Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
αν καταλαβα χρησιμοποιειςτην λεξη αυτες...αρα προφανως αναφερεσαι στις τρανς και οχι σε εμενα.Κοιταξε ο πελατης οταν ειναι ευχαριστημενος θα φερει και αλλο κοσμο στο εκδιδομενο ατομο.Οποτε αν λειτουργει ανθρωπιναμεσα σε εισαγωικα θα κανει λιγα ραντεβου την ημερα για να ευχαριστησει τους πελατες.Αν λειτθργει σαν τζανκι οπως λες σε βαθος χρονου ειναι χαμενη.Γι αυτο αυτες που ειναι σωστες στην δουλεια τους εχουν παντα πελατεια και σταθερο εισοδημα ενω αλλες απλα κωλοβαρανε.

Δεν αναφερομουν σε εσενα, σωστα καταλαβες. Κλεινω εδω την κουβεντα γιατι δεν ειναι καλο να υπαρχουν υπονειες. Συμφωνω πληρως με οσα λες

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
υσχυει. πιατσαρει στην καβαλας. της εχω δωσει και εγω ευκαιριες.
αρκει να σταματησεις να της μιλησεις για να καταλαβεις οτι ειναι ξεπετα..

ενα βραδυ που εβρεχε, σταματησα και της μιλησα. ηταν αλλος ανθρωπος. υπερβολικα φιλικη, της εριξα την τιμη στα 20, της ειπα δεν θελω ξεπετες και συμφωνησε, μου ειπε μεχρι και οτι θα χυσει.

φυσικα, της εδωσα αυτο που της αξιζε, ενα ματσο αρχιδια και την αφησα στη βροχη, για να μαθει να τιμαει οσους την τιμανε με τα ευρα τους.
Συμφωνω απολυτα,τα ιδια ακριβως και μενα. Μονο που τα λεφτα τα ζηταει πρωτα...

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
την εχω παρει κ γω στ χωρο της δεν περασα ασχημα .....αλλα δεν ειναι και για πολλες συνευρεσεις απο τη καταλαβα στην πορεια ...παντος ειναι αρκετα ομωρφη ....στη καβαλας που βγενει δεν ειναι και τοσο συμπαθεις ....επησεις εχει μετακομησει στην δαφνη τ τελευτεο καιρο αποτη ξερω
Αστο φιλε , μη το κανεις αυτό! Εχεις φτιαξει ένα σαιτ με τις μεγαλύτερες ξεπετες! Βαλτην Νο 1 .Δεν υπαρχει περιπτωση να σου εκατσε και να σ εφτιαξε κι ολας! εκτος αν πηρες τιποτα bonus, τα γνωστα . Τωρα παριστανει τη Σονια! .
Εχει ξεσκιστεί στις αγγελιες. Σωστε κανενα χριστιανο. Αλλα επειδή με προκαλεις ότι περασες καλα και επειδή ξερω τα γουστα σου, πες μου .
1. Μιλαει σα φορτηγατζής με ιδιαιτερα τονισμενη αντρικη φωνη
2. κρος είναι δεν εχει ιχνος βυζι.
3. Βρωμαει και αν αυτό συμβαινει, συμβαινει παντα.
4. Το εργαλειο της είναι σα σκουλικι και αποκλειεται να σηκώνεται.
5. Η συμπεριφορα του είναι αγενεστατη και κανα δυο άλλες φορες που του εχω μιλησει πουλαει συνεχεια μουρη.
Πες μας ότι όλα αυτά σε φτιαξανε και περασες καλα, γιατι αυτα που περιγραψα είναι στανταρ.
Σορρυ για το 2.Τωρα ειδα εβαλε βυζι.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Αστο φιλε , μη το κανεις αυτό! Εχεις φτιαξει ένα σαιτ με τις μεγαλύτερες ξεπετες! Βαλτην Νο 1 .Δεν υπαρχει περιπτωση να σου εκατσε και να σ εφτιαξε κι ολας! εκτος αν πηρες τιποτα bonus, τα γνωστα . Τωρα παριστανει τη Σονια! .
Εχει ξεσκιστεί στις αγγελιες. Σωστε κανενα χριστιανο. Αλλα επειδή με προκαλεις ότι περασες καλα και επειδή ξερω τα γουστα σου, πες μου .
5. Η συμπεριφορα του είναι αγενεστατη και κανα δυο άλλες φορες που του εχω μιλησει πουλαει συνεχεια μουρη.
Πες μας ότι όλα αυτά σε φτιαξανε και περασες καλα, γιατι αυτα που περιγραψα είναι στανταρ.

Δεν υσχυουν αυτα που λες. Και στο λεω εγω που επισης κρινω αρνητικα την συγκεκριμενη.
Εχει βυζι, δεν βρωμαει (δεν μυριζει και αφρολουτρο, και καυλωνει μια χαρα. Προσπαθει ντε και καλα να σε πηδηξει μαλιστα οταν το αρνεισαι, σε σημειο που κατανταει σπαστικο

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Δεν υσχυουν αυτα που λες. Και στο λεω εγω που επισης κρινω αρνητικα την συγκεκριμενη.
Εχει βυζι, δεν βρωμαει (δεν μυριζει και αφρολουτρο, και καυλωνει μια χαρα. Προσπαθει ντε και καλα να σε πηδηξει μαλιστα οταν το αρνεισαι, σε σημειο που κατανταει σπαστικο

1 πηρες την απαντιση δεν ειμαι ο μονος
2 την βλεπω χρονια καβαλας δεν σταματησα ποτε εκτοσ απο μια φωρα
3 την ειχαι στο ματι χρονια αλλα δεν θα την επερνα ποτε μες τη βροχη κ τ κρυο
4 ναι εχει φωνη βαρια αλλα δεν με χαλασε
5 καυλωνει .....
6 ειναι παθητικη
7 εχει πολυ ωραια εμφανιση και λευκο δερμα οπως μου αρεσει ...οχι σαν κατι γυφτακια που παιζουν
8 ο χορος κ αυτη ηταν καθαρη
9 πεξαμαι μονο με καποτα ....
νομιζο οτι ολα πιγαν καλα ....
10 σκοπευω να την ξαναπαρω οχι αμεσα αλλα συγουρα

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736
Εγω παλι εχω διαφορετικη αποψη...ειμαι εναντια στο παζαρι.Ο λογος;σχεδον παντα οταν πεφτει η τιμη στο παζαρι αναλογη ειναι και η πτωση των υπηρεσιων που προσφερονται.Θελεις π.χ 50 ευρω;;50 θα παρεις αλλα απο εκει και περα θα τα τιμησεις.Δεν τα τιμησες;εχασες εναν πελατη και πιθανον και αλλους απο αυτα που θα πω για σενα.Πολυ σπανια να δωσω δευτερη ευκαιρια.Διοτι τις ωρες που εργαζεσαι οφειλεις να εισαι 100 τοις 100 αφοσοιωμενη και συγκεντρωμενη σε αυτο που κανεις.Αν δεν εισαι αν εχεις την στοιχειωδη εξυπναδα παιρνεις ρεπο απο την δουλεια.Καλη τρανς ειναι η τρανς που συνεχως βελτιωνεται στην εμφανιση και διαρκεια στην παροχη υπηρεσιων...

Συμφωνώ.Από την στιγμή που λες ένα ποσό (όποιο και αν είναι ) πρέπει να το τιμήσεις αλλιώς απλά έχασες γιατί την άκρη ο πελάτης θα την βρεί κάπου αλλού οπότε.....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Συμφωνώ.Από την στιγμή που λες ένα ποσό (όποιο και αν είναι ) πρέπει να το τιμήσεις αλλιώς απλά έχασες γιατί την άκρη ο πελάτης θα την βρεί κάπου αλλού οπότε.....

νομιζω οτι πρεπει ετσι κ αλλιος να γυρνας και να ψαχνεις ....αυτη ειναι η ομωρφια τ σπορ και η αδραναλινη μπορει κ ανευενει

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736

dimmits

Τιμημένος