Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Διακρινεις καλα Νικο μου!
Για να στο κανω λιανα , μη ξαναβαλεις στο πραμα που εχεις για στομα τη φιλη μου,
γιατι θα σου ανοιξω μια τρυπα να περναει ο προαστιακος!
http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/6t8d0htkzf0ray6hc2sr.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Χαιρομαι που επιτελους αποκαλυφθηκες... Ποια ειναι ομως η φιλη σου; Δεν καταλαβα που αναφερεσαι... Βλεπω μου αλλαξατε παλι ονομα... Εισαι πολυ καλο παιδι παντως, μακαρι να ειχα κι εγω εναν τοσο καλο φιλο που ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μου εκαναν επιθεση εδω μεσα ξεστομιζε απειλες...  :coffee:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα που ρωτησε ο φιλος μας ειχαν να κανουν με ενα πανηλιθιο παραληρυμα της DANAITRASH. Φανταζομαι εσυ δεν συσχετιζεις τον πελατη της (αν δεχτουμε οτι ειναι υπαρκτο προσωπο) με μενα. Θα σε παρακαλουσα να το ξεκαθαρισεις.

Σε ευχαριστω εκ των προτερων
Βαλεντινα Σταρ Τρανς

Μακια! Μακια!!Μακια!!!
οποιος και αν εισε δεν με αφορα το θεμα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ξερω και που μενεις!
warnwarn.gif
 δεν[/URL] απειλουμε αλλα μελη..

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ξερω και που μενεις!
warnwarn.gif
 δεν[/URL] απειλουμε αλλα μελη..
Μου ωφειλεις μια συγγνωμη γι αυτο , και ολα καλα!

Προς τι οι δημοσιες απειλες; Και η συγνωμη που κολλαει; Τι ακριβως σε εφερε εκτος εαυτου;  :coffee:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Αυτα που ρωτησε ο φιλος μας ειχαν να κανουν με ενα πανηλιθιο παραληρυμα της DANAITRASH. Φανταζομαι εσυ δεν συσχετιζεις τον πελατη της (αν δεχτουμε οτι ειναι υπαρκτο προσωπο) με μενα. Θα σε παρακαλουσα να το ξεκαθαρισεις.

Σε ευχαριστω εκ των προτερων
Βαλεντινα Σταρ Τρανς

Μακια! Μακια!!Μακια!!!

Περί ορέξεως ουδείς λόγος!
Κι αν υπήρξες ενεργητικός η παθητικός εραστής της χαριτωμένης Star trans danai δεν είναι και κακό.
Εσύ ξεκαθάρισέ το!

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
ελα ρε πουστη να σου σκισω τον κωλο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα στα Αγορακια μας! και σε ολα τα Κοριτσια μας!!

Δαναη μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται... η κοπελα εχει σχεση τουλαχιστον 5 χρονια με καποιο παιδι. Αυτο το ξερω σιγουρα.
Τωρα ολο αυτο ¨μου φανηκε μια διαφημιση και μονο. Λες να ειναι καποιος πελατης οπου τον αφησες... και ειπε να σε εκδικηθει.......... τι μαλακιες ειναι αυτες που λες.... και που πετας συνεχεια....  του τυπου ειναι ενας κουκλος πελατης μου.... και οτι οι πελατες που τους αφηνεις παραλογιζονται...........  μα τι πΙνεις  για κοιτα  μηπως και εχουνε ληξει!!!!!!!!!

Αυτα Αλικη Γερμανιδα Βερολινεζα που θα ερχοσουν αρχες Μαρτιου να συγκατικισης με το Βαλαντη. Γνωστα φιλαρακια εεεε???? Τι εγινε γιατι δεν ερχεσε να δωσης το κινητο σου στα παιδια να σε γνωρισουν απο κοντα???  Μελι εχη το Βερολινο??  Παιδια τα δυο συγκεκριμενα ατομα Βαλεντινα Αλικη μας εχουν φλομωση στο ψεμα. Για το Βαλαντη σας ειπα τι ρολο Βαραη. Τωρα για την Αλικη βγαλετε τα συμπερασματα σας μονοι σας. Δεν εχω λογο να κανω διαφημηση. Ο κοσμος με ξερη.
Αρκετα δουλευετε το κοσμο.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μακράν το πιο cult thread του site.
γνήσιο freak show.
παρακολουθείται με αμείωτο επιστημονικό ενδιαφέρον στα όρια του μαζοχισμού.
buddha,εθνικος,σταρ τρανς κλπ σε ψυχωνευρωτικο φελλινικό ντελίριο...
γιατρε μου..τα φωτα σας!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Συνημμένα

• 325 copy.jpg
    325 copy.jpg
    36 KB · Εμφανίσεις: 33

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom