Λοιπον για να τελειωνει αυτο το ανεκδοτο...
Συλβια δεν εχεις να πας πουθενα, δεν φευγεις απο εδω μεσα που να χτυπιεσαι κατω. Ας φυγουν αυτοι/ες που μπαινουν με δεκα διαφορετικα προφιλ, αυτοι/ες που καλυπτουν οσους λενε φρικτα πραγματα για κοπελες που εχουν πεθανει. Προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ που η Δαναη νομιζει οτι το σαιτ ειναι δικο της, που βαζει δικα της ατομα να τη διαφημιζουν και να δυσφημουν αλλες, αλλα οταν αυτα τα ατομα ριχνουν μεταξυ αλλων και λασπη ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως και δεν ειναι πλεον ενα διασκεδαστικο ξεκατινιασμα δευτεροκλασατων, γραφικων και αμορφωτων τρανς στο οποιο χαιρομαι πολυ να συμμετεχω...
Το προβλημα μας δεν ειναι οι εξωσχολικοι που κανουν χαβαλε, χωρις αυτους θα ηταν πολυ βαρετα εδω μεσα, μονο αρρωστακια και τελαληδες να μιλανε για γατακια. Το προβλημα δεν ειμαι εγω και η Αλικη (οπως ελεγε η Δαναη καποια στιγμη... Δεν ειναι υποχρεωτικο να εχουμε ολες οι κοπελες την ιδια ακριβως συμπεριφορα, ασε που εδω δεν ειναι πιατσα να κυνηγαμε η μια την αλλη. Δαναη ηρεμησε, μη βγαζεις κακιες, ζηλειες κι εγωισμους και μεινε κι εσυ στην παρεα μας. Να ξερεις οτι εγω σε θελω αρκει να μην αρχισεις παλι να ριχνεις λασπη σε ολο τον κοσμο.
Το καλυτερο παιδι εδω μεσα πρεπει να ειναι η Συλβια που δεν εχει παρει ΧΑΜΠΑΡΙ τι γινεται και ποιοι της παιζουν παιχνιδια.
Κι επειδη βαριεμαι πολυ να μιλαω σοβαρα και ωριμα ανακοινωνω σε ολη την παρεα οτι τον αλλο μηνα θα ειμαι στο εξωφυλλο του ESQUIRE φορωντας μονο ενα στρινγκ απο μαργαριταρια. Στη φωτογραφηση θα συμμετεχουν ο Σακης Ρουβας και ο Αλεξανδρος Παρθενης. Φυσικα το τευχος θα εχει δεκασελιδη συνεντευξη στον Πετρο Κωστοπουλο. Παρτε το τευχος και πειτε μου τη γνωμη σας.
Μακια, μακια, μακια!!!!