Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπερα σας....μετα απο αρκετο καιρο λεω να γινω καυστικος.Υπαρχει ατομο που εκδιδεται ειτε γυναικα η τρανς που να ειναι οροθετικη και να το φωναζει;Να πηγαινεις σαν πελατης και να σου λεει φυγε ειμαι οροθετικη;;;;;;;;;οταν γραφετε κατι σκεφτητε λιγο.Πας με εκδιδομενο ατομο;παρε προφυλαξεις.Οταν κανει καποιος τακτικη χρηση ναρκωτικων δεν φενεται;;;;;;;;;;;;απο χιλιομετρα φενεται...δηλαδη θα πρεπει να σας παρουμε απο το χερακι και να σας πουμε η ταδε παιρνει ναρκωτικα;;;πρωτη μερα βγηκατε μερικοι απο το σπιτι σας;;;;;;;Να δινουμε συμβουλες και πληροφιες ειμαστε εμεις οι παλιοι εδω μεσα.Αλλα δεν μπορουμε να σας διδαξουμε πραγματα που κανονικα αλλοι θα επρεπε να σας τα διδαξουν.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
ο λογος του ποσταρισματος φανταζομαι ειναι για να καταλαβουν καπιοι με τι ανθρωπους εχουν να κανουν!καλα κανει και μας το λεει,ενας ανθρωπος που κανει δουλεις με ναρκωτικα δεν ειναι ο,τι καλυτερο.ακου λασπη.ολοι εσεις που γνωριζετε πραματα για καπιοες τρανς ειναι μαλακια να μην τα λετε.αν καποια ειναι ουροθετικη αν καποια ειναι κολλημενη με ναρκωτικα καλο θα ειναι να αναφερονται για το καλο μας.
Θα μπορούσε να το αναφέρει στο νήμα της κοπέλας κι όχι εδώ. Απ την άλλη, δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή σε θέματα με transexual. Γι αυτό μου φάνηκε περίεργο. By the way, οροθετική είναι ο όρος και όχι ουροθετική...

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπερα σας....μετα απο αρκετο καιρο λεω να γινω καυστικος.Υπαρχει ατομο που εκδιδεται ειτε γυναικα η τρανς που να ειναι οροθετικη και να το φωναζει;Να πηγαινεις σαν πελατης και να σου λεει φυγε ειμαι οροθετικη;;;;;;;;;οταν γραφετε κατι σκεφτητε λιγο.Πας με εκδιδομενο ατομο;παρε προφυλαξεις.Οταν κανει καποιος τακτικη χρηση ναρκωτικων δεν φενεται;;;;;;;;;;;;απο χιλιομετρα φενεται...δηλαδη θα πρεπει να σας παρουμε απο το χερακι και να σας πουμε η ταδε παιρνει ναρκωτικα;;;πρωτη μερα βγηκατε μερικοι απο το σπιτι σας;;;;;;;Να δινουμε συμβουλες και πληροφιες ειμαστε εμεις οι παλιοι εδω μεσα.Αλλα δεν μπορουμε να σας διδαξουμε πραγματα που κανονικα αλλοι θα επρεπε να σας τα διδαξουν.
καλα εσυ εξυπνος το παιζεις?σου εχει τυχει να βρεθεις με τρανς και να πινει κοκες και φουντες μπροστα σου?φενεται απο που?το γραφει σοτ κουτελο?αν επινει πρεζα και ητωινη θα φενοναν τα αλλα απο που φενονται?ο,τι να ναι λεει  καθενας .ο εμπειρος ηρθε να το παιξει ξυπνιος.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606

βαρεθηκα ν ασχολουμαι ασ παρουν τ ποδια τους και ασ παν ...οπως κ γω καποτε και γνωρισα πολλες απο τις κοπελες τισ πιατσας ....τ μου λει ο αλλος τωρα οροθετικη κ μαλακιες λεσ και τ εχει διξει εξετασεις αιματος ανακριβιες κ λασπη στ ματια των αλλων για να μην περναν ουτε καν απο την περιωχη που κανει πιατσα ....ε οχι ρε μουτρο αυτες ειναι μαλακιες τελος ....διαβαζει στα ματια ο αλλος ποιος ειναι φορεας κ ποιος οχι .....ελεος

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Θα μπορούσε να το αναφέρει στο νήμα της κοπέλας κι όχι εδώ. Απ την άλλη, δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή σε θέματα με transexual. Γι αυτό μου φάνηκε περίεργο. By the way, οροθετική είναι ο όρος και όχι ουροθετική...

πες τ ρε μουτρο θα μ τρελανουν εδω μεσα......αραγε για την καποτα ξερουν η ακομα νομιζουν οτι δεν εχει βγει τετια ανακαλιψη..

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
πες τ ρε μουτρο θα μ τρελανουν εδω μεσα......αραγε για την καποτα ξερουν η ακομα νομιζουν οτι δεν εχει βγει τετια ανακαλιψη..
τετοιοι βλακες να μην υπηρχαν θα μα σταν καλυτερα.πιος σου ειπε οτι η καποτα που θα βαλεις σου εξασφαλιζει 100 τοις 100 προστασια?ακαποτα τσιμπουκια εχεις δωσει?γνωριζεις κατι?για ανοιχτες πληγεςς εχεις ακουσει?για αιμα?πως μεταδιδεται  ο ιος?

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
βαρεθηκα ν ασχολουμαι ασ παρουν τ ποδια τους και ασ παν ...οπως κ γω καποτε και γνωρισα πολλες απο τις κοπελες τισ πιατσας ....τ μου λει ο αλλος τωρα οροθετικη κ μαλακιες λεσ και τ εχει διξει εξετασεις αιματος ανακριβιες κ λασπη στ ματια των αλλων για να μην περναν ουτε καν απο την περιωχη που κανει πιατσα ....ε οχι ρε μουτρο αυτες ειναι μαλακιες τελος ....διαβαζει στα ματια ο αλλος ποιος ειναι φορεας κ ποιος οχι .....ελεος
πιος εισαι ρε μαν που διαβαζεις τα ματια??τετοιες μαλακιες μονο εδω μπορειται να τα λετε/

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλα εσυ εξυπνος το παιζεις?σου εχει τυχει να βρεθεις με τρανς και να πινει κοκες και φουντες μπροστα σου?φενεται απο που?το γραφει σοτ κουτελο?αν επινει πρεζα και ητωινη θα φενοναν τα αλλα απο που φενονται?ο,τι να ναι λεει  καθενας .ο εμπειρος ηρθε να το παιξει ξυπνιος.
Μαλιστα εχω κλεισει τα 41 ..ασχολουμαι με τον αγοραιο ερωτα απο 20...εχω παει σε ολες τις μεγαλες πολεις της ελλαδος και εχω μεινει και εξωτερικο...εγω ποτε στην ζωη μου δεν εχω δει εκδιδομενο ατομο να παιρνει ναρκωτικα...δεν εχω δει κατι κακο σε αυτο τον κοσμο...ολα ειναι αγγελικα πλασμενα...κλεινοντας θα σου πω το εξης...απο το 2010 που γραφω στο σαιτ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει αμφισβητησει την εγκυροτητα αυτον που λεω....οχι πως τα ξερω ολα αλλαδεν ειμαι και χθεσινος...

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
Μαλιστα εχω κλεισει τα 41 ..ασχολουμαι με τον αγοραιο ερωτα απο 20...εχω παει σε ολες τις μεγαλες πολεις της ελλαδος και εχω μεινει και εξωτερικο...εγω ποτε στην ζωη μου δεν εχω δει εκδιδομενο ατομο να παιρνει ναρκωτικα...δεν εχω δει κατι κακο σε αυτο τον κοσμο...ολα ειναι αγγελικα πλασμενα...κλεινοντας θα σου πω το εξης...απο το 2010 που γραφω στο σαιτ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει αμφισβητησει την εγκυροτητα αυτον που λεω....οχι πως τα ξερω ολα αλλαδεν ειμαι και χθεσινος...
οποτε αν δεν γνωριζεις καλα την αλλη δεν μπορεις να ξερεις αν πινει και τι πινει ικασιες μπορεις να κανεις.ουτε μια τρανς που θα συναστησεις πρωτη φορα θα βγαλει κοκα και θα σου πει τραβαω μια γραμμη και συνεχιζουμε.δεν ειμαστε εδω για να πουμε πιος εχει γαμησει πιο πολυ και πιος εχει δωσει τα πιο πολλα.καλο θα ειναι να μην μιλαμε εμεις για τον εαυτο μας.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οποτε αν δεν γνωριζεις καλα την αλλη δεν μπορεις να ξερεις αν πινει και τι πινει ικασιες μπορεις να κανεις.ουτε μια τρανς που θα συναστησεις πρωτη φορα θα βγαλει κοκα και θα σου πει τραβαω μια γραμμη και συνεχιζουμε.
διαβασε προσεχτικα το ποστ σου που γραφεις για ναρκωτικα και οροθετικους και διαβασε τωρα το ποστ σου που το κανω παραθεση...μηπως το ενα σου ποστ αναιρει το αλλο;;;και στην τελικη ενας τακτικος χρηστης ναρκωτικων κανει ΜΠΑΜ απο 100 μετρα....δηλαδη για να πειστεις οτι παιρνει ναρκωτικα καποιος θα πρεπει να τα παρει μπροστα σου;;;;;; :headbang:

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
οταν καπιοι γραφουν καθε μερα επι 10 χρονια σε ενα σαιτ και μαζευουν ευρο ευρο για να γαμησουν καπιοι αλλοι στον πραγματικο κοσμο τα γαμανε τσαμπα με καλεσμα των ιδιων των τρανς.οποτε μην νομιζεις πως οπιος κανει λογαριασμο εδω μεσα ειναι ασχετος με το θεμα δεν εκανα λογαριασμο για να σας το παιξω γαμιας ουτε για να το παιξω ξυπνιος αλλα εχω καταλαβει οτι οσοι απο εσας εχετε καθημερινη αποψη για τρανς εχετε φαει την φολα του αιωνα!!αν περναγατε καλα με μια τρανς δεν θα μπαινατε σε διαδικασια να γραφεται σε ενα σαιντ!αν καπιος απο εσας με την τοση μεγαλη εμπειρια εχει γαμησει ποτε του τσαμπα τρανς η αν ποτε μια τρανς τον πηρε τηλεφωνο να μου τριπησετε την μυτη!δεν θα ησασταν εδω μαγκες απλα.αφηστε τα σαπια και τις εμπειριες σας για την παρτη σας εχουμε βαρεθει να ακουμε απο μπαζα να λενε αποψεις!κρατηστε τες για εσας!βαρεθηκαμε ρε!

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
διαβασε προσεχτικα το ποστ σου που γραφεις για ναρκωτικα και οροθετικους και διαβασε τωρα το ποστ σου που το κανω παραθεση...μηπως το ενα σου ποστ αναιρει το αλλο;;;και στην τελικη ενας τακτικος χρηστης ναρκωτικων κανει ΜΠΑΜ απο 100 μετρα....δηλαδη για να πειστεις οτι παιρνει ναρκωτικα καποιος θα πρεπει να τα παρει μπροστα σου;;;;;; :headbang:
απαντησε μου απο που φενεται λοιπον αν καπιος πινει κοκες και φουντες
απο που?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
πιος εισαι ρε μαν που διαβαζεις τα ματια??τετοιες μαλακιες μονο εδω μπορειται να τα λετε/

μουτρο σ σενα αναφερομαι οχι σε μενα εχεις κατσει ποτε στ υδιο τραπεζει μ οροθετικο να πεις δυο κουβεντες ??????εγω εχω φιλο ορεθετικο τραβα αλου ν τ πεις .....αμα σε γαμαν χωρις καποτα κωλας οχι απο πιπες κ μαλακιες που μας λες ....μπορει κατυ αλλο αλλα οχι αυτο ....βεβαια μπορει ν μην ξερεις και για τ αντισοματα και τισ υπατιτηδες αλλα εγω καθε 6 μηνες παω γιατρο ....φανταζομαι δεν θα εχεις ακουσει και για την καλιεργια σπερματος ....τ σου λεω τωρα ....στα 60 θα μου τ ξαναπεις ....αστο παει μακρια η βαλιτσα ...καλα να παιρνας
και ασ τ κοψουμαι εδω .

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
μουτρο σ σενα αναφερομαι οχι σε μενα εχεις κατσει ποτε στ υδιο τραπεζει μ οροθετικο να πεις δυο κουβεντες ??????εγω εχω φιλο ορεθετικο τραβα αλου ν τ πεις .....αμα σε γαμαν χωρις καποτα κωλας οχι απο πιπες κ μαλακιες που μας λες ....μπορει κατυ αλλο αλλα οχι αυτο ....βεβαια μπορει ν μην ξερεις και για τ αντισοματα και τισ υπατιτηδες αλλα εγω καθε 6 μηνες παω γιατρο ....φανταζομαι δεν θα εχεις ακουσει και για την καλιεργια σπερματος ....τ σου λεω τωρα ....στα 60 θα μου τ ξαναπεις ....αστο παει μακρια η βαλιτσα ...καλα να παιρνας
και ασ τ κοψουμαι εδω .
μαθε πρωτα να γραφεις ελληνικα χωρις να κανεις λαθη και μετα να μιλισεις.εχουμε εδω τον βατραχο που δεν ξερει να μιλαει και θα μας πει κι ολας απο που κολας.διαβασε πρωτα ενημερωσου και μετα πες την εξυπναδα σου.η καποτα δεν σε κανει ατροτο φιλε.εσυ ειπες οτι τους καταλαβαινεις απο τα ματια.σοπα ρε διορατικε τυπε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχεις αρχισει να γινεσαι κουραστικος.Θα σου απαντησω ως εξης...η εμπειρια ειναι ενα σχολειο με ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ.Στα 21 χρονια που ασχολουμαι ασφαλως και εχω φαει φολες και απο γυναικες και απο τρανς.Αναλογικα για τα χρονια που ασχολεισαι εσυ εγω θα εχω φαει τις λιγοτερες.Θα ειμουν ψευτης αν ελεγα οτι παντα περναω ωραια και ειμαι ο σουπερ γαμιας.Αλλα δεν ειμαι σουπερ γαμιας τι να κανουμε;Οσο για το αν γραφω στο σαιτ εχει να κανει καθαρα με την τρελλα που κουβαλαω...εγω πληρωνω για να μαθω και μετα προσφερω πληροφοριες ΔΩΡΕΑΝ.Αν εσυ θελεις να εισαι και να μηνεις στραβαδι  προβλημα σου.Για το αλλο που ανφερεις για το πως καταλαβαιουμε εναν
χρηστη ναρκωτικων το αφηνω να σε κρινει ο κοσμος που μας διαβαζει...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
μαθε πρωτα να γραφεις ελληνικα χωρις να κανεις λαθη και μετα να μιλισεις.εχουμε εδω τον βατραχο που δεν ξερει να μιλαει και θα μας πει κι ολας απο που κολας.διαβασε πρωτα ενημερωσου και μετα πες την εξυπναδα σου.η καποτα δεν σε κανει ατροτο φιλε.εσυ ειπες οτι τους καταλαβαινεις απο τα ματια.σοπα ρε διορατικε τυπε.

αμα δεν καταλαβενεις τ ειρωνια απεναντη σου μουτρο τ να σου πω....κωλισες μ τη καποτα εσυ
φωρα μια ολοσωμη τοτε να μην εχεις αναγκη ρε μουτρο ελεος .....τελος παντων αν θες τραβα στο γατρο σου κ ενημερωσου τ μου λες εμενα ...αυτα ειναι μονο για κουβεντα

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
και ασ τ κοψουμαι εδω .
ναι οταν δεν εχεις απαντηση ας το κοψουμε,ο ενας διαβαζει ματια και καταλαβαινει αν καπιος ειναι οροθετικος ο αλλος απο 100 μετρα καταλαβαινει πιος πινει και τι πινει καμια αλλη παπαρια θα πειτε?δεν χορτασαμε ακομη.σε λιγο θα βλεπετε και τι φορανε χωρις να γδυθουν..απο την τοση μελαγη εμπειρια που εχετε εσεις εχετε φτασει σε σημειο να βλεπετε κυκλους!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
ναι οταν δεν εχεις απαντηση ας το κοψουμε,ο ενας διαβαζει ματια και καταλαβαινει αν καπιος ειναι οροθετικος ο αλλος απο 100 μετρα καταλαβαινει πιος πινει και τι πινει καμια αλλη παπαρια θα πειτε?δεν χορτασαμε ακομη.σε λιγο θα βλεπετε και τι φορανε χωρις να γδυθουν..απο την τοση μελαγη εμπειρια που εχετε εσεις εχετε φτασει σε σημειο να βλεπετε κυκλους!!!

μουτρο μ κουρασες κ για να τελιωνουμαι ξερεις που σε γραφω ετσι να μην σου πω..αντε για παω
μικροβιολογο τρομαξα με αυτα που μ πες ...

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
Εχεις αρχισει να γινεσαι κουραστικος.Θα σου απαντησω ως εξης...η εμπειρια ειναι ενα σχολειο με ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ.Στα 21 χρονια που ασχολουμαι ασφαλως και εχω φαει φολες και απο γυναικες και απο τρανς.Αναλογικα για τα χρονια που ασχολεισαι εσυ εγω θα εχω φαει τις λιγοτερες.Θα ειμουν ψευτης αν ελεγα οτι παντα περναω ωραια και ειμαι ο σουπερ γαμιας.Αλλα δεν ειμαι σουπερ γαμιας τι να κανουμε;Οσο για το αν γραφω στο σαιτ εχει να κανει καθαρα με την τρελλα που κουβαλαω...εγω πληρωνω για να μαθω και μετα προσφερω πληροφοριες ΔΩΡΕΑΝ.Αν εσυ θελεις να εισαι και να μηνεις στραβαδι  προβλημα σου.Για το αλλο που ανφερεις για το πως καταλαβαιουμε εναν
χρηστη ναρκωτικων το αφηνω να σε κρινει ο κοσμος που μας διαβαζει...
ναι δεν μου ειπες ομως εσυ ο εμπειρος απο που το καταλαβαινεις γιατι εμεις δεν ειμαστε τοσο εμπειροι οσο εσυ να μυριζουμε την κοκα που κατεβασε μια τρανς την προηγουμενη ημερα.δεν μπορω να καταλαβω απο που την καταλαβαινεις υπαρχουν σημαδια?μεγαλυτερη παπαρια δεν εχω ακουσει.

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
μουτρο μ κουρασες κ για να τελιωνουμαι ξερεις που σε γραφω ετσι να μην σου πω..αντε για παω
μικροβιολογο τρομαξα με αυτα που μ πες ...
ρε βατραχε ποσο γελιο προσφερεις δεν φανταζεσαι απορω πιος σε παιρνει στα σοβαρα.και κατι αλλο στο ειπα και πριν οταν εσυ σχολιαζες εδω μεσα καθε μερα 10 χρονια καπιοι ζουσαν εξω και σκιζανε τα γκομενακια που σου τρεχουν τα σαλια και μαζευεις φραγκο φραγκο..να λες την αλλη επιπλο και με εμενα να κανει παπαδες και μαλιστα χωρις πληρωμη?αστο.δεν μπηκα εδω μεσα για να σας δωσω πληροφοριες αλλα για να σας δουλευω γιατι αυτο ζητατε.πρωτο ποστ που εκανα ηταν οτι ειμαι κροσακι και ψαχνω γαμια και πρωτος πιος λετε να εστειλε???ναι ναι ο βατραχος!χααχαχχα και μου το παιζε ο γαμιας της γειτονιας...γελια που κανουμε βατραχακο αστα.για δουλεμα ειστε εσεις οι γνωστε του ειδους που ποσταρετε καθε μερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom