Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για να μην τρελαθουμε τελειως...

μη βγαλουμε και την Αλικη ΓΡΙΑ... θα τρελαθω τελειως!!!! Εμενα με βγαλανε ερωτοχτυπημενο πελατη, την Αλικη θα τη βγαλουμε γρια;;; Ελεος, που θα φτασει η αηδια; :coffee:

Ελα και εσυ ανηλικο μου ηρεμησε παρε την πιπιλα σου να μεγαλωσης

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μηπως μου οφειλεις εσυ συγνωμη για τις ΑΠΕΙΛΕΣ; Εγω δεν απειλησα κανεναν, κανω απλα σχολια για οσα συμβαινουν οπως και ολοι οι αλλοι.

Και ποια ειναι η κοπελα σου; :coffee:
Μολις μου ζητησεις συγνωμη , αμεσως το ιδιο θα κανω κι εγω!
Εγραψες " η κοπελα σου θα ειναι περηφανη για σενα"
και καπου εκει το ποτηρι ξεχειλισε!

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
    Aγαπητη Δαναη

Το οτι ειναι φιλη μου η Βαλεντινα, πρεπει να ειναι χαζος ο αλλος για να μην το εχει καταλαβει....
Το οτι ειμαι δηθεν Βερολινο και δεν εχω ερθει....και για τα μελια... εγω δεν εχω αναγκη για διαφημιση και γι αυτο δεν εχω δωσει το τηλεφωνο μου..γενικως δεν ειμαι κανενα Λιγουρακι να γλυφω και να γλυφω ... μηπως και κανενας ξοφλημενος  τυπος και κολημενος πανω σε ενα υπολογιστη, με ψυχολογικα ,ερθει να με παρει...
Δαναη εμενα με βοηθαει κατα πολλη η εμφανιση μου και δεν εχω αναγκη να κανω τον Καρακγιοζη.....
Ξερεις υπαρχουν και εξω πελατες απο εδω.....
το γνωριζεις μηπως;
καταρχην προσβαλεις εμας που παμε με την δαναη λεγοντας μας ξοφλημενους με ψυχολογικα και δευτερον δεν κοιτας τα χαλια σου ρε μπαζο ετσι οπως εισαι και αν θες να δεις αν ειμαι ξοφλημενος με ψυχολογικα μιλα μου πριβε

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην προσβαλεις εμας που παμε με την δαναη λεγοντας μας ξοφλημενους με ψυχολογικα και δευτερον δεν κοιτας τα χαλια σου ρε μπαζο ετσι οπως εισαι και αν θες να δεις αν ειμαι ξοφλημενος με ψυχολογικα μιλα μου πριβε
  Για να πειραζεσαι....εισαι ο πρωτος!!!!!!!!!!!!!!!!

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συγνωμη αλλα στο κρεβατη η Δαναη ειναι πολλυ δηνατή. :)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
  Ελα Δαναη  εδω ειμαι δες με ..........

βαλε και μια δικη σου...............

Αλικη το σιτε μπουρδελα ειναι γεματο με φωτος μου αν θες μπορης να με ψαξης.
Αλλα σου χαριζω και αυτη για να μην με ξεχνας μια που ειμαι σαν 40 - 45 που λες.

Συνημμένα

• DANAI IN JEANS copy copy.jpg
    DANAI IN JEANS copy copy.jpg
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 55

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Αλίκη είσαι κουκλάρα. Πώς γίνεται να σε γνωρίσουμε από κοντα?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Δαναη τοσο καιρο δεν ηθελα να προκαλεσω καμια σας και ουτε να το παιξω......
  αλλα  τωρα εσυ φταις............

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μολις μου ζητησεις συγνωμη , αμεσως το ιδιο θα κανω κι εγω!
Εγραψες " η κοπελα σου θα ειναι περηφανη για σενα"
και καπου εκει το ποτηρι ξεχειλισε!

Συγχαρητηρια. Η φιλη σου θα ειναι πολυ περηφανη για σενα αποψε..

Δεν αναφερομουν στην κοπελα σου αλλα ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ για την οποια μου ειπες να μην τολμησω να ξαναμιλησω και φυσικα αναφερομαι στη DANAITRASH... Το ποτηρι δεν ξεχειλισε οταν με δουλευες επι ωρες (η ετσι νομιζες), δεν ξεχειλισε οταν δημοσιευες τις φωτογραφιες μου, δεν ξεχειλισε οταν με απειλουσες ξεδιαντροπα, ξεχειλισε με το δικο μου σχολιο. Νομιζω δεν εχουμε τιποτα αλλο να πουμε μεταξυ μας. Καλη συνεχεια στο φορουμ.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλικη το σιτε μπουρδελα ειναι γεματο με φωτος μου αν θες μπορης να με ψαξης.
Αλλα σου χαριζω και αυτη για να μην με ξεχνας μια που ειμαι σαν 40 - 45 που λες.
  γιατι φαινεσαι μικροτερη;

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
   Για να πειραζεσαι....εισαι ο πρωτος!!!!!!!!!!!!!!!!
κουκλα μου ακου να δεις αμα πιγενα με εσενα τοτε δεν θα ημουν ξοφλημενος με ψυχολογικα;;μην πας να βγεις απο πανω εγω δεν κρυβομαι εχω και εμαιλ και το δινω σε οποιον θελει να δει ποιος ειμαι και τι ειμαι

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω και η Βαλεντινα μπαινουμε εδω μονο για επικοινωνια και οτι εχουμε να πουμε το λεμε με τη φωτογραφια μας διπλα χωρις να αλλαζουμε δεκα κωδικους και να κοροϊδευουμε τον κοσμακη. Αλλοι το παιζουν ικανοποιημενοι πελατες ενω ειναι ομονοιακοι τραβεστι. Ουτε καν! Την αλλη φορα Δαναη μας εκανες μαθημα ποια ειναι η τραβεστι και ποια ειναι ο κροσντρεσερ. Εσυ διπλα μου εισαι ενας ξανθος μεγαλος αντρας!χωρις βυζια!!!Κοροιδευεις τον κοσμο και βαζεις τους φιλους σου να μπαινουν ως πελατες, δεν ντρεπεσαι λιγο;Μεγαλος αντρας εισαι και το παιζεις μουνακι;   

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κουκλα μου ακου να δεις αμα πιγενα με εσενα τοτε δεν θα ημουν ξοφλημενος με ψυχολογικα;;μην πας να βγεις απο πανω εγω δεν κρυβομαι εχω και εμαιλ και το δινω σε οποιον θελει να δει ποιος ειμαι και τι ειμαι

Εσυ μηπως εχεις φαγωθει (λεμε τωρα...) να μιλησεις πριβε με την Αλικη και το πας μεσω Λαμιας;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6