Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άμα αυτός είναι ο εθνικός στάρ , εγώ τον έχω.....56 πόντους.....βρε δεν πηδιόμαστε με την τρελλάρα του καθενός....σε λίγο θυμηθείτε το..όλο το αβάν γκαρ της πάνια θα περάσει απο εδώ...ρε με τους κουνημένους....[όχι στην μέση αλλα στο μυαλό].... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρίωνα...περιμένω τΑ ΟΎΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΛΈΓΑΜΕ....ΆΜΕΣΑ ΡΕ...ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ

1. Η ακρίβεια πολλών προϊόντων, εδώ στο Stoke.

2. Το ότι έχασε τη φήμη του το εξαιρετικό (νόμιζα εγώ) κεμπαπτζίδικο απέναντι απ΄ το campus μας: ένα παιδί, εδώ απ΄ την εστία, αρρώστησε τις προάλλες απ΄ το φαγητό αυτονών!!!

3. Το σοβαρό ενδεχόμενο, πλέον, του να σηκώσει το Πρωτάθλημα ο Πουθεναϊκός (Παναθηναϊκός)!!!

4. Ναι μεν το σχέδιο Celebrating Diversity είναι ωραίο, αλλά δεν έχουν πουθενά ελληνική σημαία ανάμεσα στις σημαίες που έχουν απλώσει στη λέσχη και στο κλαμπ!!! Τουλάχιστον, είχαν χωριάτικη την άλλη φορά στις… σαλάτες!!!

5. Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος. Από τους μεγαλύτερους παρλαπίπες και μπαρουφολόγους των ελληνικών γηπέδων…

6. Που ο Ολυμπιακός έπαιξε τόσο χάλια στο Λονδίνο, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές, τότε που τρώγαμε για πλάκα τις πεντάρες…
Αυτο παει εδω
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26635.msg430905#new]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26635.msg430905#new[/url]

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.454
Πόντοι
506

dock42

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά,μια βοήθεια...

Που θα βρω trans να δέχεται στο χώρο της;

Αν θέλετε γράψτε με στοιχεία,τηλ κλπ

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγω δηλωνω φανατικος θαυμαστης του,
ο ανθρωπος ειναι χρονια μπροστα!
:woldman:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδιά,μια βοήθεια...

Που θα βρω trans να δέχεται στο χώρο της;

Αν θέλετε γράψτε με στοιχεία,τηλ κλπ
Η Δαναη απο οτι ξερω αλλα τηλ και κλπ δεν ξερω να σου δωσω.
Δεν ξερω αν δεχεται και η silvia.
Τι πληροφοριες δινω ο κερατας. :grin:

Και αν κανεις υπομονη θα ερθει απο Γερμανια η Αλικη, θα συγκατικηση με την βαλεντινα και θα ανοιξουν το κλουβι με της τρελες. :grin:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η Δαναη απο οτι ξερω αλλα τηλ και κλπ δεν ξερω να σου δωσω.
Δεν ξερω αν δεχεται και η silvia.
Τι πληροφοριες δινω ο κερατας. :grin:

Και αν κανεις υπομονη θα ερθει απο Γερμανια η Αλικη, θα συγκατικηση με την βαλεντινα και θα ανοιξουν το κλουβι με της τρελες. :grin:
ολο κατι κανω και εγω βρασηδα μου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom