Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Επίσης όποιοι απλά κράζουν χωρίς παράθεση γεγονότων και συμβάντων είναι για κλωτσιές.

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
Δεν είναι δα και δύσκολο να καταλάβει κάποιος ή κάποια όταν γράφεται μια ανακρίβεια ή ένα ψέμα για κάποια που εκδίδεται με χρηματική αμοιβή. Τα τρολσ και οι διαφημιστές - κράχτες φαίνονται γρήγορα. Εγώ για παράδειγμα με σένα δεν έχω πάει και γι αυτό ποτέ δεν θα έγραφα ανακρίβεια ούτε θετική ούτε αρνητική. Το ότι είναι οι περισσότεροι παθητικοί έχει να κάνει με την αγορά... μη χαλιέσαι. Έτσι είναι. Τι να κάνουμε;
δε χαλιεμαι που το συνολο ειναι παθητικοι αλλα οχι να κανουν κλικεσ και να προοθουνε κροσ αντι για ωραιεσ τρανσ που υπαρχουν τι πλασαρουν νταλικεριδεσ με περουκεσ σε ενεργητικουσ αντρεσ??? δε καταλαβα ριξε μια μτια τι γενεται εδω μεσα ελεοσ εμενα στα παπαρια μου δηλωνω παθητικη τιγκα θυληκη οπως βλεπεισ και μου ρχονται καθε μερα μονο ενεργητικοι αντρεσ δεν εχω θεμα αλλα μη λεει ο καθενασ οτι μαλακια τοθ καρφωσει στον εγκεφαλο και μενα ολο αυτο καλο μου κανει φαινομαι πιο πολυ οποτε οσο  μαλακιεσ λενε εγω θα φαινομαι πιο πολυ!!!

Συνημμένα

• 15590094_113393765824981_4929714433392948943_n.jpg
    15590094_113393765824981_4929714433392948943_n.jpg
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 28

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
δε χαλιεμαι που το συνολο ειναι παθητικοι αλλα οχι να κανουν κλικεσ και να προοθουνε κροσ αντι για ωραιεσ τρανσ που υπαρχουν τι πλασαρουν νταλικεριδεσ με περουκεσ σε ενεργητικουσ αντρεσ??? δε καταλαβα ριξε μια μτια τι γενεται εδω μεσα ελεοσ εμενα στα παπαρια μου δηλωνω παθητικη τιγκα θυληκη οπως βλεπεισ και μου ρχονται καθε μερα μονο ενεργητικοι αντρεσ δεν εχω θεμα αλλα μη λεει ο καθενασ οτι μαλακια τοθ καρφωσει στον εγκεφαλο και μενα ολο αυτο καλο μου κανει φαινομαι πιο πολυ οποτε οσο  μαλακιεσ λενε εγω θα φαινομαι πιο πολυ!!!

Ο νόμος της στατιστικής είναι ξεκάθαρος. Μέσα σε ένα σύνολο ανθρώπων θα υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι, οι κακοί, οι αυτοί που φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν, και οι πικρόχολοι. Είναι απολύτως λογικό. Εσένα ο δικός στόχος ΔΕΝ θα πρέπει να είναι να ασχολείσαι μαζί τους. Θα πρέπει μέσω της δουλειάς σου να αποδεικνύεις τι αξίζεις. Το κάνεις; Ναι το κάνεις ΟΚ, Τότε να μη σε νοιάζει τίποτε.

Εγώ πχ δεν θα πήγαινα ποτέ με σένα γιατί δεν είσαι από αυτές που μου αρέσουν στο κομμάτι των υπηρεσιών αλλά και της εμφάνισης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι ΣΟΥΠΕΡ για κάποιους άλλους ή για πολλούς άλλους. Εκεί τελειώνει το θέμα. Τώρα όποιος μπάινει στο τρυπάκι να σε μειώνει ή να σε βρίζει στείλ τον παραπέρα ευγενικά και άντε γεια. "Τα πουσταράδες" παθητικοί που το παίρνουν κλπ είναι μειωτικοί χαρακτηρισμοί που δεν αρμόζουν σε επαγγελματίες.

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
Ο νόμος της στατιστικής είναι ξεκάθαρος. Μέσα σε ένα σύνολο ανθρώπων θα υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι, οι κακοί, οι αυτοί που φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν, και οι πικρόχολοι. Είναι απολύτως λογικό. Εσένα ο δικός στόχος ΔΕΝ θα πρέπει να είναι να ασχολείσαι μαζί τους. Θα πρέπει μέσω της δουλειάς σου να αποδεικνύεις τι αξίζεις. Το κάνεις; Ναι το κάνεις ΟΚ, Τότε να μη σε νοιάζει τίποτε.

Εγώ πχ δεν θα πήγαινα ποτέ με σένα γιατί δεν είσαι από αυτές που μου αρέσουν στο κομμάτι των υπηρεσιών αλλά και της εμφάνισης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι ΣΟΥΠΕΡ για κάποιους άλλους ή για πολλούς άλλους. Εκεί τελειώνει το θέμα. Τώρα όποιος μπάινει στο τρυπάκι να σε μειώνει ή να σε βρίζει στείλ τον παραπέρα ευγενικά και άντε γεια. "Τα πουσταράδες" παθητικοί που το παίρνουν κλπ είναι μειωτικοί χαρακτηρισμοί που δεν αρμόζουν σε επαγγελματίες.
ε ναι σε πολους δε κανουν οι υπηρεσιεσ μου γιατι ζητανε οι περισσοτεροι τσιμπουκια χωρισ καποτα εγω δε το εκανα ποτε  αυτο και ουτε θα το κανω τη θελω την υγεια μου παω με τοσο κοσμο καθε μερα που δε ξερω τι κουβαλαει ο καθενας η προφυλαξη για μενα σε ολα ειναι νομος τωρα για οποιον με κραζει κα λεει μαλακιεσ θα τον κραζω τελοσ!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
ε ναι σε πολους δε κανουν οι υπηρεσιεσ μου γιατι ζητανε οι περισσοτεροι τσιμπουκια χωρισ καποτα εγω δε το εκανα ποτε  αυτο και ουτε θα το κανω τη θελω την υγεια μου παω με τοσο κοσμο καθε μερα που δε ξερω τι κουβαλαει ο καθενας η προφυλαξη για μενα σε ολα ειναι νομος τωρα για οποιον με κραζει κα λεει μαλακιεσ θα τον κραζω τελοσ!

Μπάλα στην εξέδρα. Εδώ δεν μιλάμε για τα πολύ βασικά. Όποιος σου ζητάει να παραβείς κανόνες υγείας και ασφάλεια δεν έχει καμία σχέση με κάποιον που απλά δεν προτιμά τις υπηρεσίες σου.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Αχ!ταλαιπωρες,οσο κι αν χτυπιέστε φραπες δεν γινεστε.Καλα που εχετε η μια την άλλη και χαιδευετε τα γενια σας.Αλλα εσυ βαστα λιγο ,μαζεψου,το πληκτρολογιο δεν είναι θωρακισμενο ξερεις.Αληθεια πως θα σου φαινοτανε να κλεισω ένα ραντεβού και να ρθω εκει και να σου πω,ποιον ειπες λουγκρα ρε μαλακα? Και να σου χωσω δυο μπουκετα στην μεταμφιεσμενη σου μουριτσα να εχεις μετα τροπους ακομα κι όταν δεν χρειαζεται.Κι αν τα πηρες στο κρανιο προσεχε πως τα λες γιατι μπορει να τα παρει και κανας άλλος και μετα .να τρεχεις να κρυφτεις .Και μια συμβουλη,μαθεται επιτελους να γραφετε δεν είναι δυσκολο.Και αμόρφωτες ,και ρατσιστριες ,και αγενεις και οι δυο.Κι όλα αυτά που λετε εκτος απ τις βρισιες είναι μονο τριχες.Φουσκα μετοχή ειστε και οι δυο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
φιλε μου ρατσισμο δεν εχω κανενα και γω σα πουστρακι ξεκινησα και εγινα οπως με βλεπεισ εγω κραζω οσους το παιζουν και καλα αντρεσ και μασ κραζουν εγω αυτουσ κραζω

Οι φρασεις που χρησιμοποιεις φανερωνουν απεχθεια για τους πελατες που επιθυμουν κρεας στον κωλο τους. Εχεις υιοθετησει τις προκαταληψεις της κοινωνιας για μια πραξη τοσο αθωα και φυσικη οσο ενα χαδι ή ενα φιλι.

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
Αχ!ταλαιπωρες,οσο κι αν χτυπιέστε φραπες δεν γινεστε.Καλα που εχετε η μια την άλλη και χαιδευετε τα γενια σας.Αλλα εσυ βαστα λιγο ,μαζεψου,το πληκτρολογιο δεν είναι θωρακισμενο ξερεις.Αληθεια πως θα σου φαινοτανε να κλεισω ένα ραντεβού και να ρθω εκει και να σου πω,ποιον ειπες λουγκρα ρε μαλακα? Και να σου χωσω δυο μπουκετα στην μεταμφιεσμενη σου μουριτσα να εχεις μετα τροπους ακομα κι όταν δεν χρειαζεται.Κι αν τα πηρες στο κρανιο προσεχε πως τα λες γιατι μπορει να τα παρει και κανας άλλος και μετα .να τρεχεις να κρυφτεις .Και μια συμβουλη,μαθεται επιτελους να γραφετε δεν είναι δυσκολο.Και αμόρφωτες ,και ρατσιστριες ,και αγενεις και οι δυο.Κι όλα αυτά που λετε εκτος απ τις βρισιες είναι μονο τριχες.Φουσκα μετοχή ειστε και οι δυο.
τα γενια σου τα χαιδευεισ εσυ με τα αγορακια που πας εγω γενια δεν εχω απ οτι βλεπεισ και μην απειλεισ γιατ εγω στο χορο μου και γενικα δεν ειμαι μονη μου οποτε προσεχε τι λεσ

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
Οι φρασεις που χρησιμοποιεις φανερωνουν απεχθεια για τους πελατες που επιθυμουν κρεας στον κωλο τους. Εχεις υιοθετησει τις προκαταληψεις της κοινωνιας για μια πραξη τοσο αθωα και φυσικη οσο ενα χαδι ή ενα φιλι.
απεχθεια δεν εχω για τουσ παθητικουσ οποιοσ θελει να ειναι παθητικοσ μαζι μου χρησιμοπιο στραπον απεχθεια εχω γιαυτουσ που με ραζουν χωρισ λογο και χωρισ να με ξερουν αυτο κραζω αν καταλαβες,....μπορει να ειμαι λιγο επιθετικη αλλα δε δεχομαι να ενοχλουν χωρισ να ενοχλω

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Χεστηκαμε για σας παλιολουγκρες κλικαδωροι..όσο και δυσφήμιση να κάνετε όπως λέει και ή υπερμουναρα μου ...όποιος έχει ματια βλέπει και κρίνει...
εβελιν ηρεμισε λιγο
οταν σε ειχα παρει ενας νταγλαρας λελεκας ησουν που παρακαλουσε να πιει τα υγρα μου κ γελουσαν μεχρι κ τα φριδια σου που σε ειχα επιλεξει γτ λογικα δεν ειχες ξαναδει τετοιο πελατη
ριξε λιγο τα κυβικα σου που μου εγινες κ εσυ μουναρα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
απεχθεια δεν εχω για τουσ παθητικουσ οποιοσ θελει να ειναι παθητικοσ μαζι μου χρησιμοπιο στραπον απεχθεια εχω γιαυτουσ που με ραζουν χωρισ λογο και χωρισ να με ξερουν αυτο κραζω αν καταλαβες,....μπορει να ειμαι λιγο επιθετικη αλλα δε δεχομαι να ενοχλουν χωρισ να ενοχλω
καταρχην μαθε να γραφεις λιγο
δευτερον δεν σε εκραξε κανενας χωρις λογο απλα πελατες ειπαν εδω οτι εισαι ξεπετα
κ μαλιστα ατομα που μετραει ο λογος τους
τριτον καλα κανεις κ κανεις οτι κανες με προφυλαξη αλλα αυτα να τα λες στο τηλ κ οχι εδω που το παιζεις λαρτζ
τεταρτον ενημερωσε την αδερφη σου οτι εχει παρει σε  αρκετους φιλους μου  :pipa2: χωρις προφυλαξη κ το ζητουσε κ η ιδια
τεταρτον αν ψαχνεις για μλκς κ διαφημιζεσαι καθε 3 κ λιγο για να μαζεψειεσ χρημα να κανεις την επεμβαση σου καλυτερα να ψαξεις αλλου
πεμπτον αν εχεις σχεση η οχι ουτε καν ενδιαφερει εδω τον κοσμο κοινος στα @@ μας
εκτων αυτα που σου ειπε ο γλυκομουτσουνος κ αυτο που ειπε ο βατραχος περι εμφανισης φτανει κ περισσευει για να καταλαβουμε ολοι
τα πολλα λογια ειναι φτωχια

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
ουτε που μ ενδιαφερει ν βρεθω μαζι σου ουτε που θα τ σκεφτω ενεργητικοσ μεν δεν  θα παρω ομως ...τ γιατι δεν θα το πω δεν θελω να καψω αλλην κοπελα που εχω παρει στ υδιο χωρο μαζι σου ακομα γατι θεωρω οτι επιρεαζεις τα τερια σου κατα πολυ οταν θα εχω δευτερη ευκερεια θα αναφερθω .πρω τ παρων πηστευω οτι η καθεμια πρεπει ν εχει τις επιλογες της χωρις μεσαζοντες κ νταβαντηδες που τ περνον τ μιαλα ....απλα η αρπαχτεε γυριζουν μπουμεραν ....

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
ουτε που μ ενδιαφερει ν βρεθω μαζι σου ουτε που θα τ σκεφτω ενεργητικοσ μεν δεν  θα παρω ομως ...τ γιατι δεν θα το πω δεν θελω να καψω αλλην κοπελα που εχω παρει στ υδιο χωρο μαζι σου ακομα γατι θεωρω οτι επιρεαζεις τα τερια σου κατα πολυ οταν θα εχω δευτερη ευκερεια θα αναφερθω .πρω τ παρων πηστευω οτι η καθεμια πρεπει ν εχει τις επιλογες της χωρις μεσαζοντες κ νταβαντηδες που τ περνον τ μιαλα ....απλα η αρπαχτεε γυριζουν μπουμεραν ....
βατραχε παλι λες πραγματα χωρις να ξερεις την αλλη τη κοπελα που εχω μαζι μου εγω τη βοηθαω γενικα για να αλλαξει και να χει δουλεια και να ανεβει επιπεδο γιατι ειναι φιλη μου χρονια και το εχει η κοπελα πωσ γυρνας και λες για νταβατζιλικια κα τετοιες μαλακιες χωρις να ξερεις και λες οτι την επηρεαζω δεν μενεις μαζι μας για να ξερεις οποτε μη λες οτι θες και η φιλη που ειμαστε μαζι ξερεις ποια λεω γιατι την εχεις παρει δεν την επηρεαζω συμβουλες δινω και ειναι στη κριση της να παρει μονη της οτι αποφαση θελει μη λες οτι γουσταρεις απο μονος σου και αναφερσου σε οτι θες εγω δε κρυβομαι μιλαω χυμα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
βατραχε παλι λες πραγματα χωρις να ξερεις την αλλη τη κοπελα που εχω μαζι μου εγω τη βοηθαω γενικα για να αλλαξει και να χει δουλεια και να ανεβει επιπεδο γιατι ειναι φιλη μου χρονια και το εχει η κοπελα πωσ γυρνας και λες για νταβατζιλικια κα τετοιες μαλακιες χωρις να ξερεις και λες οτι την επηρεαζω δεν μενεις μαζι μας για να ξερεις οποτε μη λες οτι θες και η φιλη που ειμαστε μαζι ξερεις ποια λεω γιατι την εχεις παρει δεν την επηρεαζω συμβουλες δινω και ειναι στη κριση της να παρει μονη της οτι αποφαση θελει μη λες οτι γουσταρεις απο μονος σου και αναφερσου σε οτι θες εγω δε κρυβομαι μιλαω χυμα

κυτα προσεχαι γιατι σε λιγο σε βλεπω χωρις μεροκαματο ....αντε καλο βραδυ κ ασε να ξερουμαι τ παει να πει νταβτζηλικη καλητερα απο σενα..

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
κυτα προσεχαι γιατι σε λιγο σε βλεπω χωρις μεροκαματο ....αντε καλο βραδυ κ ασε να ξερουμαι τ παει να πει νταβτζηλικη καλητερα απο σενα..
αααααααααχαχαχααααααα καλα  οτι πεις

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΠΕΣΑΝΕ??ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΝ ΠΕΣΑΝΕ Η ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΘΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΠΑΙΝΩ ΣΦΙΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
Πες την φίλη σου να βάλει καινούργιες φωτο

Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
εβελιν ηρεμισε λιγο
οταν σε ειχα παρει ενας νταγλαρας λελεκας ησουν που παρακαλουσε να πιει τα υγρα μου κ γελουσαν μεχρι κ τα φριδια σου που σε ειχα επιλεξει γτ λογικα δεν ειχες ξαναδει τετοιο πελατη
ριξε λιγο τα κυβικα σου που μου εγινες κ εσυ μουναρα
άσε μας ρε καραγκιόζη που θα με δυσφημισεις κιόλας... δεν έχω ξανά δει πελάτη σαν εσένα ??? Ε λογικό αφού μου έρχονται νέα εμφανισημα παιδιά και δεν ασχολούνται σαν τις τελευταίες κατινες εδω μέσα σαν εσένα κ είσαι ένα μπάζο του κέρατα ...χαχαχαχαχα

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
κανεις καθε δυνατη προσπαθεια να γινεις αντιπαθητικη ,αν νομιζεις οτι σου κανει καλο ολο αυτο συνεχισε το ,εσυ γνωριζεις καλυτερα απο ολους :)

Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
κανεις καθε δυνατη προσπαθεια να γινεις αντιπαθητικη ,αν νομιζεις οτι σου κανει καλο ολο αυτο συνεχισε το ,εσυ γνωριζεις καλυτερα απο ολους :)
Δε χρειάζεται αγάπη μου...όσοι με έχουν γνωρίσει ξέρουν τι άτομο είμαι...δεν περίμενα από εδώ μέσα τόσο καιρό μία καλή κουβέντα από σας ίσα ίσα το αντίθετο...συνέχεια δυσφήμιση κ αρνητικά σχόλια για να προωθείται αυτά που σας συμφερουν...ειμαι καλη με όσους μου φέρονται καλά κ σκύλα μαύτους που δεν έχουν σωστή συμπεριφορά απέναντι μου...έτσι ώστε να με αποκαλούν αποτομη κ ένα σωρο μαλακιες γιατί δεν τους δέχτηκα επειδή μου κάνανε παζάρια κ παπαριζοντουσαν στο τηλ ...αργοσχολοι Μαλακές

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Δε χρειάζεται αγάπη μου...όσοι με έχουν γνωρίσει ξέρουν τι άτομο είμαι...δεν περίμενα από εδώ μέσα τόσο καιρό μία καλή κουβέντα από σας ίσα ίσα το αντίθετο...συνέχεια δυσφήμιση κ αρνητικά σχόλια για να προωθείται αυτά που σας συμφερουν...ειμαι καλη με όσους μου φέρονται καλά κ σκύλα μαύτους που δεν έχουν σωστή συμπεριφορά απέναντι μου...έτσι ώστε να με αποκαλούν αποτομη κ ένα σωρο μαλακιες γιατί δεν τους δέχτηκα επειδή μου κάνανε παζάρια κ παπαριζοντουσαν στο τηλ ...αργοσχολοι Μαλακές
ε ναι την μαθαμε την καραμελα
οσοι γνωριζουν ξερουν και μπλα μπλα μπλα  και προλογο ...
και μενα οσοι με γνωριζουν ξερουν ποσο γαματος ειμαι οπως κ ολοι εδω στο φορουμ γαμω τα ατομα ειναι
τι παει να πει αυτο .....
και δε μπορω να καταλαβω πως ενω η κουβεντα ξεκινησε για τη συλβι απο τον γλυκομουτσουνο κ τον βατραχο πεταχτηκες εσυ σαν την τσουτσου κ ειπες τις μλκς σου ...
επισης ετσι οπως θεωρεις εσυ οτι δυσφημουν εσενα κ την αδερφη σου γιατι να μην το δουμε εμεις αλλιως και να σας περασουμε για κλικαδορισες και να πουμε κ εμεις απο τη μερια μας οτι ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΤΕ μεταξυ σας εσεις
αλωστε ολοι γνωριζουμε οτι η καλητερη διαφημιδη ειναι η δυσφημιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom