Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.029
- Πόντοι
- 3.886
Εχουμε καμια πληροφορια για τη συγκεκριμενη..?
πυραυλος
καυλα φαίνεται ...
μακαρι να ερθει καμια αθηνα...οτι βλεπετε στις φωτο παιδια διχως φωτοσοπ
πέρα από εμφάνιση, από υπηρεσίες τι ξέρουμε;οτι βλεπετε στις φωτο παιδια διχως φωτοσοπ
εχεις π.μ.....πέρα από εμφάνιση, από υπηρεσίες τι ξέρουμε;
γλυκε μου ψαξε μονος σου γιατι εδω μεσα που ρωτας θα σε στειλουν στις χειροτερεςΚαλησπέρα σε όλους,
Είμαι ο Αλέξης 31 χρονών κι εδώ και κάποιο καιρό μου έχει καρφωθεί η ιδέα να πάω με τρανς. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια κατάλληλη για πρωτάρη γιατί η αλήθεια είναι ότι πρώτον δεν έχω ιδέα που να πάω και δεύτερον φοβάμαι μη τύχει τίποτα περίεργο και κολλάω λίγο.
Ευχαριστώ πολύ...
γλυκε μου ψαξε μονος σου γιατι εδω μεσα που ρωτας θα σε στειλουν στις χειροτερες
και γω τ ίδια τραβάω ο βάτραχος ...Άλεξ φίλε για να έχεις φτάσει σ' αυτή την ηλικία και να μην έχεις δοκιμάσει μάλλον δεν είσαι πούστρα του κερατά. Μάλλον το κάνεις για την εμπειρία. Οπότε κατά τη γνώμη μου πρέπει να παςσε κάποια που έχει προτίστως καλή συμπεριφορά, είναι άνετη και δεν αντροφέρνει (από καθόλου ως πολύ λίγο). Άρα δύσκολο, άρα πρέπει κάποιος να σε στείλει στο σωστό μέρος.
Διαφορετικά αν θέλεις ενεργοπαθητικά κυρίως, να πας με μια καλή βραζιλιάνα. Είναι επαγγελματίες σωστές, ή έτσι λέει η κοινή γνώμη.
Από τις ελάχιστες εμπειρίες μου οι περισσότερες τρανς δεν ξέρουν τι εστί GFE αλλά ούτε και "γυναικεία συμπεριφορά" παρά το ότι θέλουν να αποκαλούνται γυναίκες και αυτός είναι ο λόγος που οι εμπειρίες μου στον χώρο των τρανς παραμένουν τόσες λίγες.
χειμαρρος εισαι φιλαρακι...αυριο κατα τις 11 θα κανω βολτες σε γνωστα χοτ σποτ...περιμενε τηλεφωνο..Άλεξ φίλε για να έχεις φτάσει σ' αυτή την ηλικία και να μην έχεις δοκιμάσει μάλλον δεν είσαι πούστρα του κερατά. Μάλλον το κάνεις για την εμπειρία. Οπότε κατά τη γνώμη μου πρέπει να πας σε κάποια που έχει προτίστως καλή συμπεριφορά, είναι άνετη και δεν αντροφέρνει (από καθόλου ως πολύ λίγο). Άρα δύσκολο, άρα πρέπει κάποιος να σε στείλει στο σωστό μέρος.
Διαφορετικά αν θέλεις ενεργοπαθητικά κυρίως, να πας με μια καλή βραζιλιάνα. Είναι επαγγελματίες σωστές, ή έτσι λέει η κοινή γνώμη.
Από τις ελάχιστες εμπειρίες μου οι περισσότερες τρανς δεν ξέρουν τι εστί GFE αλλά ούτε και "γυναικεία συμπεριφορά" παρά το ότι θέλουν να αποκαλούνται γυναίκες και αυτός είναι ο λόγος που οι εμπειρίες μου στον χώρο των τρανς παραμένουν τόσες λίγες.
Επίσης για να σε στείλει κάποιος εμπειρότερος από εμένα στο σωστό μέρος πρέπει να μας πεις περισσότερα για το τι σου αρέσει και τι ψάχνεις.
χειμαρρος εισαι φιλαρακι...αυριο κατα τις 11 θα κανω βολτες σε γνωστα χοτ σποτ...περιμενε τηλεφωνο..
Εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με την παρακάτω κυρίαΠαιδιά καλησπερα και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Αρχικά είμαι από αθήνα και έχετε δίκιο θέλω να το κάνω για την εμπειρία. Και επειδή ακριβώς η συμπεριφορά και η καθαρίοτητα θα παίξει ρόλο είπα να στείλω εδώ για να πάω κάπου καλά.
Θα ήθελα να είναι θηλυκό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά. Τώρα για το αν ψάνχω μόνο παθητική ή όχι η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω. Δεν έχω κάνει κάτι ποτέ με άντρα ούτε με τρανς αλλά αφού θα πάω θα ήθελα να έχω την επιλογή (να μην είναι δηλαδή μόνο παθητική) και όπως μου βγεί.
Ευχαριστώ και πάλι
Εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με την παρακάτω κυρία
Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω βρεθεί, ακόμα, μαζί της (όλο κάτι μου λείπει. χρόνος, χρήμα και αρκετά συχνά και τα δύο!!!). Έχουμε μιλήσει όμως και μου φάνηκε πολύ εντάξει κυρία, με όλη τη σημασία της λέξης.
Δυστυχώς το χρήμα μας όλο και λιγοστευει...
να αναφερω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη εχω βρεθει μαζι της 2 φορες και ειναι ισως αν θημαμαι καλα η δευτερη τρανς μετα απο ινα απο αθηνων ....ειναι οκ φαση και βγαζει κ γουστα .....ανεπιφύλακταΕγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με την παρακάτω κυρία
Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω βρεθεί, ακόμα, μαζί της (όλο κάτι μου λείπει. χρόνος, χρήμα και αρκετά συχνά και τα δύο!!!). Έχουμε μιλήσει όμως και μου φάνηκε πολύ εντάξει κυρία, με όλη τη σημασία της λέξης.