Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ας ειμαστε αγαπημενες ολες.
Ας γεμιση το θρεντ σεχ και ερωτα.
Τιποτε αλλο
Καληνυχτα σε ολους
Nα εχεις ενα υπεροχο βραδυ μωρακι μου! Σ'αγαπαω πολυ!!!
Ας ειμαστε αγαπημενες ολες.
Ας γεμιση το θρεντ σεχ και ερωτα.
Τιποτε αλλο
Καληνυχτα σε ολους
αυτο ειναι απαλη σεξυ μουσικη? αντεχει τις δυνατες συγκινησεις?
ναι,εχεις δικιο,ειμαι αθηναιος τουρκικης καταγωγηςΣυλβια το παιδι μπορει να ειναι απο Αθηνα!
Μαλλον Τουρκος θα ειναι............
Καλε μου οσοι ειναι καταγωγης Αθηνας ειναι Τουρκοιναι,εχεις δικιο,ειμαι αθηναιος τουρκικης καταγωγης
ποσο ειχες στην ιστορια?Καλε μου οσοι ειναι καταγωγης Αθηνας ειναι Τουρκοι
και τα 500 χρονια Τουρκων.... πιστευεις οτι ειχε μεινη κανενας..... η δεν θελουμε να δεχτουμε οτι ειμαστε μπασταρδακια.... και ειμαστε οι απογονοι..... ζησε λιγο την πραγματικοτητα... φιλε που ξερεις καλα την Ιστορια!!!ποσο ειχες στην ιστορια?
368 για την ακρίβεια αλλά 1,5 αιώνας λάθος πάνω κάτω δεν τρέχει τίποτα!και τα [glow=red,2,300]500[/glow] χρονια Τουρκων.... πιστευεις οτι ειχε μεινη κανενας..... η δεν θελουμε να δεχτουμε οτι ειμαστε μπασταρδακια.... και ειμαστε οι απογονοι..... ζησε λιγο την πραγματικοτητα... φιλε που ξερεις καλα την Ιστορια!!!
τι λες ωρε γκιαουρ"?και τα 500 χρονια Τουρκων.... πιστευεις οτι ειχε μεινη κανενας..... η δεν θελουμε να δεχτουμε οτι ειμαστε μπασταρδακια.... και ειμαστε οι απογονοι..... ζησε λιγο την πραγματικοτητα... φιλε που ξερεις καλα την Ιστορια!!!
να εισε καλαμετα απο παρακληση.
[youtube=425,350]SELp8xfbzJQ[/youtube]
Φιλε Ταρατσα παρε μια συλογη με φωτο του Boisona και κοιτα τις φωτο των Ελληνων στις αρχες του αιωνα , θα παρεις μια ιδεα ποσο εχει πειραχτει το γενος.....368 για την ακρίβεια αλλά 1,5 αιώνας λάθος πάνω κάτω δεν τρέχει τίποτα!
απ"τις φατσες φαινεται?Δηλαδη,παλια πως ημασταν?Ξανθοι με γαλαζια ματια?Και μετα την τουρκοκρατια αλλαξαμε?Φιλε Ταρατσα παρε μια συλογη με φωτο του Boisona και κοιτα τις φωτο των Ελληνων στις αρχες του αιωνα , θα παρεις μια ιδεα ποσο εχει πειραχτει το γενος.....
ραψε αν θες τονομα σωστα, μηπως το βρουμε.Φιλε Ταρατσα παρε μια συλογη με φωτο του Boisona και κοιτα τις φωτο των Ελληνων στις αρχες του αιωνα , θα παρεις μια ιδεα ποσο εχει πειραχτει το γενος.....
τι το ψαχνετε ρε παιδια,σαν τον κολιν φαρελ στον αλεξανδρο ειμαστε,με ξανθια κουρουπα και ποντικια,χε χεδηλαδη οι Ελληνες ηταν 1.30 με 1.50 στην αρχαια Ελλαδα;
δηλαδη οι Ελληνες ηταν 1.30 με 1.50 στην αρχαια Ελλαδα;