Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δειτε και αυτο επειγοντως.............ειναι ο βαλεντινος με τον αλικη!!!!!!
δειτε τοοοοοοοοοοοο

[youtube=425,350]XmOYuBlcqsQ&feature[/youtube]

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εχω θιξη καποιον νεκρο?? Το τι γραφη ο καθενας σε αυτο το φορουμ δεν με αφορα. Ας ειναι και ο αδελφος μου ο ιδιος. Εγω προσωπικα δεν εχω θιξη κανεναν  νεκρο. Και το μονο ειναι σιγουρο. Οτι λεμε ερχετε επανω μας. Γιαυτο να προσεχουμε τι λεμε...  Και παλι ξαναλεω το φορουμ δεν ειναι δικο μου. Ουτε το εχω αγοραση ουτε το εχω νοικιαση. Ουτε διαφορετικα προφιλ δεν εχω διοτι δεν τα εχω αναγκη. Το φορουμ  Ειναι δικο σας. Καντετο οτι θελετε. Δεν εχω ουτε εγωισμους ουτε κακιες ουτε ζηλιες με κανεναν. Θα ηθελα παντως πολυ να ειχα καποιον απο εσας εδω οταν ανοιγω το κινητο μου να δειτε τι γινετε ειτε ειμαι στο μπουρδελα ειτε οχι. Γιαυτο 
και να την κανω απο εδω δεν με ενοχλη καθολου. Απ οτι ξερω το συγκεκριμενο φορουμ εχη γινη για να σχολιαζονται κοπελες. Και να ενημερωνοντε οι αντρες. Αν εχη γινη διαφημηση για μενα  εχη γινη απο ατομα τα οποια εχουν ερθη σε μενα. Δεν τα εχω βαλη εγω αυτα τα ατομα να μου κανουν διαφημηση. Οταν ρωταη καποιος για κοπελα οταν εχη περαση καλα μαζη μου του το λεει.  Απλα τα πραγματα. Δεν εχω νοικιαση κανεναν εδω. Οποιος θελη ερχετε οποιος θελη δεν ερχετε.
Γιαυτο λεω οτι εδω δεν χρειαζετε πια να υπαρχω. Θα ειμαι αλλου. Δεν εγινε τιποτα. Ο ανταγωνισμος των σιτε αποτι ξερετε μεγαλος. Το μπουρδελα σε λιγο θα ειναι ανυπαρκτο. Μονο αυτο το φορουμ δουλευη και αυτο καταντησε να εχη ολο μαλακιες μεσα. Ο κοσμος εχει βαρεθη πλεον να γραφη και να διαβαζη μαλακιες. Καταλαβετε το. Ο κοσμος θελη να εχη και αποτελεσμα σε ολα αυτα. Αλλιως την κανη απο εδω. Και ετσι γινετε.   

Ειναι το τριτο ποστ με το οποιο ανακοινωνεις την  αποχωρηση σου απο την παρεα μας.  :coffee:

Το θρεντ μας ειναι ενα απο τα πιο ζωντανα στο φορουμ αν δεν κανω  λαθος, λειτουργει μια χαρα και χωρις να υπακουμε αυστηρα στους κανονες που θελουν καποιοι. Εχει γελιο, ειναι αυτοσαρκαστικο και καταφερε κατι πολυ σημαντικο: το επισκεπτονται και ανθρωποι που δεν ψαχνουν γατακι αλλα γουσταρουν την παρεα!  Συνεχιζεις να θες να μας κατευθυνεις για καποιο λογο ομως... Με εχεις κουρασει αφανταστα και απο αυτη τη στιγμη θεωρω δεδομενο οτι αποχωρησες οπως ανακοινωνεις τοσες ωρες. Οι υπόλοιποι θα κοιταξουμε να περασουμε καλα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι το τριτο ποστ με το οποιο ανακοινωνεις την  αποχωρηση σου απο την παρεα μας.  :coffee:

Το θρεντ μας ειναι ενα απο τα πιο ζωντανα στο φορουμ αν δεν κανω  λαθος, λειτουργει μια χαρα και χωρις να υπακουμε αυστηρα στους κανονες που θελουν καποιοι. Εχει γελιο, ειναι αυτοσαρκαστικο και καταφερε κατι πολυ σημαντικο: το επισκεπτονται και ανθρωποι που δεν ψαχνουν γατακι αλλα γουσταρουν την παρεα!  Συνεχιζεις να θες να μας κατευθυνεις για καποιο λογο ομως... Με εχεις κουρασει αφανταστα και απο αυτη τη στιγμη θεωρω δεδομενο οτι αποχωρησες οπως ανακοινωνεις τοσες ωρες. Οι υπόλοιποι θα κοιταξουμε να περασουμε καλα.

θα κανουμε παρτουζες ε????????
πονηρε πουστρακο...χιχιχιχ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι το τριτο ποστ με το οποιο ανακοινωνεις την  αποχωρηση σου απο την παρεα μας.  :coffee:

Το θρεντ μας ειναι ενα απο τα πιο ζωντανα στο φορουμ αν δεν κανω  λαθος, λειτουργει μια χαρα και χωρις να υπακουμε αυστηρα στους κανονες που θελουν καποιοι. Εχει γελιο, ειναι αυτοσαρκαστικο και καταφερε κατι πολυ σημαντικο: το επισκεπτονται και ανθρωποι που δεν ψαχνουν γατακι αλλα γουσταρουν την παρεα!  Συνεχιζεις να θες να μας κατευθυνεις για καποιο λογο ομως... Με εχεις κουρασει αφανταστα και απο αυτη τη στιγμη θεωρω δεδομενο οτι αποχωρησες οπως ανακοινωνεις τοσες ωρες. Οι υπόλοιποι θα κοιταξουμε να περασουμε καλα.
εδω μεσα ρε κοριτσια εχετε μπει για να βρηζουμε η μια την αλλη?αν το κανουμε αυτο μεταξη μας τι να πω  τοτε.......μου αρεσει που σαν τραβεστι τρανσεξουαλ ελλαδος πηγαμε και σε συνεδριο για τα ανθρωπηνα δικαιοματα και διακδηκουμε και την αναγνωριση του κοινωνικου φυλου και ζητουσαμε να μας περνει στα σοβαρα ο κοσμος...πως εχουμε την απετηση να μας σεβοντε να μην μας βρηζουν τι στιγμη που αλολοσφαζομαστε??????????????????????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:αυτα μαλλον μερικες δεν τα σκεφτεστε αλλα ουτε και σας νοιαζουν

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα σου λεει ρε ΑssFiller τι ρωτας εδω εισαι εκτος θεματος. :2funny:
Ήρθε η ώρα να χαλάσουμε το thread? :grin:
ef_2.JPG

Επισκέπτης
εδω μεσα ρε κοριτσια εχετε μπει για να βρηζουμε η μια την αλλη?αν το κανουμε αυτο μεταξη μας τι να πω  τοτε.......μου αρεσει που σαν τραβεστι τρανσεξουαλ ελλαδος πηγαμε και σε συνεδριο για τα ανθρωπηνα δικαιοματα και διακδηκουμε και την αναγνωριση του κοινωνικου φυλου και ζητουσαμε να μας περνει στα σοβαρα ο κοσμος...πως εχουμε την απετηση να μας σεβοντε να μην μας βρηζουν τι στιγμη που αλολοσφαζομαστε??????????????????????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:αυτα μαλλον μερικες δεν τα σκεφτεστε αλλα ουτε και σας νοιαζουν
κορίτσια σας προτείνω να συσκευθείται μεταξύ σας και να αποφασίσετε την κοινή σας γραμμή εδώ μέσα για να είστε ποιο συμπαγείς ομάδα.
και διαλέξτε το αγόρι σας για να μην έχουμε ξεμαλλιάσματα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ολα αυτα που γινονται εδω μεσα που θυμιζουν ενα ποιημα του μεγαλου μας ποιητη Γιαννη Κεχαγια..

Η λαχανι παχυρευστη μυξα εσταζε απο το ρουθουνι του αμουστακου αγοριου
τα βυζια μου γεμισαν πονο και οργη
γιατι να γινονται πολεμοι στη γη;
πατα εδω www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,21736.msg431596#new]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,21736.msg431596#new[/url]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τι μπάμιες δωρίζεις στο πρόσωπο μόνο? :grin:
αλα κρεμ :grin:
σταματα επιτελους να γαμας ενα τοσο ενδιαφερον θρεντ υπαρχουμε και εμεις που ενδιαφερομαστε για πληροφοριες εδω μεσα
ταρατσομακια και ταρατσοτζους τωρα

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
κε. Ανδρεα , θα μας πειτε το "τσιαουα"?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories