funkypervert
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μορε το γλιφο το ποδαρακι και ασ ινε και 49
49???? θα πάθεις αφυδάτωση μέχρι να το γλείψεις όλο ρε συ!!!!
μορε το γλιφο το ποδαρακι και ασ ινε και 49
Την Δανάη την γνωρισα το καλοκαίρι του 2004. Με δέχτηκε στο σπίτι της στα Πατήσια δυο φορές. Στην συνέχεια έφυγα για το εξωτερικό και την έχασα, δεν την ξαναείδα από τότε (έχασα και κινητό) αν και θα ήθελα.
Λοιπόν η κοπέλα ήταν η καλύτερη εμπειρία μου (δεν μιλάω για τρανς, γενικά για σεξουαλική εμπειρία). Και από συμπεριφορά; Απλά άψογη. Πολύ ευγενική και πρόσχαρη στην κουβέντα και στην ώρα του παιχνιδιού σούπερ. Οι μλκιες που διάβασα περι τσαμπουκα που έκανε για ακάποτο πισωκολλητό ειναι εντελώς γελοίες. Όσοι την ξέρουν μπορούν να επιβεβαιώσουν.
Το ότι βρέθηκαν κάποιοι και εγραψαν αυτες τις κακοήθειες πίσω από την ανωνυμία του υπολογιστή, επιβεβαιώνει ότι στο ίντερνετ γινόμαστε όλοι μάγκες. Καλύτερη απάντηση ήταν απ' όσους υπερασπίστηκαν τη Δανάη και φυσικά από την ίδια τη Δανάη που χάρηκα που απάντησε με αξιοπρέπεια.
Δανάη χαίρομαι που είσαι καλά και στάθηκες στο ύψος σου απέναντι στις κατίνες του σαιτ.
Πολλά φιλιά.
και εκεί που έβοσκε αμέριμνος τα πρόβατα, κάποιος του τον κάρφωσε, οπότε ο δικός μας είδε τον κόσμο με άλλο μάτι κλπ κλπ. τα γνωστά....To ειπα βρε παιδια βοσκος στον πυργο ηλειας ηταν.......και απο σπουδες εκανε....πως να πινει τα τρελοχαπα...δεν την εχετε πετιχει πανο σε μαστουρα με τρελοχαπα.....μια φορα την ετυχα και ακομα δεν το ξεχασα
Ευχαριστώ το lykaki για τις πληροφοριες.α δοκιμάσω κ θα πω.....Γεια χαρά θαθελα κι εγώ τηλ. Σύλβιας κ Αλέξιας με pm. απο lykaki η άλλο συναγωνιστή!
Ακούγονται υπέρροχες.
Πρέπει να αλλάξεις...pc.....Δεν μπορω με τίποτε να ανεβάσω φωτογραφια, ουτε να κανω παράθεση. τι φταίει, καμμία ιδέα?
ευχαριστω...
τηλεφωνο σε pm μπορω να εχω?ευχαριστωσε πολυτελεστατο χωρο στους αμπελοκηπους παλια ηταν λυκκαβητο μεσω αγγελιων πολυ φιλικη ζεστη εξυπηρετικη ερωτικη απο κοντα αλλα θα σου πριξει τα αρχιδια μεχρι να σε δεχτει .... μετα γινεται χαλι .... οτι θελεις
Αφου επιμενης Roccobilly μου και ξερης ποσο σε αγαπαω. Φιλια κουκλι.