Γεια σας. Ξερουμε κατι γι'αυτην;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
βαλε ενα link ρε φίλεΡε παιδιά,ξέρουμε κάτιψγια κάποια Ελεάνα από κέντρο Αθήνας,από το sexylist.gr?
voulgara cross, tin eixa pari prin kana 2-3 xronia otan eixe protoerthi. Kalo pedi kai filotimi alla paei kairos. Tin exw petixei stin siggru alla den ekatse gia na exw pio prosfati anafora
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
μιλάς για μία που έχει αγγελία μαζί με κρος ντρέσερ ?
τιμές και υπηρεσίες μπουρδέλου
τιμές και υπηρεσίες μπουρδέλου
Ρε παιδιά,ξέρουμε κάτιψγια κάποια Ελεάνα από κέντρο Αθήνας,από το sexylist.gr?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
Απλά φόλα!!! Ψάξε αλλού συναγωνιστή.
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
Ρουμάνα κρος ψιλοαξύριστη , στην Καλλιθέα, αθλητικό σώμα, διεκπεραιωτικές υπηρεσίες 50 ευρώ. ενεργοπαθητική. Μιά δοκιμή και πολύ ήταν.
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
κοίτα, αφού είσαι Καλαμάτα πήγαινε διότι δεν έχεις πολλές ευκαιρίες. Σε βάθος χρόνου εχει σχολιασθεί με μετριότατες κριτικές.
έχει κανείς..εμπειρία...??
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
δες pm
Καλησπερα σε ολους,θα ρωτησω κατι,ισως ασχετο δεν ηξερα που να το ρωτησω να πω την αληθεια.Τρανς με μικρα προσοντα,πιο θηλυκά* που εχει στην αθηνα,για να παμε να ριξουμε τον οβολο μας!Γιατι παντου βλεπω για ματσουκια και εχει τρομαξει ο κωλος μου!χαχαχχαα
παθητικα κατα προτίμηση.Σορρυ για το ακυρο ερωτημα και παλι.
Γαματε γιατι χανομαστε!!!! ;)
Ρουμάνα κρος ψιλοαξύριστη , στην Καλλιθέα, αθλητικό σώμα, διεκπεραιωτικές υπηρεσίες 50 ευρώ. ενεργοπαθητική. Μιά δοκιμή και πολύ ήταν.
Αρα παμε γι'αλλα. Ευχαριστω πολυ!
Γι' αυτήν ρωτάω.......
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Εγκρίνεται.σπ.πατση μένει
Φιλική ικανοποιητικό γαμηση.δεν τρελάθηκα βέβαια αλλά την έχω πάρει και παλια.ισως τώρα να έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο
Φιλική ικανοποιητικό γαμηση.δεν τρελάθηκα βέβαια αλλά την έχω πάρει και παλια.ισως τώρα να έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο
Εγκρίνεται.σπ.πατση μένει
Ειναι οντως αρκετα καλη. Ανετη, δε βιαζεται, της αρεσει αυτο που κανει και κανει τρομερη πιπα. Θα περασεις καλα!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
Ειναι οντως αρκετα καλη. Ανετη, δε βιαζεται, της αρεσει αυτο που κανει και κανει τρομερη πιπα. Θα περασεις καλα!
Παλιά ήταν Γκύζη και μετά πήγε γραμμές.Η Νίνα είναι που από πίπα είναι δύναμη και τον παίρνει καλά . Καλό παιδί απλά λίγο ντίβα τελευταία. Πάντος το 50άρι δεν θα το κλάψεις.
giorgos002
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
έχουν γραφτεί κριτικές..για το κορίτσι..σε κάποια παλιότερη ανάρτηση..?? βοήθα συναγωνιστη..χε..χε..!!!κοίτα, αφού είσαι Καλαμάτα πήγαινε διότι δεν έχεις πολλές ευκαιρίες. Σε βάθος χρόνου εχει σχολιασθεί με μετριότατες κριτικές.
Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Μακρια!!! Δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι μπαζολα ολκης..? Μας εχει απομεινει ακομη ελαχιστος νους για να καταλαβουμε ποτε ειναι μια φωτο real or photoshop. Και εκτος αυτου εαν προσεξεις δεν δειχνει καθολου το σωμα της αρα τι σημαινει αυτο..μπαουλοντιβανο του 1798!!! Μην πας θα το μετανοιωσεις.έχουν γραφτεί κριτικές..για το κορίτσι..σε κάποια παλιότερη ανάρτηση..?? βοήθα συναγωνιστη..χε..χε..!!!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
τ χω πει παλιότερα αρκετές φορές ...Κουραστικά ποιαΠαλιά ήταν Γκύζη και μετά πήγε γραμμές.Η Νίνα είναι που από πίπα είναι δύναμη και τον παίρνει καλά . Καλό παιδί απλά λίγο ντίβα τελευταία. Πάντος το 50άρι δεν θα το κλάψεις.
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
γεια σας μυστες,ειχα καιρο να επισκεφτω την ρανια απο τα ουρανια και ειπα να γραψω γι αυτην την καπως πιο εντονη-διαφορετικη εμπειρια. με υποδεχτηκε με μαυρο κοντο φορεμα και υπεροχα μαυρα πεδιλα. η ιδια ελαμπε και ηταν βαμμενη με το χαρακρτηριστικο τελειο μακιγιαζ της. με κερασε ουισκακι και αφου ειπαμε τα νεα μας περασαμε στο δωματιο. μετα απο πολλα παθιασμενα γλωσσοφυλλα μου γυρισε μπρουμιτα και εγω αρχισα την αγαπημενη μου ρουφοκωλαδα. η ιδια εβγαζε βογγακια καυλωτικα. να πω εδω οτι μοσχοβολαγε . αφου την εγλυψα στον κωλο καμποση ωρα περασαμε στο σεξ με πολλες στασεις και σεξ σε πολλα σημεια του σπιτιου της( ορθιο, στον καναπε,σαλονι) . μετα απο αυτο παρεδωσα τα οπλα παιζοντας μου την πουτσα με τα δαχτυλακια των ποδιων της(αυτο το εχω δοκιμασει αλλη μια φορα και ηταν μια φαντασιωση μου που μου εχει καρφωθει στο μυαλο τις τελευταιες μερες). θα ξαναπαω συντομα! ελπιζω να βοηθησα με την κριτικη μου! για μενα ειναι η ιδανικη gfe περιπτωση στην Αθηνα. αυτο εψαχνα και το βρηκα!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
γεια σας μυστες,ειχα καιρο να επισκεφτω την ρανια απο τα ουρανια και ειπα να γραψω γι αυτην την καπως πιο εντονη-διαφορετικη εμπειρια. με υποδεχτηκε με μαυρο κοντο φορεμα και υπεροχα μαυρα πεδιλα. η ιδια ελαμπε και ηταν βαμμενη με το χαρακρτηριστικο τελειο μακιγιαζ της. με κερασε ουισκακι και αφου ειπαμε τα νεα μας περασαμε στο δωματιο. μετα απο πολλα παθιασμενα γλωσσοφυλλα μου γυρισε μπρουμιτα και εγω αρχισα την αγαπημενη μου ρουφοκωλαδα. η ιδια εβγαζε βογγακια καυλωτικα. να πω εδω οτι μοσχοβολαγε . αφου την εγλυψα στον κωλο καμποση ωρα περασαμε στο σεξ με πολλες στασεις και σεξ σε πολλα σημεια του σπιτιου της( ορθιο, στον καναπε,σαλονι) . μετα απο αυτο παρεδωσα τα οπλα παιζοντας μου την πουτσα με τα δαχτυλακια των ποδιων της(αυτο το εχω δοκιμασει αλλη μια φορα και ηταν μια φαντασιωση μου που μου εχει καρφωθει στο μυαλο τις τελευταιες μερες). θα ξαναπαω συντομα! ελπιζω να βοηθησα με την κριτικη μου! για μενα ειναι η ιδανικη gfe περιπτωση στην Αθηνα. αυτο εψαχνα και το βρηκα!
Να αναφερθώ κ γω μ τη σήρα μου από εμφάνιση μόνο κωλος κ η γάμπα αξίζει από συμπεριφορά θέλει ν είναι καλή αλλά κ βιαστική σύγχρονος δεν αξίζει τ 60 που ζητά ούτε για πλάκα ...Δεν μ χαλάσαι αλλά δεν εφιγα κ με τις καλύτερες εντυπώσεις που όλοι λεν εδώ μέσα ...Έχω αρχίσει ν πιστεύω μόνο σ μένα κ σε κανέναν άλλο..Ώρα συνεύρεσης περίπου 30λεπτα ...Θα την έβαζα στ φόρουμ ξεπέτες άνετα αλλά θ ήθελα ν δω μόνο εγώ κατάλαβα ότι τ κάνει καθαρά γ τ φράγκα κ τίποτα παραπάνω ......Ούτε γ πλάκα ποτέ ξανά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις