Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
σαπιος εισαι απο πανο μεχρι κατο και αν δε ξερεις μη μιλας παντρεμενος ηταν και χωρισε για παρτι μου και πιο πολλα αρχιδια  εχει απο σας που κραζετε και με κυκλοφορει παντου και ξερουν ολοι για μας γιατι δε ντρεπεται που με κυκλοφορει αντε πηδα κανα μπαζο τωρα μωρη λουκια μιλας κιολας σαυρα αααα και που σαι πηγαινε κρυφα στα τραβελια και στ να φας κρεατακι χαχαχχαχαχαχαχ
Καραγκιοζης περισσοτερο απο οτι περιμενα δηλ...Εχει και αλλο πατο...ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ...Φαντασου πως ηταν η γυναικα του για να την παρατησει και να παει με τραβελο...Πες μασ κι αλλα....χαχαχαχαχαχ..Δεν βαζω κρεατακι οπως ο αντρας σου εγω αγαπη μου...Εγω μονο χορευτριες γαμαω..Αλλα δεν ειναι κακο να πιστευεις οτι θελεις..Δεν θα σου χαλασω το ονειρο... ;) :2funny: :2funny: :2funny:

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
καλος μαλακας θα νε αφου χωρισαι κ ηρθε μαζι σου που σ πηδαν κ αλλη δεν φοβαται τ παρασημα τ παληκαρι .....δωστου τ χρονια μου πολλα και μ την ευκαιρια πες του να παει να κανει καμια εξεταση
[/quote εσυ τι μιλας μωρη τσουτσου εγω προφυλαξεις περνω παντου και στο στοματικο και εξετασεις καθε μηνα  κανε εξετετασεις   εσυ που σε τσιμπουκονουν ακαποτα τα κροσακια  σου χαχαχαχαχα

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
Καραγκιοζης περισσοτερο απο οτι περιμενα δηλ...Εχει και αλλο πατο...ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ...Φαντασου πως ηταν η γυναικα του για να την παρατησει και να παει με τραβελο...Πες μασ κι αλλα....χαχαχαχαχαχ..Δεν βαζω κρεατακι οπως ο αντρας σου εγω αγαπη μου...Εγω μονο χορευτριες γαμαω..Αλλα δεν ειναι κακο να πιστευεις οτι θελεις..Δεν θα σου χαλασω το ονειρο... ;) :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ γαμας κανα πουστη με περουκα τη τραβας και σου μενει στο χερι χαχαχαχαχα ουτε γω στο χαλαω το ονειρο χαααχαχαχααααααααα

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
αποθημενα να γαμησω???? χαχαχαχα δε μαρεσει να γαμαω και δε το κανω ολοι ξερουν οτι ειμαι παθητικη και ο δικος μου ειναι μονο ενεργητικος δε κανει τσιμπουκακια σαν εσενα χαχαχαχαχαχαχαχα εσυ ψαξε να βρεις τη πουτσα απ τα τραβελια να βαλεις στο στοματακι σου εμενα το πουλακι μου το βρισκει  αλλα δε το χρησιμοποιει γιαννουλα χαχχααχαχχαα

καλε γιατι μιλας ετσι πρωτοχρονιατικο;

βαλε και μια φωτο αμφας. εχεις τσακωθει με την καμερα;
42 νουμερο παπουτσι και 6 ποντους καυλακι. μονο εσυ το καταφερες αυτο.

ε ρε βατραχο που θελετε και οι δυο. εναλλαξ να σκιζει μια εσενα μια τον αλλον.
σε εμας λες οτι θελουμε κρεας, ο δικος σου δοκιμασε τη τυχη του με τα μουνια και υπερισχυσαν οι πουτσες ομως για να χωρισε τη γυναικα και να ναι μαζι σου.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606
καλος μαλακας θα νε αφου χωρισαι κ ηρθε μαζι σου που σ πηδαν κ αλλη δεν φοβαται τ παρασημα τ παληκαρι .....δωστου τ χρονια μου πολλα και μ την ευκαιρια πες του να παει να κανει καμια εξεταση
[/quote εσυ τι μιλας μωρη τσουτσου εγω προφυλαξεις περνω παντου και στο στοματικο και εξετασεις καθε μηνα  κανε εξετετασεις   εσυ που σε τσιμπουκονουν ακαποτα τα κροσακια  σου χαχαχαχαχα
ε και τη να λεει ????δεν καταλαβα ???????στο στομα σου τ βαζω???????ασε που εγω κανω ....αυτος
που σε πηδα καθε μερα κανει ???????φανταζομαι θα σ γαμα κ χωρις καποτα ????ε?????καλα συγουρα τ εχεις παρασημοφωρισει .....

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
αποθεωστε εδω τα αγορακια με τις περουκες που νομιζετε οτι κανετε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαα πλακα εχετε!!!!!!!!!!!!!! και το τι κανω εγω στα προσωπικα μου δε σας αφορα απλα ζηλευετε που μια καβλα τρανς εχει σχεση και κυκλοφορει ανετα εξω αν εχετε τα αρχιδια καντε το και σεις χαχαχαααααααα

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

σε εμας λες οτι θελουμε κρεας, ο δικος σου δοκιμασε τη τυχη του με τα μουνια και υπερισχυσαν οι πουτσες ομως για να χωρισε τη γυναικα και να ναι μαζι σου.
Tυπε δεν τον αδικω τον καημενο..Ετσι και τον δεις πως ειναι θα γελας..Φαντασου πως ηταν η γυναικα του.. :orchestra:

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
Tυπε δεν τον αδικω τον καημενο..Ετσι και τον δεις πως ειναι θα γελας..Φαντασου πως ηταν η γυναικα του.. :orchestra:
φαντασου πως ειναι η δικια σου γυναικα για να πηγαινεις με τραβελια αφου μας κραζεις παπαριδη αχαχαχαχαχαχχα
δες εσυ πως εισαι λιγο στο καθρεφτη σου χαχαχα

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
φαντασου πως ειναι η δικια σου γυναικα για να πηγαινεις με τραβελια αφου μας κραζεις παπαριδη αχαχαχαχαχαχχα
δες εσυ πως εισαι λιγο στο καθρεφτη σου χαχαχα
.Το χαβα σου εσυ πιστευεις τα δικα σου..Ναι ναι dj μου..Αντε βαλε κανενα τραγουδακι στο μπουρναζι και φερε μας και την εισπραξη... :grin:

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
ε και τη να λεει ????δεν καταλαβα ???????στο στομα σου τ βαζω???????ασε που εγω κανω ....αυτος
που σε πηδα καθε μερα κανει ???????φανταζομαι θα σ γαμα κ χωρις καποτα ????ε?????καλα συγουρα τ εχεις παρασημοφωρισει .....
ασ τα διαλα μαλακα εγω με τους πελατες μου κανω στοματικο με προφυλακτικο και σεξ με προφυλαξη και δεν αφηνω κανενα να με φυλαει στο στομα και οποιος ερχεται μου ζηταει και τις εξετασεις μου απ το νοσοκομειο και τις δειχνω επιτοπου  που κανω συνεχεια θα με βγαλεις και βρωμιαρα αντε μαλακα

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1

ναι εχω μικρο πουλακι εσυ βρες μια 25αρα πουτσα να βαλεις στο πατο σου οσο για το βαραχο φωναξε τον να σου ξεβουλωσει λιγο τη περικλανιδα σου γιατι ξερουμε και τα γουστα του εμενα ο ο δικος μου μου το σκιζει το πατο καθε μερα με τη καβλαρα του εσεις καντε λιγο αλλαξοκολιες μεταξι σας και μετα ελα εδω να γραφετε τα χα μου δηθεν να το παιξετε  αντρακλες χαχαχχαααααααααααα

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
.Το χαβα σου εσυ πιστευεις τα δικα σου..Ναι ναι dj μου..Αντε βαλε κανενα τραγουδακι στο μπουρναζι και φερε μας και την εισπραξη... :grin:
[/quoteθα σου φερω ενα αρχιδι και ναι εχω καταφερει και παιζω και σε str8 club  στο μπουρναζι παρολο που ειμαι τρανς γιατι εχω την ικανοτητα και μπορω και δεν αντιμετοπιζω ρατσιτσο καλη μου κομπλεξαρα

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
εσυ εισαι μπροστα να δεις πως γαμιομαστε και μιλας>???? δε νομιζω και σου πα εξεταση τραβα κανε εσυ που τον δινεις στο στομα της καθεμιας και δε ξερεις τι εχει γιατι αρπας το οτιδηποτε αν σουν κανουν ελευθερο στοματικο αν η αλλη εχει πληγη η χαλασμενο δοντι εγω ξερω πως να προστατευω τον ευατο μου και ολους οσους ερχονται σε μενα κανω τα παντα με προφυλακτικο και το στοματικο και οποιος θελει να με γλυφει μπροστα βαζω και σε μενα προφυλακτικο

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
[/quoteθα σου φερω ενα αρχιδι και ναι εχω καταφερει και παιζω και σε str8 club  στο μπουρναζι παρολο που ειμαι τρανς γιατι εχω την ικανοτητα και μπορω και δεν αντιμετοπιζω ρατσιτσο καλη μου κομπλεξαρα
Α δεν στο πα?Στον πουτσο μου τι ικανοτητες εχεις...:-D

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606
εσυ εισαι μπροστα να δεις πως γαμιομαστε και μιλας>???? δε νομιζω και σου πα εξεταση τραβα κανε εσυ που τον δινεις στο στομα της καθεμιας και δε ξερεις τι εχει γιατι αρπας το οτιδηποτε αν σουν κανουν ελευθερο στοματικο αν η αλλη εχει πληγη η χαλασμενο δοντι εγω ξερω πως να προστατευω τον ευατο μου και ολους οσους ερχονται σε μενα κανω τα παντα με προφυλακτικο και το στοματικο και οποιος θελει να με γλυφει μπροστα βαζω και σε μενα προφυλακτικο
φορα δηπλο ν εισαι συγουρη και με τ γκομενο που ειναι και η μεγαλη σου αγαπη φορα 3πλο γιατι εσυ ετσι πωως μας τ λες σε λιγο θατ κανουμαι εξπαφης ......αιντε κλοτσε

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
φορα δηπλο ν εισαι συγουρη και με τ γκομενο που ειναι και η μεγαλη σου αγαπη φορα 3πλο γιατι εσυ ετσι πωως μας τ λες σε λιγο θατ κανουμαι εξπαφης ......αιντε κλοτσε
ρεεεεε οξωωωωωωωωωω νουμερο :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
πεστα βατραχε. να βγουν αληθειες, σαν αυτα που εκρυβε και οταν τα ειπαμε τα διασταυρωσε. μην ανοιξω το στομα μου και αλλο πρωτοχρονιατικο γιατι εχω πολλα ραμματα για γουνες. κατι 10ευρα δινουν καποιοι για να γαμησουν ακαποτα μαυρες στο παρκακι στη πατησιων. και μετα τσουπ ολα μεσα στο κωλαντερο της συλβις

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
πεστα βατραχε. να βγουν αληθειες, σαν αυτα που εκρυβε και οταν τα ειπαμε τα διασταυρωσε. μην ανοιξω το στομα μου και αλλο πρωτοχρονιατικο γιατι εχω πολλα ραμματα για γουνες. κατι 10ευρα δινουν καποιοι για να γαμησουν ακαποτα μαυρες στο παρκακι στη πατησιων. και μετα τσουπ ολα μεσα στο κωλαντερο της συλβις
γι αυτο η συλβι τα κανει ολα με προφυλαξη και το στοματικο αντε παλιο παπαρα μιλας και συ εγω ξερω τη βρωμια παιζει και προφυλασομαι καραγκιοζοπουλε και μενα ο κοσμος ειναι ποιοτικος που ερχεται και αλλοδαπους δεν δεχομαι αντε κανε μας τη χαρη που θα μου τη πειτε κιολας καραγκιοζηδες θα βγαλεις εσυ αληθειες τις αληθειες τισ λεω μονη μου δε κρυβομαι και τα προσοπικα μου δε σας αφορρουν εδω μεσα που καθεστε και ασχολειστε σα κατινες και συ και ο αλλος ο μαλακας

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606
γι αυτο η συλβι τα κανει ολα με προφυλαξη και το στοματικο αντε παλιο παπαρα μιλας και συ εγω ξερω τη βρωμια παιζει και προφυλασομαι καραγκιοζοπουλε και μενα ο κοσμος ειναι ποιοτικος που ερχεται και αλλοδαπους δεν δεχομαι αντε κανε μας τη χαρη που θα μου τη πειτε κιολας καραγκιοζηδες θα βγαλεις εσυ αληθειες τις αληθειες τισ λεω μονη μου δε κρυβομαι και τα προσοπικα μου δε σας αφορρουν εδω μεσα που καθεστε και ασχολειστε σα κατινες και συ και ο αλλος ο μαλακας

το μαλακαςς μενα παει?????? :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom