You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
Ξεχασαμε και την βαλεντινα με της προσφορες της, μαζι με το κρεβατι εχεις δωρεαν σπιτικο φαγητο και δωρο μια γραβατα και ενα ζευγαρι παπουτσια.
θα δώσετε πληροφορίες ρε μάγκες?
γιατι δεν στελνεις πμ?για αυτο υπαρχουν τα πμ να τα λεμε απο κει και οχι να ποσταρουμε εδωπες μου τοτε μαναρι μου πως να σε βρω...
Εγω οτι ηξερα το ειπα.θα δώσετε πληροφορίες ρε μάγκες?
Κανε εναν κοπο να διαβασεις μερικες σελιδες εδω μπαινουν αρκετες τρανς στειλε πμ να σου δωσουν πληροφοριες και να κανονισετε της λεπτομεριες.
βρε βρασιδακο βλεπω ομορφαινεις οσο περναει ο καιρος......η στην αλλη φωτο εισουν πιο ασχημος :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εγω οτι ηξερα το ειπα.
Κανε εναν κοπο να διαβασεις μερικες σελιδες εδω μπαινουν αρκετες τρανς στειλε πμ να σου δωσουν πληροφοριες και να κανονισετε της λεπτομεριες.
ναι αλλα μετα θελουμε report!θα δώσετε πληροφορίες ρε μάγκες?
no report no party!
αντε παιδια εχουμε επιτελους και μια εθνικη ΣΤΑΡ ΠΟΥΣΤΑΡ κατι που μας ελυπε απο το θρεντ
Μωρό μου και σύ μην βρίζεις.
Απο Πουστάρ της γειτονιάς ξεκίνησες και συ!
Εξ άλλου πως είσαι σίγουρη αν ο κος Ανδρέας ειναι πουστάρα. Και αν είναι και κάνεις ενεργητικό όπως εχω καταλάβει πιθανός Πελάτης!
Δε διώχνουν πελάτες τέτοιους καιρούς πετρελαϊκής κρίσης... απογοητευοντάς τους
Όμως απο έγκυρες πληροφορίες που έχω ο κος Ανδρέας είναι Μέγας κρυφογαμιάς....!
εχεις δικοιο μωρο μου ξεχασα οτι στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι χωρις να εχεις προβλμα..οσο για το απο που ξεκηνισα εγω ολοι απο καπου ξεκηναμε και καπου καταληγουμε....και δεν εβρησα απλα αναφερα τα πιο πανω λεγομενα του....δεν ειμαι εδω αλωστε να κανω αντιπαραθεσεις με κανενανΜωρό μου και σύ μην βρίζεις.
Απο Πουστάρ της γειτονιάς ξεκίνησες και συ!
Εξ άλλου πως είσαι σίγουρη αν ο κος Ανδρέας ειναι πουστάρα. Και αν είναι και κάνεις ενεργητικό όπως εχω καταλάβει πιθανός Πελάτης!
Δε διώχνουν πελάτες τέτοιους καιρούς πετρελαϊκής κρίσης... απογοητευοντάς τους
Όμως απο έγκυρες πληροφορίες που έχω ο κος Ανδρέας είναι Μέγας κρυφογαμιάς....!
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δηλωνω δημοσιως οτι εγω ειμαι ο πατερας του παιδιου του πασχαλη!!!!
επισης απειλω με μηνυσεις και αγωγες!
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και για τις φιλεναδες μου εχω να πω αυτο
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
πληροφοριες.........................
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
www.freesmileys.org] [/url]δηλωνω δημοσιως οτι εγω ειμαι ο πατερας του παιδιου του πασχαλη!!!!
arxideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελικα μηπως το εκανες το παιδι αντρεα με το βαλεντινο?????
κρυφο μου ζευγαρακι
κρυφο μου ζευγαρακι
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
υποτονικη διαθεση με διαφορες εναλλαγες κλιματος
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Να με και εγώ. Έδεσε το γλυκό τώρα. Λυπαμε αγόρια που το κινητό μου το έχω κλειστό από την προηγουμένη Παρασκευή αλλά η ζωή δεν είναι μονο δουλειά είναι και διασκέδαση. Εξάλλου ξερω μόλις ανοίξω το κινητό πάλι χαμός θα γινη. Αν πάντως πείναγα να είσαστε σίγουροι ότι το κινητό μου θα το είχα 24 ώρες ανοιχτό και στο φόρουμ εδώ θα ήμουν 24 ώρες μέσα. Σωστά αγόρια?? Α και κάτι άλλο
στο φόρουμ δεν θα μπαίνω πια συχνά έτσι για να αφήσω και τις άλλες Θεές να δουλέψουν. Οποιος θέλει να μάθει για μένα δεν έχει από το να ξεκινήσει από την αρχή του φόρουμ να διαβαση, δηλαδή από τότε που ξεκίνησε το μπουρδέλα. Και τα σχόλια που έχουν γραφτή για μένα από παρά πολλούς ανθρώπους που με γνωρισαν από κοντά. Σχόλια από ανθρώπους που δεν με γνωρίσαν από κοντά απλά γράψατε τα στα παπάρια σας. Και να έχετε υπόψη σας ο ανταγωνισμός των σίτε είναι μεγάλος. Οποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μου μπορεί να μου στέλνει μήνυμα στο
πμ μου. Και Οποιος έχει βαρεθεί τους καυγάδες και τα ξεσπάσματα κάποιων υπάρχουν παρά πολλά σίτε
που θα βρείτε αυτό που θέλετε. Αυτό όταν θα βρεθούμε από κοντά θα τα πούμε αυτά. Καιρός είναι
να σταματήσουμε να χαλάμε άσκοπες ώρες σε μαλακιες φόρουμ και να ανεχόμαστε τον κάθε έναν να λέει ότι θέλει εναντίον του αλλου και στην ουσία μηδέν το αποτέλεσμα. Σωστά?? Την διαφήμιση μου μου την κάνατε όλοι εσείς σε αυτές τις 396 σελίδες και σας ευχαριστώ πολύ. Η ζωή προχωράει μπροστά. Τα υπολοιπα θα τα πούμε πλέον από κοντά. Μην με ψάχνετε πλέον εδώ μέσα. Οσοι έχετε το τηλ μου κρατήστε το. Απλά θα μπαίνω να λέω ένα γεια στα φιλαράκια μου και τίποτα περισσότερο.
Εγώ θα εξακολουθώ να βλέπω κόσμο αλλά το ιντερνετ είναι τεράστιο αγάπες μου. Αλίμονο αν περίμενα μονο από εδώ. Φιλιά πολλά. Σε όσους θέλουν το Τηλ μου το δίνω με πμ. Δαναη
στο φόρουμ δεν θα μπαίνω πια συχνά έτσι για να αφήσω και τις άλλες Θεές να δουλέψουν. Οποιος θέλει να μάθει για μένα δεν έχει από το να ξεκινήσει από την αρχή του φόρουμ να διαβαση, δηλαδή από τότε που ξεκίνησε το μπουρδέλα. Και τα σχόλια που έχουν γραφτή για μένα από παρά πολλούς ανθρώπους που με γνωρισαν από κοντά. Σχόλια από ανθρώπους που δεν με γνωρίσαν από κοντά απλά γράψατε τα στα παπάρια σας. Και να έχετε υπόψη σας ο ανταγωνισμός των σίτε είναι μεγάλος. Οποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μου μπορεί να μου στέλνει μήνυμα στο
πμ μου. Και Οποιος έχει βαρεθεί τους καυγάδες και τα ξεσπάσματα κάποιων υπάρχουν παρά πολλά σίτε
που θα βρείτε αυτό που θέλετε. Αυτό όταν θα βρεθούμε από κοντά θα τα πούμε αυτά. Καιρός είναι
να σταματήσουμε να χαλάμε άσκοπες ώρες σε μαλακιες φόρουμ και να ανεχόμαστε τον κάθε έναν να λέει ότι θέλει εναντίον του αλλου και στην ουσία μηδέν το αποτέλεσμα. Σωστά?? Την διαφήμιση μου μου την κάνατε όλοι εσείς σε αυτές τις 396 σελίδες και σας ευχαριστώ πολύ. Η ζωή προχωράει μπροστά. Τα υπολοιπα θα τα πούμε πλέον από κοντά. Μην με ψάχνετε πλέον εδώ μέσα. Οσοι έχετε το τηλ μου κρατήστε το. Απλά θα μπαίνω να λέω ένα γεια στα φιλαράκια μου και τίποτα περισσότερο.
Εγώ θα εξακολουθώ να βλέπω κόσμο αλλά το ιντερνετ είναι τεράστιο αγάπες μου. Αλίμονο αν περίμενα μονο από εδώ. Φιλιά πολλά. Σε όσους θέλουν το Τηλ μου το δίνω με πμ. Δαναη
Λογω των γεγονοτων, σωστα?υποτονικη διαθεση με διαφορες εναλλαγες κλιματος
Σας καταλαβαινω..
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
απειλω με αγωγες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K