενοχλησα.

παντως ετσι για να γουσταρω εισαι ΕΝΑς ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΣ Κ μισος ο οποιος ειναι κ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ κ ελεγε εμας ασχημους α ρε κακομοιρη για λυπηση εισαι :jerking:

Ρε Μουνιλα η Αλικη μονο πατσαβουρος δεν ειναι, οι φωτογραφιες ειναι δικες της. Μην τσιμπας με ολο το πανηγυρι που γινεται΄. Χτες ελεγαν καποιοι ΤΕΡΑΤΑ για μενα, σημερα για την Αλικη, του psolara του εκαναν επιθεση για να φυγει και στο φορουμ να μεινουν συγκεκριμενα ατομα! Μην τσιμπας...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom