kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
της ειχα μιλησει φβ πιο παλια και λεει οτι δεν το βλεπει,γενικα η θεσσαλονικη εχει φοβερα κροσακια και τρανςαραγε θα μ ερθει κ αθηνα????
της ειχα μιλησει φβ πιο παλια και λεει οτι δεν το βλεπει,γενικα η θεσσαλονικη εχει φοβερα κροσακια και τρανςαραγε θα μ ερθει κ αθηνα????
της ειχα μιλησει φβ πιο παλια και λεει οτι δεν το βλεπει,γενικα η θεσσαλονικη εχει φοβερα κροσακια και τρανς
για ενεργητικη ακουγεται την εχω παρει τηλ για συναντιση της τωνησα οτι δεν ειμαι παθητικος ολα καλα δεν μου αναφεραι κατυ για ν κανω πισω αλλα δεν τ ρισκαρα .....μπορει στ μελον
υπαρχει καποια αυτουσια κριτικη για την συγκεκριμενη;;;... γενικα εχω διαβασει καποια πραγματα αλλα για να σχηματισω καλυτερη εικονα θα ηθελα και μια δυο κριτικες, αν καποιος θα μπορουσε να βοηθησει θα ημουν ευγνωμον
δεν προ ειναι.....δυλαδη αν ειχαι βαλει 1 ν στυθος θα ηταν τρανσς????ελα ρε φιλε ξεκολαβατραχε προκειτααι περι κροςς;; ετσι μου δωσε να καταλαβω η φωνη της το απογευμα που την πηρα
την εχω συναντησει αλλα ως ενεργητικος πολυ παθιαρα γουσταρε καργα.θα την επισκευτω σιγουρα γτ με ελκυουν οι φωτο !!! Αλλα αν εχει περασει καποιος απο εκει θα με ενδιεφερε η γνωμη του !!!
θα την επισκευτω σιγουρα γτ με ελκυουν οι φωτο !!! Αλλα αν εχει περασει καποιος απο εκει θα με ενδιεφερε η γνωμη του !!!
Ντόρα η εξερευνήτρια.ποιά ταινία??τίτλος?
Υπαρχει πουθενα η ταινια..?απο ερωτικη ταινια που ειχα κανει παλια γερμανια
θελουμε την ταινια!Υπαρχει πουθενα η ταινια..?