You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πεστα ρε Αγορι μου! α ρε Μπεττυ εχεις καταντησει για κλαματα............εχει ξεκωλωθει το χερι του να κανει συνδεση-αποσυνδεση
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αφιερωμεεεενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
[youtube=425,350]7sU-kQjqy5g[/youtube]
Αντε πηγαινε μωρη πατσαβουρα να ριξεις λιγο παγωμενο νερο στα μουτρα σου που θες δεκαπεντε εξορκισμους να συνελθεις!!!
εχει ξεκωλωθει το χερι του να κανει συνδεση-αποσυνδεση
Οχι, ΤΟΥ... ΤΗΣ
Τελικα ειναι πολυ καημενη. Τοσο πολυ δεν το περιμενα...
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχει ξεκωλωθει το χερι του να κανει συνδεση-αποσυνδεση
να δεις πως γινεται στο κωλο σου αυτη η απο συνδεση.................... μουρλια ειναι λουγκριτσα μου εσυ....
ολοι θα παρετε αυτογραφο
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλος το νουμερο 3. πηρα τις απειλες σου!sexy trans ,no like valentina
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
να δεις πως γινεται στο κωλο σου αυτη η απο συνδεση.................... μουρλια ειναι λουγκριτσα μου εσυ....
ολοι θα παρετε αυτογραφο
Α ρε κακομοιρα... Παλι ταραχτηκες και σου ξαναβγηκε.... Οπως την αλλη φορα... Εχει τρομαξει ο κοσμος απο το καταντημα σου!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γουστάρω να γαμάω τραβεστί,αλλά δεν μπορώ τις ξεφωνιμένες.ο νοων νοείτω.
Μη γαμας πολυ και μας παθεις και τιποτα.
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και μια λαιβ απο το μεγαρο μουσικης....................
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αδικες κατηγοριες εις βαρος μου
εσένα πάντως δεν σε γαμάω με τίποταΜη γαμας πολυ και μας παθεις και τιποτα.
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ
1. Η ακρίβεια πολλών προϊόντων, εδώ στο Stoke.
2. Το ότι έχασε τη φήμη του το εξαιρετικό (νόμιζα εγώ) κεμπαπτζίδικο απέναντι απ΄ το campus μας: ένα παιδί, εδώ απ΄ την εστία, αρρώστησε τις προάλλες απ΄ το φαγητό αυτονών!!!
3. Το σοβαρό ενδεχόμενο, πλέον, του να σηκώσει το Πρωτάθλημα ο Πουθεναϊκός (Παναθηναϊκός)!!!
4. Ναι μεν το σχέδιο Celebrating Diversity είναι ωραίο, αλλά δεν έχουν πουθενά ελληνική σημαία ανάμεσα στις σημαίες που έχουν απλώσει στη λέσχη και στο κλαμπ!!! Τουλάχιστον, είχαν χωριάτικη την άλλη φορά στις… σαλάτες!!!
5. Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος. Από τους μεγαλύτερους παρλαπίπες και μπαρουφολόγους των ελληνικών γηπέδων…
6. Που ο Ολυμπιακός έπαιξε τόσο χάλια στο Λονδίνο, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές, τότε που τρώγαμε για πλάκα τις πεντάρες…
1. Η ακρίβεια πολλών προϊόντων, εδώ στο Stoke.
2. Το ότι έχασε τη φήμη του το εξαιρετικό (νόμιζα εγώ) κεμπαπτζίδικο απέναντι απ΄ το campus μας: ένα παιδί, εδώ απ΄ την εστία, αρρώστησε τις προάλλες απ΄ το φαγητό αυτονών!!!
3. Το σοβαρό ενδεχόμενο, πλέον, του να σηκώσει το Πρωτάθλημα ο Πουθεναϊκός (Παναθηναϊκός)!!!
4. Ναι μεν το σχέδιο Celebrating Diversity είναι ωραίο, αλλά δεν έχουν πουθενά ελληνική σημαία ανάμεσα στις σημαίες που έχουν απλώσει στη λέσχη και στο κλαμπ!!! Τουλάχιστον, είχαν χωριάτικη την άλλη φορά στις… σαλάτες!!!
5. Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος. Από τους μεγαλύτερους παρλαπίπες και μπαρουφολόγους των ελληνικών γηπέδων…
6. Που ο Ολυμπιακός έπαιξε τόσο χάλια στο Λονδίνο, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές, τότε που τρώγαμε για πλάκα τις πεντάρες…
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αυριο θα ειμαι στο σταρ να με δειτε ολοι οι συναγωνιστες ε????????
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το καναλι
Εχε χαρη που κραταω ενα επιπεδο και δεν σε πλακωνω στις κλωτσιες εσενα. Γραφεις κατι, αποσυνδεεσαι αμεσως, απαντας στον εαυτο σου και παει λεγοντας. Εχει να πεσει χοντρο μπουνιδι αν συνεχισεις. Καλως ηρθες στην παρεουλα μας ψυχουλα μου ομορφη κιολας.
σχημα οξυμωρον
ρε παιδια ελεος πια αρχισατε να ξεκατηνιαζεστε μονοι σας μετα πιασατε να βρηζετε μερικους απο δω μεσα και στο τελος σηκωσατε τους νεκρους απο τους ταφους τους.....καταντησατε πια η απολητη ξεφτυλα.........
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
1)Σταματηστε να βρηζετε οποιον η οποια μπαινει εδω και μιλαει για καποια κοπελα
2)εδω μεσα εχυμε μπει να περναμε καλα και οχι να κανουμε τον κοσμο να μας βρηζει
3)8α παρακαλουσα οι τραβεστι τρανσεξουαλ και ολες να σταματησουμε να βρηζουμε τον κοσμο.(ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΗΖΟΥΝ)
4)φτανει πια η
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
1)Σταματηστε να βρηζετε οποιον η οποια μπαινει εδω και μιλαει για καποια κοπελα
2)εδω μεσα εχυμε μπει να περναμε καλα και οχι να κανουμε τον κοσμο να μας βρηζει
3)8α παρακαλουσα οι τραβεστι τρανσεξουαλ και ολες να σταματησουμε να βρηζουμε τον κοσμο.(ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΗΖΟΥΝ)
4)φτανει πια η
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K