Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το συγκεκριμένο άτομο από τη στιγμή που σταματήσαμε να βλεπόμαστε το πηρe πολύ προσωπικά το θέμα και πολύ εκδικητικά. Λυπαμε τη κοπέλα του αν είναι ακόμα μαζί γιατί πολλά ταξιδάκια βλέπω κάνη. Το άτομο ζει σε ένα παραμυθένιο κόσμο δικό του. Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να μοιραστή τις φαντασιώσεις του με άλλους.  Το να βγαίνει εδώ και να λέει για τα ξανθά μου μαλλιά και αυτός να είναι φαλακρός με περούκα η το να λέει για την ηλικία μου και αυτός να είναι πάνω από 32 και μας πλασάρετε ως 19 σχεδόν ανήλικος το βλήμα λες και ο κόσμος εδώ τρώη κουτόχορτο. Τολμάει να πιάνει στο στόμα του εμένα που με πλήρωνε για να εκπληρώνει τις ανάγκες του γιατί δεν τολμούσε τότε ακόμα να βγει και να κάνη Αυτά που κάνη σήμερα. Αυτός  δεν χωνεύει καμιά τρανς  γιατί δεν μπορεί να γινη ποτέ μια από αυτές.
Σε Λυπαμε κακομοίρη.
Είσαι άξιος της μοίρας σου. Και μαθε κάτι. Ο ψεύτης και ο κλεφτης  το πρώτο χρόνο χαίρονται.
Δεν έχεις βρει  βρε κακομοίρη τόσο καιρό καμιά άλλη Τρανς  να εκτονώνεσαι??
Γιαυτο  έχεις τέτοια λυσσα??  Η κοπελλα σου ρε μαλακα  που μου έλεγες ότι είναι πολύ όμορφη και πολύ καλή τι σου φταίει??
Που όλη μέρα που Είσαι σπίτι με ένα κραγιόν στο χέρι Είσαι??  Και αυτή δεν ξερη τίποτα.
Εμένα βρήκες να κατηγορείς??    Να δω μέχρι που θα φτάσει το κατάντημα σου.
Στο μπουρδέλα μπαίνει κόσμος που θέλει ανθρώπους ντόμπρους και όχι αποβράσματα σαν και εσένα.

Αν τα τραβεστι ηταν σαν και εσένα οι αντρες θα το ειχαν βαλη στη Ναφθαλινη.
Αυτά έχω να σου πω και βαλε μυαλό μεγάλος άνθρωπος.

Αυτα οσο αφορα την Βαλεντινα  Σταρ και Κριθαρ

Καλησπερα στην γλυκια μας συντροφια!

1ον: Ωραιους πελατες εχεις.

2ον: Το πααθαινουν ολοι αυτο μετα απο την επαφη μαζι σου; Μετατρεπονται σε κροσντρεσερ;

3ον: Εγω μιλουσα ΠΑΝΤΑ με γνωμονα οσα εβλεπα και διαβαζα και δεν εκανα ποτε σεναρια. Το δικο σου μπαζει απο παντου. Μιλας σα να μπαινω εδω μεσα για να σε καταστρεψω και σα να εχουμε τα απιστευτα προηγουμενα. Αν ηθελα να κανω κακο σε καποιον (που δεν θελω) το ιντερνετ δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη.

4ον: Ακομη δεν εχω καταλαβει τι σε ενοχλει ΤΟΣΟ στην παρουσια μου εδω μεσα. Μιλαω, κανω πλακιτσα και αναλογα με το πως μου μιλαει ο καθενας απανταω κι εγω. Εχεις βαλθει να με διωξεις απο εδω με αποκορυφωμα τα χτεσινοβρασινα...

5ον: Το φορουμ δεν ειναι ιδιοκτησια σου εκτος αν υπαρχει κατι που δεν ξερω...

6ον: Το να διαδιδεις οτι υπηρξαμε εραστες και οτι σε πληρωνα ειναι πιο τρελο εχει ειπωθει εδω μεσα. Οπως ειδες δεν μπηκα καν στη διαδικασια να το διαψευσω. Ομολογω ομως οτι η ταραχη σου μου κανει τρομερη εντυπωση...

7ον: Υπαρχει χωρος ΓΙΑ ΟΛΕΣ εδω μεσα, ειδικα απο τη στιγμη που εχω ξεκαθαρισει οτι δεν μπαινω στο σαιτ για επαγγελματικους λογους.

8ον: Δηλαδη θες να με αποκαλεις Βαλαντη κι εγω να μην απανταω ποτε; Και αρχιζεις τα παλαβα ψεμματα;

Αυτη ηταν η τελευταια φορα που απανταω στα λεγομενα σου. Θα σε παρακαλουσα να μαζεψεις τους φιλους σου.

ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΟΜΩΣ.

Ψυχραιμια... :coffee: :coffee:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.024
Πόντοι
606
βαλεντινα,ποιος εχει αναλαβει τη σκηνοθεσια της ροκ οπερας?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
βαλεντινα,ποιος εχει αναλαβει τη σκηνοθεσια της ροκ οπερας?

Ειμαι ακομη σε συζητησεις... Εχουν πεσει στο τραπεζι πολλα ονοματα παντως, ενω ενδιαφερον εχει δειξει και ο Αντριου Λοιντ Γουεμπερ.

ΥΓ: Η κοπελα απο το αβαταρ σου ειναι ευκαιρη να με παιξει στα πρωτα μου βηματα;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σταματα να εκμεταλευεσε την κοπελλα σου για να γυρνας τσαμπα σε ολο το κοσμο.
Λιγο Ντροπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα Αλικη Γερμανιδα Βερολινεζα που θα ερχοσουν αρχες Μαρτιου να συγκατικισης με το Βαλαντη. Γνωστα φιλαρακια εεεε???? Τι εγινε γιατι δεν ερχεσε να δωσης το κινητο σου στα παιδια να σε γνωρισουν απο κοντα???  Μελι εχη το Βερολινο??  Παιδια τα δυο συγκεκριμενα ατομα Βαλεντινα Αλικη μας εχουν φλομωση στο ψεμα. Για το Βαλαντη σας ειπα τι ρολο Βαραη. Τωρα για την Αλικη βγαλετε τα συμπερασματα σας μονοι σας. Δεν εχω λογο να κανω διαφημηση. Ο κοσμος με ξερη.
Αρκετα δουλευετε το κοσμο.
    Aγαπητη Δαναη

Το οτι ειναι φιλη μου η Βαλεντινα, πρεπει να ειναι χαζος ο αλλος για να μην το εχει καταλαβει....
Το οτι ειμαι δηθεν Βερολινο και δεν εχω ερθει....και για τα μελια... εγω δεν εχω αναγκη για διαφημιση και γι αυτο δεν εχω δωσει το τηλεφωνο μου..γενικως δεν ειμαι κανενα Λιγουρακι να γλυφω και να γλυφω ... μηπως και κανενας ξοφλημενος  τυπος και κολημενος πανω σε ενα υπολογιστη, με ψυχολογικα ,ερθει να με παρει...
Δαναη εμενα με βοηθαει κατα πολλη η εμφανιση μου και δεν εχω αναγκη να κανω τον Καρακγιοζη.....
Ξερεις υπαρχουν και εξω πελατες απο εδω.....
το γνωριζεις μηπως;

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και οπως βλεπω καλη μου απο χθες εισαι καπως αναμενη..............
τι γινεται παει χαλια μηπως η δουλιτσα!!!
Ξερεις οτι ποτε δεν εχω μιλησει ασχημα για καμια απο εδω... δεν ειχα να χωρισω και τιποτα...
Αλλα με προκαλεις..   

μπηκα στην σελιδα σου και ειδα μια απο τις χειμωδεις φωτος σου....

επαθα ... που εχεις γυρισει και φαινεται ενα ταλαιπωρημενο tatoo σε ενα κορμι............

καποιος δεν σου εχει πει οτι μπορεις να σβησεις οτι δεν πρεπει να φαινεται...................;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για να μιλας εσυ για μενα πρεπει πρωτα να δουμε εσενα. Για ποσταρε μας εδω μια φωτο σου να δουνε τα αγορια ποσο θεα εισαι??
Εχης τα κοτσια??
Οχι αυτη που εχης στο αβαταρ απο την εποχη του Νωε.

Και μετα μιλα οσο θες.

Ειναι αληθεια οτι η φιλη σου ειναι 19 χρονων??

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα εδεσε το γλυκο.
      Γλυκο μου πλασματακι!!!!
      που τα μπαλαμια σου παθαινουν παρακρουση και παραλογιζονται............οταν τα αφηνεις........ γιατι εισαι η μονη , η Κουκλα  σε ολη την Ελλαδα!!!!!!!!σαν και εσενα καμια.....

δεν λες καλα που ξεγελας ακομα κανενα ταλαιπωρο, και σε περνει.....!!!!!!!!!!!
που εχει γεμισει ο τοπος με κουκλιτσες!!! και χαρη που σου κανουν Δαναη ! αυτο μην το ξεχνας!!!
  σε ειχε εχει  σωσει το Χ Α Λ Α Ρ Α......... γιατι αν δεν ηταν και αυτο  ... ησουν τελειωμενη....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για να μιλας εσυ για μενα πρεπει πρωτα να δουμε εσενα. Για ποσταρε μας εδω μια φωτο σου να δουνε τα αγορια ποσο θεα εισαι??
Εχης τα κοτσια??
Οχι αυτη που εχης στο αβαταρ απο την εποχη του Νωε.

Και μετα μιλα οσο θες.

Ειναι αληθεια οτι η φιλη σου ειναι 19 χρονων??
  Γιατι εσυ δεν κρυβεις τουλαχιστον μια δεκαετια;;;;;;;;;

και γιατι να πει οτι ειναι 29.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν απαντας σε αυτα που σου γραφω ομως και ανησυχω

Βαλε μας να δουμε τι χαιρετε ο Γερμανικος λαος.

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ηρεμία βρέ κορίτσια.Δαναη τά φιλιάμου,ειμαι φίλοs παλιόs από καλληθεα??? :o

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν απαντας σε αυτα που σου γραφω ομως και ανησυχω

Βαλε μας να δουμε τι χαιρετε ο Γερμανικος λαος.
  Καταρχην ειμαι πραγματικα 28 χρ.
εσυ εισαι απο 40 με 45 .....
οπως και να ειμαι......... Γλυκια μου ειμαι σαν ενα κουφετακι!!!!!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Την καλησπερα μου στα ομορφα κοριτσια!
Ακομη δεν εχω καταλαβει τι σε ενοχλει ΤΟΣΟ στην παρουσια μου εδω μεσα. Μιλαω, κανω πλακιτσα και αναλογα με το πως μου μιλαει ο καθενας απανταω κι εγω. Εχεις βαλθει να με διωξεις απο εδω με αποκορυφωμα τα χτεσινοβρασινα...
Σχετικα με τα χτεσινοβραδινα
Η Βαλεντινα αναφερθηκε στην κοπελα μου.
Μου ωφειλεις μια συγγνωμη!

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καί η Δαναη ειναι ομορφη αλλα και πολλυ καλλο ατομο. :)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Για να μην τρελαθουμε τελειως...

μη βγαλουμε και την Αλικη ΓΡΙΑ... θα τρελαθω τελειως!!!! Εμενα με βγαλανε ερωτοχτυπημενο πελατη, την Αλικη θα τη βγαλουμε γρια;;; Ελεος, που θα φτασει η αηδια; :coffee:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Την καλησπερα μου στα ομορφα κοριτσια!Σχετικα με τα χτεσινοβραδινα
Η Βαλεντινα αναφερθηκε στην κοπελα μου.
Μου ωφειλεις μια συγγνωμη!

Μηπως μου οφειλεις εσυ συγνωμη για τις ΑΠΕΙΛΕΣ; Εγω δεν απειλησα κανεναν, κανω απλα σχολια για οσα συμβαινουν οπως και ολοι οι αλλοι.

Και ποια ειναι η κοπελα σου; :coffee:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Ελα Δαναη  εδω ειμαι δες με ..........

βαλε και μια δικη σου...............

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)