Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
οτι βλεπετε στις φωτο παιδια διχως φωτοσοπ :orchestra: :orchestra:

afratoyla_cd

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
0
afto re paidia den einai poytsa ala poliorkitikos krios  :erection:

alexalex31

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι ο Αλέξης 31 χρονών κι εδώ και κάποιο καιρό μου έχει καρφωθεί η ιδέα να πάω με τρανς. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια κατάλληλη για πρωτάρη γιατί η αλήθεια είναι ότι πρώτον δεν έχω ιδέα που να πάω και δεύτερον φοβάμαι μη τύχει τίποτα περίεργο και κολλάω λίγο.

Ευχαριστώ πολύ...

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι ο Αλέξης 31 χρονών κι εδώ και κάποιο καιρό μου έχει καρφωθεί η ιδέα να πάω με τρανς. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια κατάλληλη για πρωτάρη γιατί η αλήθεια είναι ότι πρώτον δεν έχω ιδέα που να πάω και δεύτερον φοβάμαι μη τύχει τίποτα περίεργο και κολλάω λίγο.

Ευχαριστώ πολύ...
γλυκε μου ψαξε μονος σου  γιατι εδω μεσα που ρωτας θα σε στειλουν στις χειροτερες

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
γλυκε μου ψαξε μονος σου  γιατι εδω μεσα που ρωτας θα σε στειλουν στις χειροτερες

Ότι να 'ναι... Να το κλείσουμε λέω το bou παιδιά. Αφού δεν προσφέρει τπτ. Τυπική ελλεηνιδική συμπεριφορά έχεις. Όλους αφ' υψηλού.
και πριν ακούσω καμιά μλκία όχι δεν γνωριζόμαστε Συλβί ούτε το λέω με κακία ούτε έχω συμφέρον. Μάλιστα ίσως σε συναντήσω καμιά μέρα. Απλά δε μ' αρέσει να διαβάζω μλκίες.. Να 'σαι καλά.

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Άλεξ φίλε για να έχεις φτάσει σ' αυτή την ηλικία και να μην έχεις δοκιμάσει μάλλον δεν είσαι πούστρα του κερατά. Μάλλον το κάνεις για την εμπειρία. Οπότε κατά τη γνώμη μου πρέπει να πας σε κάποια που έχει προτίστως καλή συμπεριφορά, είναι άνετη και δεν αντροφέρνει (από καθόλου ως πολύ λίγο). Άρα δύσκολο, άρα πρέπει κάποιος να σε στείλει στο σωστό μέρος.
Διαφορετικά αν θέλεις :fuck1: ενεργοπαθητικά κυρίως, να πας με μια καλή βραζιλιάνα. Είναι επαγγελματίες σωστές, ή έτσι λέει η κοινή γνώμη.
Από τις ελάχιστες εμπειρίες μου οι περισσότερες τρανς δεν ξέρουν τι εστί GFE αλλά ούτε και "γυναικεία συμπεριφορά" παρά το ότι θέλουν να αποκαλούνται γυναίκες και αυτός είναι ο λόγος που οι εμπειρίες μου στον χώρο των τρανς παραμένουν τόσες λίγες.
Επίσης για να σε στείλει κάποιος εμπειρότερος από εμένα στο σωστό μέρος πρέπει να μας πεις περισσότερα για το τι σου αρέσει και τι ψάχνεις.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Άλεξ φίλε για να έχεις φτάσει σ' αυτή την ηλικία και να μην έχεις δοκιμάσει μάλλον δεν είσαι πούστρα του κερατά. Μάλλον το κάνεις για την εμπειρία. Οπότε κατά τη γνώμη μου πρέπει να παςσε κάποια που έχει προτίστως καλή συμπεριφορά, είναι άνετη και δεν αντροφέρνει (από καθόλου ως πολύ λίγο). Άρα δύσκολο, άρα πρέπει κάποιος να σε στείλει στο σωστό μέρος.
Διαφορετικά αν θέλεις :fuck1: ενεργοπαθητικά κυρίως, να πας με μια καλή βραζιλιάνα. Είναι επαγγελματίες σωστές, ή έτσι λέει η κοινή γνώμη.
Από τις ελάχιστες εμπειρίες μου οι περισσότερες τρανς δεν ξέρουν τι εστί GFE αλλά ούτε και "γυναικεία συμπεριφορά" παρά το ότι θέλουν να αποκαλούνται γυναίκες και αυτός είναι ο λόγος που οι εμπειρίες μου στον χώρο των τρανς παραμένουν τόσες λίγες.
  και γω τ ίδια τραβάω ο βάτραχος ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Άλεξ φίλε για να έχεις φτάσει σ' αυτή την ηλικία και να μην έχεις δοκιμάσει μάλλον δεν είσαι πούστρα του κερατά. Μάλλον το κάνεις για την εμπειρία. Οπότε κατά τη γνώμη μου πρέπει να πας σε κάποια που έχει προτίστως καλή συμπεριφορά, είναι άνετη και δεν αντροφέρνει (από καθόλου ως πολύ λίγο). Άρα δύσκολο, άρα πρέπει κάποιος να σε στείλει στο σωστό μέρος.
Επίσης για να σε στείλει κάποιος εμπειρότερος από εμένα στο σωστό μέρος πρέπει να μας πεις περισσότερα για το τι σου αρέσει και τι ψάχνεις.
χειμαρρος εισαι φιλαρακι...αυριο κατα τις 11 θα κανω βολτες σε γνωστα χοτ σποτ...περιμενε τηλεφωνο.. :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

alexalex31

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπερα και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Αρχικά είμαι από αθήνα και έχετε δίκιο θέλω να το κάνω για την εμπειρία. Και επειδή ακριβώς η συμπεριφορά και η καθαρίοτητα θα παίξει ρόλο είπα να στείλω εδώ για να πάω κάπου καλά.

Θα ήθελα να είναι θηλυκό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά. Τώρα για το αν ψάνχω μόνο παθητική ή όχι η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω. Δεν έχω κάνει κάτι ποτέ με άντρα ούτε με τρανς αλλά αφού θα πάω θα ήθελα να έχω την επιλογή (να μην είναι δηλαδή μόνο παθητική) και όπως μου βγεί.

Ευχαριστώ και πάλι

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.823
Πόντοι
456
Παιδιά καλησπερα και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Αρχικά είμαι από αθήνα και έχετε δίκιο θέλω να το κάνω για την εμπειρία. Και επειδή ακριβώς η συμπεριφορά και η καθαρίοτητα θα παίξει ρόλο είπα να στείλω εδώ για να πάω κάπου καλά.

Θα ήθελα να είναι θηλυκό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά. Τώρα για το αν ψάνχω μόνο παθητική ή όχι η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω. Δεν έχω κάνει κάτι ποτέ με άντρα ούτε με τρανς αλλά αφού θα πάω θα ήθελα να έχω την επιλογή (να μην είναι δηλαδή μόνο παθητική) και όπως μου βγεί.

Ευχαριστώ και πάλι
Εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με την παρακάτω κυρία
Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω βρεθεί, ακόμα, μαζί της (όλο κάτι μου λείπει. χρόνος, χρήμα και αρκετά συχνά και τα δύο!!!). Έχουμε μιλήσει όμως και μου φάνηκε πολύ εντάξει κυρία, με όλη τη σημασία της λέξης.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.834
Πόντοι
2.356
Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω βρεθεί, ακόμα, μαζί της (όλο κάτι μου λείπει. χρόνος, χρήμα και αρκετά συχνά και τα δύο!!!). Έχουμε μιλήσει όμως και μου φάνηκε πολύ εντάξει κυρία, με όλη τη σημασία της λέξης.

Δυστυχώς το χρήμα μας όλο και λιγοστευει...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Δυστυχώς το χρήμα μας όλο και λιγοστευει...

οχι μονο λιγοστευει δεν υπαρχει......τελος ολα τ αλλα ειναι για ν λεγαμαι καποτε κ ν εχουμαι ωραιες αναμνησεις....
να αναφερω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη εχω βρεθει μαζι της 2 φορες και ειναι ισως αν θημαμαι καλα η δευτερη τρανς μετα απο ινα απο αθηνων ....ειναι οκ φαση και βγαζει κ γουστα .....ανεπιφύλακτα

alexalex31

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τα προσωπικά μηνύματα. Δυστυχώς δε μπορώ να απαντήσω γιατί είμαι ακόμα νέος χρήστης. @Alexis_cool Συμφωνώ πάρα πολύ με αυτά που είπες και περιμένω τις συμβουλές σου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom