thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Η επιστροφη του zobie. . .no 2σε ποιό θρίλερ, τίτλος ταινίας ?
Μουτρο μακριακαλησπερα!! Ξερουμε τιποτα??
Σαν τον MARILYN MANSON μοιαζει ρε συ!!!η Ζένια φαίνεται καυλάκι, πήγε κανείς σκάουτερ να ενημερώσει ?
Σαν τον MARILYN MANSON μοιαζει ρε συ!!!
για μένα αυτή τη στιγμή είναι η πιο ωραία παρουσία στη Συγγρου.. ...κυριοι...αναζητώ περαιτέρω πληροφορίες για Συγγρου, μαυρο smart, ξανθο τουμπανο...εθεάθη χθες γυρω στις 3.00. 70 ζητησε
για μένα αυτή τη στιγμή είναι η πιο ωραία παρουσία στη Συγγρου.. ...
νομιζω απο Ρουμανια πρεπει να είναι;
πάντως το μωρό ειναι για τρελα γουστα..δεν καταλαβα ξενη προφορα!
ΣυμφωνΑω!!!!πάντως το μωρό ειναι για τρελα γουστα..
πολύ εντυπωσιακή..
κυριοι...αναζητώ περαιτέρω πληροφορίες για Συγγρου, μαυρο smart, ξανθο τουμπανο...εθεάθη χθες γυρω στις 3.00. 70 ζητησε
καλά τ λεςη ελενα ειναι , με διαφορα η ωραιοτερη τρανς , πριν πολλα χρονια ειχε περασει και απο στουντιο στο ρεντη - ελληνορουμανα αναφεροταν στο ts-dating εγω εχω παει μερικες φορες μαζι της, μονο το παθητικο με ενδιαφερει και πηδιοταν σαν κοριτσακι, ειναι πανεμορφη
η ελενα ειναι , με διαφορα η ωραιοτερη τρανς , πριν πολλα χρονια ειχε περασει και απο στουντιο στο ρεντη - ελληνορουμανα αναφεροταν στο ts-dating εγω εχω παει μερικες φορες μαζι της, μονο το παθητικο με ενδιαφερει και πηδιοταν σαν κοριτσακι, ειναι πανεμορφη
δεν νομίζω ότι εχει βάλει πρόσφατα αγγελία.... βγαίνει όμως συχνά με ένα smart στη Συγγρού..Δυστηχως δεν υπαρχει η αγγελια στο ts dating, αν καποιος ξερει να μας διαφωτησει...