Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
εν τελει η μαλακια παει συνεφο εδώ μεσα ετσι ....

Επισκέπτης
βατραχε η κοπελα κανει ακα και αν θες πες μας αν δινει γλωσοφιλα η τα αποφευγει.επισκευθηκα την μελινα την μαυρομαλλα και καλυτερα θα ηταν αν ανοιγα μια τρυπα στον τοιχο και τον εβαζα μεσα,πολυ ομορφη αλλα απο συμετοχη -10,δεν το γουσταρει καθολου αυτο που κανει πηγε στραφι το 50 αρι προσοχη στους συναγωνιστες μην σας επιρεαζει η ομορφια της δεν εχετε ιδεα τι μπαζολι ειναι στο κρεβατι.

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
βατραχε η κοπελα κανει ακα και αν θες πες μας αν δινει γλωσοφιλα η τα αποφευγει.επισκευθηκα την μελινα την μαυρομαλλα και καλυτερα θα ηταν αν ανοιγα μια τρυπα στον τοιχο και τον εβαζα μεσα,πολυ ομορφη αλλα απο συμετοχη -10,δεν το γουσταρει καθολου αυτο που κανει πηγε στραφι το 50 αρι προσοχη στους συναγωνιστες μην σας επιρεαζει η ομορφια της δεν εχετε ιδεα τι μπαζολι ειναι στο κρεβατι.

θεμα από τα καλα αυτή την περιοδο αθηνα τωρα τη να σου πω??????εγω περασα καλα για μενα καλες υπηρεσιες ......φιλι μ γλωσσα κ ακαποτα όλα μεσα  αυτά παιζουν όμως μην σε παρω κ στο λεμο μου

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

ετσι είναι αυτά κ γω με καπιες εχω αναφερθεί δεν ξαναπαω ουτε για πλακα παιζει το εργο........για ολλους ανάλογος

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Πιθανά και υπερβολές....εγώ πάντως που πήγα πρόσφατα,δεν το σκέφτομαι να ξαναπάω.Κάτι με χάλασε...και εξηγώ..Πολύ ευγενική στο τηλέφωνο. Καθαρή, περιποιημένη.Ομοίως και το μπάνιο, με μια ντάνα πετσέτες μαύρες έτοιμες για τους πελάτες.Οι υπηρεσίες σε νορμάλ επίπεδα και γλωσσόφιλα κτλ..Δεν γούσταρε κωλοδαχτυλιάσματα κτλ..Σε καμία περίπτωση δεν κλαις το 50άρι, απλά εμένα κάτι δεν μου έκατσε..μπορεί να με χάλασε ότι με το πέρας της διαδικασίας, έδειξε βιασίνη..ότι έκανε απλά ότι έπρεπε να κάνει και να τελειώσει και αυτό το ραντεβού..πιθανά εσείς να έχετε καλύτερη χημεία...

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Δεν θυμάμαι αν στο πρόγραμμα της,δηλώνει ενεργοπαθητική, αλλά το εργαλείο της δεν σηκωνόταν με τίποτα..δεν ξέρω αν είναι μόνιμα έτσι ή είχε πάρει κάτι, αλλά αν είναι κάποιος παθητικός, ας ρωτήσει πριν πάει..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
Δεν θυμάμαι αν στο πρόγραμμα της,δηλώνει ενεργοπαθητική, αλλά το εργαλείο της δεν σηκωνόταν με τίποτα..δεν ξέρω αν είναι μόνιμα έτσι ή είχε πάρει κάτι, αλλά αν είναι κάποιος παθητικός, ας ρωτήσει πριν πάει..
μπορεί απλά νάσουν άτυχος.. νάχε μόλις χύσει γι αυτό και η βιασύνη μετά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom