Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Που είναι αυτή η ψυχή στα 90ς είχα κόλλημα μαζί της δεν το είχε κόψει ακόμα αργότερα την πέτυχα εγχειρισμένη σε κάποια μαγαζιά μετά χάθηκε.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
έλα ρε συ,
η γνωστή Αφροδίτη είναι από Φ 104 στα 90's

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Η Αφροδίτη! Την γνώρισα μετά την εγχείρηση στο φ99. Εμφανιζόταν σε διάφορες περιόδους το 90 και αρχές 00.

Lord24

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά γνωρίζεται αν υπάρχει κάποια τρανς με μεγάλα προσόντα που να της αρέσει να γαμέι γυναίκα? Την θέλω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Χωρις καμια απολυτως δοση ειρωνιας κ με απολυτο σεβασμο στις σεξουαλικες προτιμησεις του οποιουδηποτε μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι καποιος προτιμαει τραβελια?κ ακομα χειροτερα αν προτιμαει τραβελια γιατι γουσταρει ανεγχειρητα?θελω να πω αν καποιος γουσταρει πουτσα(σεβαστο) παει κατευθειαν με αντρα οποτε κ ειναι gay..προσωπικα με αηδιαζει η ιδεα αλλα οκ το σεβομαι..απο περιεργεια ρωταω..κ δε το παιζω ηθικος..εχω παει με καμια 500αρια πουτανες σε studio,εξωτερικο κ call girl

Επισκέπτης
Χωρις καμια απολυτως δοση ειρωνιας κ με απολυτο σεβασμο στις σεξουαλικες προτιμησεις του οποιουδηποτε μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι καποιος προτιμαει τραβελια?κ ακομα χειροτερα αν προτιμαει τραβελια γιατι γουσταρει ανεγχειρητα?θελω να πω αν καποιος γουσταρει πουτσα(σεβαστο) παει κατευθειαν με αντρα οποτε κ ειναι gay..προσωπικα με αηδιαζει η ιδεα αλλα οκ το σεβομαι..απο περιεργεια ρωταω..κ δε το παιζω ηθικος..εχω παει με καμια 500αρια πουτανες σε studio,εξωτερικο κ call girl
άλλη μια συζήτηση που δεν έχει νόημα γιατί πραγματικά δεν την καταλαβαίνω, ειδικά αν τα ερωτήματα τίθενται τόσο απλοϊκά με όρους νηπιαγωγείου. Αν έχει πάει εξωτερικό και έχει δει πράγματα εκεί όπως ισχυρίζεται δεν θα έπρεπε να την θέτει. Διότι δεν έχει καταλάβει γρι από σεξουαλικότητα, αλλά και πάλι όπως λέει ο απλός σοφός λαός περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Ευχαριστώ! Πόσα ζητάει ξέρουμε;

ένα 50ρικο ήταν τότε που την είχα πάρει. Συμφωνώ με τον προηγούμενο: είναι μεν πολύ θηλυκή, με νάζια και τέτοια, κάνει και κάτι αεροπλανικά στην πίπα (π.χ. όρθιο 69 !!) αλλά από την αρχή ζητάει έξτρα, και είναι μόνο παθητική (όλο το κωλαράκι ήθελε να της γλείψω, εκείνη τίποτα...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom