Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
Δηλαδή όποτε ησυχάσουμε από εσένα και τους καυγάδες σου με όλο τον κόσμο θα φτιάχνεις νέο προφίλ με τύπους που σε προμοτάρουν? Κανένας admin δεν μπορεί να παρέμβει? Έχει καταντήσει γελοίο κάθε 2 μέρες η ίδια ιστορία!
δεν εχω αναγκη να με προμοταρει κανενας και απαντησα σε πελατη ποθ εχει ερθει κα χει περασει καλα μαζι μου οποτε εσυ μην ασχολεισαι με μενα

Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή όποτε ησυχάσουμε από εσένα και τους καυγάδες σου με όλο τον κόσμο θα φτιάχνεις νέο προφίλ με τύπους που σε προμοτάρουν? Κανένας admin δεν μπορεί να παρέμβει? Έχει καταντήσει γελοίο κάθε 2 μέρες η ίδια ιστορία!
Μην κατηγορείς χωρίς στοιχεία. Μπήκα να κάνω comment σε μια κοπέλα που είχα γαμήσει εδώ και κάποιο καιρό (και όντως ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) και εσύ αμέσως να την κατηγορήσεις για ψεύτικο προφίλ. Ντροπή σου.......

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Μην κατηγορείς χωρίς στοιχεία. Μπήκα να κάνω comment σε μια κοπέλα που είχα γαμήσει εδώ και κάποιο καιρό (και όντως ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) και εσύ αμέσως να την κατηγορήσεις για ψεύτικο προφίλ. Ντροπή σου.......

Και μπήκες να το κάνεις στο "Τραβέλια με προσόντα"? Thread δικό της δεν έχει να το γράψεις εκεί?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
παλα αλληλογαμιουνται καταλαβαται ετσι ...αντε καλα να περναται τρελομορα

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6

τι κοπελα ρε ορνιο, πιο πανω λες οτι την μπουκωσες

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
δεν εχω αναγκη να με προμοταρει κανενας και απαντησα σε πελατη ποθ εχει ερθει κα χει περασει καλα μαζι μου οποτε εσυ μην ασχολεισαι με μενα
αναδουλειες στο κοκκινο
:orchestra: :orchestra: :orchestra:

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1

Καλη χρονια! Ναι , η μεγαλυτερη ξεπετα που μου εχει συμβει στη ζωη μου! Από χρονια πριν. Της εδωσα άλλη μια ευκαιρια περυσι μηπως διορθωθηκε αλλα παλι πηρε τα λεφτα και την εκανε.Δεν εκανε απολυτως τιποτα. Αρνητικη 100%. επισης αμα πεις και κουβεντα πουλαει τσαμπουκα ασχημο.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Καλη χρονια! Ναι , η μεγαλυτερη ξεπετα που μου εχει συμβει στη ζωη μου! Από χρονια πριν. Της εδωσα άλλη μια ευκαιρια περυσι μηπως διορθωθηκε αλλα παλι πηρε τα λεφτα και την εκανε.Δεν εκανε απολυτως τιποτα. Αρνητικη 100%. επισης αμα πεις και κουβεντα πουλαει τσαμπουκα ασχημο.

υσχυει. πιατσαρει στην καβαλας. της εχω δωσει και εγω ευκαιριες.
αρκει να σταματησεις να της μιλησεις για να καταλαβεις οτι ειναι ξεπετα..

ενα βραδυ που εβρεχε, σταματησα και της μιλησα. ηταν αλλος ανθρωπος. υπερβολικα φιλικη, της εριξα την τιμη στα 20, της ειπα δεν θελω ξεπετες και συμφωνησε, μου ειπε μεχρι και οτι θα χυσει.

φυσικα, της εδωσα αυτο που της αξιζε, ενα ματσο αρχιδια και την αφησα στη βροχη, για να μαθει να τιμαει οσους την τιμανε με τα ευρα τους.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
να πεις του πελατη αυτα να στα γραφει στο δικο σου το θρεντ γιατι εδω μιλαμε για τραβελια με προσοντα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

ενα βραδυ που εβρεχε, σταματησα και της μιλησα. ηταν αλλος ανθρωπος. υπερβολικα φιλικη, της εριξα την τιμη στα 20, της ειπα δεν θελω ξεπετες και συμφωνησε, μου ειπε μεχρι και οτι θα χυσει.

φυσικα, της εδωσα αυτο που της αξιζε, ενα ματσο αρχιδια και την αφησα στη βροχη, για να μαθει να τιμαει οσους την τιμανε με τα ευρα τους.
Εγω παλι εχω διαφορετικη αποψη...ειμαι εναντια στο παζαρι.Ο λογος;σχεδον παντα οταν πεφτει η τιμη στο παζαρι αναλογη ειναι και η πτωση των υπηρεσιων που προσφερονται.Θελεις π.χ 50 ευρω;;50 θα παρεις αλλα απο εκει και περα θα τα τιμησεις.Δεν τα τιμησες;εχασες εναν πελατη και πιθανον και αλλους απο αυτα που θα πω για σενα.Πολυ σπανια να δωσω δευτερη ευκαιρια.Διοτι τις ωρες που εργαζεσαι οφειλεις να εισαι 100 τοις 100 αφοσοιωμενη και συγκεντρωμενη σε αυτο που κανεις.Αν δεν εισαι αν εχεις την στοιχειωδη εξυπναδα παιρνεις ρεπο απο την δουλεια.Καλη τρανς ειναι η τρανς που συνεχως βελτιωνεται στην εμφανιση και διαρκεια στην παροχη υπηρεσιων...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

την εχω παρει κ γω στ χωρο της δεν περασα ασχημα .....αλλα δεν ειναι και για πολλες συνευρεσεις απο τη καταλαβα στην πορεια ...παντος ειναι αρκετα ομωρφη ....στη καβαλας που βγενει δεν ειναι και τοσο συμπαθεις ....επησεις εχει μετακομησει στην δαφνη τ τελευτεο καιρο αποτη ξερω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Εγω παλι εχω διαφορετικη αποψη...ειμαι εναντια στο παζαρι.Ο λογος;σχεδον παντα οταν πεφτει η τιμη στο παζαρι αναλογη ειναι και η πτωση των υπηρεσιων που προσφερονται.Θελεις π.χ 50 ευρω;;50 θα παρεις αλλα απο εκει και περα θα τα τιμησεις.Δεν τα τιμησες;εχασες εναν πελατη και πιθανον και αλλους απο αυτα που θα πω για σενα.Πολυ σπανια να δωσω δευτερη ευκαιρια.Διοτι τις ωρες που εργαζεσαι οφειλεις να εισαι 100 τοις 100 αφοσοιωμενη και συγκεντρωμενη σε αυτο που κανεις.Αν δεν εισαι αν εχεις την στοιχειωδη εξυπναδα παιρνεις ρεπο απο την δουλεια.Καλη τρανς ειναι η τρανς που συνεχως βελτιωνεται στην εμφανιση και διαρκεια στην παροχη υπηρεσιων...
αν μπορεις να συνδιασεις κοστος και συμπερηφορα πραγματηκα ειναι οτι τ καλητερο....γιατι οπως εχω ξαναπει τ φραγκα παντα ειναι λιγα κ δεν θα φτασου ποτε για ν κανουμαι ολα τ γουστα μας.....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αν μπορεις να συνδιασεις κοστος και συμπερηφορα πραγματηκα ειναι οτι τ καλητερο....γιατι οπως εχω ξαναπει τ φραγκα παντα ειναι λιγα κ δεν θα φτασου ποτε για ν κανουμαι ολα τ γουστα μας.....
οταν δεν εχουμε πολλα λεφτα παμε στα στανταρακια μας...οποτε μας περισευουν κανουμε μαγκιες :grin: :grin: :grin: ;) ;) ;) ;) ;) ;)

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6

εξαρταται σε ποια κατηγορια ανηκεις. σε αυτες που λειτουργουν σαν ανθρωποι ή σε αυτες που λειτουργουν σαν junkies

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εξαρταται σε ποια κατηγορια ανηκεις. σε αυτες που λειτουργουν σαν ανθρωποι ή σε αυτες που λειτουργουν σαν junkies
αν καταλαβα χρησιμοποιειςτην λεξη αυτες...αρα προφανως αναφερεσαι στις τρανς και οχι σε εμενα.Κοιταξε ο πελατης οταν ειναι ευχαριστημενος θα φερει και αλλο κοσμο στο εκδιδομενο ατομο.Οποτε αν λειτουργει ανθρωπιναμεσα σε εισαγωικα θα κανει λιγα ραντεβου την ημερα για να ευχαριστησει τους πελατες.Αν λειτθργει σαν τζανκι οπως λες σε βαθος χρονου ειναι χαμενη.Γι αυτο αυτες που ειναι σωστες στην δουλεια τους εχουν παντα πελατεια και σταθερο εισοδημα ενω αλλες απλα κωλοβαρανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom