βατραχε πηγες;; ή θες να πας;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΠΕΣΑΝΕ??ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΝ ΠΕΣΑΝΕ Η ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΘΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΠΑΙΝΩ ΣΦΙΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧσωστος ο παιχτης
λες να πεσανε οι δουλειες ?
Συνημμένα
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
παθητικη ειμαι μωρο μου καβλωνω χυνω δεν γαμαω κανω βαθια τσιμπουκια και γαμιεμαι δυνατα το γραφω και στισ αγγελιεσ μου!!!!δεν ξερω τι κανεις στο κρεβατι αλλα εισαι καυλα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
παθητικη ειμαι μωρο μου καβλωνω χυνω δεν γαμαω κανω βαθια τσιμπουκια και γαμιεμαι δυνατα το γραφω και στισ αγγελιεσ μου!!!!
να την χαιρεσαι την κορμαρα σου αλλα δεν ειναι μονο αυτο τ θεμα
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
βατραχε δε ψαχνω αντρα εχω αντρα κοιταω να εξηπυρετο οσο καλυτερα μπορω αυτον που ερχεται να περασει καλα αυτο ζηταει και αυτοσ που πλερωνει κανω τα παντα με προφυλαξη και το στοματικο και απαιτω και απο το πελατη να ειναι καθαροσ οταν ερχεται σε επαφη μαζι μου εχει δυνατοτητα οποιος θελει ν κανεισ ντουσ καθαρεσ πετσετεσ και πολλα αλλα και εχω ξαναπει ο κοσμος ματια εχει βλεπει και κρινει!!φιλια!!!!να την χαιρεσαι την κορμαρα σου αλλα δεν ειναι μονο αυτο τ θεμα
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
Έτσι ακριβώς υπερμουναρα σιστερ μου...προωθούν αυτά που τους συμφερουν...αλλά οποίος είναι έξυπνος καταλαβαίνει...ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΠΕΣΑΝΕ??ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΝ ΠΕΣΑΝΕ Η ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΘΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΠΑΙΝΩ ΣΦΙΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ισως η πιο σωστη κουβεντα που εχεις πει εβερ βατραχενα την χαιρεσαι την κορμαρα σου αλλα δεν ειναι μονο αυτο τ θεμα
ευγε
οταν σας πιανουν αυτα τα αδερφικα τα αισθηματα ειστε τρελαΈτσι ακριβώς υπερμουναρα σιστερ μου...προωθούν αυτά που τους συμφερουν...αλλά οποίος είναι έξυπνος καταλαβαίνει...
σας αγαπαμε ολες
εμεις οι κλικαδωροι
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ετσι αδερφουλα τουσ ενοχλει που ειιμαστε θυληκεσ γιυτο αποτι εχω καταλαβει για να να προοθουνε εδω μεσα μονο τις κροσαρεσ ειναι παθητικεσ ολεσ και ζηλιαρεσ γιατι δε μπορουν να φτασουν και κραζουν οι λουγκραρεσ του κερατα!!! θελουν κρεασ στη κολαρα τουσ και το παιζουνε και αντρεσ ουσταδιαλα εδω μεσα!!! χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα πουσταρια ολα!!!!Έτσι ακριβώς υπερμουναρα σιστερ μου...προωθούν αυτά που τους συμφερουν...αλλά οποίος είναι έξυπνος καταλαβαίνει...
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
τη χαιρομαι τη κορμαρα μου και τι χαιρονται και τα γνησια αρσενικα αγορακια οχι οι λουγκροκλικεσ που ειστε εδω μεσα και θελετε κρεατακι στη βρομοκολαρα σασς αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαισως η πιο σωστη κουβεντα που εχεις πει εβερ βατραχε
ευγε
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
Xaxaxaxaxaετσι αδερφουλα τουσ ενοχλει που ειιμαστε θυληκεσ γιυτο αποτι εχω καταλαβει για να να προοθουνε εδω μεσα μονο τις κροσαρεσ ειναι παθητικεσ ολεσ και ζηλιαρεσ γιατι δε μπορουν να φτασουν και κραζουν οι λουγκραρεσ του κερατα!!! θελουν κρεασ στη κολαρα τουσ και το παιζουνε και αντρεσ ουσταδιαλα εδω μεσα!!! χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα πουσταρια ολα!!!!
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
Χεστηκαμε για σας παλιολουγκρες κλικαδωροι..όσο και δυσφήμιση να κάνετε όπως λέει και ή υπερμουναρα μου ...όποιος έχει ματια βλέπει και κρίνει...οταν σας πιανουν αυτα τα αδερφικα τα αισθηματα ειστε τρελα
σας αγαπαμε ολες
εμεις οι κλικαδωροι
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
τη χαιρομαι τη κορμαρα μου και τι χαιρονται και τα γνησια αρσενικα αγορακια οχι οι λουγκροκλικεσ που ειστε εδω μεσα και θελετε κρεατακι στη βρομοκολαρα σασς αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα
Γιατι τοσος ρατσισμος προς τους ομοφυλοφιλους; Τοσες διωξεις εχουν υποστει αυτοι οι ανθρωποι για τις προτιμησεις τους στο περασμα των αιωνων. Δεν πιστευεις οτι πρεπει να σταματησουν πια στο 2017; Το να τον παιρνεις στον κωλο δεν ειναι ουτε κακο, ουτε ντροπη, ουτε βρωμικο. Ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ε ναι αδερφουλα ετσι ειναι ο κοσμοσ βλεπει και ξεχωριζει μια ομορφη τρανσ απο ενα κροσ δε θα ασχοληθω αλλο χρονιαρεσ μερεσ με τισ λουμπινεσ-λουγκρεσ εδω μεσα που θελουν κρεασ και δονητεσ στα βρομοκολια τουσ χαχαχαχαχαχα κκα στη τελικη εμεισ εχουμε πιο πολλα αρχιδια που ειμασταν αντρεσ και γιναμε μουνεσ οι υπολοιποι εδω στο μπουρδελα φορουμ πουσταραδεσ θα παραμεινουν θα και θα ψαχνουν κροσαρεσ με κακουκεσ για να φανε πουτσαΧεστηκαμε για σας παλιολουγκρες κλικαδωροι..όσο και δυσφήμιση να κάνετε όπως λέει και ή υπερμουναρα μου ...όποιος έχει ματια βλέπει και κρίνει...
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
φιλε μου ρατσισμο δεν εχω κανενα και γω σα πουστρακι ξεκινησα και εγινα οπως με βλεπεισ εγω κραζω οσους το παιζουν και καλα αντρεσ και μασ κραζουν εγω αυτουσ κραζωΓιατι τοσος ρατσισμος προς τους ομοφυλοφιλους; Τοσες διωξεις εχουν υποστει αυτοι οι ανθρωποι για τις προτιμησεις τους στο περασμα των αιωνων. Δεν πιστευεις οτι πρεπει να σταματησουν πια στο 2017; Το να τον παιρνεις στον κωλο δεν ειναι ουτε κακο, ουτε ντροπη, ουτε βρωμικο. Ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.492
- Πόντοι
- 2.356
ε ναι αδερφουλα ετσι ειναι ο κοσμοσ βλεπει και ξεχωριζει μια ομορφη τρανσ απο ενα κροσ δε θα ασχοληθω αλλο χρονιαρεσ μερεσ με τισ λουμπινεσ-λουγκρεσ εδω μεσα που θελουν κρεασ και δονητεσ στα βρομοκολια τουσ χαχαχαχαχαχα κκα στη τελικη εμεισ εχουμε πιο πολλα αρχιδια που ειμασταν αντρεσ και γιναμε μουνεσ οι υπολοιποι εδω στο μπουρδελα φορουμ πουσταραδεσ θα παραμεινουν θα και θα ψαχνουν κροσαρεσ με κακουκεσ για να φανε πουτσα
Κατά τα άλλα καθόλου ρατσισμός...
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 162
- Πόντοι
- 16
λατρεμένο μου τραβελάκι είμαι φουλ μαζί σου, ανέβαζε φωτος συνέχεια και άσε τους κομπλεξικούς να χτυπιώνταιβατραχε δε ψαχνω αντρα εχω αντρα κοιταω να εξηπυρετο οσο καλυτερα μπορω αυτον που ερχεται να περασει καλα αυτο ζηταει και αυτοσ που πλερωνει κανω τα παντα με προφυλαξη και το στοματικο και απαιτω και απο το πελατη να ειναι καθαροσ οταν ερχεται σε επαφη μαζι μου εχει δυνατοτητα οποιος θελει ν κανεισ ντουσ καθαρεσ πετσετεσ και πολλα αλλα και εχω ξαναπει ο κοσμος ματια εχει βλεπει και κρινει!!φιλια!!!!
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
οταν γυρνατε και με κραζετε χωρισ λογο και λετε μαλακιες μη παραπονιεστε επειδη λεω αληθειεσ εδω μεσα ειστε το 80 τισ εκατο παθητικοι και κραζετε τισ πιο ωραιεσ τρανσ και γραφετε ολο ανακριβιεσ λιγεσ ειναι οι ομορφεσ και καθαραα παθητικεσ τρανσ και μεσα σαυτεσ ειμαι και γω και οσο βλεπω να γραφετε παπαριεσ ολοι σασ και να πραπλανητε τουσ αντρεσ εδω μεσα θα σασ καραζω οσο ασχολειστε αρνητικα μαζι μουΚατά τα άλλα καθόλου ρατσισμός...
Συνημμένα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.492
- Πόντοι
- 2.356
οταν γυρνατε και με κραζετε χωρισ λογο και λετε μαλακιες μη παραπονιεστε επειδη λεω αληθειεσ εδω μεσα ειστε το 80 τισ εκατο παθητικοι και κραζετε τισ πιο ωραιεσ τρανσ και γραφετε ολο ανακριβιεσ λιγεσ ειναι οι ομορφεσ και καθαραα παθητικεσ τρανσ και μεσα σαυτεσ ειμαι και γω και οσο βλεπω να γραφετε παπαριεσ ολοι σασ και να πραπλανητε τουσ αντρεσ εδω μεσα θα σασ καραζω οσο ασχολειστε αρνητικα μαζι μου
Δεν είναι δα και δύσκολο να καταλάβει κάποιος ή κάποια όταν γράφεται μια ανακρίβεια ή ένα ψέμα για κάποια που εκδίδεται με χρηματική αμοιβή. Τα τρολσ και οι διαφημιστές - κράχτες φαίνονται γρήγορα. Εγώ για παράδειγμα με σένα δεν έχω πάει και γι αυτό ποτέ δεν θα έγραφα ανακρίβεια ούτε θετική ούτε αρνητική. Το ότι είναι οι περισσότεροι παθητικοί έχει να κάνει με την αγορά... μη χαλιέσαι. Έτσι είναι. Τι να κάνουμε;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K