ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
Για Maya Trans (λεει απο Βραζιλια και κινενιται στο fb) ξέρουμε κατι αξιόπιστο?
Ξέρει κανείς τίποτα ? Βατραχε ?
βλέπω μια βαρετή εξέλιξη τ πραγμάτων από τ νέο αίμα στ άθλημα κ Μ στεναχωρεί ....Ξέρει κανείς τίποτα ? Βατραχε ?
Όταν λες 50 ?βλέπω μια βαρετή εξέλιξη τ πραγμάτων από τ νέο αίμα στ άθλημα κ Μ στεναχωρεί ....
Όλοι ρωταν και περιμένουν πληροφορίες από κάποιους γνωστές...λοιπών μούτρα κάντε καμια βολτα 50 τελως...καλή αρχή στ ψάξιμο κ στο κράξιμο .....εγώ έχω στερέψει ποια...
Όταν λες 50 ?
βλέπω μια βαρετή εξέλιξη τ πραγμάτων από τ νέο αίμα στ άθλημα κ Μ στεναχωρεί ....
Όλοι ρωταν και περιμένουν πληροφορίες από κάποιους γνωστές...λοιπών μούτρα κάντε καμια βολτα 50 τελως...καλή αρχή στ ψάξιμο κ στο κράξιμο .....εγώ έχω στερέψει ποια...
Κανείς δεν θέλει να πετάει 50αρικα στα σκουπίδια, καλό είναι λοιπόν όποιος γνωρίζει να λέει.Για την ντανιελα μαλλον λεει... Τοσα ζηταει. Κ για "εμας" που δεν κάνουμε τεστ ντραιβ... Εχει δικιο το παιδι αλλα ρε φιλε μην με παρεξηγεις. Ανεργος 2 χρονια περοστασιακα μεροκαματο κ οποτε μπορω τα σκαω στον εθισμο μου τον ανωμαλο...
παρακαλω ενημερωστε με πως συμμετεχω σε συζητησηEπειδη δεν εχω λεφτα για ξοδεμα ως φοιτητης μπορεις να γινεις πιο κατατοπιστικος ?
ειμαι λιγο ασχετος.ευχαριστώπαρακαλω ενημερωστε με πως συμμετεχω σε συζητηση
ρε μούτρα εσείς δεν πάτε μέχρι τ Συγγρού τ Μ λέτε!!!!! ΤωραΚανείς δεν θέλει να πετάει 50αρικα στα σκουπίδια, καλό είναι λοιπόν όποιος γνωρίζει να λέει.
Έχω βάλει στο μάτι και μια φενια κοκκινομαλλα αν ξέρει κάποιος τιμή κτλ
Δεν είσαι προφανώς υποχρεωμένος να βοηθήσεις, εσύ μπορεί να έχεις καλό εισόδημα και να μην σε νοιάζει για να 50αρι, εγώ όμως που δεν έχω ακόμα δικά μου λεφτά δεν μπορώ να ξοδεύω όπου θέλω. Ρώτησα εσένα προσωπικά γτ λογικά ξέρεις καλύτερα από όλους εδώ μέσαρε μούτρα εσείς δεν πάτε μέχρι τ Συγγρού τ Μ λέτε!!!!! Τωρα
ΝανσυΨαχνω καποιο τραβελι μικροσωμο.Εχει κάποιος καμια πληροφορία?
Ωραιο μωρο εισαι, και δε μου λες ποσο παει το μαρουλι?