TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Δεν πειραζειμ αυτες τις μαλακιες που ανευαζουν
Δεν πειραζειμ αυτες τις μαλακιες που ανευαζουν
Δεν πειραζει
Γιατι τα παιρνεις προσωπικα τα πραγματα.Οπως εσυ ανεβαζεις κατι χωρις να ρωτας,το ιδιο δικαιωμα εχουν και οι αλλοι :-*δηλαδη εσυ τ βλεπεις ευχαριστα?????εγω γιατι ξενερωνω αραγε???
Γιατι τα παιρνεις προσωπικα τα πραγματα.Οπως εσυ ανεβαζεις κατι χωρις να ρωτας,το ιδιο δικαιωμα εχουν και οι αλλοι :-*
Γιατι τα παιρνεις προσωπικα τα πραγματα.Οπως εσυ ανεβαζεις κατι χωρις να ρωτας,το ιδιο δικαιωμα εχουν και οι αλλοι :-*
δεν στην εβαλα για να κατσεις να την δεις,αλλα για να αναγνωρισεις την τυπισα (ποιος ηταν πριν την μεταλλαξη) για την οποια ρωτουσες....οχι ρε μωρο ασ κανουν οτι θελουν δεν εχω θεμα απλα τσοντα δεν βλεπω οθτε μ γυναικες φαντασου με αντρες πως μου φαινεται ......
μα δεν την ιδα καταλαβα κ τ κλεισα απλα δεν μου αρεσει η φασει τον γκει αυτο ειναι ολοδεν στην εβαλα για να κατσεις να την δεις,αλλα για να αναγνωρισεις την τυπισα (ποιος ηταν πριν την μεταλλαξη) για την οποια ρωτουσες....
οχι ρε μωρο ασ κανουν οτι θελουν δεν εχω θεμα απλα τσοντα δεν βλεπω οθτε μ γυναικες φαντασου με αντρες πως μου φαινεται ......
Λογικα μονο με ζωα θα βλεπεις εσυ
εγώ αμα γουσταρίζω ανωμαλίες να ούμε πάω στη Χαρά στη Πατησίων και παίρνω ένα κιλό εκμέκ καϊμάκι και του αλλάζω τα φώτα
Μαρηκο
Βατραχε
Γλυκοτσουτσουνε
Άμα γουσταριζης ανομαλιες...ποια θα περνες? Την παραπάνω καβλερη αλλοδαπη με τρανό παπαριζην η την Γιαννα από τη Θεσσαλονίκη που εινε αθηνα ληγες μέρες. Κητατε..και η Γιανα μας ψολαρα εχη να ουμε... Μη μας τόνε σουβληση τον τρυποαρχηδο.... Και μας εκαμη σαν το Διακο
Μαρηκο
Βατραχε
Γλυκοτσουτσουνε
Άμα γουσταριζης ανομαλιες...ποια θα περνες? Την παραπάνω καβλερη αλλοδαπη με τρανό παπαριζην η την Γιαννα από τη Θεσσαλονίκη που εινε αθηνα ληγες μέρες. Κητατε..και η Γιανα μας ψολαρα εχη να ουμε... Μη μας τόνε σουβληση τον τρυποαρχηδο.... Και μας εκαμη σαν το Διακο
[/quote
εγω μουτρο θα σου πρωτηνα αυτην αμα δεις φωτο ειναι καλητερη απο πολες φολες εισαγομενες
χαχαχαχα αρπατην γυρινε εεεε βατραχεΓιατι τα παιρνεις προσωπικα τα πραγματα.Οπως εσυ ανεβαζεις κατι χωρις να ρωτας,το ιδιο δικαιωμα εχουν και οι αλλοι :-*
εγώ αμα γουσταρίζω ανωμαλίες να ούμε πάω στη Χαρά στη Πατησίων και παίρνω ένα κιλό εκμέκ καϊμάκι και του αλλάζω τα φώτα
χαχαχαχα αρπατην γυρινε εεεε βατραχε