Σε τρωει το κωλαρακι βλεπωΕγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με την παρακάτω κυρία
Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω βρεθεί, ακόμα, μαζί της (όλο κάτι μου λείπει. χρόνος, χρήμα και αρκετά συχνά και τα δύο!!!). Έχουμε μιλήσει όμως και μου φάνηκε πολύ εντάξει κυρία, με όλη τη σημασία της λέξης.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οχι μονο λιγοστευει δεν υπαρχει......τελος ολα τ αλλα ειναι για ν λεγαμαι καποτε κ ν εχουμαι ωραιες αναμνησεις....να αναφερω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη εχω βρεθει μαζι της 2 φορες και ειναι ισως αν θημαμαι καλα η δευτερη τρανς μετα απο ινα απο αθηνων ....ειναι οκ φαση και βγαζει κ γουστα .....ανεπιφύλακτα
και οι δυο που ειπατε εχουν κανει φυλακη ...
οτι πρεπει για πρωταρη ...
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
τι φαση?ναρκωτικα?
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μεσα εισαι ..τι φαση?ναρκωτικα?
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
μεσα εισαι ..
καταλαβα.
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Μπα... Λίγο μια φαγούρα στο δεξί χέρι έχω...Σε τρωει το κωλαρακι βλεπω
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Παιδιά καλησπερα και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Αρχικά είμαι από αθήνα και έχετε δίκιο θέλω να το κάνω για την εμπειρία. Και επειδή ακριβώς η συμπεριφορά και η καθαρίοτητα θα παίξει ρόλο είπα να στείλω εδώ για να πάω κάπου καλά.
Θα ήθελα να είναι θηλυκό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά. Τώρα για το αν ψάνχω μόνο παθητική ή όχι η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω. Δεν έχω κάνει κάτι ποτέ με άντρα ούτε με τρανς αλλά αφού θα πάω θα ήθελα να έχω την επιλογή (να μην είναι δηλαδή μόνο παθητική) και όπως μου βγεί.
Ευχαριστώ και πάλι
φιλαρακο κοιτα και αυτο.....εγω παντος περασα καλα....συμπεριφορά και η καθαρίοτητα απο φωνη και απο σωμα ειναι θηλυκό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Από πουλακι τι λεει..?φιλαρακο κοιτα και αυτο.....εγω παντος περασα καλα....συμπεριφορά και η καθαρίοτητα απο φωνη και απο σωμα ειναι θηλυκό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
φιλαρακο κοιτα και αυτο.....εγω παντος περασα καλα....συμπεριφορά και η καθαρίοτητα απο φωνη και απο σωμα ειναι θηλυκό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά.
μουτρο εχω αναφερθει δεν πεζουν αυτα που λες μ καμια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
μαλακιες λες δεν πεζει
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Ποιός ο λόγος αυτού του ποσταρίσματος? Λάσπη στον ανεμιστήρα μήπως? Σε κάθε περίπτωση είναι περίεργο, όπως και η "απάντηση" του άλλου απο κάτω.... Αν και από φασιστάκια τέτοιου είδους δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο...και οι δυο που ειπατε εχουν κανει φυλακη ...
amanes705
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
ναι επειδ δεν παιζουν σε εσενα αυτα δεν παιζουν πουθενα?ελεος ρρε φιλε ειμαι σιγουρος οτι εισαι φουλ ασχημοπαλο και θελεις να περασεις καλα με μουναρες δεν παιζει αυτο ρε φιλε παρτο χαμπαρι οσα και να σκασεις αν ειναι γκουασιμοδος θα κλαιγεσαι στα φορουμ δεν ειναι καλη η μια δεν ειναι καλη η αλλη ελεος.τοσα χρονια γραφεις αερολογιες για ολες απλα.κατι τυπακια που θελουν να περασουν καλα με τρανς μονο και μονο γιατι πληρωνουν?μα ρε φιλε αν εισαι σηχαμα οσα και να δωσεις παντα φολα θα τρως.μουτρο εχω αναφερθει δεν πεζουν αυτα που λες μ καμια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
και αυτα που λες εσυ παιζουν ετσι ??????απο τ βλεπω εγραφη εχεις κανει τ 16
φιλε εχω παρει παραπολες κοπελες εδω κ πολλα χρονια οταν εσυ δεν ξερω που εισουν ?????
για πες μας ??????
που βλεπεις οτι λεω αερολογιες??????δεν μ πες??????
φιλε εχω παρει παραπολες κοπελες εδω κ πολλα χρονια οταν εσυ δεν ξερω που εισουν ?????
για πες μας ??????
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
παντα αερολογιες ελεγες ολες σε κραζουν εδω μεσακαι αυτα που λες εσυ παιζουν ετσι ??????απο τ βλεπω εγραφη εχεις κανει τ 16
για πες μας ??????
amanes705
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
ο λογος του ποσταρισματος φανταζομαι ειναι για να καταλαβουν καπιοι με τι ανθρωπους εχουν να κανουν!καλα κανει και μας το λεει,ενας ανθρωπος που κανει δουλεις με ναρκωτικα δεν ειναι ο,τι καλυτερο.ακου λασπη.ολοι εσεις που γνωριζετε πραματα για καπιοες τρανς ειναι μαλακια να μην τα λετε.αν καποια ειναι ουροθετικη αν καποια ειναι κολλημενη με ναρκωτικα καλο θα ειναι να αναφερονται για το καλο μας.Ποιός ο λόγος αυτού του ποσταρίσματος? Λάσπη στον ανεμιστήρα μήπως? Σε κάθε περίπτωση είναι περίεργο, όπως και η "απάντηση" του άλλου απο κάτω.... Αν και από φασιστάκια τέτοιου είδους δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο...
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
καλα τα λες εμενα το κριτηριο δεν ειναι η ομορφια στη δουλεια αλλα να ειναι σωστος ο πελατης απεναντι μου και καθαρος σε θεμα καθαριοτητας μιλαω οπως και γω οταν ειναι σωστος ο αλλος ειμαι και γωναι επειδ δεν παιζουν σε εσενα αυτα δεν παιζουν πουθενα?ελεος ρρε φιλε ειμαι σιγουρος οτι εισαι φουλ ασχημοπαλο και θελεις να περασεις καλα με μουναρες δεν παιζει αυτο ρε φιλε παρτο χαμπαρι οσα και να σκασεις αν ειναι γκουασιμοδος θα κλαιγεσαι στα φορουμ δεν ειναι καλη η μια δεν ειναι καλη η αλλη ελεος.τοσα χρονια γραφεις αερολογιες για ολες απλα.κατι τυπακια που θελουν να περασουν καλα με τρανς μονο και μονο γιατι πληρωνουν?μα ρε φιλε αν εισαι σηχαμα οσα και να δωσεις παντα φολα θα τρως.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
ο λογος του ποσταρισματος φανταζομαι ειναι για να καταλαβουν καπιοι με τι ανθρωπους εχουν να κανουν!καλα κανει και μας το λεει,ενας ανθρωπος που κανει δουλεις με ναρκωτικα δεν ειναι ο,τι καλυτερο.ακου λασπη.ολοι εσεις που γνωριζετε πραματα για καπιοες τρανς ειναι μαλακια να μην τα λετε.αν καποια ειναι ουροθετικη αν καποια ειναι κολλημενη με ναρκωτικα καλο θα ειναι να αναφερονται για το καλο μας.
μην αναφερεις δεν νομιζω οτι στεκουν αυτα που λες αλλα οπως κ να εχει δυκο σου θεμα
amanes705
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
ρε φιλαρακι επειδη δεν εχω λογαριασμο χρονια εδω δεν σημαινει οτι δεν εχω επαφες με τρανς.απλα εφω δεν μιλαω για το τικανω και το πιος ειμαι σε αντιθεση με εσενα.εσυ τα εχεις γαμησει ολα εχεις αποψη για ολα.αλλα δεν μας ειπες εμφανισιακα πως εισαι εκαι αυτα που λες εσυ παιζουν ετσι ??????απο τ βλεπω εγραφη εχεις κανει τ 16
για πες μας ??????
επειδη εισαι 10 χρονια στο bourdela σημαινει οτι εισαι ο γαμιας?χααχαχ.το οτι εκανα εγγραφη πριν 10 μερες δεν σημαινει πως δεν εχω επαφες με τρανς απλα ειχα πραματα να κανω απο το να γραφω καθε μερα σε ενα site..ουτε εκανα λογαριασμο για να βρισω καμια ουτε για να κραξω.με οσες εχω βρεθει εχω περασει γαματα και ξερεις γιατι?γιατι δεν ειμαι κανα πιθικι αλογομουρης αν η αλλη ειναι μουναρα πως να γουσταρει να κανει σεξ με εναν πιγκουινο?και αυτα που λες εσυ παιζουν ετσι ??????απο τ βλεπω εγραφη εχεις κανει τ 16
για πες μας ??????
amanes705
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
δεν το ανεφερα εγω φιλε γυρνα μια σελιδα πισω και δες πιος εκανε αυτο το σχολιο.εγω την αποψη μου λεω αν δεν μπορουμε να μιλαμε ελευθερα βεβαια.δεν ειναι δικο μου θεμα την αποψη μου λεω για δυο τρανς που αναφερθηκε απο ΑΛΛΟΝ οτι εχουν κανει φυλακη για ναρκωτικα.μην αναφερεις δεν νομιζω οτι στεκουν αυτα που λες αλλα οπως κ να εχει δυκο σου θεμα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
ρε φιλαρακι επειδη δεν εχω λογαριασμο χρονια εδω δεν σημαινει οτι δεν εχω επαφες με τρανς.απλα εφω δεν μιλαω για το τικανω και το πιος ειμαι σε αντιθεση με εσενα.εσυ τα εχεις γαμησει ολα εχεις αποψη για ολα.αλλα δεν μας ειπες εμφανισιακα πως εισαι ε επειδη εισαι 10 χρονια στο bourdela σημαινει οτι εισαι ο γαμιας?χααχαχ.το οτι εκανα εγγραφη πριν 10 μερες δεν σημαινει πως δεν εχω επαφες με τρανς απλα ειχα πραματα να κανω απο το να γραφω καθε μερα σε ενα site..ουτε εκανα λογαριασμο για να βρισω καμια ουτε για να κραξω.με οσες εχω βρεθει εχω περασει γαματα και ξερεις γιατι?γιατι δεν ειμαι κανα πιθικι αλογομουρης αν η αλλη ειναι μουναρα πως να γουσταρει να κανει σεξ με εναν πιγκουινο?
οκ ειμαι πικουινος δεν θ τ ξανακανω.....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K