Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (1 μέλη και 67 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
θελω να ρωτησω την transilvi ποτε αρχιζει το show στις κουκλες?????

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Αληθεια γνωριζει κανεις τι γινεται τωρα με καποιες απο αυτες?
Αναφερομαι στις Αντζελα Γιαννου και Ευα Κουμαριανου..
"Παιζουν" πουθενα? τις εχι δει/παρει καποιος προσφατα?

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Επιμενω ρε παιδια...ειναι δυναοτν να μην γνωριζει κανεις κατι για αυτες?
ας κανει τον κοπο να γραψει κατι...

ευχαριστω και καλημερα...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επιμενω ρε παιδια...ειναι δυναοτν να μην γνωριζει κανεις κατι για αυτες?
ας κανει τον κοπο να γραψει κατι...

ευχαριστω και καλημερα...
h αντζελα γιαννου εχει μουνι αλλα εχει εξαφανηστει η κουμαριανου δεν εχει μουνι και μπορεις αν κανεις μια βολτα στη συγγρου κοντα στη σκρα η καθε σαββατο στις κουκλες που κανει σοου :idiot: :idiot: :idiot:αλλα δεν εχω παρει καμια απο τις δυο :2funny: :2funny:.............ελπιζω να σε καληψα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

billarosa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Αληθεια γνωριζει κανεις τι γινεται τωρα με καποιες απο αυτες?
Αναφερομαι στις Αντζελα Γιαννου και Ευα Κουμαριανου..
"Παιζουν" πουθενα? τις εχι δει/παρει καποιος προσφατα?
η κουμαριανου ειναι προς το τελος της πιατσας και ειναι αρκετα καλη .οσο για την αλλη δεν εχω ιδεα ποια ειναι :huh:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σύντροφε tyler εγώ έχω πάει και με τις δύο. Με την Άντζελα (που ένας άλλος σύντροφος την έδειξε σε σχετικά παλιό περιοδικό του 2002) έχω πάει και πολύ παλιά όταν δεν έχει εγχειρισθεί και σαφώς ήταν ωραιότερη από πρόσφατα που την είδα τυχαία. Παλαιότερα την δεκαετία του 1980 πριν αρχίσει επαγγελματικά (για τα καλά) την πετύχαινες στο δωμάτιο υπηρεσίας στο γνωστό τότε σπίτι στο Μεταξουργείο με τα εγχειρισμένα κορίτσια. Στην ελληνική τσόντα που παίζει δεν είχε ακόμη κάνει εγχείριση. Μπορώ να πώ ότι ήταν σωστός χαρακτήρας με πολύ ωραία χαρακτηριστικά σε κάθε φάση της ζωής της. Επίσης ήταν έξυπνος άνθρωπος και ευγενής. Κρίμα που δεν την έχουμε όπως παλιά.
Το ίδιο μπορώ να σου πώ και για την Εύα. Θα προσθέσω όμως ιδιαίτερα για την Εύα, ότι έχει πλούσια φαντασία στον έρωτα και πολύ περισσότερο στη ζωή.
Μόλις συγκεντρώσω έγκυρες πληροφορίες θα τις σημειώσω. :rolleyes:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Υστερόγραφο :
Σύντροφε Tyler, για την Εύα σε ενημέρωσε σχετικά η πολύ καλή μας φίλη Silvia, οπότε δεν χρειάζεται παρά μόνο να αναζητήσουμε την Άντζελα μας. Αναμονή...

billarosa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια να ρωτησω κατι.οι κουκλες που βρισκονται και αξιζουν την επισκεψη?

sexyboy76

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια κανα καλο club με trans? (εκτος απο το ΚΟΥΚΛΕΣ)
Ευχαριστω

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σύντροφε καλησπερα.
Όλα είναι καλα και ολα ειναι ασχημα. Εξαρτάται πως αισθανεσαι οταν πηγαινεις η ζεις το καθε γεγονός.
Οι "κουκλες" βρίσκονται Ζαν Μωρεάς 3 Κουκάκι
Για να έχεις μια πρωτη "γευση" για το συγκεκριμενο μπαρακι κανε συνδεση στο
rolleyes:  :dancing:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σύντροφε Sexyboy

Καλησπερα. Στο "Ελλάντα" ειναι δυσκολες τετοιες καινοτομες δραστηριοτητες και θα χρειασθει μερικα χρόνια ακόμη για να υπαρχουν επιπλέον σχετικα μπαρακια οπως οι "κουκλες". Το περίεργο, θα έλεγα, είναι που μπορεσε και εγινε αυτο το μπαρακι γιατι οι προκαταληψεις και τα στεγανα εχουν βαθιές ριζες στην πατριδα μας (αλήθεια, ποιοι είναι αυτοι που θα υπερασπισθουν την πατριδα και την ζωή? οσοι ζουν μιζερα 'η οσοι γνωριζουν την ομορφιά της?) Εστω και ως διαφορετικη προταση διασκεδασης θα επρεπε να  υποστηριχθει...
Στην Κεντρική Αμερική (που εχει ωραια "κοριτσια", βλεπε αντιστοιχες υποσημειωσεις συντροφων) διοργανώνονται δημοσια παρτυς με "κοριτσια" σε ονομαστικες γιορτες ακομη και σε παιδικα πάρτυς. Αυτο σημαινει πολλά.

Υστερόγραφο:

Για να αποτιμησεις τον πολιτισμο και το επιπεδο μιας κοινωνιας αρκει να εξετασεις τον τρόπο που αυτη συμπεριφερεται στις ατομικες ελευθεριες και προτιμησεις... :think:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Σύντροφε Sexyboy

Καλησπερα. Στο "Ελλάντα" ειναι δυσκολες τετοιες καινοτομες δραστηριοτητες και θα χρειασθει μερικα χρόνια ακόμη για να υπαρχουν επιπλέον σχετικα μπαρακια οπως οι "κουκλες". Το περίεργο, θα έλεγα, είναι που μπορεσε και εγινε αυτο το μπαρακι γιατι οι προκαταληψεις και τα στεγανα εχουν βαθιές ριζες στην πατριδα μας (αλήθεια, ποιοι είναι αυτοι που θα υπερασπισθουν την πατριδα και την ζωή? οσοι ζουν μιζερα 'η οσοι γνωριζουν την ομορφιά της?) Εστω και ως διαφορετικη προταση διασκεδασης θα επρεπε να  υποστηριχθει...
Στην Κεντρική Αμερική (που εχει ωραια "κοριτσια", βλεπε αντιστοιχες υποσημειωσεις συντροφων) διοργανώνονται δημοσια παρτυς με "κοριτσια" σε ονομαστικες γιορτες ακομη και σε παιδικα πάρτυς. Αυτο σημαινει πολλά.

Υστερόγραφο:

Για να αποτιμησεις τον πολιτισμο και το επιπεδο μιας κοινωνιας αρκει να εξετασεις τον τρόπο που αυτη συμπεριφερεται στις ατομικες ελευθεριες και προτιμησεις... :think:
φιλε farkeli εισαι πολυ κατατοπιστικος και αναλυτικος σε καθε ποστ σου...αν και νεος,στο σαιτ,εισαι ηδη ενα αξιο μελος του χωρου,να σαι καλα!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλε Psaxnw καλημερα.

Σε ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σου.
Θα πρέπει όμως να πούμε, ότι δεν έχω έως τώρα δώσει σπάνιες και ιδιαίτερες πληροφορίες στις ερωτήσεις των συντρόφων, απλά τοποθετούμε σημειώνοντας τις απόψεις μου (που ορισμένοι μπορεί να διαφωνούν... και αυτό είναι σεβαστό) και πρόσθετα υπενθυμίζω συνήθη και απλά στοιχεία που οι παλιοί (...που είναι βεβαίως αλλιώς) είτε δεν έχουν χρόνο να απαντήσουν είτε δεν τους προκαλεί ενδιαφέρον να απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις.

Και πάλι σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Καλημέρα  :sunglasses:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Με την Άντζελα (που ένας άλλος σύντροφος την έδειξε σε σχετικά παλιό περιοδικό του 2002) έχω πάει και πολύ παλιά όταν δεν έχει εγχειρισθεί και σαφώς ήταν ωραιότερη από πρόσφατα που την είδα τυχαία. Παλαιότερα την δεκαετία του 1980 πριν αρχίσει επαγγελματικά (για τα καλά) την πετύχαινες στο δωμάτιο υπηρεσίας στο γνωστό τότε σπίτι στο Μεταξουργείο με τα εγχειρισμένα κορίτσια. Στην ελληνική τσόντα που παίζει δεν είχε ακόμη κάνει εγχείριση. Μπορώ να πώ ότι ήταν σωστός χαρακτήρας με πολύ ωραία χαρακτηριστικά σε κάθε φάση της ζωής της. Επίσης ήταν έξυπνος άνθρωπος και ευγενής. Κρίμα που δεν την έχουμε όπως παλιά.
Μια διόρθωση - και στις 3 τσόντες που έπαιξε ήταν ήδη εγχειρισμένη.  :)

Απ' ότι κατάλαβα, το έκανε περισσότερο για το χαβαλέ και την ευχαρίστηση παρά για να γίνει γνωστή.  :sunglasses:

Είμαι σίγουρος επίσης ότι "δάνεισε" τη φωνή της σε πολλές άλλες ταινίες του είδους.  :P

HONDOSS

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και εχω γνωρισει Τρανς που ειχαν σχεση και χειρουργηθηκαν (μαζι) , για να ζησουν και να παντρευτουν ως δυο γυναικες λεσβιες.
Πως την βρισκουνε? με γλυφομουνι η με γλυφοκολι?
αποτι ξερω δεν αισθανοντε και πολυ απο το μουνι οι εγχειρισμενες.ειναι λαθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom