You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)
σου εχω στειλει ενα μυνημα πριβε κανε αυτο που σου λεω εκει να τα πουμε λιγοΑ ......... ειχα την εντυπωση οτι με ειπες και μπαζο........ και τωρα Κουκλα.........
Αν εισαι αληθινος... πειραχτηκες χωρις λογο... . Γιατι εδω μεσα γινεται της τρελης...... και οσοι σχεδον μιλουν ειναι τρανς.........εχει παει αλλου το πραγμα......... πανε οι αλλες καλες εποχες......
Ε Κοριτσια;;;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σήμερα φέρν'ς εσύ μπύρες γαυρούλη...θα πεταμε πατατακια χωρις ριγανη ρε..
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τις πλακιτσες τις κοψαμε οταν απειλησες τη φιλη μου επειδη μαλωνε με τη Δαναη. Ασε τα πουστικα λοιπον!δις Αλικη , επειδη θελουμε να ψηφισουμε την καλυτερη τρανς, αν εχετε την ευγενικη καλωσυνη
να μας βαλετε μια ολοσωμη φωτογραφια σας και μια προσωπου.
Αν δεν γνωριζετε τον τροπο , δημοσιευστε την εδω www.imageshack.gr/]http://www.imageshack.gr/[/url]
και δωστε μας το λινκ!
Μετα τιμης
βαλε ρε aliki αυτη την φωτο εδω να την κατεβασουμε η Jenna δεν ειναι;
Ευχαριστω ΝΙΚΟΛακι.Καλη Σαρακωστη Μπεμπα!!!
Με τον βαλεντινα που γνωριστηκατε; στους αλεξιπτωτιστες;
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μωρακι μου στην Δαναη στο κουκλι το ταλαιπωρημενο!!! Εγω δεν εχω αναγκη............σου εχω στειλει ενα μυνημα πριβε κανε αυτο που σου λεω εκει να τα πουμε λιγο
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
έχει και αδερφό η Jenna και δεν το ξέραμε???
Ασε μας ρε Βαλάντω κι εσύ...
Καλα ρε παιδια θα με τρελανετε τελειως;;; Κουκλα τρανς δεν εχετε ξαναδει ποτε κι εχετε αφρισει ετσι; Κολλησες εσυ με τη Τζε-Τζε...
Εσυ τωρα τι γελας; Απο ταραχη; Συνδικαλιστρια εισαι μονο για τις ασχημες και τις αποτυχημενες;
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
μουφα η υποθεση κανενασ φιλοσ του βαλαντη ειναι!
Επισκέπτης
στους βατραχανθρωπους ρε..στο μαθημα υποβρυχιας τσιμπουκοδρομιας..Ευχαριστω ΝΙΚΟΛακι.
Με τον βαλεντινα που γνωριστηκατε; στους αλεξιπτωτιστες;
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι γινεται Συλβια;
δεν με καταλαβες απλα σου λεω για να δεις τι ατομα πανε με την δαναη που εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν τα εχεις δει μην τα παρεξηγεις και νομιζεις οτι στην πεφτουμε βαλε πρωτα κανονικη φοτο σου και μετα βλεπουμεΜωρακι μου στην Δαναη στο κουκλι το ταλαιπωρημενο!!! Εγω δεν εχω αναγκη............
Δεν κανω πλακα!Τις πλακιτσες τις κοψαμε οταν απειλησες τη φιλη μου επειδη μαλωνε με τη Δαναη. Ασε τα πουστικα λοιπον!
Σοβαρα μιλαω!
και αν ειδες η παρεξηγηση εχει λυθει , αφου της ζητησα συγγνωμη!
Λοιπον?
Θα μας τη βαλετε?
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Αλικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!
Δεν ειδες τα μηνυματα μου?
Δεν ειδες τα μηνυματα μου?
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
δεν με καταλαβες απλα σου λεω για να δεις τι ατομα πανε με την δαναη που εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν τα εχεις δει μην τα παρεξηγεις και νομιζεις οτι στην πεφτουμε βαλε πρωτα κανονικη φοτο σου και μετα βλεπουμε
οταν ειναι φτιαγμενοσ ετσι νομιζει οτι ειναι!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παλι καλα που το καταλαβες.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κοιτα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..............δεν με καταλαβες απλα σου λεω για να δεις τι ατομα πανε με την δαναη που εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν τα εχεις δει μην τα παρεξηγεις και νομιζεις οτι στην πεφτουμε βαλε πρωτα κανονικη φοτο σου και μετα βλεπουμε
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η Αλικη οπως βλεπετε και απο τις φωτο που ΤΟΣΟ σας εχουν ταραξει ειναι μια κουκλα και οχι μουφα. Δεχτειτε το και ηρεμηστε! Σημερα με αυτην τα βαλατε; Χτες την πεσατε ολοι σε μενα!!!
Τι σας ενοχλει η παρουσια μας στο σαιτ;;;
Δεν κανω πλακα!
Σοβαρα μιλαω!
και αν ειδες η παρεξηγηση εχει λυθει , αφου της ζητησα συγγνωμη!
Λοιπον?
Θα μας τη βαλετε?
Η παρεξηγηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ λυθει. Απλα επιλεγω να μη σου μιλαω μετα απο τις απειλες σου.
Και διακριθηκε στα μαθηματα με αναπνευστηρα.στους βατραχανθρωπους ρε..στο μαθημα υποβρυχιας τσιμπουκοδρομιας..
Επισκέπτης
εαν κ εχω χασει επεισοδια κ ειμαι ντεφορμε απο οτι καταλαβα η αλικη ειναι η βαλεντινα? γιατι αυτην την εντυπωση εχω για ξη(γατε) ρε παιδια γιατι προβλεπεται παλι τρελο γελιο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K