You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.554
- Πόντοι
- 606
έχει πάει φανταροςφιλαρακια ξερει κανεις τι γινετε με μια Λολα λατινκολα?
εβγαινε ιερα οδος.
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 585
- Πόντοι
- 6.060
Θα συμφώνησω μαζί σου Ιάκυνθε. Η εμφανισή της για μενα ηταν αυτο που προσδοκούσα και η συμπεριφορα της ειναι απόλυτα επαγγελματικη. Και γω εφυγα με τις καλυτερες εντυπώσεις. Θα πρεπει να τονίσω οτι ειναι κατανοητο οτι σε καποιους οι "κοπέλες" θα αρεσουν και σε καποιους όχι, διότι η επαφή μαζι τους ειναι προσωπική και ο καθενας την βιώνει με τον δικό του τροπο και γι' αυτές ειναι ακριβώς το ίδιο. Το επιπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών θα πρεπει να ειναι το ιδιο η διάθεση όμως μπορει να διαφέρει απο πελάτη σε πελάτη αναλογα με το ποσο τους αρεσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.γεια σας μυστες,ειχα καιρο να επισκεφτω την ρανια απο τα ουρανια και ειπα να γραψω γι αυτην την καπως πιο εντονη-διαφορετικη εμπειρια. με υποδεχτηκε με μαυρο κοντο φορεμα και υπεροχα μαυρα πεδιλα. η ιδια ελαμπε και ηταν βαμμενη με το χαρακρτηριστικο τελειο μακιγιαζ της. με κερασε ουισκακι και αφου ειπαμε τα νεα μας περασαμε στο δωματιο. μετα απο πολλα παθιασμενα γλωσσοφυλλα μου γυρισε μπρουμιτα και εγω αρχισα την αγαπημενη μου ρουφοκωλαδα. η ιδια εβγαζε βογγακια καυλωτικα. να πω εδω οτι μοσχοβολαγε . αφου την εγλυψα στον κωλο καμποση ωρα περασαμε στο σεξ με πολλες στασεις και σεξ σε πολλα σημεια του σπιτιου της( ορθιο, στον καναπε,σαλονι) . μετα απο αυτο παρεδωσα τα οπλα παιζοντας μου την πουτσα με τα δαχτυλακια των ποδιων της(αυτο το εχω δοκιμασει αλλη μια φορα και ηταν μια φαντασιωση μου που μου εχει καρφωθει στο μυαλο τις τελευταιες μερες). θα ξαναπαω συντομα! ελπιζω να βοηθησα με την κριτικη μου! για μενα ειναι η ιδανικη gfe περιπτωση στην Αθηνα. αυτο εψαχνα και το βρηκα!
Θα συμφωνησω με το τελευταιο κομματι, δεν μπορουν να μας αρέσουν ολες, δεν μπορουμε ν αρεσουμε σε ολες/ολουςΘα συμφώνησω μαζί σου Ιάκυνθε. Η εμφανισή της για μενα ηταν αυτο που προσδοκούσα και η συμπεριφορα της ειναι απόλυτα επαγγελματικη. Και γω εφυγα με τις καλυτερες εντυπώσεις. Θα πρεπει να τονίσω οτι ειναι κατανοητο οτι σε καποιους οι "κοπέλες" θα αρεσουν και σε καποιους όχι, διότι η επαφή μαζι τους ειναι προσωπική και ο καθενας την βιώνει με τον δικό του τροπο και γι' αυτές ειναι ακριβώς το ίδιο. Το επιπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών θα πρεπει να ειναι το ιδιο η διάθεση όμως μπορει να διαφέρει απο πελάτη σε πελάτη αναλογα με το ποσο τους αρεσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.
Εγω απο την αλλη δεν μπορεσα να κανω κλικ με την Ρανια παρ ολο που η ιδια εκανε τα παντα να μ ευχαριστησει. Ετσι αποφασισα να μην ξαναβρεθω παρ ολο που και νεα ειναι και δεν ειναι ξεπετα.
Ειναι καθαρα θεμα γουστου γιατι και με αλλη κοπελα της ιδιας κατηγοριας (κρος προς τραβεστι θα ελεγα) ειχα περασει καλυτερα.
Και οπως παντα λεω, πρεπει να εμπιστευομαστε μονο την δικια μας κριση και ενστικτο και οχι τι γραφει ο καθενας εδω μεσα
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.554
- Πόντοι
- 606
Τελικό συμπέρασμα για μένα είναι ότι μία τρανς δεν πρέπει να Μπένου σε μία κατηγορία όπως θέλουν μερικές κ ζητάνε 60 μ 0 προσφορές σε εμφάνιση κ συμπεριφορά
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.554
- Πόντοι
- 606
κωλος την στη παρέα μας ....Τυχεροί στην Κύπρο ..Ορματε μούτρα τ μωρό τ τιμά τ θεμαΚαλως σας Βρηκα και εδω Βατραχε!!!! ειμαι Λεμεσο δωσε πασα ......99009094 αχχχ
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ρε βατραχομουρη να σε ρωτησω κατι ? οταν ειχα γραψει μια κριτηκη με ρανια κ την βαλερια στην κυπρο εσυ δεν ειχες πει οτι δεν πας με κρος κ αλλες τετοιες ανωμαλιες? δεν ειπες οτι δεν σου αρεσει στην φατσα κ οτι δεν πετας τα χρηματα σου ετσι? γραφεις κριτηκη με το παραμικρο κ δεν εγραψες για την εμπειρια σου με την ρανια κ τωρα το θυμηθηκες? .δεξου την κριτικη(δεν ειναι μια ειναι τρεις)εκ των οποιων ειναι μια αρνητικη αλλα με ευγενικο τροπο . δεν καταλάβαινω αυτην την επιθεση στην ρανια .ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας κ τις αντιπαθειες μας αλλα εσυ το εχεις παρακανει?μηπως συμβαινει τπτ αλλο?Να αναφερθώ κ γω μ τη σήρα μου από εμφάνιση μόνο κωλος κ η γάμπα αξίζει από συμπεριφορά θέλει ν είναι καλή αλλά κ βιαστική σύγχρονος δεν αξίζει τ 60 που ζητά ούτε για πλάκα ...Δεν μ χαλάσαι αλλά δεν εφιγα κ με τις καλύτερες εντυπώσεις που όλοι λεν εδώ μέσα ...Έχω αρχίσει ν πιστεύω μόνο σ μένα κ σε κανέναν άλλο..Ώρα συνεύρεσης περίπου 30λεπτα ...Θα την έβαζα στ φόρουμ ξεπέτες άνετα αλλά θ ήθελα ν δω μόνο εγώ κατάλαβα ότι τ κάνει καθαρά γ τ φράγκα κ τίποτα παραπάνω ......Ούτε γ πλάκα ποτέ ξανά
ρε βατραχομουρη να σε ρωτησω κατι ? οταν ειχα γραψει μια κριτηκη με ρανια κ την βαλερια στην κυπρο εσυ δεν ειχες πει οτι δεν πας με κρος κ αλλες τετοιες ανωμαλιες? δεν ειπες οτι δεν σου αρεσει στην φατσα κ οτι δεν πετας τα χρηματα σου ετσι? γραφεις κριτηκη με το παραμικρο κ δεν εγραψες για την εμπειρια σου με την ρανια κ τωρα το θυμηθηκες? .δεξου την κριτικη(δεν ειναι μια ειναι τρεις)εκ των οποιων ειναι μια αρνητικη αλλα με ευγενικο τροπο . δεν καταλάβαινω αυτην την επιθεση στην ρανια .ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας κ τις αντιπαθειες μας αλλα εσυ το εχεις παρακανει?μηπως συμβαινει τπτ αλλο?
δηλαδη εσυ μετα απο τοσα χρονια καταλαβες τι παιζει με τον βατραχο;
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.554
- Πόντοι
- 606
Καλημέρα στα αγόρια κ στ κορίτσια της παρέας ...Είχα προσπαθήσει παλιότερα ν βρεθώ μ τη Ράνια μόνο κ μόνο η να έχω μία άποψη για κανέναν άλλο λόγο αλλά δεν έκατσε φάση γιάτι κ δεν μου άρεσε στη φάτσα αλλά και γιατί κάνα δυο χώρες που τ είπαμε στ τηλ ήταν Κάπος επιθετική .....Αλλά όπως κ ν ειχαι είχα σκοπό ν πάω ...Όλα τ αλλά είναι περητα ..Δηλαδή εσείς τ 60 ε τ βλέπεται οκ γ 3ο λεπτά .....Μαύρο λυπον ...Α και σορυ αν ενοχλισω ρε παιδιά δεν θ τ ξανακανω .
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 162
- Πόντοι
- 16
βατραχε πολύ την προμοταρεις την Μπέμπα αλλά δεν μπορώ να σε κατηγορήσω για αυτό...κωλος την στη παρέα μας ....Τυχεροί στην Κύπρο ..Ορματε μούτρα τ μωρό τ τιμά τ θεμα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
γιατί ρε μάστορα; σε έδιωξε πάνω στο μισάωρο; εγώ όσες φορές πήγα ποτέ της δεν έδειξε να την ενδιαφέρει ο χρόνος και πάντα τελείωνε μαζί μου χωρίς να της το ζητήσω.. θα μου πεις δεν ταιριάζουν ολοι με όλους.. έτσι το δέχομαι..Καλημέρα στα αγόρια κ στ κορίτσια της παρέας ...Είχα προσπαθήσει παλιότερα ν βρεθώ μ τη Ράνια μόνο κ μόνο η να έχω μία άποψη για κανέναν άλλο λόγο αλλά δεν έκατσε φάση γιάτι κ δεν μου άρεσε στη φάτσα αλλά και γιατί κάνα δυο χώρες που τ είπαμε στ τηλ ήταν Κάπος επιθετική .....Αλλά όπως κ ν ειχαι είχα σκοπό ν πάω ...Όλα τ αλλά είναι περητα ..Δηλαδή εσείς τ 60 ε τ βλέπεται οκ γ 3ο λεπτά .....Μαύρο λυπον ...Α και σορυ αν ενοχλισω ρε παιδιά δεν θ τ ξανακανω .
γιατί ρε μάστορα; σε έδιωξε πάνω στο μισάωρο; εγώ όσες φορές πήγα ποτέ της δεν έδειξε να την ενδιαφέρει ο χρόνος και πάντα τελείωνε μαζί μου χωρίς να της το ζητήσω.. θα μου πεις δεν ταιριάζουν ολοι με όλους.. έτσι το δέχομαι..
αυτο ακριβως
μας αρεσει δεν αρεσει η Ρανια, δεν θα σ εξαπατησει ποτε
και η τιμιοτητα ειναι πιο σημαντικη για μενα απο την ομορφια οταν αυτη συνοδευεται απο "πουστια"
ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ !!! ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣ (ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑ Κ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ)
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.554
- Πόντοι
- 606
Ε τότε όλη δικιάς σας εγώ δε θ ξαναπαρω
Γνωριζουμε κατι γι'αυτην;