You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
dew eimai na sou list kathe aporia ..
Έχει κανείς υπόψη του τι παίζει εδώ; Φρέσκια η αγγελία και το μωρό φαίνεται too good to be true.
sti til aytaπες μας ποσα ζητας ..
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
αν κανείς ότι λες στην αγγελία σου και είσαι ο της αυτή στην φωτό θα είσαι όνειρο !!!! Προσόντα από ότι βλέπω στις φωτό είναι μικρό καλό και αυτό !!!call me
eimai akrivos ayto pou vlepeis stis foto den eimai gia na koridepsw eew pera ... exalou h sinantisi einai h kalyterh apodiskiαν κανείς ότι λες στην αγγελία σου και είσαι ο της αυτή στην φωτό θα είσαι όνειρο !!!! Προσόντα από ότι βλέπω στις φωτό είναι μικρό καλό και αυτό !!!
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Θελω να μου πειτε τραβελακι με τις καλυτερες υπηρεσιες μασαζ και τιμη αν γνωριζετε.
dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.353
- Πόντοι
- 1.196
Θελω να μου πειτε τραβελακι με τις καλυτερες υπηρεσιες μασαζ και τιμη αν γνωριζετε.
Αν κι έχω πολύ καιρό να πάω μαζί της, η tzeniTr, φίλε, είναι καλή και στους δύο ρόλους και το έχει στο μασάζ. Τιμή στα 50, τίμια περίπτωση, αξίζει επίσκεψη.
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
eimai akrivos ayto pou vlepeis stis foto den eimai gia na koridepsw eew pera ... exalou h sinantisi einai h kalyterh apodiski
αν ήσουν εσύ στις φώτο θα είχες βάλει και φωτογραφίες προσώπου.
Δεν έχω δει καμία ελληνίδα τρανς κοπέλα με το κορμί των φωτογραφιών σου, αν και υπάρχουν κάποιες που το πλησιάζουν.
Αν παρολαυτά με διαψεύσεις, χάνω το στοίχημα και θα με πηδήξεις αυτή τη φορά χωρίς αντίτιμο
den tha evaza pote mou foto you prosopo mou gt logika exw kai prosopiki zwh pera apo olo ayto kai eipidi mpainei poli kosmo kai vlepei tis aggelies den tha hthela na ektethw profanos, kai gt allwste mia dokimi tha se pisei , mporoume na klisoume ena rantvou aplä kai mono gia na me deis , den exw kanena thema wtse na deis an einai fake oi foto einai aula ta pragmata ,oute apefthinomai se xazous isa isa mono sovara atoma thelw na perasoume kala kai na einai monoimi mou pelates ;)αν ήσουν εσύ στις φώτο θα είχες βάλει και φωτογραφίες προσώπου.
Δεν έχω δει καμία ελληνίδα τρανς κοπέλα με το κορμί των φωτογραφιών σου, αν και υπάρχουν κάποιες που το πλησιάζουν.
Αν παρολαυτά με διαψεύσεις, χάνω το στοίχημα και θα με πηδήξεις αυτή τη φορά χωρίς αντίτιμο
originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Αν έχει κάποιος info ας στείλει .Μάγκες καλησπέρα ! Σκέφτομαι να βρεθώ με την Εύα από Νίκαια.. έχει κανεις εμπειρία ; Εξωτερική εμφάνιση κλπ;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ahotone
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Και πάλι μαζί μας !!! :-)
Αθήνα μέχρι τις 16 και μετά Θεσσαλονίκη μέχρι τις 19
Αθήνα μέχρι τις 16 και μετά Θεσσαλονίκη μέχρι τις 19
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Συνάδελφοι στο s cape μπορεί να γίνει παιχνίδι με κάνα τραβελακι;;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
κανα μωρο για αυτες τις μερες αθηνα ψήνεται???????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις