Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ταράτσα...θυμήθηκα ρε....Ρε γαμώ το...τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...
Ταράτσα...θυμήθηκα ρε....Ρε γαμώ το...τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...
Κανονισε να πεσει το σαιτ παλι.Σαν τον Μητσοτάκη είσαι!
κοιτα αν η αλικη ειναι σαν μαναβης
ε τοτε ρε η βαλεντινα πρεπει να ναι σαν αλβανος μπετατζης!!
σορυ κιολας κοριτσια!!
ελπιζω να μην προκειται για το γνωστο τηλεπαπαρα...τσιουαουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
η Βαλεντίνα εκπέμπει κάτι το εξωτικό, σε παρακαλώ δες το θέμα ποιο σουρεαλιστικά.κοιτα αν η αλικη ειναι σαν μαναβης
ε τοτε ρε η βαλεντινα πρεπει να ναι σαν αλβανος μπετατζης!!
σορυ κιολας κοριτσια!!
μωρό μου άστους να λένε δεν βλέπουν μέσα στα υπέροχα μάτια σου την θηλυκότητα που εκπέμπουν.Μιλα ελευθερα... Απο τη στιγμη που βαζω φωτογραφια δεν μπορω να βριζω οταν λετε κατι αρνητικο. Μπετατζης; Μπετατζης!
χαμηλη αυτοεκτιμηση εχεις
ελπιζω να μην προκειται για το γνωστο τηλεπαπαρα...
Ωχ τι εχω ν'ακουσω παλι...
Τωρα τι να πω; Οτι εχεις αδικο; Αφου δεν εχεις.
Μηπως αγκιναρα;
Μπες κανονικα και ασε τις γελοιοτητες. Μια παρεα ειμαστε μωρη κομπλεξικια!
χρησιμες οι συμβουλες σου,θα τις λαβουμε σοβαρα υπ"οψιν...Αγαπητοί φίλοι...
Οπως όλοι είδαμε στο φεστιβάλ τραγουδιού "ΕUROVISION"1998 το 1ο βραβείο έλαβε μια transexual Dana International. ΜΗΝ βιαστείτε αγόρια που ρέπετε προς την ομοφυλοφιλία να μιμιθείτε τους transexual. Διότι ο ομοφυλόφιλος γενιέται έτσι από τη φύση του, οι transexual όμως εναντιώνονται στη φύση τους, ακρωτηριάζοντας τα γεννητικά τους όργανα, με αποτέλεσμα να ξεφτυλίζουν και να ταπεινώνουν το ανδρικό φύλο και να εκχυδαϊζουν τη γυναίκα. Είναι απαράδεκτο τέτοια ελεινά παραδείγματα να γίνονται πρότυπα με κάθε τρόπο και να προβάλλονται με τον τρόπο που παρουσιάζονται, από τα μέσα ενημέρωσης. Η συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει κάθε νέος και νέα είναι μία...ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ και πιστέψτε με, θα είστε πιο ευτυχισμένοι....
με αγαπη ο εθνικος σας σταρ
Αγαπητοί φίλοι...
Οπως όλοι είδαμε στο φεστιβάλ τραγουδιού "ΕUROVISION"1998 το 1ο βραβείο έλαβε μια transexual Dana International. ΜΗΝ βιαστείτε αγόρια που ρέπετε προς την ομοφυλοφιλία να μιμιθείτε τους transexual. Διότι ο ομοφυλόφιλος γενιέται έτσι από τη φύση του, οι transexual όμως εναντιώνονται στη φύση τους, ακρωτηριάζοντας τα γεννητικά τους όργανα, με αποτέλεσμα να ξεφτυλίζουν και να ταπεινώνουν το ανδρικό φύλο και να εκχυδαϊζουν τη γυναίκα. Είναι απαράδεκτο τέτοια ελεινά παραδείγματα να γίνονται πρότυπα με κάθε τρόπο και να προβάλλονται με τον τρόπο που παρουσιάζονται, από τα μέσα ενημέρωσης. Η συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει κάθε νέος και νέα είναι μία...ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ και πιστέψτε με, θα είστε πιο ευτυχισμένοι....
με αγαπη ο εθνικος σας σταρ
χρησιμες οι συμβουλες σου,θα τις λαβουμε σοβαρα υπ"οψιν...
ετσι μπραβο!!!οποτε θες καραγιονακι και ρουζ ,εδω στον αντρικο!!!!
και να κανεις παντα κλισμα πριν σου ερθει το αγγουρακι
ώξο πούστη από την παράγκα.ετσι μπραβο!!!οποτε θες καραγιονακι και ρουζ ,εδω στον αντρικο!!!!
Λευτερια στην Θώδη!ειναι γνωστο πως με πολεμησανε τα κυκλωματα για μην συμμετασχω στη γιουροβιζιον!!!
ενα εχω να πω στη καυλομοιρα!!!!!!!!
τη καταρα μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!
οσο για τον βας βας ειναι αταλαντος!!!
Αααα..... βλεπω μπηκες!!!!! Και με νεο ονομα!!!! και καλο! αντε τωρα μεσηλικη φιλη..... να δουμε πως θα το πας.......... !!!!ετσι μπραβο!!!οποτε θες καραγιονακι και ρουζ ,εδω στον αντρικο!!!!
Αααα..... βλεπω μπηκες!!!!! Και με νεο ονομα!!!! και καλο! αντε τωρα μεσηλικη φιλη..... να δουμε πως θα το πας.......... !!!!