αυτο σημαινει οτι ειναι και ενεργητικη;
απο μεγεθος;
Στην αγγελία γράφει ενεργοπαθητική. Από μέγεθος τώρα ?? ας πει κάποιος που το είδε όρθιο.
αυτο σημαινει οτι ειναι και ενεργητικη;
απο μεγεθος;
μέτριο προς το καλό.. ;)αυτο σημαινει οτι ειναι και ενεργητικη;
απο μεγεθος;
κρίμα πάντως για τη συγκεκριμένη γιατί αν το έπαιρνε πιο ζεστά θα άφηνε τις άλλες χιλιόμετρα πίσω....βατραχε η κοπελα κανει ακα και αν θες πες μας αν δινει γλωσοφιλα η τα αποφευγει.επισκευθηκα την μελινα την μαυρομαλλα και καλυτερα θα ηταν αν ανοιγα μια τρυπα στον τοιχο και τον εβαζα μεσα,πολυ ομορφη αλλα απο συμετοχη -10,δεν το γουσταρει καθολου αυτο που κανει πηγε στραφι το 50 αρι προσοχη στους συναγωνιστες μην σας επιρεαζει η ομορφια της δεν εχετε ιδεα τι μπαζολι ειναι στο κρεβατι.
εχω παρει εγω ανουλα και εχω να πω για την κοπελα οτι ειναι καταπληκτικη οσον αφορα εμενα και τις υπηρεσιες που δεχτηκα.μονο ενεργητικος εγω.μολις τελειωσα μου ριχτηκε και για 2ο γυρο αλλα επρεπε να φυγω,ολη την ωρα καυλωμενη με μετριο εργαλειο αλλα ουτε κινινη απο την μερια της για να ενεργησει.σωστο ladyboy οπως εγραψε και ενας φιλος ;)και για ξεπετα δεν μου φανηκε ουτε στο ελαχιστο με ξεζουμισε η ατιμη.
σε εμενα μονο παθητικη ηταν αλλα το εργαλειο της ηταν καγκελοεγω παντος γνωριζω ότι είναι μονο παθητικη
Πιθανά και υπερβολές....εγώ πάντως που πήγα πρόσφατα,δεν το σκέφτομαι να ξαναπάω.Κάτι με χάλασε...και εξηγώ..Πολύ ευγενική στο τηλέφωνο. Καθαρή, περιποιημένη.Ομοίως και το μπάνιο, με μια ντάνα πετσέτες μαύρες έτοιμες για τους πελάτες.Οι υπηρεσίες σε νορμάλ επίπεδα και γλωσσόφιλα κτλ..Δεν γούσταρε κωλοδαχτυλιάσματα κτλ..Σε καμία περίπτωση δεν κλαις το 50άρι, απλά εμένα κάτι δεν μου έκατσε..μπορεί να με χάλασε ότι με το πέρας της διαδικασίας, έδειξε βιασίνη..ότι έκανε απλά ότι έπρεπε να κάνει και να τελειώσει και αυτό το ραντεβού..πιθανά εσείς να έχετε καλύτερη χημεία...
Δεν θυμάμαι αν στο πρόγραμμα της,δηλώνει ενεργοπαθητική, αλλά το εργαλείο της δεν σηκωνόταν με τίποτα..δεν ξέρω αν είναι μόνιμα έτσι ή είχε πάρει κάτι, αλλά αν είναι κάποιος παθητικός, ας ρωτήσει πριν πάει..
υπαρχουν καπου στην αθηνα σε στουντιο η πιατσα η αγγελεια κοπελες ενχυρισμενες;
τραβα μ καμια γυναικα ρε φιλε
στο είπε η ίδια;;εγω παντος γνωριζω ότι είναι μονο παθητικη
Λάθος νομίζεις..νομιζω πως ναι......
τραβα μ καμια γυναικα ρε φιλε
Zina trs. Την πήρα τηλ και μου μίλαγε λες και της χρωστούσα.. Μιλάμε για μεγάλο ξενέρωμα...
Δεν έχουν καταλάβει κρίση αυτές?
Λάθος νομίζεις..