You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.574
- Πόντοι
- 456
το γαμήσατε και πάλι... αντε πια με τις παπαριες σας.. δεν μπορουμε να γραψουμε μια πληροφορια χανεται απο το ξεκατινιασμα σας.. ελεος ρε επιτελους
καλε γιατι μιλας ετσι πρωτοχρονιατικο;
βαλε και μια φωτο αμφας. εχεις τσακωθει με την καμερα;
42 νουμερο παπουτσι και 6 ποντους καυλακι. μονο εσυ το καταφερες αυτο.
ε ρε βατραχο που θελετε και οι δυο. εναλλαξ να σκιζει μια εσενα μια τον αλλον.
σε εμας λες οτι θελουμε κρεας, ο δικος σου δοκιμασε τη τυχη του με τα μουνια και υπερισχυσαν οι πουτσες ομως για να χωρισε τη γυναικα και να ναι μαζι σου.
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
+100000το γαμήσατε και πάλι... αντε πια με τις παπαριες σας.. δεν μπορουμε να γραψουμε μια πληροφορια χανεται απο το ξεκατινιασμα σας.. ελεος ρε επιτελους
κι όλα αυτά στο θρεντ για προσοντα...και ουτε καλη χρονια από καποιον...μερες βλεπω να ξεκατινιάζονται και κανεις δεν κανει πισω...αμαν κι εσυ γλυκεια μου σιλβυ εισαι πολύ ομορφη οκ,γιατι όμως λες για τα αλλα κορίτσια πουστηδες με περουκα κλπ???ότι αρεσει στον καθενα κανει...κι οποιος θελει τον τρωει...και σε καποιους θα αρεσεις εσυ και σε καποιους όχι...απαπα ας τελειωσει το θεμα...και πολλες φορες η περουκα αν θες να ξερεις ειναι και πιο σεξυ αναλογα το ατομο που την φοραει...και πολλες με περουκα ειναι και ακρως παθητικες και πιο σεξουαλικες από άλλες με φυσικο μαλλακι...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
κι όλα αυτά στο θρεντ για προσοντα...και ουτε καλη χρονια από καποιον...μερες βλεπω να ξεκατινιάζονται και κανεις δεν κανει πισω...αμαν κι εσυ γλυκεια μου σιλβυ εισαι πολύ ομορφη οκ,γιατι όμως λες για τα αλλα κορίτσια πουστηδες με περουκα κλπ???ότι αρεσει στον καθενα κανει...κι οποιος θελει τον τρωει...και σε καποιους θα αρεσεις εσυ και σε καποιους όχι...απαπα ας τελειωσει το θεμα...και πολλες φορες η περουκα αν θες να ξερεις ειναι και πιο σεξυ αναλογα το ατομο που την φοραει...και πολλες με περουκα ειναι και ακρως παθητικες και πιο σεξουαλικες από άλλες με φυσικο μαλλακι...
καλη χρονια .....εισαι οκ τωρα .....μουτρο προσπαθουμαι ν σωσουμαι κανα μαλακα που ψηνεται να παει ν τ σκασει τ 50 οχι για κανα αλλο λογο .....
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
Είναι αντικείμενο κοινωνιολογικής εργασίας, αυτό "το έθιμο" που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα, διακόπηκε για λίγες μέρες και ξανάρχισε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τώρα παραμονή 'η ανήμερα των Φώτων, προβλέπεται πάλι να πέσουν μπινελίακια.
το γαμήσατε και πάλι... αντε πια με τις παπαριες σας.. δεν μπορουμε να γραψουμε μια πληροφορια χανεται απο το ξεκατινιασμα σας.. ελεος ρε επιτελους
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.574
- Πόντοι
- 456
με το να βριζει ο ενας τον αλλον δεν καταφερνετε τιποτα... πηγαινετε στο θρεντ της Συλβι και γραφτε εκει μεσα οτι θελετε που να την αφορα.. οχι σε ολα τα αλλα θρεντςκαλη χρονια .....εισαι οκ τωρα .....μουτρο προσπαθουμαι ν σωσουμαι κανα μαλακα που ψηνεται να παει ν τ σκασει τ 50 οχι για κανα αλλο λογο .....
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
τι να σωσεις εσυ μωρη καμπια τραβα βαλε καμια καποτα στο πουτσο σου που δινεις ακαποτα τσιμπουκια οπου βρεις βρομιλε και επειδη δε δεχτηκα εγω να σου κανο ακαποτο τσιμπουκι επειδη δε το κανω σε κανενα γιατι προσεχω την υγεια μου δε σου κανουν οι υπηρεσιες μου και ειμαι ξεπετα και πιστεψε με αν μου κανατε κακο στη δουλεια μου τοσο που με κραζετε δε θα συνεχιζα να γραφω αλλα οπως βλεπεις σας καραζω οπως με κραζετε γιατι αυτες τις μερες με τοσο θαψιμο που μου ριχνετε εχω πιο πολυ δουλεια και τηλεφωνα και ο οποιοςδηποτε με παιρνει καταλαβαινει πολλα απ τον τροπο που μιλαω το τηλ και ερχεται χαχαχαχαχαχα ασχοληθειται κιαλλο με τη παρτι μου και για οσους δε με χονευουν η σοδα μας τελειωσε να σας κατσω λοιπον στο λαιμο χαχαχαχαχακαλη χρονια .....εισαι οκ τωρα .....μουτρο προσπαθουμαι ν σωσουμαι κανα μαλακα που ψηνεται να παει ν τ σκασει τ 50 οχι για κανα αλλο λογο .....
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
φωτο οσες θες μωρο μου στο φακελο μου tr sylviΒάλε φωτό σου να μας καυλωνεις και να έρθουμε να σε περιποιηθουμε και αστούς να ζηλεύουν
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.574
- Πόντοι
- 456
κανε μας τη χάρη σε παρακαλώ και πήγαινε στο δικό σου θρεντ και γραφε οτι θελεις.. αρκετα εδω μεσα.. δεν γινεται να ασχολούμαστμε σενα.. που στο κατω κατω δεν εισαι και τραβελι με προσόνταφωτο οσες θες μωρο μου στο φακελο μου tr sylvi
κανε μας τη χάρη σε παρακαλώ και πήγαινε στο δικό σου θρεντ και γραφε οτι θελεις.. αρκετα εδω μεσα.. δεν γινεται να ασχολούμαστμε σενα.. που στο κατω κατω δεν εισαι και τραβελι με προσόντα
eπιτελους
SnakeSpir
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Σωστος..... αντε κ καλη χρονιακανε μας τη χάρη σε παρακαλώ και πήγαινε στο δικό σου θρεντ και γραφε οτι θελεις.. αρκετα εδω μεσα.. δεν γινεται να ασχολούμαστμε σενα.. που στο κατω κατω δεν εισαι και τραβελι με προσόντα
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
κανε μας τη χάρη σε παρακαλώ και πήγαινε στο δικό σου θρεντ και γραφε οτι θελεις.. αρκετα εδω μεσα.. δεν γινεται να ασχολούμαστμε σενα.. που στο κατω κατω δεν εισαι και τραβελι με προσόντα
κατσε, τωρα θα τα βαλει και με σενα ....
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
καλησπέρα σε όλους, η Νικολ από καλλιθεα έχει ξεσαλώσει με τις φώτος, τι έγινε? δεν είχε βάλει ποτέ νέες ή τουλάχιστον τόσο αποκαλυπτικές!!!
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 162
- Πόντοι
- 16
κορμάρα αυτή η κοπέλα αλλά καταστράφηκε με τα χείλη που φούσκωσε έτσι.καλησπέρα σε όλους, η Νικολ από καλλιθεα έχει ξεσαλώσει με τις φώτος, τι έγινε? δεν είχε βάλει ποτέ νέες ή τουλάχιστον τόσο αποκαλυπτικές!!!
Είναι ενεργητική όπως λέει με ψωλαρα, δεν το παλεύω
peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Θα ήταν καλύτερο να φουσκώσει λίγο βυζί αντί για χείλη...κορμάρα αυτή η κοπέλα αλλά καταστράφηκε με τα χείλη που φούσκωσε έτσι.
Είναι ενεργητική όπως λέει με ψωλαρα, δεν το παλεύω
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
η .. δεσποινίς ξέρει κανείς ποιά είναι ??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K