Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Για μενα προσωπικα ενα απο τα κυριοτερα κριτηρια που εχω ειναι το κριτηριο της διαρκειας.Αυτη που δουλευει πολλα χρονια και συνεχεια μετραει.Ολα τα αλλα απλα συμπληρωνουν.. :hi:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
άσε μας ρε καραγκιόζη που θα με δυσφημισεις κιόλας... δεν έχω ξανά δει πελάτη σαν εσένα ??? Ε λογικό αφού μου έρχονται νέα εμφανισημα παιδιά και δεν ασχολούνται σαν τις τελευταίες κατινες εδω μέσα σαν εσένα κ είσαι ένα μπάζο του κέρατα ...χαχαχαχαχα
γατάκι μου με μένα τ θα κάνεις θα μ γραντσουνισεις καμία μέρα ....ασ τ άλλους ν λεν ...εγώ σ χω πάρει κ σ γουσταρω φουλ .....

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
Δε χρειάζεται αγάπη μου...όσοι με έχουν γνωρίσει ξέρουν τι άτομο είμαι...δεν περίμενα από εδώ μέσα τόσο καιρό μία καλή κουβέντα από σας ίσα ίσα το αντίθετο...συνέχεια δυσφήμιση κ αρνητικά σχόλια για να προωθείται αυτά που σας συμφερουν...ειμαι καλη με όσους μου φέρονται καλά κ σκύλα μαύτους που δεν έχουν σωστή συμπεριφορά απέναντι μου...έτσι ώστε να με αποκαλούν αποτομη κ ένα σωρο μαλακιες γιατί δεν τους δέχτηκα επειδή μου κάνανε παζάρια κ παπαριζοντουσαν στο τηλ ...αργοσχολοι Μαλακές
πες τα αδερφουλα πες τα!!!!!

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
οσες μαθαν να τ αρπαζουν ευκολα και σηκωσαν και μπαϊρακι, ας θυμηθουν οτι μεχρι πριν μια 5ετια κοντευαν να μεινουν αστεγες και με την αντρικη τους εμφανιση, και να αναθεωρησουν για τον τροπο που μιλανε/φερονται. οντως, ακομη και εαν δεν αγαπας το κοινο σου, δεν παρεχεις value υπηρεσιες και δεν εισαι φιλικη, μπορεις να επιβιωσεις σε αυτο το κλαδο που ουτε με χοντραδες σαν αυτες δε σε πεταει εξω. για αυτο φταινε οι αγαθομουνιδες πελατες. ενα ειναι σιγουρο ομως, οτι εαν εισαι απ αυτες που σεβονται και δεν ξεχνανε απο που ξεκινησαν, θα σε απογειωσει η ιδια σου η πελατια.

its called KARMA

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
οσες μαθαν να τ αρπαζουν ευκολα και σηκωσαν και μπαϊρακι, ας θυμηθουν οτι μεχρι πριν μια 5ετια κοντευαν να μεινουν αστεγες και με την αντρικη τους εμφανιση, και να αναθεωρησουν για τον τροπο που μιλανε/φερονται. οντως, ακομη και εαν δεν αγαπας το κοινο σου, δεν παρεχεις value υπηρεσιες και δεν εισαι φιλικη, μπορεις να επιβιωσεις σε αυτο το κλαδο που ουτε με χοντραδες σαν αυτες δε σε πεταει εξω. για αυτο φταινε οι αγαθομουνιδες πελατες. ενα ειναι σιγουρο ομως, οτι εαν εισαι απ αυτες που σεβονται και δεν ξεχνανε απο που ξεκινησαν, θα σε απογειωσει η ιδια σου η πελατια.

its called KARMA
πολυ σωστος ο παιχτης

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Για μενα προσωπικα ενα απο τα κυριοτερα κριτηρια που εχω ειναι το κριτηριο της διαρκειας.Αυτη που δουλευει πολλα χρονια και συνεχεια μετραει.Ολα τα αλλα απλα συμπληρωνουν.. :hi:
υποκλινομαι  :kneel: :kneel: :kneel:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

its called KARMA
θα των βγαλω και θα των παιξω για παρτη σου μουτρο :rockon: :rockon: :rockon:

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1

its called KARMA
αν αναφερεσαι σε μενα εγω εγω ειμαι 2μιση χρονια στη δουλεια αυτη οχι 5 οπως και πριν ξεκινησω ειχα πολυ καλη δουλεια σε αλλο κλαδο αν δεν αναφερεσαι σε μενα γραψε λαθος

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
αν αναφερεσαι σε μενα εγω εγω ειμαι 2μιση χρονια στη δουλεια αυτη οχι 5 οπως και πριν ξεκινησω ειχα πολυ καλη δουλεια σε αλλο κλαδο αν δεν αναφερεσαι σε μενα γραψε λαθος

φερε την μυγα πισω.
τα ξερουμε και τα δικα σου. ειχες πολυ δουλεια που δουλευες μπαρμαν στο μπουρναζι? εμας βρηκες ρε να τα πεις αυτα?
μην σε τρωει ο κωλος σου να αρχισουμε να λεμε τα πραγματα οπως ειναι (και διεψευσε εαν δεν ειναι....)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχοντας το θαρρος της γνωμης ...θα πω μερικα πραγματα.Η σιλβιειναι μια τρανς παθητικη που κανει την δουλεια της πολυ καλα.Το αν την γουσταρεις σαν εμφανιση η οχι ειναι κατι αλλο το οποιο μπορουμε να το συζητησουμε αλλα θα εχει πολυ υποκειμενικο γουστο του καθενος.Ασφαλως εφοσον ειναι παθητικη ψαχνει ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ αντρες για την δουλεια της και κατα επεκταση να περναει καλα. :orchestra:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
φερε την μυγα πισω.
τα ξερουμε και τα δικα σου. ειχες πολυ δουλεια που δουλευες μπαρμαν στο μπουρναζι? εμας βρηκες ρε να τα πεις αυτα?
μην σε τρωει ο κωλος σου να αρχισουμε να λεμε τα πραγματα οπως ειναι (και διεψευσε εαν δεν ειναι....)

πες τ ρε μουτρο γιατι μ εχει χαλβαδες αναρωτιεται και που την εχουμαι δει ....ο κοσμος τ χ τουμπαν κ αυτη αναρωτιται

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
φερε την μυγα πισω.
:rockon: :kneel: :hi: :rockon: :kneel: :hi:

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
φερε την μυγα πισω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ DJ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΣΜΣ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑ ΚΑΒΛΑΡΑ ΤΡΑΒΕΛΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΒΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΛΟ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ??
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΡΕ  ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΗΝΗΣ ΣΑΣ ΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ DJ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΣΜΣ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑ ΚΑΒΛΑΡΑ ΤΡΑΒΕΛΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΒΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΛΟ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ??
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΡΕ  ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΗΝΗΣ ΣΑΣ ΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??
ασ αφησουμε τους εγωισμους και ας κοιταξουμε λιγο τους εαυτους μας
α ρε ΑΡΚΑ ποσα χρονια μπροστα ησουν ...... (καβλαρα - τραβελαρα)
πολυ ΑΡΑ επεσε
αυτα τα ολιγα απο ενα ΠΑΙΔΑΡΑ  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
ασ αφησουμε τους εγωισμους και ας κοιταξουμε λιγο τους εαυτους μας
α ρε ΑΡΚΑ ποσα χρονια μπροστα ησουν ...... (καβλαρα - τραβελαρα)
πολυ ΑΡΑ επεσε
αυτα τα ολιγα απο ενα ΠΑΙΔΑΡΑ  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
ΕΤΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΑΡΑΣ ΚΑΒΛΑΡΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom