Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
:boff:[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Frappe_Beverage.jpg

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μαζεψε το πιτσινι σου και τη βολτα σου.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πες μας που γαμιεσαι να ερθουμε για ενα πουτσο,
γιατι απο οτι φαινεται φιλαρακι εισαι καψουρακι με την παρτη μου..
θα σου κανω τον κλανια
αποθηκη με πανια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:think:Ερώτηση προς Star trans Danai
Το άτομο Valentina η Βαλάντης ενεργητικό ηταν η παθητικό?
Μήπως ερχόταν κάτι σαν παραγιός στον μάστορα να μάθει τη δουλειά, και τώρα ανοίγει δικό του μαγαζί?

Ακριβως οπως τα λες ειναι αγαπητε μου.  Ενεργητικος  ηταν στο πηδημα. Αλλα γλυψηματα και τετοια ολα κανονικα. Του αρεσε να κανουμε σαν να καναμε πλακομουνι και να νοιωθουμε οτι ειμαστε και οι δυο γυναικες.
Οταν βρισκομασταν ηθελε να συζηταμε  γυναικεια θεματα  για τις αποτριχωσεις μακιγιαζ και αλλα τετοια. Το θεμα ειναι οτι εδω περα ερχοταν αβαφτος. Μονο ποδια και χερια  ηταν βαμενα. 
Και κατι αλλο που θυμηθηκα.
Οταν γνωριστικαμε απο το μπουρδελα ειχε βρη το τηλ μου. Και ειχε και προφιλ εδω μου ειχε πη. Σαν αντρας τοτε. 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Ακριβως οπως τα λες ειναι αγαπητε μου.  Ενεργητικος  ηταν στο πηδημα. Αλλα γλυψηματα και τετοια ολα κανονικα. Του αρεσε να κανουμε σαν να καναμε πλακομουνι και να νοιωθουμε οτι ειμαστε και οι δυο γυναικες.
Οταν βρισκομασταν ηθελε να συζηταμε  γυναικεια θεματα  για τις αποτριχωσεις μακιγιαζ και αλλα τετοια. Το θεμα ειναι οτι εδω περα ερχοταν αβαφτος. Μονο ποδια και χερια  ηταν βαμενα.  
Και κατι αλλο που θυμηθηκα.
Οταν γνωριστικαμε απο το μπουρδελα ειχε βρη το τηλ μου. Και ειχε και προφιλ εδω μου ειχε πη. Σαν αντρας τοτε. 

Εντάξει δε λέω, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!
:think: Το θέμα ειναι άλλο ο παραγυιός πρόκοψε στην πορεία αφού έμαθε τα μυστικά της δουλειάς?
Δηλαδή ο μαθητής (ή μαθήτρια)υπήρξε επιμελής και με έφεση, η ήτο μπουμπούνας και τωρα ξέπεσε?

*P  Υστερόγραφο: Το πλακοπούτσι το κάνατε χωρίς προφυλακτικό?
Εσύ ερεθιζόσουν ή είσουν απαθής και ο Βάλης αλώνιζε?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μολις τελειωσεις με το πουλοβερ,
βαλε μπρος και το σκουφακι που σου ζητησα!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
σου στελνω τις αναλογιες μου σε πμ!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το συγκεκριμένο άτομο από τη στιγμή που σταματήσαμε να βλεπόμαστε το πηρe πολύ προσωπικά το θέμα και πολύ εκδικητικά. Λυπαμε τη κοπέλα του αν είναι ακόμα μαζί γιατί πολλά ταξιδάκια βλέπω κάνη. Το άτομο ζει σε ένα παραμυθένιο κόσμο δικό του. Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να μοιραστή τις φαντασιώσεις του με άλλους.  Το να βγαίνει εδώ και να λέει για τα ξανθά μου μαλλιά και αυτός να είναι φαλακρός με περούκα η το να λέει για την ηλικία μου και αυτός να είναι πάνω από 32 και μας πλασάρετε ως 19 σχεδόν ανήλικος το βλήμα λες και ο κόσμος εδώ τρώη κουτόχορτο. Τολμάει να πιάνει στο στόμα του εμένα που με πλήρωνε για να εκπληρώνει τις ανάγκες του γιατί δεν τολμούσε τότε ακόμα να βγει και να κάνη Αυτά που κάνη σήμερα. Αυτός  δεν χωνεύει καμιά τρανς  γιατί δεν μπορεί να γινη ποτέ μια από αυτές.
Σε Λυπαμε κακομοίρη.
Είσαι άξιος της μοίρας σου. Και μαθε κάτι. Ο ψεύτης και ο κλεφτης  το πρώτο χρόνο χαίρονται.
Δεν έχεις βρει  βρε κακομοίρη τόσο καιρό καμιά άλλη Τρανς  να εκτονώνεσαι??
Γιαυτο  έχεις τέτοια λυσσα??  Η κοπελλα σου ρε μαλακα  που μου έλεγες ότι είναι πολύ όμορφη και πολύ καλή τι σου φταίει??
Που όλη μέρα που Είσαι σπίτι με ένα κραγιόν στο χέρι Είσαι??  Και αυτή δεν ξερη τίποτα.
Εμένα βρήκες να κατηγορείς??    Να δω μέχρι που θα φτάσει το κατάντημα σου.
Στο μπουρδέλα μπαίνει κόσμος που θέλει ανθρώπους ντόμπρους και όχι αποβράσματα σαν και εσένα.

Αν τα τραβεστι ηταν σαν και εσένα οι αντρες θα το ειχαν βαλη στη Ναφθαλινη.
Αυτά έχω να σου πω και βαλε μυαλό μεγάλος άνθρωπος.

Αυτα οσο αφορα την Βαλεντινα  Σταρ και Κριθαρ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom