καλημερα παιδες ξερουμε τιποτα για αυτο?
Check my profile onlyfans https://onlyfans.com/alexandrapap26 Ονομάζομαι Αλεξανδρα και είμαι τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Με δικό μου καθαρό χωρο με όλες τς ανέσεις και με δυνατότητα ντους πριν και μετά. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με...
kanesex.com
Εχω παρει κανα δυο φορες σε διαφορετικη ημερα κ ωρα ... δεν απανταει... Μπορει κανεις να μου πει αν παιζει και ενεργητικα κ τιμη?
Να ξερω αν ειναι να επιμεινω η οχι....
'Ελα, θα σου απαντήσω εγώ. Την είχα πάρει το 2019 το καλοκαίρι προς το τέλος καλοκαιριού. Τοτε ήταν σε μία κάθετο στην Ιερά οδό. Βρήκα εύκολα να παρκάρω καθότι τέλη Αυγούστου. Πολύ καλό παιδί. Ο χώρος ήταν μέτριος. Μπάνιο δεν πρόσφερε. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ καλή. Στην εμφάνιση επίσης πολύ καλή. Ήταν ακριβώς αυτό που είχα δει στις φωτογραφίες. Την είχα σταμπάρει από παλιά, όταν έβγαινε στην Συγγρού χαμηλά, περίπου στο ύψος του Media Markt.
Ως προς το κρεβάτι, ήταν ικανοποιητική, με όμορφο σώμα και πολύ ερωτική. Όχι, δεν την λες ενεργετική αν και δουλευει ενεργετικά. Περισσότερο είναι μάλλον πως θα της έρθει η όλη φάση. Είναι αδύνατη, μικροκαμωμένη και καθόλου αντρουά. Έχει θυληκότητα. Αν αναζητάς άγριες καταστάσεις δεν σου τη συστήνω. Εμένα μου είχε πάρει τότε θυμάμαι 50 ευρω. Επίσης εξ όσων θυμάμαι δεν ήταν και με άνεση χρόνου. Σε κάθε περίπτωση, για μια φορά, αξίζει να την δοκιμάσεις. Μπορεί να σου αρέσει και να βγάλετε καλή χημεία και να μείνεις ευχαριστημένος. Εμένα δεν με ενθουσιάσε. Και πάλι σου ξαναλέω, για το ενεργετικό σκέλος δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια. Ίσως έπεσα και εγω σε κακή μέρα.
ΥΓ. Με ξενέρωναν τα τεράστια τατού που είχε στο σώμα πόδι - αλλά περί ορέξως. Σαν εμφάνιση είναι ακριβώς όπως την βλέπεις. Είναι τίμια και οκ. Απλά σε εμένα δεν μου άρεσε στο κρεβάτι. Δηαδή αν ψάχνεις κάτι σε ενεργετικό απλά δοκίμασέ την και δες. Σίγουρα δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου πάντως.