Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ DJ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΣΜΣ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑ ΚΑΒΛΑΡΑ ΤΡΑΒΕΛΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΒΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΛΟ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ??
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΡΕ  ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΗΝΗΣ ΣΑΣ ΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

παλι καλα που δεν ειπες πως λεω ψεμματα.
και για πες μας τωρα, σε ολα αυτα, που ειναι η 'πολυ καλη δουλεια σε αλλο κλαδο' που αναφερθηκες πριν;

μηπως καλη δουλεια για σενα ειναι ενα πρασινακι το βραδυ χρησιμοποιοντας το τρακτορ; ή θεωρεις καλη δουλεια την ενασχοληση με τις υγειονομικου ενδιαφεροντως;

καλη ειναι και φοβερα λευτα, για καποιον ο οποιος εχει επιπεδο μορφωσης γυμνασιου.

μαθε λοιπον πως στον κλαδο που θελεις να λες πως εισαι τωρα, υπαρχουν μορφωμενα ατομα που εχουν φαει μια ζωη σε εξοδα για διδακτρα και διαβασμα και πως ειναι πολυ ανηθικο να προσπαθεις να τους τρως τη δουλεια εδω μεσα, γραφωντας ψεματα και προσπαθωντας να το παιξεις καποια. εννοειτε πως ενας ανθρωπος τετοιου επιπεδου δεν θα μπει ποτε στη διαδικασια να βριζει πελατες οπως κανεις εσυ εδω.

αλλα πιτσιρικας εισαι ακομη, θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις πως το 2016 δεν επιασες τον παπα απο τα αρχιδια τελικα που ανεβαζες φωτογραφιες σε ενα φορουμ και σε περνανε καυλωμενοι κοιλαραδες προς 50 ευρω.

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
και για πες μας τωρα, σε ολα αυτα, που ειναι η 'πολυ καλη δουλεια σε αλλο κλαδο' που αναφερθηκες πριν;

μηπως καλη δουλεια για σενα ειναι ενα πρασινακι το βραδυ χρησιμοποιοντας το τρακτορ; ή θεωρεις καλη δουλεια την ενασχοληση με τις υγειονομικου ενδιαφεροντως;

καλη ειναι και φοβερα λευτα, για καποιον ο οποιος εχει επιπεδο μορφωσης γυμνασιου.

μαθε λοιπον πως στον κλαδο που θελεις να λες πως εισαι τωρα, υπαρχουν μορφωμενα ατομα που εχουν φαει μια ζωη σε εξοδα για διδακτρα και διαβασμα και πως ειναι πολυ ανηθικο να προσπαθεις να τους τρως τη δουλεια εδω μεσα, γραφωντας ψεματα και προσπαθωντας να το παιξεις καποια. εννοειτε πως ενας ανθρωπος τετοιου επιπεδου δεν θα μπει ποτε στη διαδικασια να βριζει πελατες οπως κανεις εσυ εδω.

αλλα πιτσιρικας εισαι ακομη, θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις πως το 2016 δεν επιασες τον παπα απο τα αρχιδια τελικα που ανεβαζες φωτογραφιες σε ενα φορουμ και σε περνανε καυλωμενοι κοιλαραδες προς 50 ευρω.
ΔΕ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΤΗ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.619
Πόντοι
606

ωραια τ πες ρε μουτρο σ παω .....πες τησ κ ενα ν πα ν γαμηθει εγω ντρεπομαι.....

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ΔΕ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΤΗ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ

φανηκε πιο πανω πως μιλας. υπαρχουν και αλλοι να το επιβεβαιωσουν.
ακομη και το γεγονος οτι χρησιμοποιεις τo caps lock, δεν εχεις διαβασει τους κανονες του φορουμ και ποσταρεις οτι να ναι, δειχνει το τί τυπος ανθρωπου εισαι.

ας περνεις οσα θελεις. διακαιωμα σου ειναι - εαν στο δωσαν οι αγαθομουνιδες πελατες. εσυ αναφερθηκες σε αυτο πρωτη, εγω απλα απαντησα - μην ξεχνας.

δεν θα το συνεχισω μερες που ειναι.. θα μεινω ξανα στο -> πιτσιρικας εισαι ακομη, θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις πως το 2016 δεν επιασες τον παπα απο τα αρχιδια τελικα που ανεβαζες φωτογραφιες σε ενα φορουμ και σε περνανε καυλωμενοι κοιλαραδες προς 50 ευρω.

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 15697930_245078395914991_6034373381502153080_n.jpg
    15697930_245078395914991_6034373381502153080_n.jpg
    63,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 15726962_245078375914993_635298948479492571_n.jpg
    15726962_245078375914993_635298948479492571_n.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 30

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ρε ασε τις φωτογραφιες με οπτικη γωνια πανω δεξια στα δυο μετρα. ετσι την παταγαμε με χοντροκολλες γκομενες στο hi5 το 1999. δειξε πραγματικη φωτο και νουμερο μποτας και αμα ειναι κατω απο 40 θα παραιτηθω μαζι με τον βατραχομουρη

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
Δυο μέρες ελειψα ρε και το κάνατε...  μπουρδελο χαχαχαχαχα

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
ρε ασε τις φωτογραφιες με οπτικη γωνια πανω δεξια στα δυο μετρα. ετσι την παταγαμε με χοντροκολλες γκομενες στο hi5 το 1999. δειξε πραγματικη φωτο και νουμερο μποτας και αμα ειναι κατω απο 40 θα παραιτηθω μαζι με τον βατραχομουρη
ΑΦΟΥ ΜΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 41 42 ΦΟΡΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΟΡΑΩ ΕΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ΑΦΟΥ ΜΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 41 42 ΦΟΡΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΟΡΑΩ ΕΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

ε προφανως και θελει. εσυ εχεις απαιτηση να γινεις γυναικα. ξερεις καμια γυναικα με 42 νουμερο?
δωσε μου εναν καλο λογο να επιλεξω εσενα αντι για τον φασουλα ντυμενο στα γυναικια. 42 νουμερο φορατε και οι δυο.

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
ε προφανως και θελει. εσυ εχεις απαιτηση να γινεις γυναικα. ξερεις καμια γυναικα με 42 νουμερο?
δωσε μου εναν καλο λογο να επιλεξω εσενα αντι για τον φασουλα ντυμενο στα γυναικια. 42 νουμερο φορατε και οι δυο.
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΦΤΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
Ρε παιδες δεν το κόβετε λέω γω;; Αντι να ανταλλασσουμε πληροφορίες για τραβελια με προσόντα θα ασχολουμαστε με τη πατούσα της Συλβι; Οποιος τη γουσταρει ας πάει μαζί της, όποιος όχι,  εχει ένα σωρό αλλες...  Τέρμα η τσάμπα διαφήμιση, αλλιώς θα ειδοποιήσω διαχειριστή να αρχίσει τα μπαν

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
442
Πόντοι
21

την εχω πατησει ετσι αχαχαχχα

athensmen

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
32
Πόντοι
1
μας πηδηξατε με την σιλβη
να ηταν και προσοντουχα................

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
για τη συλβη ειχα ξαναπει στο παρελθον....επισκεψη πριν βαλει βυζακια..ψηλη αδυνατη με κολαραα!!απο κοντα οχι τοσο ομορφη οσο στις φωτογραφιες της ιδιαιτερα στο προσωπο...μικρη δεν ειναι ηλικιακα..οπως σχεδον ολες οι τρανς λενε τα ψεματακια τους για την ηλικια...η δουλεια εγεινε σε ενα ρατζο διπλο τουλαχιστον...και το ιδρωσε το σεντονι...και ναι ειμαι ενας καβλωμενος κοιλαρας αλλα οπως ειχα ξαναπει για μια φορα ηταν καλα σαν γνωριμια ετσι να το πω....αλλη φορα δεν ξαναπηγα ουτε σκοπευω να παω ιδιαιτερα μετα απο οσα διαβασα απο αυτην στην προηγουμενη κουβεντα σας...δεν σκοπευα ομως να ξαναπαω οχι απο θεμα εμφανισης αλλα γιατι πιστευω τα 50 ευρω για να γαμησεις κολο και απλα να βλεπεις ενα τσουτσουνακι να κρεμεται ειναι παρα πολλα...πριν απο πολλα χρονια που ειχε τρανς σε μπουρδελα στο μεταξουργειο περναγα σουπερ με 1,5-2 χιλιαρικακια...πιστευω μια τιμια τιμη γι'αυτα τα κοριτσια και με αυτα που προσφερουν θα ηταν ενα 20ρικο και πολλα λεω...και ξαναλεω δεν εχει να κανει με την εμφανιση της..εμενα προσωπικα με καλυπτε..οπως επισης και ο χαρακτηρας της τοτε μου φανηκε οκ καναμε και την κουβεντουλα μας και γαμηθεικαμε..τωρα τι εχει παιχτει δεν ξερω ...χρονια πολλα παιδες!!!!!!!!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Με τετοιο στομα που ανοιξε και με βαση την λογικη,θα πρεπει να πιασει πατο το κοριτσι. Το θεμα ειναι αλλο,πως δεν βρεθηκε ενας τις δυο τελεφταιες μερες σε ολοκληρη την Αθηνα, να την επισκεφτει και να μας πει απο που πηγαζει ολος αυτος ο τσαμπουκας της..τελος παντων χρ πολλα και οταν μπορω θα σας γραψω μια ιστοριουλα για το πως ενα αναγογο τραβελακι εποχη δραχμων(οταν η ψειρα ειχε χορτασει και βγηκε στον γιακα)θα μπορουσε να  βαλει ολες τις υπολοιπες τραβελιτσες που καναν πεζοδρομιο σε μπελαδες εκεινη την εποχη στην θεσνικη...Ας το διαβασουν και αυτες μηπως και καταλαβουν πως λιγη σοβαροτητα και επαγγελματισμος παραπανω δεν βλαπτει,αλλα οφελεί..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom