Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Ρε παιδια μην τσιμπατε... ειναι η ιδια που εδιωξαν προχθες...............

olatakalatapiran

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι γνωστο πως με πολεμησανε τα κυκλωματα για μην συμμετασχω στη γιουροβιζιον!!!

ενα εχω να πω στη καυλομοιρα!!!!!!!!

τη καταρα μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!

οσο για τον βας βας ειναι αταλαντος!!!
Μνησικακιες ενος αταλαντου και άγαμου φλώρου...απο πότε ειπαμε σε αφηνει ο Ζαμπουνης να μιλας με τετοιυς τροπους?ε?Ε?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
κυριε Ανδρεα , τι γνωμη εχετε για τον Κατμαν?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και βλεπω πως μπαινει και ως Buddha.. κανει εναλαξ.............ααααα και τωρα ειναι off......μμμμμμμμ να γραψει και ως αλλος.........

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αποψε ενας συνανθρωπος (..) μας φτανει στην απολυτη τρελα. Αλλαζει τα ψευδωνυμα μεσα στο φορουμ σαν τα σωβρακα...

Απορω κι αν ξερει η ιδια το μεγεθος της ξεφτιλας της. Τι επαθε πια; Δεν μπορει να κανει τζαμπα διαφημιση χωρις παρεμβολες κι εχει αρρωστησει;;;

Επισκέπτης
Το thread έχει γίνει πλέον μια μίξη Ερωτοδικείου, Πάνιας και λοιπών δυνάμεων!
Γουστάρω συνεχίστε έτσι! :rockon:
Καληνύχτα σας, πάω να ξεκουράσω το λάγνο και συνάμα παθιάρικο κορμί μου! :boobies:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καληνύχτα σας, πάω να ξεκουράσω το λάγνο και συνάμα παθιάρικο κορμί μου! :boobies:

Κατσε εκει που καθεσαι και ασε τις καληνυχτες! Αντι να διαβαζεις ΣΑ ΧΑΝΟΣ ξεκατινιασου κι εσυ μαζι μας!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
τωρα που αρχιζει το γελιο πας για υπνο? :grin:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος είμαι το μόνο πρόσωπο που για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως που η αστυνομική μου ταυτότητα (Δημόσιο Εγγραφο) δηλώνει στο επάγγελμα τον τίτλο του Εθνικού Σταρ ο οποίος στην πραγματικότητα είναι τίτλος ευγενίας και όχι επάγγελμα. Εμένα όμως το ελληνικό κράτος με απεδέχθη και κατοχύρωσε τον Τίτλο.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙA

* 1994-1998 Συμμετοχή σε 3 παραγωγές στο τηλεοπτικό κανάλι ANTENNA σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.
    * Από το 1994 πολλές προσωπικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και συνεργασίες με όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας.
    * Το 1996 εκπροσώπησα συμμετείχα 4 φορές στο τηλεοπτικό κανάλι PLUS της Γαλλίας και με καλωδική τηλεόραση μεταδόθηκε σε 8 χώρες της Ευρώπης.
    * Δημιουργία μουσικής σύνθεσης και τραγουδιών με δικούς μου στίχους

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
[size=10pt][size=10pt]Αποψε ενας συνανθρωπος (..) μας φτανει στην απολυτη τρελα.[/size][/size] Αλλαζει τα ψευδωνυμα μεσα στο φορουμ σαν τα σωβρακα...

Απορω κι αν ξερει η ιδια το μεγεθος της ξεφτιλας της. Τι επαθε πια; Δεν μπορει να κανει τζαμπα διαφημιση χωρις παρεμβολες κι εχει αρρωστησει;;;
ποιος/α?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
ΕΘΝΙΚΟΣ πουΣΤΑΡάς

Επισκέπτης
Εγώ ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος είμαι το μόνο πρόσωπο που για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως που η αστυνομική μου ταυτότητα (Δημόσιο Εγγραφο) δηλώνει στο επάγγελμα τον τίτλο του Εθνικού Σταρ ο οποίος στην πραγματικότητα είναι τίτλος ευγενίας και όχι επάγγελμα. Εμένα όμως το ελληνικό κράτος με απεδέχθη και κατοχύρωσε τον Τίτλο.

* 1994-1998 Συμμετοχή σε 3 παραγωγές στο τηλεοπτικό κανάλι ANTENNA σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.
    * Από το 1994 πολλές προσωπικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και συνεργασίες με όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας.
    * Το 1996 εκπροσώπησα συμμετείχα 4 φορές στο τηλεοπτικό κανάλι PLUS της Γαλλίας και με καλωδική τηλεόραση μεταδόθηκε σε 8 χώρες της Ευρώπης.
ίσα μωρή ρόμπα γαλότσα παλιολινάτσα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

www.freesmileys.org] [/url]

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Α ρε κατακαημενο σουργελο... τωρα εβαλες μπροστα το παληκαρι (Εθνικος Σταρ);;;;

Τολμα αν εχεις τα κοτσια να αποκαλυψεις ποια εισαι!!! Παλιοφολα!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom