You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
.
Δεν μου λεει κατι αυτα. Απλα δειχνεις ανωριμος, οτι επηρρεαζεσαι ευκολα και δεν εισαι σε θεση να σχηματισεις δικια σου γνωμη. Αρα καλο θα ηταν να μην ανακατευεσαι οταν μιλανε οι αντρες.
το ποιος ειναι αντρας το βλεπουμε εγω ειμαι αντρας-αντρας και εσυ αντρας-λουγγρα
Εγω δεν εννοουσα οτι εισαι λουγκρα αλλα παιδακι. Αν ο αντρας ειναι αυτος που μιλαει ντομπρα τοτε ειμαι πιο αντρας απο σενα. Αν το παρουμε απο θεμα σεξουαλικης αποδοσης μαλλον ισχυει το ιδιο και παλι. Πριν μου προσφερες τα αρχιδια σου, τωρα με λες πουστη. Σε λατρευω γιατι εισαι καθρεφτης της κοινωνιας που εχρισε την Βαλεντινα βασιλισσα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Νομιζω οτι η ιστορια αυτη κρατησε παρα παρα πολυ αλλα βαλαμε πιστευω ολοι ενα χερακι για αυτο αν συμφωνης και εσυ.
Δευτερον δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.
3. Το οτι λογοφερναμε εγω και η Βαλεντινα νομιζω φταιμε και οι δυο γιαυτο. Λιγο η μια λιγο η αλλη ολο φωτια και λαυρα ειμασταν.
Προσβολες η μια στην αλλη φουλ.
Φτανη μεχρη εδω.
Βαλεντινα ζηταω συγνωμη αν ειπα κατι εναντιον σου
θελω και απο την Βαλεντινα να ζητηση συγνωμη απο μενα πιστευω οτι ειναι αμοιβαιο και νομιζω το καταλαβαινη.
Αυτα και ολοι μια καλη παρεα θελω να γινουμε.
Και τελος οι κακιες.
Ο εγωισμος ποτε δεν κανη καλο Βαλεντινα
Τι λετε?? Φιλαρακια???
3. Το οτι λογοφερναμε εγω και η Βαλεντινα νομιζω φταιμε και οι δυο γιαυτο. Λιγο η μια λιγο η αλλη ολο φωτια και λαυρα ειμασταν.
Φτανη μεχρη εδω.
θελω και απο την Βαλεντινα να ζητηση συγνωμη απο μενα πιστευω οτι ειναι αμοιβαιο και νομιζω το καταλαβαινη.
Και τελος οι κακιες.
Τι λετε?? Φιλαρακια???
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ενταξει λοιπον Δαναη .... οτι ειπα σου ζητω συγνωμη!!!Νομιζω οτι η ιστορια αυτη κρατησε παρα παρα πολυ αλλα βαλαμε πιστευω ολοι ενα χερακι για αυτο αν συμφωνης και εσυ.
Φτανη μεχρη εδω.
Και τελος οι κακιες.
Τι λετε?? Φιλαρακια???
μαζι σου τελος οι κοντρες!!!!!!!!!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και εγω το ιδιο συγνωμη
και φιλια
και φιλια
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συλβια εισαι παντα η αδυναμια μου!!! εισαι το πιο γλυκο πλασματακι!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Νομιζω οτι η ιστορια αυτη κρατησε παρα παρα πολυ αλλα βαλαμε πιστευω ολοι ενα χερακι για αυτο αν συμφωνης και εσυ.
Φτανη μεχρη εδω.
Και τελος οι κακιες.
Τι λετε?? Φιλαρακια???
Κοριτσι μου γλυκο και απιστευτο...
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω ΜΕ ΟΛΑ οσα εγραψες... Και οι δυο παραφερθηκαμε, φτασαμε στα ακρα και ειπαμε πολυ μεγαλες χοντραδες...
Η συγνωμη σου δεκτη, οτι ειπωθηκε ειναι το εχω ξεχασει ηδη. Σε θεωρω μια απο τις καλυτερες φιλες μου μαζι με την Αλικη και σου ζηταω κι εγω δημοσια συγνωμη για ολα οσα ειπα... Φυσικα και προτιμω να ειμαστε φιλαρακια απο το να τρωγομαστε ρε κουκλι...
Κανω προταση: το Σαββατοκυριακο ερχομαι να μεινω σπιτι σου, να δουμε τις ταινιουλες μας, να ακουσουμε τις μουσικες μας, να χορεψουμε και τα τσιφτετελια μας...
Να ξερεις οτι σε αγαπαω παρα πολυ και οποιος σε ενοχλησει ποτε θα ειναι αιωνιος εχθρος μου.
Τελος στην εχθρα, ναι στην αιωνια φιλια!!!
Εισαι αψογη κοριτσαρα μου, το καλυτερο παιδι!!!
Ανυπομονω να σε γνωρισω και απο κοντα φιλεναδα μου...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Φιλια πολλα Βαλεντινα και ειναι οπως τα λες
Τερμα οι μαλακιες.
Σε εκτιμω πολυ.
Μακια μακια μακια
Και δεν θα χαθουμε
Θα τα πουμε απο κοντα
Τερμα οι μαλακιες.
Σε εκτιμω πολυ.
Μακια μακια μακια
Και δεν θα χαθουμε
Θα τα πουμε απο κοντα
κουκλα μου ποτε δεν ειχα να χωρισω εδω μεσα κατι με κανεναν...τα χωραφια μου ειναι στο χωριο μου.........απλα συχενομαι να ξεκατηνιαζονται και να βρηζονται οι τραβεστι μεταξι τους...αρκετα δεν ακοθμε καθε μερα εξω απο τους διαφορους?να το κανουμε και μεταξη μας?????????????????Συλβια εισαι παντα η αδυναμια μου!!! εισαι το πιο γλυκο πλασματακι!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
κουκλα μου ποτε δεν ειχα να χωρισω εδω μεσα κατι με κανεναν...τα χωραφια μου ειναι στο χωριο μου.........απλα συχενομαι να ξεκατηνιαζονται και να βρηζονται οι τραβεστι μεταξι τους...αρκετα δεν ακοθμε καθε μερα εξω απο τους διαφορους?να το κανουμε και μεταξη μας?????????????????
Εχεις απολυτο δικιο βρε μωρακι μου... Εισαι ψυχουλα, ενα ανεπαναληπτο αγγελουδι και θα ειμαι κοντα σου σε οτι κι αν χρειαστεις. Απλα σε λατρευω!!!
Φιλια πολλα Βαλεντινα και ειναι οπως τα λες
Τερμα οι μαλακιες.
Σε εκτιμω πολυ.
Μακια μακια μακια
Και δεν θα χαθουμε
Θα τα πουμε απο κοντα
Μωρο μου εισαι ενα αληθινο διαμαντακι!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
αυτο ειναι απαλη σεξυ μουσικη?Ο ερωτας... Ποσο μου αρεσει να βαζω κερια, να χαμηλωνω τα φωτα, να βαζω απαλη σεξυ μουσικη (Καρρα, Στανιση, Μελα)
αντεχει τις δυνατες συγκινησεις?Τοτε εμφανιζομαι ολογυμνη με το κορμι αλειμμενο με χρυσοσκονη και του χορευω αισθησιακους χορους που προκαλουν ερωτικο παροξυσμο
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ας ειμαστε αγαπημενες ολες.
Ας γεμιση το θρεντ σεχ και ερωτα.
Τιποτε αλλο
Καληνυχτα σε ολους
Τιποτε αλλο
Καληνυχτα σε ολους
Παίδες η Δανάη είναι το πιο σούπερ άτομο....Εχω διαβάσει 20 σελίδες σε αυτό το θέμα...η κοπέλα δεν παίζεται...φιλιά μωράκι!!!Φιλια πολλα Βαλεντινα και ειναι οπως τα λες
Τερμα οι μαλακιες.
Σε εκτιμω πολυ.
Μακια μακια μακια
Και δεν θα χαθουμε
Θα τα πουμε απο κοντα
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
απο επαρχια εισαι?...τα χωραφια μου ειναι στο χωριο μου...
καλο βραδυ δαναηΑς ειμαστε αγαπημενες ολες.
Τιποτε αλλο
Καληνυχτα σε ολους
γιατι εσυ ξερεις κανεναν να ειναι προτεβουσιανος?απο επαρχια εισαι?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K