Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εγω θα δωσω συνεντευξη στο κυριακατικο ΒΗΜΑ και μαλιστα θα σταματησω την απεργια της ΔΕΗ.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εμενα μικρη μου εκολαπτομενη λουγκρα θα μου μιλας στον πλυθηντικο ακους???
γιατι ειμαι ο εθνικος σταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρ!!!!!!!!!!!!!

Εισαι μια μουσειακη τρανς που θα ηθελε πολυ να γινει σταρ και ζηλευει ακομη και αυτο τον Τ^(%Ρ*#Ε&*΅Ε&Ε$8 τον Ευαγγελοπουλο για την αναγνωρισιμοτητα του!!!

εγω θα δωσω συνεντευξη στο κυριακατικο ΒΗΜΑ και μαλιστα θα σταματησω την απεργια της ΔΕΗ.

Οι γνωστες εμμονες με τις συνεντευξεις...  :coffee:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
για σενα...
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
    Oπως βλεπεται δεν καταφερνει να κρυψη ακομη μια φορα την αλαγη που εχει κανει.........και ως Εθνικος..... λοιπον οντως δεν εχουμε καμια δουλεια εδω μεσα..... ας το κρατησει αυτη! και απλα σας πεζει κανονικα... μπενωντας αυτη και η παρεα της........
      το προβλημα απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι αλαξε το φυλο της και το εχει μετανιωσει πολυ............

δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει ξανα για πεθαμενους..... και οτι κολαμε τον κοσμο διαφορα νοσηματα.....

ειδικα απο εμας που ποτε δεν εχει ακουστει το παραμικρο...............
Κουκλαρα μου εσυ, θα ανοιξω φαν κλαμπ, δεν ακουω κουβεντα. :bounce-glasses:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
φραγκοφονιας εισε βρε?για να κονομισεις ακομα και τον κυρ αντρεα πηδας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στοπα, τωρα που ακρίβηνε το πετρέλαιο,,,, Οι καυλες όμως είναι καυλες!
Θα τον βαλουμε στο βαρέλι με την τρύπα....  :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον για να τελειωνει αυτο το ανεκδοτο...

Συλβια δεν εχεις να πας πουθενα, δεν φευγεις απο εδω μεσα που να χτυπιεσαι κατω. Ας φυγουν αυτοι/ες που μπαινουν με δεκα διαφορετικα προφιλ, αυτοι/ες που καλυπτουν οσους λενε φρικτα πραγματα για κοπελες που εχουν πεθανει. Προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ που η Δαναη νομιζει οτι το σαιτ ειναι δικο της, που βαζει δικα της ατομα να τη διαφημιζουν και να δυσφημουν αλλες, αλλα οταν αυτα τα ατομα ριχνουν μεταξυ αλλων και λασπη ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως και δεν ειναι πλεον ενα διασκεδαστικο ξεκατινιασμα δευτεροκλασατων, γραφικων και αμορφωτων τρανς στο οποιο χαιρομαι πολυ να συμμετεχω...

Το προβλημα μας δεν ειναι οι εξωσχολικοι που κανουν χαβαλε, χωρις αυτους θα ηταν πολυ βαρετα εδω μεσα, μονο αρρωστακια και τελαληδες να μιλανε για γατακια.  Το προβλημα δεν ειμαι εγω και η Αλικη (οπως ελεγε η Δαναη καποια στιγμη... Δεν ειναι υποχρεωτικο να εχουμε ολες οι κοπελες την ιδια ακριβως συμπεριφορα, ασε που εδω δεν ειναι πιατσα να κυνηγαμε η μια την αλλη. Δαναη ηρεμησε, μη βγαζεις κακιες, ζηλειες κι εγωισμους και μεινε κι εσυ στην παρεα μας. Να ξερεις οτι εγω σε θελω αρκει να μην αρχισεις παλι να ριχνεις λασπη σε ολο τον κοσμο.

Το καλυτερο παιδι εδω μεσα πρεπει να ειναι η Συλβια που δεν εχει παρει ΧΑΜΠΑΡΙ τι γινεται και ποιοι της παιζουν παιχνιδια.

Κι επειδη βαριεμαι πολυ να μιλαω σοβαρα και ωριμα ανακοινωνω σε ολη την παρεα οτι τον αλλο μηνα θα ειμαι στο εξωφυλλο του ESQUIRE φορωντας μονο ενα στρινγκ απο μαργαριταρια. Στη φωτογραφηση θα συμμετεχουν ο Σακης Ρουβας και ο Αλεξανδρος Παρθενης. Φυσικα το τευχος θα εχει δεκασελιδη συνεντευξη στον Πετρο Κωστοπουλο. Παρτε το τευχος και πειτε μου τη γνωμη σας.

Μακια, μακια, μακια!!!!

βαλεντηνα δεν με απασχολει καν ποιος διαφημιζει και τι εδω μεσα......αλωστε ειναι ενα σιτε που ο καθενας μπορει να διαφημιζει οτι και οπως θελει αυτο που με ενοχλει ειναι τα βρισιδια και τα ξεκατηνιασματα..........μπορουμε ολοι-ες να ειμαστε εδω και να λεμε την αποψη μας αλλα να μην θιγουμε τους νεκρους (OI NEΚΡΟΙ ΔΙΚΑΙΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
     Φτιαξε ακομη ενα!!!!!!!!!!! 
απο το ιδιωτικο μου αρχειο
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ολα αυτα που γινονται εδω μεσα που θυμιζουν ενα ποιημα του μεγαλου μας ποιητη Γιαννη Κεχαγια..

Η λαχανι παχυρευστη μυξα εσταζε απο το ρουθουνι του αμουστακου αγοριου
τα βυζια μου γεμισαν πονο και οργη
γιατι να γινονται πολεμοι στη γη;

Επισκέπτης
εμενα μικρη μου εκολαπτομενη λουγκρα θα μου μιλας στον πλυθηντικο ακους???
γιατι ειμαι ο εθνικος σταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρ!!!!!!!!!!!!!
ρε πισωγλέντη δεν πας να κάνεις ένα 69 με τον κλώνο σου τον Βούδα?

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
βαλεντινα τη φωτο ειναι αυτη???
σαν να σε εχει γλειψει η αλικη(ε σκυλος θελω να πω) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εχω θιξη καποιον νεκρο?? Το τι γραφη ο καθενας σε αυτο το φορουμ δεν με αφορα. Ας ειναι και ο αδελφος μου ο ιδιος. Εγω προσωπικα δεν εχω θιξη κανεναν  νεκρο. Και το μονο ειναι σιγουρο. Οτι λεμε ερχετε επανω μας. Γιαυτο να προσεχουμε τι λεμε...  Και παλι ξαναλεω το φορουμ δεν ειναι δικο μου. Ουτε το εχω αγοραση ουτε το εχω νοικιαση. Ουτε διαφορετικα προφιλ δεν εχω διοτι δεν τα εχω αναγκη. Το φορουμ  Ειναι δικο σας. Καντετο οτι θελετε. Δεν εχω ουτε εγωισμους ουτε κακιες ουτε ζηλιες με κανεναν. Θα ηθελα παντως πολυ να ειχα καποιον απο εσας εδω οταν ανοιγω το κινητο μου να δειτε τι γινετε ειτε ειμαι στο μπουρδελα ειτε οχι. Γιαυτο 
και να την κανω απο εδω δεν με ενοχλη καθολου. Απ οτι ξερω το συγκεκριμενο φορουμ εχη γινη για να σχολιαζονται κοπελες. Και να ενημερωνοντε οι αντρες. Αν εχη γινη διαφημηση για μενα  εχη γινη απο ατομα τα οποια εχουν ερθη σε μενα. Δεν τα εχω βαλη εγω αυτα τα ατομα να μου κανουν διαφημηση. Οταν ρωταη καποιος για κοπελα οταν εχη περαση καλα μαζη μου του το λεει.  Απλα τα πραγματα. Δεν εχω νοικιαση κανεναν εδω. Οποιος θελη ερχετε οποιος θελη δεν ερχετε.
Γιαυτο λεω οτι εδω δεν χρειαζετε πια να υπαρχω. Θα ειμαι αλλου. Δεν εγινε τιποτα. Ο ανταγωνισμος των σιτε αποτι ξερετε μεγαλος. Το μπουρδελα σε λιγο θα ειναι ανυπαρκτο. Μονο αυτο το φορουμ δουλευη και αυτο καταντησε να εχη ολο μαλακιες μεσα. Ο κοσμος εχει βαρεθη πλεον να γραφη και να διαβαζη μαλακιες. Καταλαβετε το. Ο κοσμος θελη να εχη και αποτελεσμα σε ολα αυτα. Αλλιως την κανη απο εδω. Και ετσι γινετε.   

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom