Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αληκιομορφη εισαι αλλα δεν κανηs το κρεβατη τήs Δανάη.  :)

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
    Α ......... ειχα την εντυπωση οτι με ειπες και μπαζο........ και τωρα Κουκλα.........
   Αν εισαι αληθινος...  πειραχτηκες χωρις λογο... . Γιατι εδω μεσα γινεται της τρελης...... και οσοι σχεδον μιλουν ειναι τρανς.........εχει παει αλλου το πραγμα......... πανε οι αλλες καλες εποχες......
                          Ε Κοριτσια;;;
σου εχω στειλει ενα μυνημα πριβε κανε αυτο που σου λεω εκει να τα πουμε λιγο

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δις Αλικη , επειδη θελουμε να ψηφισουμε την καλυτερη τρανς, αν εχετε την ευγενικη καλωσυνη
να μας βαλετε μια ολοσωμη φωτογραφια σας και μια προσωπου.
Αν δεν γνωριζετε τον τροπο , δημοσιευστε την εδω www.imageshack.gr/]http://www.imageshack.gr/[/url]
και δωστε μας το λινκ!
Μετα τιμης
  Τις πλακιτσες τις κοψαμε οταν απειλησες τη φιλη μου επειδη μαλωνε με τη Δαναη. Ασε τα πουστικα λοιπον!   

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
έχει και αδερφό η Jenna και δεν το ξέραμε??? :grin:
Ασε μας ρε Βαλάντω κι εσύ... :uglystupid:

Καλα ρε παιδια θα με τρελανετε τελειως;;; Κουκλα τρανς δεν εχετε ξαναδει ποτε κι εχετε αφρισει ετσι; Κολλησες εσυ με τη Τζε-Τζε...

Εσυ τωρα τι γελας; Απο ταραχη; Συνδικαλιστρια εισαι μονο για τις ασχημες και τις αποτυχημενες;

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
   Μωρακι μου στην Δαναη στο κουκλι  το ταλαιπωρημενο!!! Εγω δεν εχω αναγκη............
δεν με καταλαβες απλα σου λεω για να δεις τι ατομα πανε με την δαναη που εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν τα εχεις δει μην τα παρεξηγεις και νομιζεις οτι στην πεφτουμε βαλε πρωτα κανονικη φοτο σου και μετα βλεπουμε

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
   Τις πλακιτσες τις κοψαμε οταν απειλησες τη φιλη μου επειδη μαλωνε με τη Δαναη. Ασε τα πουστικα λοιπον!   
Δεν κανω πλακα!
Σοβαρα μιλαω!
και αν ειδες η παρεξηγηση εχει λυθει , αφου της ζητησα συγγνωμη!
Λοιπον?
Θα μας τη βαλετε?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Αλικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!
Δεν ειδες τα μηνυματα μου?

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
δεν με καταλαβες απλα σου λεω για να δεις τι ατομα πανε με την δαναη που εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν τα εχεις δει μην τα παρεξηγεις και νομιζεις οτι στην πεφτουμε βαλε πρωτα κανονικη φοτο σου και μετα βλεπουμε

οταν ειναι φτιαγμενοσ ετσι νομιζει οτι ειναι!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  κοιτα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..............

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μουφα η υποθεση κανενασ φιλοσ του βαλαντη ειναι!

Η Αλικη οπως βλεπετε και απο τις φωτο που ΤΟΣΟ σας εχουν ταραξει ειναι μια κουκλα και οχι μουφα. Δεχτειτε το και ηρεμηστε! Σημερα με αυτην τα βαλατε; Χτες την πεσατε ολοι σε μενα!!!

Τι σας ενοχλει η παρουσια μας στο σαιτ;;;
Δεν κανω πλακα!
Σοβαρα μιλαω!
και αν ειδες η παρεξηγηση εχει λυθει , αφου της ζητησα συγγνωμη!
Λοιπον?
Θα μας τη βαλετε?

Η παρεξηγηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ λυθει. Απλα επιλεγω να μη σου μιλαω μετα απο τις απειλες σου.

Επισκέπτης
εαν κ εχω χασει επεισοδια κ ειμαι ντεφορμε απο οτι καταλαβα η αλικη ειναι η βαλεντινα? :idiot:γιατι αυτην την εντυπωση εχω για ξη(γατε) ρε παιδια γιατι προβλεπεται παλι τρελο γελιο :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom